Agauhaja cidden oyle mi dedinGit annenle yaşa dedim zaten gitti evden napcak bakalım . Ahh keşke beni bi arasa kv de noldu diye ahhhh
Erkekler öyleler ama hani gerginlik çıkmasın diye he anne moduna giriyorlar. Bence yanlış yapıyorlar, dengeyi kurmak önemli. Yeri gelince annesine de iki cümle kurabilmeli. Eşiniz sizi seviyordur, pişman da değildir, anasıyla yüz göz olmak istememiş.Beni kızdıran zaten eşimin tavrı. Ben susayım o benim Yerime konuşsun demiyorum. Ben zaten söylenmesi gerekenleri söyledim. Ama ağzını açıp da herkes geçim derdinde anne o biçim laf diyebilirdi. Yada tamamen sessiz kalsaydı ya. Evett ya eskiden öyleydi diyor yaa sabııır
Evet öyle dedim yük oluyoruz ya biz kuzu kuzu yaşasınlar. Allah korusun bi ayrılık olsa bu seferde ağlayarak arar kvde yuvanızı yıkmayın diye.Agauhaja cidden oyle mi dedin
Ya bekarrken belki ayni evde gorusmuyolardi, birbirlerinin yuzune bile bakmiyolardi ama iste.. kör öldü, badem gözlü oldu
Evet haklısınız. Ama o annesiyle yüz göz olmak istemedikçe bizim huzurumuz kaçıcak bu sefer üstünü kapatmasına müsade etmiycemErkekler öyleler ama hani gerginlik çıkmasın diye he anne moduna giriyorlar. Bence yanlış yapıyorlar, dengeyi kurmak önemli. Yeri gelince annesine de iki cümle kurabilmeli. Eşiniz sizi seviyordur, pişman da değildir, anasıyla yüz göz olmak istememiş.
Bir laf var, sozum meclisten disari.. katirlar tepisir arada esekler ezilirEvet öyle dedim yük oluyoruz ya biz kuzu kuzu yaşasınlar. Allah korusun bi ayrılık olsa bu seferde ağlayarak arar kvde yuvanızı yıkmayın diye.
Evet o an için kesilecekti. Ama normalleştirdikçe anlamamazlıktan geldikçe devam edicek bu konuşmalarNormal değil ama tartışmaya girmek için çok gereksiz bir konu değil mi?
"Aaaah ah evet ya eski günler ne rahattı." deyip geçseniz hem anlaşılmadığını zannedecekti, hem konu orda kesilecekti.
Kadinlarin gorevi gibi dusunuyorlar. Kendileri de kocalarina oyle yapmistir. Normal zannediyorlar. Siz bildiginizi yaptiktan sonra kayinvalidenizin ne soylediginin onemi yok. Esiniz icin birsey diyemeyecegim, mudahale etse iyi olurmusErkekleri sürekli pohpohlayıp kadınları küçük görmekten başka bişey değil bu. Asıl kızdığım nokta bu. 30-40 yaşına gelmiş adamlar üşüdüğünde mont giyebilir Susadığında mutfaktan alabilir. Misal işten gelir benim eşim kv bizdeyse ahh oğlum vahh oğlum noluyor yaaa. Ben tüm gün herşeye yetişmeye çalışırken kan ter içinde kalıyorum bana kimse ahh vah demiyor. Demesinde zaten .
Evet kendileri değerlisiz olduklarını kabullenmiş erkekleri üstün görüyorlarKadinlarin gorevi gibi dusunuyorlar. Kendileri de kocalarina oyle yapmistir. Normal zannediyorlar. Siz bildiginizi yaptiktan sonra kayinvalidenizin ne soylediginin onemi yok. Esiniz icin birsey diyemeyecegim, mudahale etse iyi olurmus
Keşkee ama işte kafalar düşünceler çok farklı .masrafları , çocuğu babanızın evinden getirdiğinizi sanıyor sanırım. Bunlar ne sanıyor anlamıyorum ki kendi kadın olduğu halde evlilikte daha çok sorumluluk düştüğünü biliyor ama oğluna gelince bütün sorumluluklar onda mı oluyor keşke dilin kemiği olsa.
Klasik kayinvalide işte. Oğlunun turşusunu kurmaya hevesli annelerden o da.. Siz de gereksiz polemiğe girmişsiniz, abartmışsınız..Merhaba herkese.
Dün akşam şöyle bi durum yaşandı . Kv dem eşim ben oturuyoruz. Kışlık masraflardan açıldı konu. Doğalgaz vs. Kv dem oğlum eskiden gelirdi kafası rahattı böyle şeyleri düşünmezdi böyle yükleri yoktu tarzında konuştu . Bende eskiden benimde bu tarz dertlerim yoktu çamaşır, ev temizliği , çocuk bakımı hangimizin yükü daha ağır tartışılır dedim. O hala aynı şekilde konuşmaya devam etti. Eve gelir uzanırdı herşey ayağına gelirdi vs (herşeyini ayağına götürmesi çok büyük marifet sanki) . Bende sinirlendim evlendirmeseydin o zaman dedim. Eşim sessiz kaldı en azından ben hayatımdan memnunum eşim çocuğum bana yük değil demeisine beklerdim. Bugün tartıştık. Ben evlendiğimden hiç pişman değilim hayatımdan memnunum dedi. Annesinin sadece eski zamanları hatırladığını öylesine konuştuğunu savunuyor kötü niyetli değildi diyor.
Sizce fazla mı alınganlık yapıyorum. Kv Söyledikleri normal mi?
Ama konuşunca anlıyor mu?Evet o an için kesilecekti. Ama normalleştirdikçe anlamamazlıktan geldikçe devam edicek bu konuşmalar
Annesinin acısını eşinizden çıkardınız galiba. Büyükler bazen garip şeyler söyleyebiliyor, biraz görmezden gelmek iyi olur diye düşünüyorum. Hem kendinizi hem eşinizi mutsuz etmeyin, paylaşın tabi içinizde kalmasın ama çok da büyütmeden… Eşler bu durumlarda çok zorda kalıyorlar bence, biri eşi biri annesi, ne söylese biri kırılacakBen kurup göndercem az kaldı . Eşimle fena tartıştık konuya yazmadım ama . Git annenle yaşa dedim . Gelmeyeyim mi eve dedi gelme. Biz yükü olmayalım dedim. Akşam nolcak hiç bilmiyorum. Gitsin koynuna yatsın annesinin kuzu kuzu uyusunlar.
evet alinganlik yapmissin. ya da bosuna buyutmussun. cevabini vermissin zaten. illa icinin sogumasini istiyorsan daha sert birseyler soyleyebilirdim, sorry ama artik tapusu bende, mecbur yorulacak vs gibiMerhaba herkese.
Dün akşam şöyle bi durum yaşandı . Kv dem eşim ben oturuyoruz. Kışlık masraflardan açıldı konu. Doğalgaz vs. Kv dem oğlum eskiden gelirdi kafası rahattı böyle şeyleri düşünmezdi böyle yükleri yoktu tarzında konuştu . Bende eskiden benimde bu tarz dertlerim yoktu çamaşır, ev temizliği , çocuk bakımı hangimizin yükü daha ağır tartışılır dedim. O hala aynı şekilde konuşmaya devam etti. Eve gelir uzanırdı herşey ayağına gelirdi vs (herşeyini ayağına götürmesi çok büyük marifet sanki) . Bende sinirlendim evlendirmeseydin o zaman dedim. Eşim sessiz kaldı en azından ben hayatımdan memnunum eşim çocuğum bana yük değil demeisine beklerdim. Bugün tartıştık. Ben evlendiğimden hiç pişman değilim hayatımdan memnunum dedi. Annesinin sadece eski zamanları hatırladığını öylesine konuştuğunu savunuyor kötü niyetli değildi diyor.
İyi de annesine ben saygısızlız yapmıyorum ki konuyu açan gereksiz konuşan o . Ben anlamıyorum erkeklerin arada kalmasını. Kim haklı kim haksız ayırt edemiyor mu bunlar ? İlle ben beni savunsun demliyorum ki. Ya hiç konuşmayıp susacak yada haklının yanında olucak. Dün akşam annesi konuşurken gevşek gevşek yaa evet eskiden öyleydi falan diyor .Annesinin acısını eşinizden çıkardınız galiba. Büyükler bazen garip şeyler söyleyebiliyor, biraz görmezden gelmek iyi olur diye düşünüyorum. Hem kendinizi hem eşinizi mutsuz etmeyin, paylaşın tabi içinizde kalmasın ama çok da büyütmeden… Eşler bu durumlarda çok zorda kalıyorlar bence, biri eşi biri annesi, ne söylese biri kırılacak
Kocan yokken sokacaksin kaynanayi.Merhaba herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?