Offf konusmaya ihtiyacim var

Zeynep feray

Kilo 67 hedef 58 boy 166
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
124
86
48
Esimin dogum gunu ona ozel bisey alayim dedim aileme soyledim bilgi almak icin bana geridonus o sana ne aldi ki senin icin ne yapti bi cop aldi mi

Offf evt yapmadi hediye aldigim zman bakti kenara koydu tesekkur etmeyi ogretmemis ailesi amanmutlu oldugunu biliyorum almadigim zman bekledi cunku

Onu cezalandirdim almadim bisey degismedi yine almadi bana 8 senede hicbbirsey zorla bir saat almistim uzulmustum beni sevmiuorusn hediye almiyorsun bari istiyorum saat al demistim de almisti benle birlikte iki saatte karar verememistim ilk defa o secmisti bnm icin 4 sene once

Baska almadi tamam ama ven almak istiyorum onu dusundugumu bilmesini istiyorum ya bu ona verilmis hediyeden cok kendime olan saygi galiba ne bileyim anlatamicam biliyorum burda da anlamayan yargilayan insan cok

Offffg dert hediye degil ama hic size soylendi mi o sana ne yapti sana simdiye kadar ne aldi ben her visey almak istediğimde esime bana bu soyleniyor

Bunu soylerken sanki esin sana deger vermiyor sen nie deger veriyorusn gibi algiliyorum bwn yani ven degersizim gibi hissediyorum

Cok karisigim anlatamiyorum insallah anlayan biri cikar

benim eşiminde hediye almak gibi huyları yok bende evliliğimizin 3 senesi boyunca aldım şimdi de körelmişim almıyordum fakat eşim hatırlatıyor sağolsun demekki huyu öyle ,içinizden geliyorsa alın,illa madden bir hediye almak zorunda değilsiniz alın bir kahvaltıya götürün bir otele götürün bir gün geçirin yaratıcı olun biraz.

Ben anladım ne demek istediğini sanırım..
'Ben de onun gibi almamaya başlarsam bu normalleşir, evliliğimiz boş yavan bir hal alır' diye düşünüyorsun galiba.

Benim çevremde de var artık eşlerinin onlara hiç sürpriz yapmamasını o kadar kanıksamışlar ki "amaan boşver sen kendine al, o alsa ne olur almasa ne olur" modundalar.

Ben yapamıyorum. Senede 2 doğumgünü, 1 evlilik yıldönümü kutlamak çok zor bir şey değil. Mesela ben sevgili olduğumuz zamandan bu yana hiç sevgililer günü, tanışma günü, çıkma günü, nişan günü ıvır zıvır kutlatmam. Bunları kutlayan çiftler bile var.
Zorla mı aldırıyorum bana şunu al diye hayır ama özel günler önemlidir mantığıyla düşündürmek gerekiyor.

Eşim sormuştu sevgiliyken sevgililer günü için "hayır hiç gerek yok çok saçma" demiştim.

Ben elimden geldiği kadar doğum gününü boş geçmemeye çalışıyorum. Mesela bu sene telefon aldım ama 3 hafta önce vermem gerekti. Dün eşimin doğum günüydü hediyeyi erken verince bir boşluk hissi oluştu akşam sevdiği tatlıyı yaptım..

Bu mesele aileni ilgilendirmez ayrıca. Kendin al kendin yap..

Hediye alırken ailenizin fikrinizi neden alma gereği duyuyorsunuz ki ?Ben ona takıldım.

1 )ailene neden soyluyorsun? 2) yašınız kac? 3) hediye bir karşılık beklemeden alınır..

Ben kocamla aramda olan hediyeyi kimseye sormadigim icin kimseden boyle tepki almam.

Elalemin dugunu mu bu o sana taki takmadi sen ne takiyorsun gibi.

Ya annem.marka bilir.hangi urun iyi hangi urun kotu bi gomlek alirken sormustum simdi saat dusunuyordum oyle dedi yas 30 kucuk sayilmam ama urunlerden anlamam
Ama pisman oldum sorduguma.yine ..

Teşekkürler gercekten anlamissiniz beni bunyuzden hediye almak istiyorum alirim da sikinti degil ama ailem esin sana deger vermiyor derken ben bunu sen degersiz bir insansin diye algiliyorum ya

Sevilmiyorsun zorla mi sevdireceksin kendini gibi ..

Yani sen orda sadvece bir kolesin sen onun icin calis dur o seni hic umursamasin

Eziksin eksiksin gibi

Al kuzum bak hosunada gidiyormus adamcagizin,belki sizden ogrenir arada tatli tatli soyleseniz yaparmi?icinden geliyorsa alir diye dusunuyorum

7 yıllık evlilik hayatımda hiç hediye almadım özel günleri kutlamadim.
Düşününce baya odunmusum

ben olsam almam. zaten almıyorum da. eşim dünya iyisidir. ama romantizm, hediyeleşmek sıfır. ben ona aldıkça istemeden de olsa beklenti içine giriyordum. o zaman en güzeli ben de almayım dedim işi çözdüm ha bir şeye ihtiyacım olursa kendim alırım. illa da o alsın istersem direkt söylerim. netim yani.

Al kuzum bak hosunada gidiyormus adamcagizin,belki sizden ogrenir arada tatli tatli soyleseniz yaparmi?icinden geliyorsa alir diye dusunuyorum
Soyledigimi aliyor onda sikinti yok sadece hediye sevmiyor yani desem bana bunu al parasi varda o an ok sikinti yok tektas istemistim zamaninda almadi gereksiz dedi kendince oyle bayanlarin taki merakini anlamaz onu soyluyor mesela istedin aldi mi hosuna gidiyor gozlerinin icinden belki ediyor kendini

Hediye almamakla deger vermediginin dusunulmesi cok sacma.benim esim de bana hediye almaz ama ben cok deger verdigini sevdigini biliyorum mesela.bunu davranislariyla hissettiriyor cunku.ha isterdim tabi surpriz yapsin hediye alsin ama almayinca da bana deger vermiyor diye dusunmedim hic.sorsam neden almiyorsun diye,ben bilemem sen ne istersen al der. dogru da kiyafetlerini bile secerken bana soran bi insan bana ne begensin de alsin?siz icinizden geliyorsa alin bence boyle seylere de takilmayin.

7 yıllık evlilik hayatımda hiç hediye almadım özel günleri kutlamadim.
Düşününce baya odunmusum
Senden Bendensin
Eşimin hakkını yemiyeyim aldığı zamanlarda olmadı değil.
17 yıllık evliyim ve ben hiç öyle evlilik yıldönümü dogum günü falan kutlaması yapmadım. Bana göre Aşk, alınan hediye ile değil, Karşındaki kişiden gördüğün Değer Saygı ve Sevgi ile ölçülür diye düşünüyorum.
RABBİM Karı Koca olarak Muhabbetimizi sevgi ve saygımızı Bozmasın deyin keyfinize bakın hanımlar

Beni anlayan biri daha sizin sayenizde ferahladim :)

Aılene uyma. O ne öyle o sana ne aldı ki en sinir olduğum şey. Erkekler dusunemıyor maalesef bu seyleri. Bu senı sevmedıgını değer veremediğini göstermez. Git bir avm ye bılırsın kocanın ıhtıyaclrını az cok. Kesene göre al bısey. Imkan varsa mesela o günlük bı sehri dışı kaçamadı yapabılırsınız1 guncuk mesela Sapanca :)

aileni ilgilendiren bir mevzu değil bu bir.
teşekkürü öğretmedilerse sen öğret bu iki
eğerki o sana özel gününde hediye almıyorsa yada en azından hatırlayıpta ufakta olsa bir ejst vs yapmıyorsa sende yapma bu üç.
illa almak istiyorum ne alsam derseniz de bence hediyenin kullanılacak olanı makbuldur, sorun ıhtıyacı olan birşey varsa onu alın, ya da bu hediyeyi 2 kişilik avantaja çevirin ufak bir haftasonu kaçamağı yapın ..
ben şahsen hediye işini pek önemsemem almam da öyle çok fazla, bana da alınsın pek istemem benim için güzel bir yemek yada eğlenceli bir tatil belki bir çiçek alınan bir hediyeden daha kıymetli...

Bu noktada onların neye inandığı değil de sizin neye inandığınız önemli. Ailenizin söylediklerine bu kadar takılmanız aslında sizin de içten içe kendi değerinizi sorguladığınızı gösteriyor. Eşiniz gerçekten size değersiz mi hissettiriyor, bununla yüzleşmeniz lazım. Eğer verdiği değerden emin olursanız söylenenler sizi etkilemeyecektir.

Eşinizin özel günlerde size hediye almayışı size değer verip vermediğiyle ilgili bir kriter değildir. Normal zamanda size karşı davranışları nasıl? Evliliğinizde mutlu musunuz? Sizi mutlu ediyor mu? Anlaşabiliyor musunuz? Ve birlikte güzel zamanlar geçiriyor musunuz? önemli olan bunlar.

Ya annem.marka bilir.hangi urun iyi hangi urun kotu bi gomlek alirken sormustum simdi saat dusunuyordum oyle dedi yas 30 kucuk sayilmam ama urunlerden anlamam
Ama pisman oldum sorduguma.yine ..
Bizde biliriz marka kalite butceni yaz herkes dikir verir.Esine senin takilmadigin konularda laf soyletme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…