Sizin de huzurunuzun bozulası var demek ki dış seslerden böyle etkilendiğinize göre.Şu an o kadar öfkeliyim ki unutulmasın. Ben hiç birşeyi unutmadım bu zamana kadar ki. Benim evimin huzurunu bozdu keyfi yerinde oturmasın. Birazda o üzülsün. Bundan sonra bir şaf söylerken iki kere düşünürbelki
Ya ne alakası var kim ister huzuru bozulsun. Yada evet rahat batıyor bana huzursuzluk çıkarıyorum deliyim ben oldu mu? Siz duymayın dış sesleri huzurlu huzurlu yaşayın.Sizin de huzurunuzun bozulası var demek ki dış seslerden böyle etkilendiğinize göre.
Yok . Ablası msj attı . Onunlada ayrıntıya girmeden yüzeysel konuştum.Vaveyylla haber var mı eşinden
Eşya vs aldı mı eşin evden giderken ?Yok . Ablası msj attı . Onunlada ayrıntıya girmeden yüzeysel konuştum.
Hayır almadı. Büyük ihtimalle annesinde kalıyordur. Başka birşey bilmiyorum malesef.Eşya vs aldı mı eşin evden giderken ?
İşe nasıl gidiyor ? Nerde kaldığını biliyor musun
Oh ne ala memleket. Çocuğunu arar sorar insan en azından. Sizin burnunuzu sürtmeye çalışıyor bence.Hayır almadı. Büyük ihtimalle annesinde kalıyordur. Başka birşey bilmiyorum malesef.
Önce şunu söyleyeyim hala cok sinirlisiniz belliki bu size daha çok yanlış yaptırır sakin olun eğer inançlı iseniz kalkın abdest alıp kuran okuyun bilmiyorsanız namaz kılın bilmiyorsanız bakara süresini açın eviniz temizlensin bikere sonra eğer boşanmaya düşünüyorsanız aramayın yok evliliği kurtarmak istiyorsanız eşinizi arayin gel konuşalım bende sende sakinlestik artık deyip gelince ben dili ile değil sen dili ile ona benim annem deseydi sen ne düşünürsün diyerek annesinin sözlerine kirildiginizi onun sesiz kalmasının incittiğini anlatın ona lütfenNapmam gerekiyor peki sizce
Kendisi zaten senin ailen eski günlerinden bahsetse ben böyle yapmazdım dedi. Ama üslup diye bişey var anlamıyor bunu. Boşanmak istemiyorum ama çoluğunu çocuğunu günlerce aramayan adamı da arayıp ilk adımı atmak istemiyorum. Benim amacım biraz sevgi ilgi aslında ama bunu ifade etme şeklim biraz sert kabul ediyorum.Önce şunu söyleyeyim hala cok sinirlisiniz belliki bu size daha çok yanlış yaptırır sakin olun eğer inançlı iseniz kalkın abdest alıp kuran okuyun bilmiyorsanız namaz kılın bilmiyorsanız bakara süresini açın eviniz temizlensin bikere sonra eğer boşanmaya düşünüyorsanız aramayın yok evliliği kurtarmak istiyorsanız eşinizi arayin gel konuşalım bende sende sakinlestik artık deyip gelince ben dili ile değil sen dili ile ona benim annem deseydi sen ne düşünürsün diyerek annesinin sözlerine kirildiginizi onun sesiz kalmasının incittiğini anlatın ona lütfen
Mağdur göründüğümde anlamıyor ki üstüne asla salamıyorum. Annesi napıyorsa amacı kötü değil hep saf kalpliliğinden.Kayinvalidenin abuk subuk lafları için kocayla kavga edilmez yanına çekilir mağdur görünür üstüne salınır neden maşa varken ateşi elle tutuyorsun zeki ol aaaa
Eee güzel olsun zaten. Bir insana eşiyle kızına hayatın güzel olması niye batar kiBenim eşim kendisine eşek diyor. Çok sinir oluyorum bazen kavga ediyorum yok hâlâ aynı. Bugün kızım tam onunla telefonda konuşurken dondurma alalım anne dedim bende olur dedim helal be hayat size güzel diyor. Akşama yine kavga var. ..
Şu an zaten ilk adamı atarsanız artık her tartışmada devamı gelir. Bekleyeceksiniz başka çaresi yok.Kendisi zaten senin ailen eski günlerinden bahsetse ben böyle yapmazdım dedi. Ama üslup diye bişey var anlamıyor bunu. Boşanmak istemiyorum ama çoluğunu çocuğunu günlerce aramayan adamı da arayıp ilk adımı atmak istemiyorum. Benim amacım biraz sevgi ilgi aslında ama bunu ifade etme şeklim biraz sert kabul ediyorum.
Adam ben eşeğim hayat size güzel diyor. Kinayeli söylüyor, mesele ordaEee güzel olsun zaten. Bir insana eşiyle kızına hayatın güzel olması niye batar ki
Annesini asla şikayet etme sucluyu ortada bırak sadece onlarla işaret et son olarak seni seviyorum ve timsah gözyaşları zafer seninMağdur göründüğümde anlamıyor ki üstüne asla salamıyorum. Annesi napıyorsa amacı kötü değil hep saf kalpliliğinden.
Bunlarınyapabilmek için eşini gerçekten çoookkk sevmek gerek de ciddi bir tecrübe gerekAnnesini asla şikayet etme sucluyu ortada bırak sadece onlarla işaret et son olarak seni seviyorum ve timsah gözyaşları zafer senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?