- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Bu öğretmen dayagi konuları ne çok uzuyor ya.
Bilincsiz annesi olduğu icin , iyi bakim almadigi icin ya da simarik olduğu icin cocuk tokati mi hak ediyor yani?
Simariksa simarik. Dayanamiyorsan öğretmen olmazsin.
Karakteri ve ya durumundan dolayi dayaga geçerli sebep bulma hangi kafanin ürünü anlamiyorum.
Üniversitede ki simarik kaprisli dersi sabote eden insanlar neden dayak yemiyor acaba "çocuk olmadiklari için mi" yoksa " o tokati atmak konuşan kendini savunan kişi karsisinda biraz bir şeyler!!! istediği için mi" ...
Siddertten nefret eden biri olarak çocuğun ellerine sağlık diyorum. Icim in yağları eridi yeminle. Bazen anladığı dilden konusacaksin arkadaş!''kimse şiddeti hak etmez'' lafı saçmalıktır, kimse kusura bakmasın. gerçek hayat böyle degil. direkt karşıma çıkan video ;
bu videoyu sadece ''kimse şiddeti hak etmez'' lafının saçmalıgını göstermek için verdim. bu 5 kızdan biri senin kızın olsa ne derdin? ya da ortada dayak yiyen kız senin kızın olsa ne derdin acaba? bırakın o yüzden bu gerçek dışı söylemleri, kimse şiddeti hak etmezmişmiş...
evlilik kısmına girmiyorum, yoksa konu dagılır.
Valla öğretmen bi piskologa gitsin öğretmen olurkam biliyordu en az 40 çocukla uğraşicagını.bizim çocuklarımıza vuruna piskolojısı mi düzelicek nasıl bir düşüncedir bu?biz zaten çocuklarımızı öğretmenden dayak yesin diye yetiştiriyoruz ben yurtdişinda büyüdüm.öğretmen bana hafifce vurdugu için babam okulu mahkemeye verdi ve okul mühürlendi.öğretmenin piskolojısı hiç etkili olmamiş demek ki mahkeme bile babamı haklı bulduguna göreKatiliyorum. Ogretmenlerin psikolojisi ne olacak. Bizim de ailemiz var. Bunlari sorgulayan hic yok!
He eskiden dayak yedikleri için mi şimarık olmuyorladı yanı?dayak yiyenler ne oluyor piskolojısı bozulmus ilerde kendi çocuklarınıda bu şiddetle büyüten yetişkinler oluyorlar.bir çocuga vurmak kilinin kendi acizliği.ne yazık ki ülkemizde böyle eğitimci demeye dilim vatmiyor varkesinlikle hocam katiliyorum size. disardan hersey o kadar kolay gorunuyor ki. kizmaya kiyamadigimiz diyen o kadar cok anne gördüm ki cocuklarini dövuyor. cevrede bircok ogretmen arkadaş mesleği birakmak istiy
ewet eskidendi o mlesef. zaten suan yetisen nesli aciyarak gozlemliyoruz tüm ogretmen arkadaslarla. saygisiz simarik ve sinifta kimseyi dusunmeden herseyi yapabileceğini düşünen bir nesil yetisiyor cok yazik..
Duygulaımı en güzel şekılde yazmişsiniz.o öğretmen benim kızıma vurucak üstünede böyle konusucak bi temiz dayağı benden yer.o öğretmenin benden çekiceği olur yani.Wooww ogretmenlere bak.. Sasiriyorum yorumlara...
Yok ogretmenin psikolojisi ne olacak yok isi birakamam evi gecindirmem lazim yok biz kac tane cocukla igrasiyoruz anneler bir tanesine bile yetemiyor...
Arkadaslar size silah zoruyla mi ogretmenlik okuyun denildi..
Siz bu ustte yazdigim dusuncelerle mi okudunuz okulunuzuu..
Yazik cok yazik annelerinizin babalarinizin sizi okutacaklar adam edecekler diye egitiminiz icin harcadiklari emeklere yazik..
Megerse onlar meslek sahibi evlatlar degilde baska insanlarin evlatlarina "nolmus vursa yaaa" dusuncesinde evlatlar yetistirmisler.. Acidim ailelerinize..
Dilerim gercek hayatta "vurduysam cocuguna nolmus " diyen bir ogretmenle karsilasmam cunku hic abartisiz tepkim "seni gebertsem ne olur" olur...
Valla öğretmen bi piskologa gitsin öğretmen olurkam biliyordu en az 40 çocukla uğraşicagını.bizim çocuklarımıza vuruna piskolojısı mi düzelicek nasıl bir düşüncedir bu?biz zaten çocuklarımızı öğretmenden dayak yesin diye yetiştiriyoruz ben yurtdişinda büyüdüm.öğretmen bana hafifce vurdugu için babam okulu mahkemeye verdi ve okul mühürlendi.öğretmenin piskolojısı hiç etkili olmamiş demek ki mahkeme bile babamı haklı bulduguna göre
Öğretmenlerin piskolojısı beni veli olarqk hiç ilgilendirmiyor.piskologa gitsin o zamn kimsenin çocugu onların stres topu değil.bu da benim düşüncemVurmakla psikoloji duzelecek demedim ki. Bu ayri bir dusunceydi hanfendi!
Öğretmenlerin piskolojısı beni veli olarqk hiç ilgilendirmiyor.piskologa gitsin o zamn kimsenin çocugu onların stres topu değil.bu da benim düşüncem
çok haklısın. gerçekten burada şiddetin savunulduğuna inanamıyorum. başkasının çocuğunu kim dövme hakkına sahip olabilirki. nasıl bunu savunabiliriz. şoktayım.Asil siddeti kategorize nasil edebiliyorsunuz? Insan hayret ediyor gerçekten. Siddet sizin icin yalnizca bedensel zarardan ibaret sanırım.
Sok icerisindeyim. Yok önceden ogretmenler hep dovuyormus ne olmus da yok haketmissindir diyormus aileleri. Hayir cok matah bir seymis gibi anlatmalari da takdire şayan gercekten.
Bir de ogretmenleri genellemeyin diyip veliler eline bilgisayar veriyor cizgi film aciyor diyenler var. He arkadasim he bütün veliler böyle. Icin rahatladi mi? Simdi o rahat vicdaninla guzel guzel hafifce dov çocukları.
üniversitedeki hocalar atamaz tokat mokat. atsın bakayım bir yetişkin öğrenciye. olay çıkar. yer dayağı oda. ama bu öğretmenlerin gücü çocuklara geçiyor tabii. karşındaki ona yapamayacak çünkü. hem çocuk hem gücü yok hemde korkmuş dayak yediği için.Bu öğretmen dayagi konuları ne çok uzuyor ya.
Bilincsiz annesi olduğu icin , iyi bakim almadigi icin ya da simarik olduğu icin cocuk tokati mi hak ediyor yani?
Simariksa simarik. Dayanamiyorsan öğretmen olmazsin.
Karakteri ve ya durumundan dolayi dayaga geçerli sebep bulma hangi kafanin ürünü anlamiyorum.
Üniversitede ki simarik kaprisli dersi sabote eden insanlar neden dayak yemiyor acaba "çocuk olmadiklari için mi" yoksa " o tokati atmak konuşan kendini savunan kişi karsisinda biraz bir şeyler!!! istediği için mi" ...
inan çözüm değil. dayak arsızı diye bir deyim var.dayağın ne hafifini ne ağırını, hiç bir şeklini asla savunmuyorum. dayak atmadan öğrencileri disipline edebilen öğretmenler de var. dayak ise bu işin en basit ve hızlı çözümü. dayağı savunan öğretmenleri de anlamıyorum, anlayamayacağım da...
olivia savunulmuş. tokat atılır denmişBen burda siddetin savunuldugunu okumadim, kim savunmus siddeti ?
Hic kimse ama hic kimse siddeti savunmadi burda, herkes yazisinda evet bende siddete karsiyim, fakat sizlerde cocuklariniza egitin gibi mesajlar okudum.
Bu arada konusahibi arkadas durum ne oldu ? Görüstünüzmü ögretmeninizle ?
öğretmen hanımla konuştu
evet vurdum dedi ikiside konuşuyordu hatta metin oğlunu dövüyordu senin oğlanda iteliyordu
metin zaten sorunlu bir çocuk dedi
bende vurmanız gereklimiydi başka ceza verebilirdiniz dedim ama o onda öyle yapmam gerekti çok sinirlendim dedi
neyse inşallah tekrarlanmaz takip edeceğim
vallahi dayakçı zihniyet değilim öğretmen hiç değilim sizin gibi Rabbena hepbanacı zihniyetlerden Allah kamu ve özel sektörde çalışan öğretmenlerimizi korusun,eskiden öğretmen doktor polis derlerdi meslek dedin mi yazıklar olsun şimdi hepsi sizin gibi insanlar sebebiyle ayaklar altında.Öğretmenlerin piskolojısı beni veli olarqk hiç ilgilendirmiyor.piskologa gitsin o zamn kimsenin çocugu onların stres topu değil.bu da benim düşüncem
Senin yaklasimin da tum ogretmenleri yansitiyorsa yandik valla.Işte bu arkadaslar! Herkes okusun ogretmene yaklaşimi. Veli gorusunun ozeti... Saygi sifir. Boyle olacagini bilseydim asla ogretmen olmazdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?