Ben kimse şiddeti hak etmez (sizin değiminizle) dandik bir düşünceyi savunuyorum. Tabii ki bir tokatla evlilik bitirilmez beklenir sonra iki tokat yenir arkasından tekme-tokat dayak yenir değil mi? Kadın o larak bu cümleyi kurabiliyorsunuz ya helal olsun. Yani kadın dediğin evinde kocasından bir iki tokat da yiyebilir ama evlilik bitmemeli neden çünkü kadın bir iki tokat yese de bir şeycik olmaz. Sen hemcinsine atılan tokatı dahi normal gördüğüne göre çocuğa şiddeti normal görmen beni hiç şaşırtmadı nedense.
merhaba öğretmeni ile görüşün ..şimdi sinirlenmeyin bazen çocuklardan öle şeyler duyuyoruz kii ..öğretmeni de dinleyin ondan sonra ..yanlış anlamayın öğretmen vurabilir demiyorum kesinlikle vuramaz amaaa çok çabuk sinirlenmemk gerek..şuan sinirden ölebilirim
oğlum anne öğretmen metin yüzünden bana ve metin e vurdu dedi
oğlum defterine yazı yazarken ön sıradaki arkadaşı metin oğlumu konuşturmuş ve öğretmen ikisinin de başına vurmuş
ne olur bana bişeyler yazın sinirliyim acayipp
Oglunuz metinin kendini dovdugunu soyleyemiyor ama ogretmeni bir guzel sikayet edebiliyor asla yalan soylemeyen mukemmel cocugunuz bravo ona siz boyle yetistirmemissinizdir ama neden boyle oldu acaba ben ogretmeninizin yerinde olsam bir daha cocugunuza asla karismazdim kim doverse dovsun o zaman ne yapacaktiniz acaba ogretmenler boyle sert tepki gostermese hepinizin cocugu asil o zaman nasil siddet goruyor gorurdunuz.öğretmen hanımla konuştu
evet vurdum dedi ikiside konuşuyordu hatta metin oğlunu dövüyordu senin oğlanda iteliyordu
metin zaten sorunlu bir çocuk dedi
bende vurmanız gereklimiydi başka ceza verebilirdiniz dedim ama o onda öyle yapmam gerekti çok sinirlendim dedi
neyse inşallah tekrarlanmaz takip edeceğim
hangi sayfada yazıyor ben bulamadımÖgretmende rahatmis, o an sinirlendim vurdum demis
Bi an sinirlenip bir Gün cinnet gecirmez insallah
17. sayfada okulum adli arkadas alinti yapmishangi sayfada yazıyor ben bulamadım
Pardon miscarefull arkadasin yorumundahangi sayfada yazıyor ben bulamadım
tebrik eederim sizi
buarada benim oğlumun 10 tane çürüğü var
tükürük yapısından biberon çürüğü
hadi gelsin bir tane diş hekimide anlatsın benim ne gibi bir annelik yapamadığımı cocuguma..
kesinlikle hocam katiliyorum size. disardan hersey o kadar kolay gorunuyor ki. kizmaya kiyamadigimiz diyen o kadar cok anne gördüm ki cocuklarini dövuyor. cevrede bircok ogretmen arkadaş mesleği birakmak istiyOrasi Hollanda burasi Turkiye.Burda benim cocugumun psikoljisi diye sayiklayan velilerle dolu ve olasi bir cezada okul basiyorlar.2 projeksiyon takdirdi diye okulun sahibiymis gibi geziniyorlar..Son 12 yilda bu meslegi ayaklar altina alan devlet buyuklerimiz var bizim.Bilmem kac ay tatil yapip yatiyorlar diyen ogretmenlik mevzuatindan bi haber maliye mezunu bir milli egitim bakani oldu mu Hollandanin?Turkiyede oldu.Ya da en son sigara icti diye ceza verip okul mudurunu dovup olduren ogrenci?O dediklerin o egitim sistemi cezalar,yaklasimlar,yontemler burda sokmez yani.Sundan haberin var mi diye de kimse kimseye isini ogretmesin goreve yeni baslamis bir ogretmen degilim.Bu ulkede sistem boyle gittigi muddetcede degisen hicbirsey olmayacaktir.Hollandaya ve egitim sistemine sevgiler burdan :)
ewet eskidendi o mlesef. zaten suan yetisen nesli aciyarak gozlemliyoruz tüm ogretmen arkadaslarla. saygisiz simarik ve sinifta kimseyi dusunmeden herseyi yapabileceğini düşünen bir nesil yetisiyor cok yazik..eskidendi o eti sizin kemiği benım.hıc kımse sızın hastaanmasın canı yanmasın dıye gözünün içine baktıgınız evladınıza o şekılde davranamaz.ben olsam kesinlikle sakın davranamazdım.hatta öğretmenın yanına gıderken telefonumlada kayderdım konusmayı
Dayaga karsiyim.6 senedir hicte atmadim ama su "aileler yaramazlik yapsa bile bagirmaya kiyamaz" dediginiz cocuklarin kimse okulda simarikliklarini cekmek zorunda degil.Birer sorun yumagi olarak okula geliyorlar cocuklar.Sonra neden benim cocuguma iyi davranilmiyor oluyor.Babannesine simarir gibi simarirsa,evde yaptigi simarikliklari okulda yapar sinif duzenini bozarsa hicbir ogretmen o cocuga yanasmak istemez.Biraz ogretmende degil anne babada sorunu da aramak lazim.
Nasil bu kadar rahat turk anneleri diye bir genelleme yapiyorsunuz anlamiyorumDoktora tezim icin dis taramasi yapmam gerekiyordu. 1000 tane ögrenci Almanya`da okullarda ve 1000 tane ögrenci türk okullarinda Türkiye`de dis taramasi yaptim.
Bakiyorumda burada anneler nasil aslan kesiliyor, oysa tezimde su sonuc cikti :
Almanya`nin ögrencilerinde 90 % cürüksüz, yani süt dislerinde hic bir cürük bulunmayan cocuklar, süt disleri süper bir bakim.
Türkiye ögrencilerinde 10% cürüksüz, yani her 10 cocukda 1 tanesi hic cürügü yok. 90% bir veya daha fazla cürük var.
Evet türk anneleri cocuklariniza coookk deger verdiginiz buradan öyle belli oluyorki. Cocugunuza ne egitim, nede disiplin vermeden salin dünyaya, sonrada baskalari sorumlu olsun onlardan, Ögretmenler kötü imajini veren asil siz okumayi sevemeyen annelersiniz. Büyükler kücüklere modeldir.
Hic kiyamazsiniz cocuklarina onun icin dis egitimi bile veremezken, düzenli yatma saati bile kuralini cocuklarinizda yürürlüge sokamazken. 20-40 ögrencinin tek sorumlusu ögretmenler öylemi ???
Ha bu arada, birisi Hollandayi misal vermis, simdi tabiki Hollanda, Almanya ve baska Avrupa ülkelerinde kattiyen bir ögretmen cocuk dövmez ve dövemez ama oradaki cocuklarin ne kadar uslu ve egitimli oldugunu yazmamis arkadas. suda bir gercekki, oradaki cocuklar, evinde laf dinleyen, evden egitilmis, özgüveni tam olan, büyüklerine saygisi olan, gercekten görgü kurallarini bensimsemis cocuklar, yani nerde konusulmayacagi, nerede oynayabilecegi kurallari ögrenerek geliyor okula.
Yani ögretmenin görevi o simarik cocuklari egitme degil, ögretmenin görevi evde zaten egitilmis, kurallari, disiplini bilen cocuklara dersi anlatmak, cocugun yaramazliklarini yani anne ve babanin basaramadigini okulda ögretmene yüklemek cok yanlis.
Cocuklariniza iyi örnek olun, iyi bir ögrenci, tertipli ve düzenli bir ögrenci sizin icin gelecegin hayirli evlatlari bunu unutmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?