- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
ay kız cok tatlısın , yerım onun saclarını yolan parmaklarınıBenim oğlum daha çok. küçük. ama sinirli şimdiden emziriyorum mesela 2 memeyi de aynı anda emmek istiyo ememeyeceğini bi şekilde anlatmaya çalışıyorum bi onu bi onu emeceksin diyorum olmuyo birini emerken diğerini oynasın diye onu da açıyorum ikisini aynı anda istiyo saçını yoluyo bazen şist diyorum bazen sesli bi şekilde o zaman cekinip bırakıyor sonra unutuyo şimdi benim bu şist de şiddetmi
ay kız cok tatlısın , yerım onun saclarını yolan parmaklarını
sen sımdıden cocugun elınde maskara olmusun bacımmm :))))
ahahaholdum valla folik asit bebesi bunlar biz gibi değiller
Hemde ne biçim yedik anacığımın 5 çocuğu vardı bir terlik fırlatırdı isabette ettirirdi...hiç kızgın ve öfkeli değilim anam o benim yaa sanki ağız burun dağıtıyo..Şimdiki anneler çocuğuna kızınca ve ya ufacık totosuna bile vursa vicdan azabı çekiyorlar buna bende dahilim. Biz bunların alasını yedik zamanında :)
Nee kaa abartma var yahuu.. bende anneyim biri benim evladıma şışt dese yolarım onu ama ben derim o benim oğlum dövüşürüz sonra öpüşürüzAvrupali olmayi istesek de olamıyoruz zaten
irkcilik yapmaya gerek yok
evet biz cok deger veriyoruz cocuklara ciddeb
döverek gösteriyoruz verdigimiz degeri.
hangi ulkelerin gelistigi ortada bencede..
Hemde ne biçim yedik anacığımın 5 çocuğu vardı bir terlik fırlatırdı isabette ettirirdi...hiç kızgın ve öfkeli değilim anam o benim yaa sanki ağız burun dağıtıyo..
Kızlar Günaydın, fikirlerinize ihtiyacım var. Benim yaramaz mı yaramaz bir oğlum var. Dün anneme gittik yaramazlığı tavan yaptı bende çok sinirlenip kulagından çektim kulağından kırt diye bir ses geldi ve oğlumun sesi çıkmadan ağladıgını gördüm aklım çıktı. Sesi çıkmadan ağlamayı kendi yapıyormus neyse. Ben zaten yaptıgımın vicdan azabını çekerken ablamın oğlu teyze sanki çocugun çektiğin kulağı diğerinden biraz daha uzun dediUzun sürede kızarıklığı geçmedi. Sizce böyle bişey mümkünmü çekildiği için kulak uzarmı?
Hee bu arada oğlumun bişeyi yok çok şükür acısı geçtikten sonra kudurmaya devam etti.
Heee de valla de niye demiyonn..yapmayın Allahaşkına ya!
abartmaya ne meraklıyız. o bayıldığınız avrupa'da çocuklar 18'ine geldiğinde bak başının çaresine deniliyor. bizde ölene kadar kol kanat gerilir.
sapla samanı karıştırmayın.
kadıncağız üzülmüş anlatıyor, yaptığını onaylamıyor.
şimdi çocuk mu büyüttünüz, avrupa'da mı yetiştiniz dicem ağır olacak demiyorum
ya canımcım şakada gelmesin cidden yapma kızım etme kızımm derdi ee tabi yapardıkk alırdı terliği biz çil yavrusu gibi dağılırken hangimize isabet geldiyse artık yeminle hiçte ıskalamazdı..hahaha güdümlü füze
ya canımcım şakada gelmesin cidden yapma kızım etme kızımm derdi ee tabi yapardıkk alırdı terliği biz çil yavrusu gibi dağılırken hangimize isabet geldiyse artık yeminle hiçte ıskalamazdı..
Heee de valla de niye demiyonn..
gidem mi?Annelikten anlamayan vatandasciklar ciksada gercekten faydali olacak seyler paylasabilsek
Herkes gitsin bi sen kal
gidem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?