buna sen mi karar vericeksin ?
Benden bahsediyor..kimden bahsedıyorsun boyle terbıyesız bır sekılde?
Benim oğlum daha çok. küçük. ama sinirli şimdiden emziriyorum mesela 2 memeyi de aynı anda emmek istiyo ememeyeceğini bi şekilde anlatmaya çalışıyorum bi onu bi onu emeceksin diyorum olmuyo birini emerken diğerini oynasın diye onu da açıyorum ikisini aynı anda istiyo saçını yoluyo bazen şist diyorum bazen sesli bi şekilde o zaman cekinip bırakıyor sonra unutuyo şimdi benim bu şist de şiddetmi
Hih ayrik otu
Terbiyesizde cahilde belli yozlasmis hirs yapan kinli insanlarsiniz siz sen gitte biraz daha bu tarz benim izleBenden bahsediyor..
tabi konusmaya tartismaya kültürü bilgisi yetmedi böyle basit konusuyor.
Yazik üzülüyorum sadece bu tiplere
kendini yetistirememis insanlar..
Terbiyesizde cahilde belli yozlasmis hirs yapan kinli insanlarsiniz siz sen gitte biraz daha bu tarz benim izle
Mune banla beni
Terbiyesizde cahilde belli yozlasmis hirs yapan kinli insanlarsiniz siz sen gitte biraz daha bu tarz benim izle
Mune banla beni
Çaldık çırptık dolandırdık sanki iki kelam ettik nolmusBuna biz degil forum kurallari karar verir.Konudan uzaklasip muhabbete donduyse onu burda konusamazsiniz.Bu kadar net.O yuzden gidin muhabbetinizi geyik bolumunde yapin demis.Hakli da.
Ayrica kibledim birkac kisiyi ben de.Seviyeyi yerin dibine cekmeye isim vermeden gonderme yapmaya hic luzum yok.Burasi kahvehane degil.
Genelde sakın bir yapım vardır ama bazı tipler hani burnundan kıl aldırmayan kaşıntı tipler onlar her şeyi yaptırır insanaintiharı seçtin yani
konu sahibi konun daha fazla geyiğe dönmeden ve millet birbirini parçalamadan kapattır istersen.
Yok canım ya onların derdi ettiğimiz iki kelam değil kaşıntı tipler onlar anadoluluyuzya bide aşağılıyor kültürsüz diye avrupalıSempatikcim sakin ol. Ne oldu ki? Hicbir sey anlamadim. Konu geyige tasinsin olsun bitsin. Kimse de banlanmasin bence. hic guzel degil mapus damlarinda yatmak..
Yok canım ya onların derdi ettiğimiz iki kelam değil kaşıntı tipler onlar anadoluluyuzya bide aşağılıyor kültürsüz diye avrupalı
Ulan m..cmayı bile osmanlıdan ogrendiniz
O degilde az onceki kizin agzina terligi yapistirasim geldiydi
Çaldık çırptık dolandırdık sanki iki kelam ettik nolmus
Peki oyle olsunGeyigin cok otesinde yukaridaki yorumu giyabimda da yapsaydiniz baskasi adina da yapsaydiniz kiblerdim.Diger hakaretinizi alintilamadim bile.Bence yazdiklarinizi bir daha gozden gecirin.Sadece geyik sebebiyle kiblemedigimi anlardiniz.
Bagzi insanlarla ayni havayi bile solumak icimden gelmiyorAralari okumadim o yerleri kacirdim valla. Eger Avrupalılar böyle miye gelmisse konu gercekten yanlis olmus. Bosver ya kendini germe.
Banlanmak hic hos degil eheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?