oğluma öğretmenden dayakkkkk

Birde şu var, konu sahibi çocuğumun başına vurdum diye konu açsaydı, o zaman ki yorumlar nasıl olurdu? Sen nasıl annesin senin gibiler anne olmasın daha neler neler.... Ama öğretmen yapınca ama ne yapsınlar bir sürü çocukla uğraşıyorlar diye şiddet yumuşatılıyor pes! Uğraşmasınlar efendim uğraşmasınlar, sabrı anlayışı olmayan o mesleği yapmasın, her kadın anne olamadığı gibi her insanda öğretmen olamaz.

İnşaallah benim çocuğum ayy hafif dokunmadan ne olur diyen öğretmenlere denk gelmez, yok gelirse bende hafif dokunurum o öğretmene!

Diş konusu bana da çok saçma geldi, çocuk terbiyesiyle diş nasıl bağdaştırılıyorsa komik.

''kimse şiddeti hak etmez'' lafı saçmalıktır, kimse kusura bakmasın. gerçek hayat böyle degil. direkt karşıma çıkan video ;

bu videoyu sadece ''kimse şiddeti hak etmez'' lafının saçmalıgını göstermek için verdim. bu 5 kızdan biri senin kızın olsa ne derdin? ya da ortada dayak yiyen kız senin kızın olsa ne derdin acaba? bırakın o yüzden bu gerçek dışı söylemleri, kimse şiddeti hak etmezmişmiş...

evlilik kısmına girmiyorum, yoksa konu dagılır.

merhaba öğretmeni ile görüşün ..şimdi sinirlenmeyin bazen çocuklardan öle şeyler duyuyoruz kii ..öğretmeni de dinleyin ondan sonra ..yanlış anlamayın öğretmen vurabilir demiyorum kesinlikle vuramaz amaaa çok çabuk sinirlenmemk gerek..

Oglunuz metinin kendini dovdugunu soyleyemiyor ama ogretmeni bir guzel sikayet edebiliyor asla yalan soylemeyen mukemmel cocugunuz bravo ona siz boyle yetistirmemissinizdir ama neden boyle oldu acaba ben ogretmeninizin yerinde olsam bir daha cocugunuza asla karismazdim kim doverse dovsun o zaman ne yapacaktiniz acaba ogretmenler boyle sert tepki gostermese hepinizin cocugu asil o zaman nasil siddet goruyor gorurdunuz.

Kücücük cocuk ögretmen bana vurdu diye yalan
Söylüyecek degil heralde, vede ikimizede vurdu diyor.
Öbür cocugun annesiyle konusun .

Cocuga vurmak yasak degilmi okulda

hemen sinirlenmeyin,belki göründüğü gibi değildir şöyle enseyi bi ittirmiştir el ense çekme kıvamında çocuklar durmadıysa ve bunda sıkıntı olmamalı çocuklarımızı pamuklarda yetiştirmiyopruz neticede,fakat ciddi ciddi vurduğunun kanıtı varsa tabiki o çocuğu ağaçta da yetiştirmediniz gereken ceza-i yaptırımı uygulatınız..fakat oğlum bak git tarzı bir durum varsa insanlara da acıyınız artık öğretmende ağaçta yetişmedi neticesinde bir insan sabrı zorlanmış olabilir..

Bir arkadas, dis temizligi ve düzenli fircalanmasini sacma bulmus ve bu konuyla bagdasmadigini yazmis. Düzenli dis fircalamada ebevynler cocuklarina disiplini ögretiyor. Sagligina dikkat etmesi ve gelecektede cocugun problem yasamamasi icin, cocuguna düzenli tertipli bunu yaptiginda, dislerinin cürümeyecegini ögretmis ve egitmis oluyor. Düzenli zamaninda uyumasi gerektigi gibi vs. vs. böylelikle cocuga kücük yasta " SORUMLULUK " asilaniyor. Bunu evinde ögrenen cocuk disaridada nasil davranacagini ögrenmis oluyor. Baglantisi buydu. Yani uzun lafin kisasi cocuk herseyi yapmada özgür egildir, bazi kurallar oldugunu benimsemesi, gelecekte cocugun basarisinada yansiyor.

Merak ettigim icin soruyorum. Oglunuzun disini 1 yasindan beri fircaliyormuydunuz ? Burda bize doktorlar o yastan itibaren cocuk macunuyla fircalatiyorlar, ve sut ictikten sonrada su icip dislerin yikanmasini saglayip yatirilmasini istiyolar. Sizin oglunuz gibi cocuklari duymustum, hatta burda bir bayanin evine sosyal guvelikciler kamera koymuslardi, cocukta cok fazla curuk var diye, iyi bakmiyor mu diye takip etmislerdi.

Siz eyer cok dikkatliydiyseniz belki genetiktir curuk olmasi oglunuzda bilemiyecem.

Bu öğretmen dayagi konuları ne çok uzuyor ya.

Bilincsiz annesi olduğu icin , iyi bakim almadigi icin ya da simarik olduğu icin cocuk tokati mi hak ediyor yani?

Simariksa simarik. Dayanamiyorsan öğretmen olmazsin.

Karakteri ve ya durumundan dolayi dayaga geçerli sebep bulma hangi kafanin ürünü anlamiyorum.

Üniversitede ki simarik kaprisli dersi sabote eden insanlar neden dayak yemiyor acaba "çocuk olmadiklari için mi" yoksa " o tokati atmak konuşan kendini savunan kişi karsisinda biraz bir şeyler!!! istediği için mi" ...

kesinlikle hocam katiliyorum size. disardan hersey o kadar kolay gorunuyor ki. kizmaya kiyamadigimiz diyen o kadar cok anne gördüm ki cocuklarini dövuyor. cevrede bircok ogretmen arkadaş mesleği birakmak istiy
ewet eskidendi o mlesef. zaten suan yetisen nesli aciyarak gozlemliyoruz tüm ogretmen arkadaslarla. saygisiz simarik ve sinifta kimseyi dusunmeden herseyi yapabileceğini düşünen bir nesil yetisiyor cok yazik..

Nasil bu kadar rahat turk anneleri diye bir genelleme yapiyorsunuz anlamiyorum
Dis sagligi ile nasil bir bagdastirmadir bu benim kiziminda iki adet curugu var nedir kotu bir annemiyim bumudur sizin iyi kotu anne anlayisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…