Oğlumun kulağını çektim :( Vicdan azabından ölüyorum..

buna sen mi karar vericeksin ?

Buna biz degil forum kurallari karar verir.Konudan uzaklasip muhabbete donduyse onu burda konusamazsiniz.Bu kadar net.O yuzden gidin muhabbetinizi geyik bolumunde yapin demis.Hakli da.

Ayrica kibledim birkac kisiyi ben de.Seviyeyi yerin dibine cekmeye isim vermeden gonderme yapmaya hic luzum yok.Burasi kahvehane degil.

ayy gözümün önünde canlandı, beybisindeki keyfe bak.
yerim onun sinirini, kendi saçını mı yoluyor :)

Bence abartmissiniz ya.
Tamam ben oyle kulak cekme dovme tokat atma hareketlerine karsiyim. Cocuklara asla kiyamam ama abartmissiniz.
Bundan sonra poposuna vurursunuz olur biter..

Benden bahsediyor..
tabi konusmaya tartismaya kültürü bilgisi yetmedi böyle basit konusuyor.
Yazik üzülüyorum sadece bu tiplere
kendini yetistirememis insanlar..
Terbiyesizde cahilde belli yozlasmis hirs yapan kinli insanlarsiniz siz sen gitte biraz daha bu tarz benim izle
Mune banla beni

Terbiyesizde cahilde belli yozlasmis hirs yapan kinli insanlarsiniz siz sen gitte biraz daha bu tarz benim izle
Mune banla beni

Sempatikcim sakin ol. Ne oldu ki? Hicbir sey anlamadim. Konu geyige tasinsin olsun bitsin. Kimse de banlanmasin bence. hic guzel degil mapus damlarinda yatmak..

Çaldık çırptık dolandırdık sanki iki kelam ettik nolmus

intiharı seçtin yani

konu sahibi konun daha fazla geyiğe dönmeden ve millet birbirini parçalamadan kapattır istersen.
Genelde sakın bir yapım vardır ama bazı tipler hani burnundan kıl aldırmayan kaşıntı tipler onlar her şeyi yaptırır insana
Onlar bence hangi ruju sürsem hangi güneş gözlüğünü taksam diye fazla beyinlerini erimişler
Konu dışı konuştuğum için özür dilerim arkadaşlardan keşke devleti falan dolandıraymışım her halde o zaman tepki almazdım

Sempatikcim sakin ol. Ne oldu ki? Hicbir sey anlamadim. Konu geyige tasinsin olsun bitsin. Kimse de banlanmasin bence. hic guzel degil mapus damlarinda yatmak..
Yok canım ya onların derdi ettiğimiz iki kelam değil kaşıntı tipler onlar anadoluluyuzya bide aşağılıyor kültürsüz diye avrupalı
Ulan m..cmayı bile osmanlıdan ogrendiniz

Yok canım ya onların derdi ettiğimiz iki kelam değil kaşıntı tipler onlar anadoluluyuzya bide aşağılıyor kültürsüz diye avrupalı
Ulan m..cmayı bile osmanlıdan ogrendiniz

Aralari okumadim o yerleri kacirdim valla. Eger Avrupalılar böyle miye gelmisse konu gercekten yanlis olmus. Bosver ya kendini germe.
Banlanmak hic hos degil eheheh

O degilde az onceki kizin agzina terligi yapistirasim geldiydi

Çaldık çırptık dolandırdık sanki iki kelam ettik nolmus

Geyigin cok otesinde yukaridaki yorumu giyabimda da yapsaydiniz baskasi adina da yapsaydiniz kiblerdim.Diger hakaretinizi alintilamadim bile.Bence yazdiklarinizi bir daha gozden gecirin.Sadece geyik sebebiyle kiblemedigimi anlardiniz.

Geyigin cok otesinde yukaridaki yorumu giyabimda da yapsaydiniz baskasi adina da yapsaydiniz kiblerdim.Diger hakaretinizi alintilamadim bile.Bence yazdiklarinizi bir daha gozden gecirin.Sadece geyik sebebiyle kiblemedigimi anlardiniz.
Peki oyle olsun
Iyice okumus olsaydin o yorumun neden geldigini anlardin kadin turklugu aile yapisini konuya giren cikani mahfetti kin kustu resmen anadoluluyum turkum ve kibleyin
O kadinida ayakta alkislarsiniz artik
Goya alinti yapmayin benimle muhatap olmayin diyodu neden gelmiski
Basin bagriniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…