- 26 Eylül 2015
- 124
- 86
- 48
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
Hediye alırken ailenizin fikrinizi neden alma gereği duyuyorsunuz ki ?Ben ona takıldım.
1 )ailene neden soyluyorsun? 2) yašınız kac? 3) hediye bir karşılık beklemeden alınır..
Ben kocamla aramda olan hediyeyi kimseye sormadigim icin kimseden boyle tepki almam.
Elalemin dugunu mu bu o sana taki takmadi sen ne takiyorsun gibi.
Ben anladım ne demek istediğini sanırım..
'Ben de onun gibi almamaya başlarsam bu normalleşir, evliliğimiz boş yavan bir hal alır' diye düşünüyorsun galiba.
Benim çevremde de var artık eşlerinin onlara hiç sürpriz yapmamasını o kadar kanıksamışlar ki "amaan boşver sen kendine al, o alsa ne olur almasa ne olur" modundalar.
Ben yapamıyorum. Senede 2 doğumgünü, 1 evlilik yıldönümü kutlamak çok zor bir şey değil. Mesela ben sevgili olduğumuz zamandan bu yana hiç sevgililer günü, tanışma günü, çıkma günü, nişan günü ıvır zıvır kutlatmam. Bunları kutlayan çiftler bile var.
Zorla mı aldırıyorum bana şunu al diye hayır ama özel günler önemlidir mantığıyla düşündürmek gerekiyor.
Eşim sormuştu sevgiliyken sevgililer günü için "hayır hiç gerek yok çok saçma" demiştim.
Ben elimden geldiği kadar boş geçmemeye çalışıyorum. Mesela bu sene telefon aldım ama 3 hafta önce vermem gerekti. Dün eşimin doğum günüydü hediyeyi erken verince bir boşluk hissi oluştu akşam sevdiği tatlıyı yaptım..
Bu mesele aileni ilgilendirmez ayrıca. Kendin al kendin yap..
Soyledigimi aliyor onda sikinti yok sadece hediye sevmiyor yani desem bana bunu al parasi varda o an ok sikinti yok tektas istemistim zamaninda almadi gereksiz dedi kendince oyle bayanlarin taki merakini anlamaz onu soyluyor mesela istedin aldi mi hosuna gidiyor gozlerinin icinden belki ediyor kendiniAl kuzum bak hosunada gidiyormus adamcagizin,belki sizden ogrenir arada tatli tatli soyleseniz yaparmi?icinden geliyorsa alir diye dusunuyorum
Senden Bendensin7 yıllık evlilik hayatımda hiç hediye almadım özel günleri kutlamadim.
Düşününce baya odunmusum
Beni anlayan biri daha sizin sayenizde ferahladim :)Hediye almamakla deger vermediginin dusunulmesi cok sacma.benim esim de bana hediye almaz ama ben cok deger verdigini sevdigini biliyorum mesela.bunu davranislariyla hissettiriyor cunku.ha isterdim tabi surpriz yapsin hediye alsin ama almayinca da bana deger vermiyor diye dusunmedim hic.sorsam neden almiyorsun diye,ben bilemem sen ne istersen al der. dogru da kiyafetlerini bile secerken bana soran bi insan bana ne begensin de alsin?siz icinizden geliyorsa alin bence boyle seylere de takilmayin.
aileni ilgilendiren bir mevzu değil bu bir.Esimin dogum gunu ona ozel bisey alayim dedim aileme soyledim bilgi almak icin bana geridonus o sana ne aldi ki senin icin ne yapti bi cop aldi mi
Offf evt yapmadi hediye aldigim zman bakti kenara koydu tesekkur etmeyi ogretmemis ailesi amanmutlu oldugunu biliyorum almadigim zman bekledi cunku
Onu cezalandirdim almadim bisey degismedi yine almadi bana 8 senede hicbbirsey zorla bir saat almistim uzulmustum beni sevmiuorusn hediye almiyorsun bari istiyorum saat al demistim de almisti benle birlikte iki saatte karar verememistim ilk defa o secmisti bnm icin 4 sene once
Baska almadi tamam ama ven almak istiyorum onu dusundugumu bilmesini istiyorum ya bu ona verilmis hediyeden cok kendime olan saygi galiba ne bileyim anlatamicam biliyorum burda da anlamayan yargilayan insan cok
Offffg dert hediye degil ama hic size soylendi mi o sana ne yapti sana simdiye kadar ne aldi ben her visey almak istediğimde esime bana bu soyleniyor
Bunu soylerken sanki esin sana deger vermiyor sen nie deger veriyorusn gibi algiliyorum bwn yani ven degersizim gibi hissediyorum
Cok karisigim anlatamiyorum insallah anlayan biri cikar
Ya annem.marka bilir.hangi urun iyi hangi urun kotu bi gomlek alirken sormustum simdi saat dusunuyordum oyle dedi yas 30 kucuk sayilmam ama urunlerden anlamam
Ama pisman oldum sorduguma.yine ..
Teşekkürler gercekten anlamissiniz beni bunyuzden hediye almak istiyorum alirim da sikinti degil ama ailem esin sana deger vermiyor derken ben bunu sen degersiz bir insansin diye algiliyorum ya
Sevilmiyorsun zorla mi sevdireceksin kendini gibi ..
Yani sen orda sadvece bir kolesin sen onun icin calis dur o seni hic umursamasin
Eziksin eksiksin gibi
Bizde biliriz marka kalite butceni yaz herkes dikir verir.Esine senin takilmadigin konularda laf soyletme.Ya annem.marka bilir.hangi urun iyi hangi urun kotu bi gomlek alirken sormustum simdi saat dusunuyordum oyle dedi yas 30 kucuk sayilmam ama urunlerden anlamam
Ama pisman oldum sorduguma.yine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?