oğlum ile akşam eve gelince konuşacağım ama öğretmenin bu savunmayı yapması yanlış benceDemekki oğlunuz baya bir eksik anlatmış. Inşallah bidaha yaşamazsınız. Ama oğlunuzla eksik bilgininde yalan konuşmak gibi bişey olduğunu ve sınıfta sessiz olunması gerektiğini fırsat buldulbuldukça konuşum
Yok o yanyana adli uyeyeydi . Surekli cocuklara tablet verip atıyorsunuz basindan diyordu ona hitaben yazdım. Alinmayin ne teyzenize ne size yazdımiçin rahatladı mı o rahat vicdanla git hafifçe çocukları diye teyzeme dediniz galiba
oğluma güvenim sonsuz benim asla yalan konuşmaz
ben oğluma herzaman yalan konuşmanın nasıl kötü bişey olduğunu anlatan biriyim
Oğlunuz zaten meteden dayak yiyor muş emin olun birbirlerine vurduğundan daha hızlı vurmamıştır öğretmen. Yani öğretmen araya girmese bu kavga belki tenefüste şiddetlenebilir birisi yaralanabilirdide. Bence çocuğunuz suçlu hiç öğretmene laf etmeyin. Meteden dayak yerken öğretmene şikayet etmek yerine karşılık vermiş.ama öğretmeni size şikayet etmiş.oğlum ile akşam eve gelince konuşacağım ama öğretmenin bu savunmayı yapması yanlış bence
çocuklar kendilerini savunmak için yapacak bişeyler kendi aralarında halledeceklerdir ama öğretmenin vurması ile değil
sonuçta vurma eylemini kullanmış ama yapmasa daha iyi olcaktı
tebrik eederim sizi
buarada benim oğlumun 10 tane çürüğü var
tükürük yapısından biberon çürüğü
hadi gelsin bir tane diş hekimide anlatsın benim ne gibi bir annelik yapamadığımı cocuguma..
başına vurmuş işte
yani vurması mı gerekli
oğlum asla ve asla yalan konuşan bir çocuk değil ve çok sakin sessizdir
ne hakla bunu yaptı yarın elbet soracağım bunu ona
Evet sende agir tramvalar var canim... Kiyamam yaa sen o yüzden okumaktan da sogumusundur.. Belki de şuan asosyal oldun. Aman Allahim ben yerinde olsam o öğretmeni bulur bende onun kafasina vururdum hatta sonra dava acardim bide temiz para alirdim. Cocugumuda koleje verirdim malum incileri düşmesin.offf offf hayat
Kendi terbiyesi olmayan bana nasil terbiyesiz diyebilir ki... Kendine gelirsen sevinirim saygisizligin lüzumu yoksenıd lemek zevk işi.terbıyesız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?