Oğlum eskiden daha rahattı

Erkekler öyleler ama hani gerginlik çıkmasın diye he anne moduna giriyorlar. Bence yanlış yapıyorlar, dengeyi kurmak önemli. Yeri gelince annesine de iki cümle kurabilmeli. Eşiniz sizi seviyordur, pişman da değildir, anasıyla yüz göz olmak istememiş.

Agauhaja cidden oyle mi dedin

Ya bekarrken belki ayni evde gorusmuyolardi, birbirlerinin yuzune bile bakmiyolardi ama iste.. kör öldü, badem gözlü oldu
Evet öyle dedim yük oluyoruz ya biz kuzu kuzu yaşasınlar. Allah korusun bi ayrılık olsa bu seferde ağlayarak arar kvde yuvanızı yıkmayın diye.

Evet haklısınız. Ama o annesiyle yüz göz olmak istemedikçe bizim huzurumuz kaçıcak bu sefer üstünü kapatmasına müsade etmiycem

Evet öyle dedim yük oluyoruz ya biz kuzu kuzu yaşasınlar. Allah korusun bi ayrılık olsa bu seferde ağlayarak arar kvde yuvanızı yıkmayın diye.
Bir laf var, sozum meclisten disari.. katirlar tepisir arada esekler ezilir bu hikayede yanan esin olmus

Normal değil ama tartışmaya girmek için çok gereksiz bir konu değil mi?

"Aaaah ah evet ya eski günler ne rahattı." deyip geçseniz hem anlaşılmadığını zannedecekti, hem konu orda kesilecekti.

Normal değil ama tartışmaya girmek için çok gereksiz bir konu değil mi?

"Aaaah ah evet ya eski günler ne rahattı." deyip geçseniz hem anlaşılmadığını zannedecekti, hem konu orda kesilecekti.
Evet o an için kesilecekti. Ama normalleştirdikçe anlamamazlıktan geldikçe devam edicek bu konuşmalar

Kadinlarin gorevi gibi dusunuyorlar. Kendileri de kocalarina oyle yapmistir. Normal zannediyorlar. Siz bildiginizi yaptiktan sonra kayinvalidenizin ne soylediginin onemi yok. Esiniz icin birsey diyemeyecegim, mudahale etse iyi olurmus

masrafları , çocuğu babanızın evinden getirdiğinizi sanıyor sanırım. Bunlar ne sanıyor anlamıyorum ki kendi kadın olduğu halde evlilikte daha çok sorumluluk düştüğünü biliyor ama oğluna gelince bütün sorumluluklar onda mı oluyor keşke dilin kemiği olsa.

Kadinlarin gorevi gibi dusunuyorlar. Kendileri de kocalarina oyle yapmistir. Normal zannediyorlar. Siz bildiginizi yaptiktan sonra kayinvalidenizin ne soylediginin onemi yok. Esiniz icin birsey diyemeyecegim, mudahale etse iyi olurmus
Evet kendileri değerlisiz olduklarını kabullenmiş erkekleri üstün görüyorlar

Keşkee ama işte kafalar düşünceler çok farklı .

Reactions: 11K
Klasik kayinvalide işte. Oğlunun turşusunu kurmaya hevesli annelerden o da.. Siz de gereksiz polemiğe girmişsiniz, abartmışsınız..

Evet o an için kesilecekti. Ama normalleştirdikçe anlamamazlıktan geldikçe devam edicek bu konuşmalar
Ama konuşunca anlıyor mu?
Benim kayınvalidem de böyle, hatta dozu kaçırıp kadın gibi iş yapıyor oğullarım diye isyan ediyor kendi çapında
Çok eziyet ediyorum anne deyip gülünce devam edemiyor, kendi de gülüyor.
O kültürden gelen kadına iş bölümü desem anlamayacak ki.

Bazıları gerçekten boş konuşuyor ya hiç babamın böyle bir lafı olmadı kız aileleri çoğunlukla normal

Ne alaka anne şimdide çok mutluyum...Deseydi ama di mi? Şaşırdım mı? Hayır...

O anda akıllarına gelmiyor...Ortam fantastik bir hal alıyor ....

Şu net diyebilirim sakin olun...Bu "Türk erkeklerinin" genelindeki "iki yüzlülük"

Annesinin acısını eşinizden çıkardınız galiba. Büyükler bazen garip şeyler söyleyebiliyor, biraz görmezden gelmek iyi olur diye düşünüyorum. Hem kendinizi hem eşinizi mutsuz etmeyin, paylaşın tabi içinizde kalmasın ama çok da büyütmeden… Eşler bu durumlarda çok zorda kalıyorlar bence, biri eşi biri annesi, ne söylese biri kırılacak

evet alinganlik yapmissin. ya da bosuna buyutmussun. cevabini vermissin zaten. illa icinin sogumasini istiyorsan daha sert birseyler soyleyebilirdim, sorry ama artik tapusu bende, mecbur yorulacak vs gibi

İyi de annesine ben saygısızlız yapmıyorum ki konuyu açan gereksiz konuşan o . Ben anlamıyorum erkeklerin arada kalmasını. Kim haklı kim haksız ayırt edemiyor mu bunlar ? İlle ben beni savunsun demliyorum ki. Ya hiç konuşmayıp susacak yada haklının yanında olucak. Dün akşam annesi konuşurken gevşek gevşek yaa evet eskiden öyleydi falan diyor .

Kocan yokken sokacaksin kaynanayi.
Kocanın yanidna degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…