Oğlumun kulağını çektim :( Vicdan azabından ölüyorum..

Bir daha yapmayın vicdan azabı da çekmeyin.

Ama "aman ne olacak? unutur acısını." diyebilecek değilim. Vicdan azabınızı böyle hafifletmek yerine, yaramazlığını veya kudurmuş şeklinde tarif ettiğiniz aşırı hareketliliğini biraz daha makul seviyeye çekmek için neler yapabilirsiniz onu araştırıp bularak hafifletin daha iyi olur. Anne olunca anlamak kendini daha değişik ve daha makul yöntemler bulma konusunda kadını kısıtlamamalı bence, o bakımdan "bundan sonra kulağını çekme başka bir yerine vur." demek bence çözüm bile değil, aynı saçmalığın başka bir laciverti sadece.

konu çözülmekle kalsa iyi bir kişinin ortalığı nasıl sessizce karıştırabildiğini gördükçe evet diyorum şeytan topuklu giyer...sempatik az sakin bebeğim...artık yeni üyeler geçmişten eğitim alıp geliyorlar ...o yüzden artık buradan uzaklaşsanız iyi olacak

çözülecek ablacım Allah'ın izniyle avrupa kapılarına dayandık

bir kulak vakasından nerelere geldik hadi hayırlısı.
geçmişi okumama gerek yok ,hayırlısı olsun be canım

Nasil cektin ki ? Cok mu kuvvet uyguladin ?

Ben hic ceza odul yontemi kullanmadim. Belki
Kizim sakin bir cocuk o yuzden gerek kalmadi. Kudurukluhu tutmaz pek. Nazlidir, acikmaya uykusuzluga kiyameti koparabilir tabi. Simdi de uyankiklasti yemek seciyor.

Bazi durumlarda sadece yapamazsin diyorum
Eyer gecrekten yapmamasi gerekiyorsa, bir iki bagirip direniyor, ama sonra yola geliyor baska caresi kalmayinca.
Oglum olucak simdi, oglanlari disiplin etmek daha zor gibi gorunuyor. Fena yaramazlik yapabiliyorlar. Bakalim napicaz.

yorumlara göz atınca çok kötü anne olduğumu gördüm.ara ara totolarına vurdum.hatta küçük oğlum yeni taşındığımız yerde tam konuşmayı bilmezken küfür etmeye başlamıştı,ne yaptımsa vaz geçiremedimen sonunda acı biberi doldurdum ağzına,bir daha ağzına alamadı o kelimeleri.üzüldüm mü, çok üzüldüm ama asla pişman değilim

Yok canım ya onların derdi ettiğimiz iki kelam değil kaşıntı tipler onlar anadoluluyuzya bide aşağılıyor kültürsüz diye avrupalı
Ulan m..cmayı bile osmanlıdan ogrendiniz

Siz imla kuralları ve terbiye ile ilgili birkaç ana dersi almayı unutmuş gibisiniz, Osmanlı bu dersleri vermiyordu herhalde.

Üslubunuz da hakaret ederek eleştirdiğiniz üyenin haklılığını tek başına ispatlıyor.

Cocugunuza hafif ya da agir hicbir sekilde psikolojik veya fiziksel siddet uygulamayin, isin anne-cocuk iliskisi boyutunu, cocugun kisilik gelisimi ve ozguveni boyutunu gectim, cocuga "ben seni cok seviyorum ve iyi bir insanim (butun cocuklarin gozunde anneleri iyidir) buna rağmen sana siddet uygulayabilirim" mesaji vererek cocugun gozunde siddeti mesrulastiriyorsunuz. Sonrasinda cocuk bir yabancidan (ogretmen, kendinden büyük bir cocuk, daha kotusu bir yabanci yetiskin ya da akraba) siddet gordugunde bunu da onemsemeyebiliyor ve sizinle paylasmiyor, kendi icinde sindiriyor. Cocuk tacizi vakalarina baktiginizda tacize ugrayan ve buna uzun sure goz yuman cocuklarin aile icinde fiziksel ya da psikolojik siddete maruz kaldiklarini görürsünüz.
Yani her sey bir yana, cocugunuza bedensel dokunulmazligi olduğunu öğretmek icin once siz onun dokunulmazligini ihlal etmemelisiniz.
sadece konu sahibi icin degil genel bir yanitti.

Kotu soz sahibine aittir...takilmamak lazim.bu sitede sanal diye hakaret edebiliyorlar.ciddiye almadim bile zira cidfiye alincak tip degiller...

benim kaynanam çocuklarını çok dövermiş.kalabalık,parasızlık,tarla işine gidermiş eve gelir 3 çocukla ve bilumum diğer aile üyeleriyle uğraşırmış.gece uyumaz ekmek yaparmış ertesi gün çocuklar eve arkadaşlarını toplar akşama kadar onca ekmeği yer bitirirlermiş.haaa kendi dövermiş ama kimseye de laf ettirmezmiş çocuklarına,çocukları için pek çok kişiyle kavga etmiş.annelerinden sopa yeselerde annelerinin daima arkalarında olduğunu bilerek büyümüş çocuklar.bir araya geldiklerinde hep anarlar.anamızın çok sopasını yedik ama hakederdik,kadın bizden çok çekti diye anlatırlar.3 haylaz erkek çocuğu da o sıkıntı içinde yetiştirmek kolay değildir her halde.

Avrupa'nin orneklenmesinin nesi kötü? Ben orayi pek anlayamadim..
Ayrica konunun geyige donmesinden şikayetçi bazi arkadaslarin konu sahipleri icin gayet ciddi olan baska konularda sozde komiklikler yapip,nasil da konuya s.çıp gittiklerini gördüğüm icin saskinlikla okudum yazılanları. Dahleden dinimize bari muselman olsa..

Benim kardeşimde 6 yaşında falandı abla prizlere bişeyler sokardı dur yapma etme yok bigün sen prize çatal sok şartel attı noluyo dedik baksak ki bizimki yerde elinde erimiş çatal Allahtan akıma kapılmamış fırlatmış demek ki akım annem terligi aldı yermisin yemez misin daha da ellemedi prize, bknz cennetten çıkmam. dayaga örnek

aynen,bazı durumda gerçekten cennetten çıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…