- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
aman gelmesinn yoksam banlanıp durcazzNiyekine
Kiz gelirmis simdi
Eyidir eyi yardirdin gidiyon isteAnaaaa site bağımlısı diye ödül verdiler bana böyle ödülmü olur hıhiyimi kötümü bilemedim şimdi..
o lafı söylerken de gözlerindeki muzipliği görsen bi kurnazlarki bu kuzular..ay kıyamam ona ben yaaaaa
avrupada olsaydın içeri atmışlardı seniO degilde az onceki kizin agzina terligi yapistirasim geldiydi
Kiz ben hic banlanmadim 2013 te girmistim buraya massallah banaaman gelmesinn yoksam banlanıp durcazz
Ah osmanli ahavrupada olsaydın içeri atmışlardı seni
anaa merak ta etmedinmi ben çok merak etmiştim ban ban nedir bu meğersem hapismiş..Kiz ben hic banlanmadim 2013 te girmistim buraya massallah bana
kimden bahsedıyorsun boyle terbıyesız bır sekılde?O degilde az onceki kizin agzina terligi yapistirasim geldiydi
Bosver insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis yalniz mune acaip dayandi bdv den geyige donduk simdianaa merak ta etmedinmi ben çok merak etmiştim ban ban nedir bu meğersem hapismiş..
Avrupa yandasi turkleri yeren bi arkadastan canimCuteMom .!.:kimden bahsedıyorsun boyle terbıyesız bır sekılde?
he valla geyiğe dönüştü bu bdv ne yahu..Bosver insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis yalniz mune acaip dayandi bdv den geyige donduk simdi
anladım senin neden banlanmadığını .. keşke senin gibi sabırlı olabilsemAvrupa yandasi turkleri yeren bi arkadastan canim
ust uste yorumları bırlestırınceanladım senin neden banlanmadığını .. keşke senin gibi sabırlı olabilsem
buna sen mi karar vericeksin ?ust uste yorumları bırlestırınce
son uc kısı
hepınızı kib'ledim
ayrıca sız geyıge konu acın bence cok sevdınız bırbırınızı
orada bol bol boş konusabılırsınız
Hih ayrik otuust uste yorumları bırlestırınce
son uc kısı
hepınızı kib'ledim
ayrıca sız geyıge konu acın bence cok sevdınız bırbırınızı
orada bol bol boş konusabılırsınız
bizim evde kendi odasında gidip yastığa oturma cezası var benim kerata yapıyor yaramazlığı anneem yastığa gidip oturayımmı diyor..
ay iyi oldu bak bu ... benimde yakında yavrum olcak :)
fakat aslında benim yazdığım da sizinki de yanlış
yani yöntem doğru da yer yanlış
gidip düşüneceği yer de, yastığa oturacağı yer de odasında olmamalıymış
o zaman çocukta, bilinçaltında odasına karşı tepki oluşurmuş
gece odasında uyumak istememesinin sebeplerinden biri olurmuş
çocuğu ceza vermek için odasına göndermemek, başka bir yer seçmek lazımmış
biliyordum ama yazarken dikkat etmemişim
TEsekkur ederım tavsyelerınız ıcın bır cogunu uyguluyorum uygulamadıklarımıda denıyecegım.Ödüllendirme - cezalandırma yöntemiyle
Ama hedefe yönelik cezalandırma, boyalarıyla halıyı mı çizdi, önce yanlış olduğunu, sadece kağıt çizmesi gerektiğini anlatacaksınız, 2. yapışında ceza alırsın diye uyaracaksınız- 3. yapışında 2-3 gün kalem - boya vb. yasaklayacaksınız, kesinlikle vermeyeceksiniz.
Fakat ilk anlattığınızda anladı, ertesi gün kağıt alıp boya yaptı, görmemezlikten gelmeyeceksiniz! Aferim bak işte böyle diyeceksiniz.
Çocukla mümkün olduğu kadar göz hizasında konuşacaksınız
Mümkün olduğu kadar anlatacaksınız
Yeri gelince de odasına götürüp, yaptığını bir düşün, gelince konuşacağız diyeceksiniz.
Çok çok küçükken bile anlıyorlar bu yazdıklarımı
daha farklı yöntemler de var
Önemli olan okuyup, araştırmaya gönüllü olup biraz sabır gösterebilmekte.
Konuya gelince: Bir çocuğun kulağını çekmek vs tamamen fiziksel üstünlük sebebiyle yapabildiğiniz birşeydir ve şiddettir.
Bir arkadaş daha yazmıştı, eğer konu sahibi kendisini kızdırınca eşinin de kulağını çekiyorsa ne ala ama hiç zannetmiyorum.
Ayrıca bence konu sahibinin vicdan azabının sebebi "kulağını çekmiş olması" değil, "kulağından kırt diye ses gelmiş" olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?