Mervecik baskasi olsa fikir alisverisi yapardim ancak sen sadece tartismayi bilen birisin bu yüzden kendimi hic yormayacagim sen de benimle konuşmak için kendini yorma :)
Senin çocuğunu dovsunler madem oyle. Benim cocuklarimi dovme hakkini ben kimseye tanimiyorum o kadar.
Aaaa sizinki çok basıyor belli.bence bana yorum yazmayın siz.Yok ondan degil. Kafa basmiyo sadece.
şuan sinirden ölebilirim
oğlum anne öğretmen metin yüzünden bana ve metin e vurdu dedi
oğlum defterine yazı yazarken ön sıradaki arkadaşı metin oğlumu konuşturmuş ve öğretmen ikisinin de başına vurmuş
ne olur bana bişeyler yazın sinirliyim acayipp
Dayaga karsiyim.6 senedir hicte atmadim ama su "aileler yaramazlik yapsa bile bagirmaya kiyamaz" dediginiz cocuklarin kimse okulda simarikliklarini cekmek zorunda degil.Birer sorun yumagi olarak okula geliyorlar cocuklar.Sonra neden benim cocuguma iyi davranilmiyor oluyor.Babannesine simarir gibi simarirsa,evde yaptigi simarikliklari okulda yapar sinif duzenini bozarsa hicbir ogretmen o cocuga yanasmak istemez.Biraz ogretmende degil anne babada sorunu da aramak lazim.
sen bana şunu yazmışsın geçen sayfadaki yorumunda ;
''Arkadaşa göre sınıftaki disiplin sadece dayakla sağlanır, dayaksız disiplin sağlayan öğretmenler bunu nasıl başarıyor acaba hiç düşündüler mi bilmiyorum.''
bana terbiyesiz demeden önce, bi önceki sayfada ne yazdıgını hatırla. ben SADECE dayakla saglanır gibi bir şey asla demedim, ama sen bunu savundugumu iddia ettin.
buna da iftira denir. biri terbiye sınırından mı bahsetmişti?
Aynısını ben yazıcaktım canım sen yazmişsin.helikopter anneymiş.vurdumduymaz anne olucagıma helikopter olurum
arkadaşlar yazamadım kusura bakmayın
oğlumla akşam konuştum dedim öğretmen metin i iteklediğini söyledi dedim
metin beni dövüyordu bende bana vurmasın diye omuzlarından tutum itiyordum dedi
beni rahat bırakmıyor konuşturuyor dedi
öğretmen ile zaten gayet sakin bir şekilde konuştum ama olayı öğrendiğim gün konuşsaydım farklı olacaktı durum elbette
sinirli bir insanım ağzımdan çıkacak olan kelimeleri kontrol edemezdim yoksa
şuan takip edeceğim böyle bir olay tekrarlanmaz umarım yoksa başka şeylere yol açar
ayrıca öğretmen oğlumdan zaten çok memnun sakin bir çocuk derslerinde de gayet başarılı
benim başıma bu tarz bısey geldı sımdı oğlumun okulu değiştirdim. hem kafasına vurdu hem psıkolojık olarak oğlumu sınıfında çok üzdü. 10 yasında kolej öğrencisi. bazı öğretmenler işi ders anlatmakla sınırlı zannedıyo. ve m.e.b aradıgınızda emın olun bu konulara sessız kalmıyolar. yada ben gıbı yapın okulu basına gecırınşuan sinirden ölebilirim
oğlum anne öğretmen metin yüzünden bana ve metin e vurdu dedi
oğlum defterine yazı yazarken ön sıradaki arkadaşı metin oğlumu konuşturmuş ve öğretmen ikisinin de başına vurmuş
ne olur bana bişeyler yazın sinirliyim acayipp
Siz sınıftaki disiplini sağlamak için hafif bir tokat atabilir demiştiniz hatırlarsanız, bunu da ben uydurmadım herhalde, bende diyorum ki atamaz ötesi yok sınıftaki disiplin farklı şekilde de sağlanalilir. Ayrıca sizi daha önceki bir kaç konudan da biliyorum işiniz gücünüz birileriyle muhalefet. Evet biri terbiye sınırlarından bahsetti, yaptığım bütün yorumlara bakın bakalım terbiye sınırlarını zorlayan ben miyim, siz misiniz? Sen diye hitap eden siz, bunlar ucuz numara diyen siz sonra da biri terbiye sınırından mı bahsetti diyen yine siz.
Ben de bahsettim almanyada öğretmenim şöyle bir vurdu babam şikayet etti okula piskologlar geldi öğrencilerle konustu ve okul mühürlendi.dönem sonuydu zaten okul müdürü ve öğretmende görevden alındıyabancı anneleri örnek veren arkadaş;
yabancı ülkelerde değil öğretmenin öğrencisine şiddet uygulaması, bir annenin bile çocuğuna şiddet uygulaması suçtur.
siz günlerdir burada bir suçu savunuyorsunuz haberiniz yok mu gerçekten??
öğretmenin öğrencisine şiddet uygulaması suçtur!!
sen asla şiddet olamaz diyorsun, ben ise bazen olması gerekir diyorum. konuyu başa dönderip duruyorsun.
sonra gelip ''arkadaş SADECE şiddeti savunuyor yaa'' diyorsun. buna iftira derler. ve iftira da gayet ucuz bi numaradır. terbiye ile alakasını da var sen düşün. diger ucuz numara da ad hominem'dir, daha önceki tartışmalarıma bakıp 'sen zaten muhalefetsin yawww senin dedigin yanlış o yüzden'' demek mesela. oysa benim gibi düşünen bi yıgın insan var burada.
ucuz numaraya ucuz numara denir. iftiraya da artık ne denir... ben demiyim.
iyi yapmişsiniz.arkadaşlarının içinde ne kadar üzücü bir durum.benim başıma bu tarz bısey geldı sımdı oğlumun okulu değiştirdim. hem kafasına vurdu hem psıkolojık olarak oğlumu sınıfında çok üzdü. 10 yasında kolej öğrencisi. bazı öğretmenler işi ders anlatmakla sınırlı zannedıyo. ve m.e.b aradıgınızda emın olun bu konulara sessız kalmıyolar. yada ben gıbı yapın okulu basına gecırın
Ufak bir vurma da şiddettir ve siz bunu savunuyorsunuz ötesi var mı? İşte anlamadığınız nokta o ufak bir tokatta şiddete giriyor farkında mısınız? İftira bunun neresinde siz benim anlattıklarımı dinlemiyorsunuz hatta kimsenin anlattıklarını dinlemiyorsunuz tutturmuşsunuz bir şey o rotada gidiyorsunuz. Ucuz numara yapacak kadar düşük seviyede değilim, sizinle de daha fazla muhatap olmak istemiyorum.
elbette ama öğretmen gösterdi şu şekilde vurdum diyeöğretmenin vurma olayının tekrar olmamasını istediğinizi söylediniz mi peki?
ufak vurmak şiddettir tamaaam? ben de diyorum ki BAZEN BAZEN BAZEN BAZEN BAZEN (anladın umarım) gerekir diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?