- 18 Temmuz 2019
- 2.084
- 3.940
- 133
Bırak cevap vermeyi 2 gecedir eve gelmiyor. İş iyice ciddiye bindi arkadaşlar. İnsan çocuğunu da mı özlemez anlamıyorum. Kv yi arayıp beğendin mi yaptığını, istediğin oldu artık oğluna yük olmuyoruz al başına çal dememek için zor tutuyorum kendimi.Kayınvalide zaten öyle gelmiş böyle gider cinsten. Cahil densiz laf konuştu bal kabağı olmuş onun ki yani. Ama ben sizi anlıyorum asıl sorun eşiniz işte her şey eşlerde bitiyor. Kayınvalide istediği kadar kötü olsun laf söylesin eş adam olursa kadın kayınvalideyi görmezden gelir. Ben eşime baştan dedim beni annene babana vs. bulaştırma yani hakkından gelemiceğimden değil yüz göz olmak istemiyorum ve uğraşacak insan ben değilim onlarla diye. Kayınvalidem bile isteye bir şey yapmıyor belki ama bazen böyle densiz konuşuyor eşim gereken cevabı ordaysa vermesi gerek süs bitkisi gibi durması olmaz ben muhatap olursam ailesi ile işler çirkinlesir zitlasma olur yada annesini onaylayıp mikser gibi ortalığı karıştırsa kaynana yüz bulur devamı artarak gelir.