Oğlumun kulağını çektim :( Vicdan azabından ölüyorum..

maalesef ki o toplumun bir parçasısınız küçük hanım ha o topluma ait hissetmiyorsanız kendinizi o topluma ait sosyal platformları terketip kendinizi ait hissettiğiniz toplumların platformlarında gezerseniz belki bu kadar içlenmezsiniz.

Oldu

Senn biliiyn..

çocuğunuzu dövmeyin çıkın nefes alın ceza verin ama dövmeyin olmadı psikolğa götürün...

böyle örnekler verirken aslında cokta üzülmediğinizi düşünüyorum.

bilmiyorum ben mesela asla bu yüzden ona vurmam

böyle örnekler verirken aslında cokta üzülmediğinizi düşünüyorum.

bilmiyorum ben mesela asla bu yüzden ona vurmam
elbette vurma.... ama çokta üzülmedin yorumunuda yapma eğer yazımdaki ince espiriyi anlamış olsaydın evlatlarla anneler arasındaki ilişkilerin farklı bir yönünüde görmüş olurdun..

elbette vurma.... ama çokta üzülmedin yorumunuda yapma eğer yazımdaki ince espiriyi anlamış olsaydın evlatlarla anneler arasındaki ilişkilerin farklı bir yönünüde görmüş olurdun..
dımı baska turlusu olunca kanımıza dokanıyor ılla laf sokacagız.
sız orada bal gıbı ben ona sakalayla karısık o tokadı hatırlatıyorum oda hemen gelıyor, yanı sıddet ıse yaradı mesajı vermedıysenız benımde adımı baska bısı yapın

adın neki seninn niye başka bişi yapalım..yokannemm uğraşmicam sen öyle düşünmeye devam et..anneler ve evlatların arasındaki ilişkilere karışmayıp saçma sapan yorumlar getirmeyin kafii..daha ne diyiyim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…