Oğlum eskiden daha rahattı

Bu erkek annelerinin hiç kötü niyeti olmaz.

Arkadaşlar gelişme yok. Eşimden ses yok. Annesi ablası ve birkaç akrabası biz bu durumdayken makarna yemişelr parkta ve utanmadan story atmışlar. Bidaki hafta içi anneme kv yi aratmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar gelişme yok. Eşimden ses yok. Annesi ablası ve birkaç akrabası biz bu durumdayken makarna yemişelr parkta ve utanmadan story atmışlar. Bidaki hafta içi anneme kv yi aratmayı düşünüyorum.
Onlar her halukarda esinizin yaninda olur. Ara yapmaya calissalarda gozlerinde siz suclu olacaksiniz. Size kayinvalidenizle bu konuyu konusmayin demistik, konustunuz. Bari Annenize aratmayin. Kayinvalidenizle bu konuyu konustukca oglusu kiymete biner. Adama evden git dediginiz icin gitti belki sizin dön demenizi bekliyordur.

Sakın aratma !! Hem kendin kovmuşsun adamı..hem " kayınvalideciğim oğlun seni savunmak için beni terketti ..oğlunu ikna etmezsen bir daha eve dönmez..ocağına düştüm " diye algılamacak davranışları sergiliyorsun. Annen "damadım olmadan kızım ne yapar ..bak büyüklük yap kızım ortada kaldı " mı diyecek ?Kendini ve anneni neden böyle bir durumda bırakıyorsun ki?

Benim anlamadığım şey su. Boşanmayacaktınız madem neden adamı evden kovdunuz işi büyüttünüz? Bunu boşanın diye demiyorum. Sadece boyle durumlarda saygi yok oluyor. Şimdi anneniz falan arayınca siz alttan alan taraf olacaksınız esiniz ve ailesi şey düşünecek ödü koptu oğlumun terk etmesinden hemen aramaya başladılar... gibi gibi. Yani elbette büyükler yapıcı olsun ama hatalı olanlar yapıcı gözükmüyor. ayrica siz de konuyu çok büyüterek hatalisiniz malesef

Bence annenize aratmak gibi bir şeye kalkışmayın. Zaten konunuz başından beri sizin sabırsız karakteriniz sayesinde bu seviyeye geldi biraz sessiz kalın. Annenizin araması demek zincirleme hatalar dizisine bir halka daha eklemekten başka bir işe yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…