- 29 Ekim 2015
- 1.502
- 2.980
- 133
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
İşte bu yüzden siz o çocuğun annesisiniz, terkedip giden ise anne değil.Merhaba pedagog da psikologda tanistirmamizin dogru, vermemizi yanlis oldugunu dusunuyor ama sinav donemi, bitirme odevleri ve proje odevleri var onumuzdeki haftasonu babaannenin evinde tanisacak annesiyle
Evet ama bızımkı senelerdır uzerıne dusen gorevlerı yerıne getırmedıgı ıcın maddı manevı babalık haklarından men ettım yanı elını kolunu sallayarak ben geldım gorucem derse agzını burnunu kırarlar onun. Keske sızde mahkemeden bunu yapsaydınız cunku ben bu tarz ınsanlara vıcdan yapıp cocuk gosterılmesını hos gormuyorum yanı vıcdan yapamam anlayamam
İşte bu yüzden siz o çocuğun annesisiniz, terkedip giden ise anne değil.
Bu durumun hiçbir yerinde çocuğun ne istediğini, ne hissedeceğini, nasıl etkileneceğini düşünmemiş, sormamış kadın. Sizse çocuğun durumdan en az hasarla çıkması için çareler düşünüp duruyorsunuz. Ödevleri, sınavları var diyorsunuz. Psikologlara, pedagoglara danışıp en doğru yolu arıyorsunuz. En uygun zamanı ve ortamı hazırlamaya çalışıyorsunuz.
Kadın köşe yastığı gibi birşey sanıyor heralde çocuğu. 11 sene babada durdu, şimdi de bende dursun demesi nasıl bir hadsizlik anlamış değilim. Eşya mı bu, biraz orda durdu biraz da burda dursun diyeceksin? Birileri ona çocuğun canlı birşey olduğunu, duyguları düşünceleri olduğunu hatırlatmalı. Çocuk tanımadığı biriyle nasıl yaşar, psikolojisi böyle birşeyi kaldırmaz diye düşünmüyor ve tüm bencilliğiyle çocuğu alabileceğini sanıyor.
Aslında kadın çocuğun tırnağının ucunu görmeyi haketmiyor da bu karşılaşma onun için değil çocuğun merakını gidermeye yönelik zaten. İnşallah olumsuz etkilenmez yavrucak. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
ne kadar güzel bir annesiniz
Allah bin kere razı olsun sizden
alamaz bence yani umarım
hayret bişey!
çok bencilmiş biyolojik anne
yine kendini düşünüyor yok özledim dayanamıyorum vs
geçmiş ola derler bizim orda sen özledin dayanamıyorsun alacaksın da o çocuğun psikolojisi?
babasını sizi kardeşini özlemeyecek mi yani!!!
Mevcut düzeni, aile yaşantımız falan pek umurunda değil.. Benim, ben doğurdum hata ettiysem de biz hallederiz derdinde. Mahkemeye vermesini bekliyoruz şimdi bakalım ne yapacak.
peki çocuğun haberi var mı şuan
Evet var
kendimi sizin yerinize koydum gerekirse düzen bozup şehir değiştiririm yine vermem çocuğu
kesin başına kötü şeyler geldi ben bu çocuğun günahını aldım gidip bir iki seveyim şirinlik yapayım da belki kaderim düzelir diye gelmediyse ben de jessey değilim
amaç çocuğu sevmek özlemek görmek vs.değil
Ne dıyor pekı napıyor nasıl soyledınız?Valla 20 gunluk bebegini birakip giden bir insandan her seyi bekliyorum ben.. cocugu vermeyecegiz gormesine izin verecegiz
çok afedersin . gerizekalının aklı neredeymiş. yemesin kimseyi. defolsun gitsin.Merhaba
Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var 8 yaşındaydı birlikte yaşamaya başladığımızda.. Öz anne doğumdan kısa bir süre sonra ortadan kaybolmuş.. İran asıllı azeri bir hanım en son farklı bir ülkeye yerleştiği yüksek lisans yaptığını biliyor eşim.. Çocuğunu hiç aramamış eşimle boşandığı gibi çocuğundan da boşanmış. Babaannemiz büyütmüş 8 yaşına kadar, evlendiğimiz günden beri benimle yaşıyor. bir de kızım oldu 2 yaşında abi kardeş birbirlerini çok seviyorlar uyumlular.. Şimdi 11 yaşında oğlum.. onun ihtiyacı olan her şeyi karşıladığımızı düşünüyorum. Dersleri gayet iyi uyumlu bir çocuk ara sıra defterine yazdığı anneli cümleler dışında mutlu bir çocuk diye düşünüyorum. Kabul etmek istemesem de anne konusunda kafasında bir boşluk ve özlem var
Benim üvey olduğum ayırtına varabilecek yaşta olduğu için annesiyle olan durumunu pedagog ve psikolog nezaretinde anlattık. Annen benim geri geldim dersek ve bir gün biyolojik anne geri dönerse çok büyük hata etmiş olurduk.. Zira biyolojik anne geri döndü ve oğlunu istiyor. Kafası karışmış, lohusa depresyonuna girmiş, ne yaparsa yapsın oğlunun eksikliğini dolduramamış bla bla bir sürü şey.. Velayeti babasında yasal olarak bir şey yapma lüksü yok ama oğlumu kandırır ve bizden alır diye çok korkuyorum.
Dün kayın validemin evine gitmiş bizi aradı gelin durum bu diye tabi ki oğlumu götürmek istemedim belki hataydı bilmiyorum annesiyle görüşmesini istemedim. Eşimle beraber gittik. Çocuğumu geri istiyorum üvey anne ile büyüsün istemiyorum, beni tanısın istiyorum, hayatımı onunla devam ettirmek istiyorum vs vs şeyler söyleyip durdu. Dün hiç uyumadım. Oğlumu ne istediğini bilmeyen, sorumsuz bir kadının eline vermek istemiyorum. Yapabileceğim ne var bilemiyorum eşim rahat ol asla alamaz zaten o gitmek istemez diyor. Henüz adresimizi bilmiyorum yarın kapıma da dayanabilir. Okuldan alıp ikna etmeye de çalışabilir aklıma bir sürü şey geliyor. Ne olur yardım edin çok üzgünüm
Not;
Ama o annesi diye bana tepki vermeyin 11 yıldır bir tırnağını kesmemiş insan annesi olamaz
Mesajınız için teşekkür ederim.
Ama o onun ANNESİ cilere cuk diye bir cevap olmuş. İnşallah en az hasarla atlatır.
O senin oğlun degil büyük bir ve eminimu çocuk da annesini gormek istiyordur. Bun engel olma günaha girme. Birak annesiyle kalmak istiyorsa kalsın gormek isterse de görsün. Sen oglum diyorsunda belki çocuk o seni annesi olarak görüyor mu.
Ne dıyor pekı napıyor nasıl soyledınız?
Psikolog sizin söylemeniz daha uygun dediği için; akşam yemeğinde babasıyla beraber söyledik. coşkuyla karşılamadı ama heyecanlandı.. neden gelmiş dedi tanışmak istiyor ve seni özlemiş dedik tamam dedi sadece
Pazar günü babaannede birlikte kahvaltı yapacaksınız, seni orada bekleyecek biz götüreceğiz dedik siz bizimle kahvaltı etmeyecek misiniz diye sordu.. yalnız kalın, bol bol sohbet edin, konuşun diye biz parkta kardeşinle oluruz istediğinde ararsın gelir alırız dedik beraber gitmezsek bende gitmem sizinle gidersek giderim dedi. Bizim de o ortamda olmamızı ve tek kalmak istemediğini söylüyor ama pedagog tek bırakın babaanne de müdahil olmasın ikisi yalnız kalsın dedi.
Bir de sabah okula giderken anne ben şimdi ona anne mi diyeyim teyze mi sence dedi tabi ki anne diyeceksin o senin annen dedim peki sen üzülmez misin öyle dersem dedi hayır dedim tamam dedi servise bindirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?