- 1 Eylül 2017
- 19
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
Soyle ki iki arkadas olsak gerçekten cok iyiyiz ama arkadas olarak yani z ama ben bisey beklemicem yani kendi isimi kendim gorucem doktorum dur alisverisimdir sevhi sozcugu hediye falan beklemicem mesela universite okumami cok istiyor mesela iki cocukla yapamiyorum yani adamin kafasindaki profili cizebilmedim mi size bilmiyorumEşinizin özel günlerde size hediye almayışı size değer verip vermediğiyle ilgili bir kriter değildir. Normal zamanda size karşı davranışları nasıl? Evliliğinizde mutlu musunuz? Sizi mutlu ediyor mu? Anlaşabiliyor musunuz? Ve birlikte güzel zamanlar geçiriyor musunuz? önemli olan bunlar.
Bizde biliriz marka kalite butceni yaz herkes dikir verir.Esine senin takilmadigin konularda laf soyletme.
Eşinizle tek sorun hediye almaması mı?Ya annem.marka bilir.hangi urun iyi hangi urun kotu bi gomlek alirken sormustum simdi saat dusunuyordum oyle dedi yas 30 kucuk sayilmam ama urunlerden anlamam
Ama pisman oldum sorduguma.yine ..
Teşekkürler gercekten anlamissiniz beni bunyuzden hediye almak istiyorum alirim da sikinti degil ama ailem esin sana deger vermiyor derken ben bunu sen degersiz bir insansin diye algiliyorum ya
Sevilmiyorsun zorla mi sevdireceksin kendini gibi ..
Yani sen orda sadvece bir kolesin sen onun icin calis dur o seni hic umursamasin
Eziksin eksiksin gibi
Yani bundan sonra herseyi gizlicem ailemden benimde cenem durmuyor aptalim nie sen soyluuorsun tektas istedogini almadığını bi tanidigim var ailesine hic bisey soylemez kocasina bi kelime etmeye kalksalar hemen kuser ki onun esi de benimki gibi ..hakikaten aptaljm
Eşinizle tek sorun hediye almaması mı?
Hediye almaz ama sevdiğini, değer verdiğini ufacık bir şeyle gösterir.
Yazdıklarınızdan hislerinize kılıf arıyormuşsunuz gibi geldi.
Soyle ki iki arkadas olsak gerçekten cok iyiyiz ama arkadas olarak yani z ama ben bisey beklemicem yani kendi isimi kendim gorucem doktorum dur alisverisimdir sevhi sozcugu hediye falan beklemicem mesela universite okumami cok istiyor mesela iki cocukla yapamiyorum yani adamin kafasindaki profili cizebilmedim mi size bilmiyorum
Anlasabildigimiz icin sikintimiz yok ben yapmadiklarini istemedigim surece
Çoğu zaman erkekler bizim kadar ince düşünemiyor, alışverişe sizinle gelmesini beklemeyin bugün alışverişe gitmeliyiz deyin, sevgi sözcüğü söylemeye gelince 16 yıllık evliyim eşim nadiren sevdiğini söyler hatta ben neden hiç sevdiğini söylemiyorsun yoksa sevmiyor musun? dediğimde sevmesen 16 yıllık evlilik ve 2 çocuk nasıl oluyor peki gibi bir cevap alıyorum. Ben onu öyle kabul ettim mesela sevgi pıtırcığı değil ama hastalandığımda ya da farklı zamanlarda sevgisini hissediyorum. Biraz zamana ihtiyacınız var birbirinizi anlamanız ve bazı huylarınızı olduğu gibi kabul etmeniz için.
Eski konusuna bakmadan sormuşum hediye dışında aranız nasıl diye. Yazdıklarından anlaşılıyordu fazlası olduğu. Siz yazınca baktım da o nedir öyle. Konu sahibi hediye üzerinden ifade ediyorduygularını ama ortada çok büyük sorun var.Bacım daha geçen gün konunda seni dövdüğünü küfürler ettiğini afedersiniz ama .t gibi davrandığını anlatmadınmı?
O annenin ellerinden öpeyim biraz biraz anlatmaya çalışıyo ama sizin kafa almak istemiyor
Alma yapma etme. Bu adama daha fazla kul köle olma. Bırak ne hali varsa görsün cibilliyetsiz.
Çocuk düşünce bile sana vurabilen küfür üstüne küfür savuran adam senin tırnağını bile haketmez, sen daha romantiklik peşindesin.
Adam hediyeyi alınca kenara atıyor ama biliyorum mutlu oluyor diyor.Eski konusuna bakmadan sormuşum hediye dışında aranız nasıl diye. Yazdıklarından anlaşılıyordu fazlası olduğu. Siz yazınca baktım da o nedir öyle. Konu sahibi hediye üzerinden ifade ediyorduygularını ama ortada çok büyük sorun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?