oğluma öğretmenden dayakkkkk

cevabı basit: güçleri çocuğa yetiyor da ondan. hala dayakla eğitimi savunanlar var ya...

dayağın ne hafifini ne ağırını, hiç bir şeklini asla savunmuyorum. dayak atmadan öğrencileri disipline edebilen öğretmenler de var. dayak ise bu işin en basit ve hızlı çözümü. dayağı savunan öğretmenleri de anlamıyorum, anlayamayacağım da...

Siddertten nefret eden biri olarak çocuğun ellerine sağlık diyorum. Icim in yağları eridi yeminle. Bazen anladığı dilden konusacaksin arkadaş!

Bu arada sonuc ne oldu konustunuzmu ögretmenle beutsa ?
Insallah hersey tatliya baglanmistir...

Wooww ogretmenlere bak.. Sasiriyorum yorumlara...

Yok ogretmenin psikolojisi ne olacak yok isi birakamam evi gecindirmem lazim yok biz kac tane cocukla igrasiyoruz anneler bir tanesine bile yetemiyor...

Arkadaslar size silah zoruyla mi ogretmenlik okuyun denildi..
Siz bu ustte yazdigim dusuncelerle mi okudunuz okulunuzuu..
Yazik cok yazik annelerinizin babalarinizin sizi okutacaklar adam edecekler diye egitiminiz icin harcadiklari emeklere yazik..
Megerse onlar meslek sahibi evlatlar degilde baska insanlarin evlatlarina "nolmus vursa yaaa" dusuncesinde evlatlar yetistirmisler.. Acidim ailelerinize..

Dilerim gercek hayatta "vurduysam cocuguna nolmus " diyen bir ogretmenle karsilasmam cunku hic abartisiz tepkim "seni gebertsem ne olur" olur...

Katiliyorum. Ogretmenlerin psikolojisi ne olacak. Bizim de ailemiz var. Bunlari sorgulayan hic yok!
Valla öğretmen bi piskologa gitsin öğretmen olurkam biliyordu en az 40 çocukla uğraşicagını.bizim çocuklarımıza vuruna piskolojısı mi düzelicek nasıl bir düşüncedir bu?biz zaten çocuklarımızı öğretmenden dayak yesin diye yetiştiriyoruz ben yurtdişinda büyüdüm.öğretmen bana hafifce vurdugu için babam okulu mahkemeye verdi ve okul mühürlendi.öğretmenin piskolojısı hiç etkili olmamiş demek ki mahkeme bile babamı haklı bulduguna göre

He eskiden dayak yedikleri için mi şimarık olmuyorladı yanı?dayak yiyenler ne oluyor piskolojısı bozulmus ilerde kendi çocuklarınıda bu şiddetle büyüten yetişkinler oluyorlar.bir çocuga vurmak kilinin kendi acizliği.ne yazık ki ülkemizde böyle eğitimci demeye dilim vatmiyor var

Duygulaımı en güzel şekılde yazmişsiniz.o öğretmen benim kızıma vurucak üstünede böyle konusucak bi temiz dayağı benden yer.o öğretmenin benden çekiceği olur yani.

Vurmakla psikoloji duzelecek demedim ki. Bu ayri bir dusunceydi hanfendi!

Öğretmenlerin piskolojısı beni veli olarqk hiç ilgilendirmiyor.piskologa gitsin o zamn kimsenin çocugu onların stres topu değil.bu da benim düşüncem

Işte bu arkadaslar! Herkes okusun ogretmene yaklaşimi. Veli gorusunun ozeti... Saygi sifir. Boyle olacagini bilseydim asla ogretmen olmazdim...

çok haklısın. gerçekten burada şiddetin savunulduğuna inanamıyorum. başkasının çocuğunu kim dövme hakkına sahip olabilirki. nasıl bunu savunabiliriz. şoktayım.

üniversitedeki hocalar atamaz tokat mokat. atsın bakayım bir yetişkin öğrenciye. olay çıkar. yer dayağı oda. ama bu öğretmenlerin gücü çocuklara geçiyor tabii. karşındaki ona yapamayacak çünkü. hem çocuk hem gücü yok hemde korkmuş dayak yediği için.
ne demişler gücü gücü yetene.

inan çözüm değil. dayak arsızı diye bir deyim var.
dayakla çocuk terbiye edilmez. çocuk dayak yer yine yapar. çünkü alışmıştır dayağa. artık önemsemez bile.
birde psikolojisini düşünün olayın. o çocuk o yediği tokatın sınıfta küçük düşürülmenin acısını unutamaz. sorunlu çocukların çoğu şiddet uygulanan çoçuklardır

Kız kardeşimin 2. sınıfın 2. dönemine kadar bir öğretmeni vardı, acayip sinirli bir adam, yalnız kendi çocuğu televizyonun düğmesini kapatma dendiği halde kapatıp oyuna çeviren adam çocuğuna karşısında çok sakinken (veli toplantısında anlatmış, rahmetli annem de bize anltamıştı hiç unutmam) sınıfta ki çocuklara yapmadığını bırakmıyordu. Bir tane mustafa vardı, çocuğu öyle bir dövmüş ki, çocuğun başını duvarlara vurmuş, kız kardeşim korkudan ağlamaya başlamış, öğretmenden o kadar korkuyordu ki, tuvalete gitmeye izin isteyemiyordu.

Ertesi sabah çocuk ve annesi okula gelmişlerdi, çocuğun gözleri mosmor, dudağı patlaktı. Yumuruk atmış adam çocuğa ya, 8 yaşında bu çocuk! Annesi öğretmenle konuştu, şikayet edeceğim sizi dedi. Öğretmen; sen beni şikayet mi edeceksin mustafa? tebessüm ederek dedi, kendini acındırdı resmen o an, beni şikayet etme der gibi, özür de dilemiş tabii doğal olarak annesi şikayet etmedi, vazgeçti. Allah' tan 2. sınıfın 2. döneminde bu öğretmen müdür yardımcısı oldu, başka bir öğretmen aldı kardeşimin sınıfını, öyle iyi, öyle tatlı bir kadındı ki, vurmak ne kelime? Çocukları bölmek, ayırmak yerine birleştirdi, çocukların birbirlerine olan paylaşımları çok yüksekti, bütün sınıf bir aradaydı. Sınıf başkanı dersleri çok iyi olan biri değil de, isteyen herkes olabiliyordu. Kardeşimin özgüveni, derslerindeki başarısı o öğretmen sayesinde büyüdü.

Demem o ki; vurmanın asla bir gerekçesi olamaz! Burada bir anne çocuğuma bende vuruyorum, vururum dese? Ya da şahit olsanız çocuğunu en ufak şeylerde döven bir anneye, çocuk haketmiş diyebilecek kaç anne var? Kalkıp öğretmeni haklı çıkarmaya çalışıyoruz, piskolojisi vs. Küçük çocuğun psikolojisinden öğretmenin psikolojisi daha önemli ya, ya benim şiddet gören çocuğumun piskolojisi ne olacak?

Ben burda siddetin savunuldugunu okumadim, kim savunmus siddeti ?
Hic kimse ama hic kimse siddeti savunmadi burda, herkes yazisinda evet bende siddete karsiyim, fakat sizlerde cocuklariniza egitin gibi mesajlar okudum.
Bu arada konusahibi arkadas durum ne oldu ? Görüstünüzmü ögretmeninizle ?

olivia savunulmuş. tokat atılır denmiş

Evet vurdum demiş gayet rahat bir şekilde sizde sakin kalabilmişsiniz tebrik ediyorum

Ayy birde çok sinirlenmiş o an sizinde sinirlenip ona bir tane vurmanızı isterdim hem de şöyle öğretmenler odasında arkadaşlarının yanında rencide olmak nedir anlardı belki!!!

Metinde sorunlu bir çocukmuş bak sen yaramaza! Evet bazı çocuklar tahammülü zorluyor ama sorunluysa ailesiyle görüş sorununu gidermenin yollarına ara eğitimci ya sözde!! Sorunlu çocuğa bir tekmede sen vur çığ gibi büyüsün sorun!!

Öğrencileri kendi çocukları gibi gören öğretmenlerin ellerinden öpüyorum, şiddeti savunanlarında öğretmenliklerinin ellerinden alınmasını diliyorum!

Öğretmenlerin piskolojısı beni veli olarqk hiç ilgilendirmiyor.piskologa gitsin o zamn kimsenin çocugu onların stres topu değil.bu da benim düşüncem
vallahi dayakçı zihniyet değilim öğretmen hiç değilim sizin gibi Rabbena hepbanacı zihniyetlerden Allah kamu ve özel sektörde çalışan öğretmenlerimizi korusun,eskiden öğretmen doktor polis derlerdi meslek dedin mi yazıklar olsun şimdi hepsi sizin gibi insanlar sebebiyle ayaklar altında.
Dayağı kimse savunmuyor atana yazıklar olsun ama ''oğlum bak git'' zihniyetiyle bazı insanlar maalesef bazı insanları insanlık çıkarıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…