Oğlumun kulağını çektim :( Vicdan azabından ölüyorum..

esimin teyzesinin kızı var küçük kanlı canlı bi kız yanaklar al al falan, bigün annesiyle marketteler kadının biri ateşi var çocuğun sen gezme derdindesin diyo eşimin teyzesine, kadın izah ediyo yanakları kırmızı diye benimde çocuğum var anlamıyo muyum ateşi var diyo çünkü kendi çocuğu belli ki ateslenince kızarıyo o yüzden genelleme yapıyo Allahtan bizim teyze sabırlı da daha fazla uzatmadan uzaklaşıyor ordan olayı bana kadın benim çocuğumu benden fazla önemsedigini ima etti diyip gülmüştü bu konuda ona döndü

ay kız cok tatlısın , yerım onun saclarını yolan parmaklarını
sen sımdıden cocugun elınde maskara olmusun bacımmm :))))

her çocuk belli bir huy yada adına ne derseniz onla doğuyor her kural her yaklaşım her çocukda işe yaramıyor hepsi ayrı bi dünya benim kızım çok uysa hep anlayışlıbi bebekti çocuk nasıl büyüdüğünü anlamadım bile hatta bunu kendi yetiştirmeme bile bağlamışımdır takiii oğlum dogdu devamlı aglyan huzursuz bi bebek hala çok agla agladıkça yüzüm ıslanıyor diye yine aglar söylediğini yapmaz gaza gelmez hırçındır ben ona vurmadım ama içimden geçtiği çok oluyor bekliyorum susmasını ama oan vucudumda karıncalanmalar zonklamalar hissediyorum oda öy böyle büyüyor ezmek baskılamak istemiyorum

Şimdiki anneler çocuğuna kızınca ve ya ufacık totosuna bile vursa vicdan azabı çekiyorlar buna bende dahilim. Biz bunların alasını yedik zamanında :)
Hemde ne biçim yedik anacığımın 5 çocuğu vardı bir terlik fırlatırdı isabette ettirirdi...hiç kızgın ve öfkeli değilim anam o benim yaa sanki ağız burun dağıtıyo..

Avrupali olmayi istesek de olamıyoruz zaten
irkcilik yapmaya gerek yok
evet biz cok deger veriyoruz cocuklara ciddeb
döverek gösteriyoruz verdigimiz degeri.
hangi ulkelerin gelistigi ortada bencede..
Nee kaa abartma var yahuu.. bende anneyim biri benim evladıma şışt dese yolarım onu ama ben derim o benim oğlum dövüşürüz sonra öpüşürüz

kıyamam canım ya.. korkma bişicik olmaz..afacanlar bazen durdan anlamıyorlar.

Heee de valla de niye demiyonn..

ya canımcım şakada gelmesin cidden yapma kızım etme kızımm derdi ee tabi yapardıkk alırdı terliği biz çil yavrusu gibi dağılırken hangimize isabet geldiyse artık yeminle hiçte ıskalamazdı..

benim annem değil de halam yapardı onu ve 12'den vururdu hedefi güdümlü ev terliği diye bir olimpiyat dalı olsa bizimkiler her yıl madalya alırlar

Niye yan baktin diye kavga cikaran
bir toplumun insanlarina
laf anlatmakta oldugum icin kendime kiziyorum
kimse sizden fazla onemsemez cocugunuzu
ama onemserken canini yakmayin en azindan
yok hamile kadina baski yaptin yok cocugun yok ne anlarsin off sıktı nız cidden.artik bu konuya birsey yazmucam alintilayip durmayin...

Benim kerata oğlum 5 yaşın içinde ve havalar malum soğuk ev ne kadar doğalgazlı olsada çocuk banyo yapınca üşür ve hastalanır endişesiyle hızlı hızlı giydirmeye çalışırım onu.. bu benim velet bornozunu atar üstünden nerde soğuk yer var kaçar oraya gel oğlum yapma oğlum yok dinlemez.. ama öyle böyle değil. oyun sanıyor kaçıyor giyinmemek için.. bi sinirlendim tokat attım oğluma ve tabi anında pişman oldum dudaklarını büzüştürdü. gözleri doldu. ama yanımada geldi çıt yok giyindik.. bendede çıt yok. oğlumu giyindirdim mutfağa gittim gözlerim doldu hem yemek yapıyorum hem ağlıyorum sessiz sessiz..babadada ses yok sofra kuruldu yemek yemeğe başladık...oğlum gözlerime bakıyor benden bir ışık görmek için ama anlasın istiyorum.. laf atıyor cevap vermiyorum ..sadece babasıyla konuşuyorum.. yarım saat geçti geçmedi oğlum kucağıma gelip anne niye konuşmuyorsun benle dedi.. asla itmedim çünkü ilk atılımın ondan gelmesini bekliyordum. oğlum sen anneyi çok üzüyorsun deyip yaptığı hareketleri anlattım ona tabi bu arada kucağımda ve sonuç özür diledi benden bende ondan öpüştük kokuştuk peki sonra nemi oldu bu kerata gene her banyo yapışında verdiği sözü unutup giyinmemek için aynı hareketleri yapıyor bense fatihim o istemediğin tokat ..teee.şimdi geliyor sana diyorum..ve zıplıyor hemen yanıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…