maalesef ki o toplumun bir parçasısınız küçük hanım ha o topluma ait hissetmiyorsanız kendinizi o topluma ait sosyal platformları terketip kendinizi ait hissettiğiniz toplumların platformlarında gezerseniz belki bu kadar içlenmezsiniz.Niye yan baktin diye kavga cikaran
bir toplumun insanlarina
laf anlatmakta oldugum icin kendime kiziyorum
kimse sizden fazla onemsemez cocugunuzu
ama onemserken canini yakmayin en azindan
yok hamile kadina baski yaptin yok cocugun yok ne anlarsin off sıktı nız cidden.artik bu konuya birsey yazmucam alintilayip durmayin...
Oldumaalesef ki o toplumun bir parçasısınız küçük hanım ha o topluma ait hissetmiyorsanız kendinizi o topluma ait sosyal platformları terketip kendinizi ait hissettiğiniz toplumların platformlarında gezerseniz belki bu kadar içlenmezsiniz.
benim annem değil de halam yapardı onu ve 12'den vururdu hedefigüdümlü ev terliği diye bir olimpiyat dalı olsa bizimkiler her yıl madalya alırlar
hakaret içeren bir konuşma yok ama o cımbız beni çimdiklemeden kaçayım en iyisi bugün ısrarlı öğreticiliğim üstümde nedenseDerinlerden bir cımbız sesi geliyor
benim annem değil de halam yapardı onu ve 12'den vururdu hedefigüdümlü ev terliği diye bir olimpiyat dalı olsa bizimkiler her yıl madalya alırlar
aynen cezam yeni bitti zaten..hakaret içeren bir konuşma yok ama o cımbız beni çimdiklemeden kaçayım en iyisi bugün ısrarlı öğreticiliğim üstümde nedense
Bayiliyorum karadeniz kadinlarina , ofluyum yazmisin yaya canımcım şakada gelmesin cidden yapma kızım etme kızımm derdi ee tabi yapardıkk alırdı terliği biz çil yavrusu gibi dağılırken hangimize isabet geldiyse artık yeminle hiçte ıskalamazdı..
Senn biliiyn..Niye yan baktin diye kavga cikaran
bir toplumun insanlarina
laf anlatmakta oldugum icin kendime kiziyorum
kimse sizden fazla onemsemez cocugunuzu
ama onemserken canini yakmayin en azindan
yok hamile kadina baski yaptin yok cocugun yok ne anlarsin off sıktı nız cidden.artik bu konuya birsey yazmucam alintilayip durmayin...
evettt en hasından ofluyumBayiliyorum karadeniz kadinlarina , ofluyum yazmisin ya
haa bu ara bende sana bayılıyorum yorumlarından az maz tanıyorum seni..dur acuk öpeyim seni..Bayiliyorum karadeniz kadinlarina , ofluyum yazmisin ya
Gormemis gibi olmak istemem amma velakin ilk bayilanimsinhaa bu ara bende sana bayılıyorum yorumlarından az maz tanıyorum seni..dur acuk öpeyim seni..
Ah be canım o nefesleri ne kadar alıyoruz nefesler yetmiyor artık la havleler çekilmeye başlanıyor,,çocuğunuzu dövmeyin çıkın nefes alın ceza verin ama dövmeyin olmadı psikolğa götürün...
Benim kerata oğlum 5 yaşın içinde ve havalar malum soğuk ev ne kadar doğalgazlı olsada çocuk banyo yapınca üşür ve hastalanır endişesiyle hızlı hızlı giydirmeye çalışırım onu.. bu benim velet bornozunu atar üstünden nerde soğuk yer var kaçar oraya gel oğlum yapma oğlum yok dinlemez.. ama öyle böyle değil. oyun sanıyor kaçıyor giyinmemek için.. bi sinirlendim tokat attım oğluma ve tabi anında pişman oldum dudaklarını büzüştürdü. gözleri doldu. ama yanımada geldi çıt yok giyindik.. bendede çıt yok. oğlumu giyindirdim mutfağa gittim gözlerim doldu hem yemek yapıyorum hem ağlıyorum sessiz sessiz..babadada ses yok sofra kuruldu yemek yemeğe başladık...oğlum gözlerime bakıyor benden bir ışık görmek için ama anlasın istiyorum.. laf atıyor cevap vermiyorum ..sadece babasıyla konuşuyorum.. yarım saat geçti geçmedi oğlum kucağıma gelip anne niye konuşmuyorsun benle dedi.. asla itmedim çünkü ilk atılımın ondan gelmesini bekliyordum. oğlum sen anneyi çok üzüyorsun deyip yaptığı hareketleri anlattım ona tabi bu arada kucağımda ve sonuç özür diledi benden bende ondan öpüştük kokuştuk peki sonra nemi oldu bu kerata gene her banyo yapışında verdiği sözü unutup giyinmemek için aynı hareketleri yapıyor bense fatihim o istemediğin tokat ..teee.şimdi geliyor sana diyorum..ve zıplıyor hemen yanıma..
ceza verin..psikolojisinde yaralar açabilir...Ah be canım o nefesleri ne kadar alıyoruz nefesler yetmiyor artık la havleler çekilmeye başlanıyor,,
elbette vurma.... ama çokta üzülmedin yorumunuda yapma eğer yazımdaki ince espiriyi anlamış olsaydın evlatlarla anneler arasındaki ilişkilerin farklı bir yönünüde görmüş olurdun..böyle örnekler verirken aslında cokta üzülmediğinizi düşünüyorum.
bilmiyorum ben mesela asla bu yüzden ona vurmam
dımı baska turlusu olunca kanımıza dokanıyor ılla laf sokacagız.elbette vurma.... ama çokta üzülmedin yorumunuda yapma eğer yazımdaki ince espiriyi anlamış olsaydın evlatlarla anneler arasındaki ilişkilerin farklı bir yönünüde görmüş olurdun..
Yarin oglene yemekli misafirim ayni gunun aksaminada caya misafirim varmis cocuklarda birbirini yiyo napim nerelere gidimAh be canım o nefesleri ne kadar alıyoruz nefesler yetmiyor artık la havleler çekilmeye başlanıyor,,
adın neki seninn niye başka bişi yapalım..yokannemm uğraşmicam sen öyle düşünmeye devam et..anneler ve evlatların arasındaki ilişkilere karışmayıp saçma sapan yorumlar getirmeyin kafii..daha ne diyiyim yani..dımı baska turlusu olunca kanımıza dokanıyor ılla laf sokacagız.
sız orada bal gıbı ben ona sakalayla karısık o tokadı hatırlatıyorum oda hemen gelıyor, yanı sıddet ıse yaradı mesajı vermedıysenız benımde adımı baska bısı yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?