- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
ne oldu konu halen çözülmedi mi
geçmişi okumama gerek yok ,hayırlısı olsun be canımçözülecek ablacım Allah'ın izniyle avrupa kapılarına dayandık
bir kulak vakasından nerelere geldik hadi hayırlısı.
Nasil cektin ki ? Cok mu kuvvet uyguladin ?Kızlar Günaydın, fikirlerinize ihtiyacım var. Benim yaramaz mı yaramaz bir oğlum var. Dün anneme gittik yaramazlığı tavan yaptı bende çok sinirlenip kulagından çektim kulağından kırt diye bir ses geldi ve oğlumun sesi çıkmadan ağladıgını gördüm aklım çıktı. Sesi çıkmadan ağlamayı kendi yapıyormus neyse. Ben zaten yaptıgımın vicdan azabını çekerken ablamın oğlu teyze sanki çocugun çektiğin kulağı diğerinden biraz daha uzun dediUzun sürede kızarıklığı geçmedi. Sizce böyle bişey mümkünmü çekildiği için kulak uzarmı?
Hee bu arada oğlumun bişeyi yok çok şükür acısı geçtikten sonra kudurmaya devam etti.
Yok canım ya onların derdi ettiğimiz iki kelam değil kaşıntı tipler onlar anadoluluyuzya bide aşağılıyor kültürsüz diye avrupalı
Ulan m..cmayı bile osmanlıdan ogrendiniz
Kotu soz sahibine aittir...takilmamak lazim.bu sitede sanal diye hakaret edebiliyorlar.ciddiye almadim bile zira cidfiye alincak tip degiller...Siz imla kuralları ve terbiye ile ilgili birkaç ana dersi almayı unutmuş gibisiniz, Osmanlı bu dersleri vermiyordu herhalde.
Üslubunuz da hakaret ederek eleştirdiğiniz üyenin haklılığını tek başına ispatlıyor.
benim kaynanam çocuklarını çok dövermiş.kalabalık,parasızlık,tarla işine gidermiş eve gelir 3 çocukla ve bilumum diğer aile üyeleriyle uğraşırmış.gece uyumaz ekmek yaparmış ertesi gün çocuklar eve arkadaşlarını toplar akşama kadar onca ekmeği yer bitirirlermiş.haaa kendi dövermiş ama kimseye de laf ettirmezmiş çocuklarına,çocukları için pek çok kişiyle kavga etmiş.annelerinden sopa yeselerde annelerinin daima arkalarında olduğunu bilerek büyümüş çocuklar.bir araya geldiklerinde hep anarlar.anamızın çok sopasını yedik ama hakederdik,kadın bizden çok çekti diye anlatırlar.3 haylaz erkek çocuğu da o sıkıntı içinde yetiştirmek kolay değildir her halde.Cocugunuza hafif ya da agir hicbir sekilde psikolojik veya fiziksel siddet uygulamayin, isin anne-cocuk iliskisi boyutunu, cocugun kisilik gelisimi ve ozguveni boyutunu gectim, cocuga "ben seni cok seviyorum ve iyi bir insanim (butun cocuklarin gozunde anneleri iyidir) buna rağmen sana siddet uygulayabilirim" mesaji vererek cocugun gozunde siddeti mesrulastiriyorsunuz. Sonrasinda cocuk bir yabancidan (ogretmen, kendinden büyük bir cocuk, daha kotusu bir yabanci yetiskin ya da akraba) siddet gordugunde bunu da onemsemeyebiliyor ve sizinle paylasmiyor, kendi icinde sindiriyor. Cocuk tacizi vakalarina baktiginizda tacize ugrayan ve buna uzun sure goz yuman cocuklarin aile icinde fiziksel ya da psikolojik siddete maruz kaldiklarini görürsünüz.
Yani her sey bir yana, cocugunuza bedensel dokunulmazligi olduğunu öğretmek icin once siz onun dokunulmazligini ihlal etmemelisiniz.
sadece konu sahibi icin degil genel bir yanitti.
benim kaynanam çocuklarını çok dövermiş.kalabalık,parasızlık,tarla işine gidermiş eve gelir 3 çocukla ve bilumum diğer aile üyeleriyle uğraşırmış.gece uyumaz ekmek yaparmış ertesi gün çocuklar eve arkadaşlarını toplar akşama kadar onca ekmeği yer bitirirlermiş.haaa kendi dövermiş ama kimseye de laf ettirmezmiş çocuklarına,çocukları için pek çok kişiyle kavga etmiş.annelerinden sopa yeselerde annelerinin daima arkalarında olduğunu bilerek büyümüş çocuklar.bir araya geldiklerinde hep anarlar.anamızın çok sopasını yedik ama hakederdik,kadın bizden çok çekti diye anlatırlar.3 haylaz erkek çocuğu da o sıkıntı içinde yetiştirmek kolay değildir her halde.
çözülecek ablacım Allah'ın izniyle avrupa kapılarına dayandık
bir kulak vakasından nerelere geldik hadi hayırlısı.
iyiydi bu ..Allah iyiliğinizi versin ,tek başıma odada kahkaha attım
aynen,bazı durumda gerçekten cennetten çıkmaBenim kardeşimde 6 yaşında falandı abla prizlere bişeyler sokardı dur yapma etme yok bigün sen prize çatal sok şartel attı noluyo dedik baksak ki bizimki yerde elinde erimiş çatal Allahtan akıma kapılmamış fırlatmış demek ki akım annem terligi aldı yermisin yemez misin daha da ellemedi prize, bknz cennetten çıkmam. dayaga örnek
aynen,bazı durumda gerçekten cennetten çıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?