Üzgünüm ama yıllar geçse de sesini çıkarmayacak kocan. Bu durumlarda kendi kendini savunan gelin olmak ne kadar kötü bilirim. Sana hak veriyorum. Kötü akıl vermek istemem ama biraz canından bezdirmen lazım ki az çok birşeyler yapabilsin, söyleyebilsin. Ne yazık ki bundan anlıyorlar. Oğluna hizmete aşık kaynana da bu kadar detay vermektense, al oğlunu başına çal de. Bir daha konuşamazİnanın onun dedikleri ve o zerre umrumda değil. Benim derdim kocam onun normal karşılaması.
Cidden benim yanında annesini sert bi şekilde uyarana huzurumuzu bozuyorsun diyene kadar affetmeyi düşünmüyorum. Buraya yazmadım ama saygısızca kurduğu cümlelerde var eşimin. O yüzden bu kadar ciddiye bindi aslında. İş stresi var bu aralar o yüzden de böyle tepki verdi biliyorum. Fakat iş stresi hep olucak işini evinden ayırmayı öğrensin.Üzgünüm ama yıllar geçse de sesini çıkarmayacak kocan. Bu durumlarda kendi kendini savunan gelin olmak ne kadar kötü bilirim. Sana hak veriyorum. Kötü akıl vermek istemem ama biraz canından bezdirmen lazım ki az çok birşeyler yapabilsin, söyleyebilsin. Ne yazık ki bundan anlıyorlar. Oğluna hizmete aşık kaynana da bu kadar detay vermektense, al oğlunu başına çal de. Bir daha konuşamaz
İş stresi artık hep var. Başka stresleri eşe yansıtmak evlilikte köreltici ve uzaklaştırıcı oluyor. Bencede affetmeyin. Gelini alıp sonra oğlunu verdi diye ahlanıp vahlanmayı sıradan gören eşe bende değer veremiyorum. Ayrıca oğlunu aldın diye karşında ağlanmaları bile boşanma sebepleri arasında. (Boşan demek istemiyorum) Umarım temelli bir şekilde halledersiniz. Saygısızlık asla tahammül sınırlarımın içerisinde değildir. Boş muhabbetlerle üzüyorlar insanı. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor, dert üstüne dert eklemeleri canını sıkıyor. Daha az gidersin, mesafe koyarsın. Kafan rahat eder en azından. Böyle yapınca bu cümleleri kuramıyorlar.Cidden benim yanında annesini sert bi şekilde uyarana huzurumuzu bozuyorsun diyene kadar affetmeyi düşünmüyorum. Buraya yazmadım ama saygısızca kurduğu cümlelerde var eşimin. O yüzden bu kadar ciddiye bindi aslında. İş stresi var bu aralar o yüzden de böyle tepki verdi biliyorum. Fakat iş stresi hep olucak işini evinden ayırmayı öğrensin.
Dedim zaten benimde eskiden çamaşır yemek temizlik derdim yoktu çocuk bakmıyordum gece gündüz dedimBende anamin evinde daha rahattim deseydiniz
Ona kalırsa eve yansıtmadığını düşünüyor ama sürekli telefon görüşmeleri , işlerin rast gitmemesi , gerginlik. Normalde vereceği tepkileri vermiyor sağlıklı düşünemiyor bunun yüzünden.İş stresi artık hep var. Başka stresleri eşe yansıtmak evlilikte köreltici ve uzaklaştırıcı oluyor. Bencede affetmeyin. Gelini alıp sonra oğlunu verdi diye ahlanıp vahlanmayı sıradan gören eşe bende değer veremiyorum. Ayrıca oğlunu aldın diye karşında ağlanmaları bile boşanma sebepleri arasında. (Boşan demek istemiyorum) Umarım temelli bir şekilde halledersiniz. Saygısızlık asla tahammül sınırlarımın içerisinde değildir. Boş muhabbetlerle üzüyorlar insanı. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor, dert üstüne dert eklemeleri canını sıkıyor. Daha az gidersin, mesafe koyarsın. Kafan rahat eder en azından. Böyle yapınca bu cümleleri kuramıyorlar.
Valla içimden lanet olsun demek geliyor böylelerine. Siz değerlisiniz takmayın. Oluruna bırakın aklınızda. Ama sağlam bir konuşmayı haketmişler.Ona kalırsa eve yansıtmadığını düşünüyor ama sürekli telefon görüşmeleri , işlerin rast gitmemesi , gerginlik. Normalde vereceği tepkileri vermiyor sağlıklı düşünemiyor bunun yüzünden.
Sizin gibi düşünüyorum mutlu olmak için evleniyoruz en büyük derdimiz evimizin huzuru olmalı.
Ailemden uzaktayım pek eş dost da yok etrafımda. Mesafe koymaya çok çalıştım biyerden sonra başa dönüyoruz . Suç bende aslında kararlı olmak yüz vermemek lazım. Bir süredir çok nadir gidiyordum kafam rahattı. Kv parmağı kırıldı dünde gittim yemek yaptım temizlik yaptım. Akşam yemekten sonra benim demlediğim çayı içerken söyledi bunları
Bir de eşimin konuşmaları duysanız . Tamam başta dedi evlendiğime pişman değilim mutluyum diye ama sonra gören duyan ben ortada hiçbişey yokken çıldırıyorum sanar. O yüzden konu açtım zaten. Kv de duysa bunları alay ederek güler abarttığımı benim tuhaf olduğumu falan söyler . Stresten elim ayağım buz kesti. Çocuğu zor uyuttum. Bu zamana kadar aman gerginlik olmasın çocuğa yansımasın diye alttan aldım çok uzatmadım bu tarz mevzuları ama bu sefer başka .Valla içimden lanet olsun demek geliyor böylelerine. Siz değerlisiniz takmayın. Oluruna bırakın aklınızda. Ama sağlam bir konuşmayı haketmişler.
Hamileliğim zor geçti bulantım kanamam olduğu zaman kvde kaldım bir süre. Vefa borcum var gibi hissettim. Allah rızası için gittim.yaranmak gibi bi niyetim asla yoktu. O kadarda huzurluydum hava hafif serinlemiş ailecek çay içeriz diye düşündüm . Aklıma edeyim.Parmağı kırıldıysa gitsin oğlu yapsın hizmetini. Siz niye yapıyorsunuz? Gördüğünüz gibi ne eşiniz ne de kv kıymet bilmiş. Biri gelip hasta halimle bana baksa nasıl teşekkür edeceğimi şaşırırım. Kadın utanmadan laf söylüyor bir de. Ben çok haklı buldum sizi. Sadece gidip iş yapmanızı onaylamadım. Yapmayın. Yaranamıyorsunuz yazık ki
Bi onun oğlu var zaten.. Geri kalan herkes ağaç kovuğundan çıktı.. Takma kafana, gereksiz oğlunu övme çabaları. Oğlunu bilmem ben hayatımdan memnunum dersin. Kişisel algılama, ona konuşmasa başka şeye yine yorum yaparlar..Hayır anlamıyorum evlenmese bu sefer yuva kuramadı mürüvvetini göremedik diye dertlenirler .cidden boş sözler ama çok sinir bozuyor. Herkes geçim derdinde sonuçta kıymetli oğluna kıyamıyor.
Ee sizde de suç. Kocam annesine evet bekarken ne rahattım diye konuşsa, o kadar için gittiyse bekar hayatına dönebilirsin derdim, uzarsa da hadi yallah diye eklerdim. Sonra kv düşünsün. Oğlunun yuvası yıkılıyor diye korkarsa bir daha yanınızda ağzını açmaya çekinir, yok korkmaz gel bana oğlum derse ve eşiniz de yeltenirse o zaman gerçekten ne halleri varsa görsünler zaten.İyi de annesine ben saygısızlız yapmıyorum ki konuyu açan gereksiz konuşan o . Ben anlamıyorum erkeklerin arada kalmasını. Kim haklı kim haksız ayırt edemiyor mu bunlar ? İlle ben beni savunsun demliyorum ki. Ya hiç konuşmayıp susacak yada haklının yanında olucak. Dün akşam annesi konuşurken gevşek gevşek yaa evet eskiden öyleydi falan diyor .
Ee sizde de suç. Kocam annesine evet bekarken ne rahattım diye konuşsa, o kadar için gittiyse bekar hayatına dönebilirsin derdim, uzarsa da hadi yallah diye eklerdim. Sonra kv düşünsün. Oğlunun yuvası yıkılıyor diye korkarsa bir daha yanınızda ağzını açmaya çekinir, yok korkmaz gel bana oğlum derse ve eşiniz de yeltenirse o zaman gerçekten ne halleri varsa görsünler zaten.İyi de annesine ben saygısızlız yapmıyorum ki konuyu açan gereksiz konuşan o . Ben anlamıyorum erkeklerin arada kalmasını. Kim haklı kim haksız ayırt edemiyor mu bunlar ? İlle ben beni savunsun demliyorum ki. Ya hiç konuşmayıp susacak yada haklının yanında olucak. Dün akşam annesi konuşurken gevşek gevşek yaa evet eskiden öyleydi falan diyor .
Siz eksik okudunuz herhalde. Kvdeye evlendirmeseydin o zaman dedim. Ve eşimede net tavır koyup annenin yanına git biz yük oluyorsak sana dedim. Annesiyle eşim net bi şekilde konuşana kadar da barışmayı düşünmüyorum. Eşim şu an büyük ihtimalle kvdenin evinde ve herşeyden haberi olucak bugün değilse yarın. Kimseden korkmuyorum hele kv de den hiç . Benim tek korkum kızımın etkilenmesi bu olaylardan.Ee sizde de suç. Kocam annesine evet bekarken ne rahattım diye konuşsa, o kadar için gittiyse bekar hayatına dönebilirsin derdim, uzarsa da hadi yallah diye eklerdim. Sonra kv düşünsün. Oğlunun yuvası yıkılıyor diye korkarsa bir daha yanınızda ağzını açmaya çekinir, yok korkmaz gel bana oğlum derse ve eşiniz de yeltenirse o zaman gerçekten ne halleri varsa görsünler zaten.
Ama size gelmez bu tavır cunkü Belli ki siz de korktunuz ve kocanıza sen hayırdır ne biçim konuşuyorsun diyemediniz kv nin yanında. Ne diyeyim böyle arkadan sinirlenip kv yokken kavga etmeyi ve içinizin içinizi yemesini tercih etmişsiniz, kv şimdi ayaklarını uzatıp hiçbir şeyden habersiz dizisini izlerken.
normal değil eşin annesini uyarmalıydıMerhaba herkese.
Dün akşam şöyle bi durum yaşandı . Kv dem eşim ben oturuyoruz. Kışlık masraflardan açıldı konu. Doğalgaz vs. Kv dem oğlum eskiden gelirdi kafası rahattı böyle şeyleri düşünmezdi böyle yükleri yoktu tarzında konuştu . Bende eskiden benimde bu tarz dertlerim yoktu çamaşır, ev temizliği , çocuk bakımı hangimizin yükü daha ağır tartışılır dedim. O hala aynı şekilde konuşmaya devam etti. Eve gelir uzanırdı herşey ayağına gelirdi vs (herşeyini ayağına götürmesi çok büyük marifet sanki) . Bende sinirlendim evlendirmeseydin o zaman dedim. Eşim sessiz kaldı en azından ben hayatımdan memnunum eşim çocuğum bana yük değil demeisine beklerdim. Bugün tartıştık. Ben evlendiğimden hiç pişman değilim hayatımdan memnunum dedi. Annesinin sadece eski zamanları hatırladığını öylesine konuştuğunu savunuyor kötü niyetli değildi diyor.
Sizce fazla mı alınganlık yapıyorum. Kv Söyledikleri normal mi?
Ay birde eskiden öyleydi mi dediBeni kızdıran zaten eşimin tavrı. Ben susayım o benim Yerime konuşsun demiyorum. Ben zaten söylenmesi gerekenleri söyledim. Ama ağzını açıp da herkes geçim derdinde anne o biçim laf diyebilirdi. Yada tamamen sessiz kalsaydı ya. Evett ya eskiden öyleydi diyor yaa sabııır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?