- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
İlk paragraf yanlışlıkla geldi silemedim , ikinci cümle ise dayak yazmıyor da iyi biri çıkmaz anlamında yazmıştınız en fecisi siddettir o yüzden öyle dedimNe alaka? Orada dayak vs yazıyor mu?
Bende 15 yaşından beri aşık olduğum ilk ve en büyük aşkımla üniversite 3. Sınıfta tekrar görüşmeye karar vermiştim. Çok zengin olduğundan üniversiteyi birşeye tutmazdı ve aynı sizinkinin tarzda konuşurdu. Birgün bana şöyle sormuştu "Şimdi bu doktora yapanların hepsi doktor mu oluyor? Sende mi başıma doktor çıkacan?". İstemsiz bir kahkaha atmışım ki, o aşkın sonu oldu. Yine başka çok zengin ama lise terk vardı. Ben kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum senin paran beni ilgilendirmez, dediğimde demişti ki" Kız ben sana en iyisinden bir ayakkabı alayım yine dur kendi ayakların üzerinde, benim ayağımın üstünde duracak değilsin ya! " Neyse, canlarım benim az şenlendirmediler günlerimi.Katılıyorum.
Benim kardeşim de üniversite sınavlarına girecek bu yıl, ona diyorum, istemezsen okumazsın.
Yemek yapmayı falan sever, biz aşçı ol diyoruz mesela ne güzel mis, öğrenir, iyi bir yerde işe girdi mi de güzel paralar kazanır.
Beni geren mesele de okumaya, diplomaya paçavra muamelesi yapılması.
Tepeden bir ÖSSye girerek olmadı sonuçta, oğlunuzdan biliyorsunuzdur ne kadar stresli bir süreç olduğunu.
Ben daha yükseğine devam edeceğim zaman 1 sene içinde 0dan dil öğrenmek için kahveyle ayakta duruyordum 3lere kadar :))
Araştırma önerim üzerinde aylarca çalıştım mükemmel olsun diye.
Ne kadar kolay bir şeymiş gibi silinip atılıyor ya, ben bu kadar çabalarken beraber olacağım beyefendileri de azıcık umursasın geleceğini değil mi?
Ek olarak ben denedim, boş keseden atmıyorum yani.
Lise mezunu flörtüm ikide bir üniversiteme hapis derdi, kafanızı boşaltıyorlar okulda falan diyordu ahhshsa
İkinci örnek annemin bir arkadaşı seviyordu beni, "çok güler yüzlü, bizim oğlana alacağız" diye tutturdu
Annem, "yok evlenmez daha o doktora yapmak istiyor" deyince adam
"Hmm, bize gitmez" deyip vazgeçmiş
Daha yapmadım, doktora yapma hayalim bile istenmeme sebebim erkekler tarafından...
Komik, çok komik gerçekten bizim ülkemizdeki insanların egosunun bu kadar kolay ezilmesi.
Bende 15 yaşından beri aşık olduğum ilk ve en büyük aşkımla üniversite 3. Sınıfta tekrar görüşmeye karar vermiştim. Çok zengin olduğundan üniversiteyi birşeye tutmazdı ve aynı sizinkinin tarzda konuşurdu. Birgün bana şöyle sormuştu "Şimdi bu doktora yapanların hepsi doktor mu oluyor? Sende mi başıma doktor çıkacan?". İstemsiz bir kahkaha atmışım ki, o aşkın sonu oldu. Yine başka çok zengin ama lise terk vardı. Ben kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum senin paran beni ilgilendirmez, dediğimde demişti ki" Kız ben sana en iyisinden bir ayakkabı alayım yine dur kendi ayakların üzerinde, benim ayağımın üstünde duracak değilsin ya! " Neyse, canlarım benim az şenlendirmediler günlerimi.
Dört yıl öncesindr bu kişiyle evlilik düşünmüyordum ki. Sevgiliydik sadece. İş yavaş yavaş ciddiye binmeye başladıBunu bugün söylemediler herhalde madem soru işareti var aklınızda 4 yıl önce bitseydi. Eğer bunu burada soruyorsanız sizde böyle düşünüyorsunuz.
O iş olmaz bir süre sonra çatırdar herşey senin üstüne kalır herşeye trip atar vs aileni dinleHanımlar merhaba
Ben kpssye hazırlanan bir öğretmen adayıyım. 4 senelik bir ilişkim var. Sevgilim lise mezunu ve maddi sıkıntınlardan vs okuyamamış düşük ücretlerle çalışıyor, ailesine bakıyor. Hiçbir zaman işten kaçmaz üç kuruş fazla kazanmak için gecelere kadar çalışır. Bana sevgisini, ilgisini hissettiren merhametli ,alçakgönüllü çok iyi kalpli beyefendi dürüst bir erkek... Onu çok seviyorum.
Gelin görün ki derdim ailem akrabalarım çevrem... ailemden ve çevremden duyduğum sözler bunaldım artık
Kendisini tanıyorlar karakterine efendiliğine vs hiçbir şey diyemiyorlar. "Tamam çok iyi biri ama...."
"Ama ne??"
"Yani ne bileyim sen öğretmen olacaksın o garson..."
Helaliyle para kazanıyor çalışıyor belki ilerde daha başka güzel iş bulur belki bulamaz bilemiyorum. Ama bu sözlerden insanlarun tepkilerinden bıktım bunaldım
Düşünüyorum sırf bu yüzden onunla evlilikten vazgeçsem mutsuz olmayacak mıyım ben? Öğretmen bir kadın illa bir öğretmen, mühendis vs ile mi evlenmeli? Çevrem haklı mı yani? Çok üzgünüm bana birşeyler söyleyin
Not: Sevgilimin ailesi memleketine dönecek ve diğer oğullarıyla yaşayacak
Lise mezunu ama üniversite kazanmış yarıda bırakmış okumamış.. çalışıyor...
Hanımlar merhaba
Ben kpssye hazırlanan bir öğretmen adayıyım. 4 senelik bir ilişkim var. Sevgilim lise mezunu ve maddi sıkıntınlardan vs okuyamamış düşük ücretlerle çalışıyor, ailesine bakıyor. Hiçbir zaman işten kaçmaz üç kuruş fazla kazanmak için gecelere kadar çalışır. Bana sevgisini, ilgisini hissettiren merhametli ,alçakgönüllü çok iyi kalpli beyefendi dürüst bir erkek... Onu çok seviyorum.
Gelin görün ki derdim ailem akrabalarım çevrem... ailemden ve çevremden duyduğum sözler bunaldım artık
Kendisini tanıyorlar karakterine efendiliğine vs hiçbir şey diyemiyorlar. "Tamam çok iyi biri ama...."
"Ama ne??"
"Yani ne bileyim sen öğretmen olacaksın o garson..."
Helaliyle para kazanıyor çalışıyor belki ilerde daha başka güzel iş bulur belki bulamaz bilemiyorum. Ama bu sözlerden insanlarun tepkilerinden bıktım bunaldım
Düşünüyorum sırf bu yüzden onunla evlilikten vazgeçsem mutsuz olmayacak mıyım ben? Öğretmen bir kadın illa bir öğretmen, mühendis vs ile mi evlenmeli? Çevrem haklı mı yani? Çok üzgünüm bana birşeyler söyleyin
Not: Sevgilimin ailesi memleketine dönecek ve diğer oğullarıyla yaşayacak
Lise mezunu ama üniversite kazanmış yarıda bırakmış okumamış.. çalışıyor...
Önemli olan karakter demek istedim. Eğitimli nice insanlar var eşlerine ne hakaretler eziyetler eden. Her topluluktan çürük elma çıkıyorİlk paragraf yanlışlıkla geldi silemedim , ikinci cümle ise dayak yazmıyor da iyi biri çıkmaz anlamında yazmıştınız en fecisi siddettir o yüzden öyle dedim
Bende 15 yaşından beri aşık olduğum ilk ve en büyük aşkımla üniversite 3. Sınıfta tekrar görüşmeye karar vermiştim. Çok zengin olduğundan üniversiteyi birşeye tutmazdı ve aynı sizinkinin tarzda konuşurdu. Birgün bana şöyle sormuştu "Şimdi bu doktora yapanların hepsi doktor mu oluyor? Sende mi başıma doktor çıkacan?". İstemsiz bir kahkaha atmışım ki, o aşkın sonu oldu. Yine başka çok zengin ama lise terk vardı. Ben kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum senin paran beni ilgilendirmez, dediğimde demişti ki" Kız ben sana en iyisinden bir ayakkabı alayım yine dur kendi ayakların üzerinde, benim ayağımın üstünde duracak değilsin ya! " Neyse, canlarım benim az şenlendirmediler günlerimi.
Henüz karşılaşmadım binlerce kitaplık kütüphanesi olan, dünyayı gezmiş, dil öğrenmiş bir lise terk veya lise mezunu ile ama tanışırsamda hem çok memnun olup hemde çok saygı duyacağıma eminim. Yoksa aynı sınıfta okuduğum ama daha yazı yazmayı beceremeyen insanlarda var. Mesele insanın kendini geliştirmeye açık olması.
Bir eğitim fakültesi bitirmiş bir insana bunu demeyin lütfen... Diplomada dahi öğretmen yazarken atanamadin sen öğretmen değilsin demek doğru mu sizce ? Eğitim fakültesi bitirmiş her insan bir öğretmendir.Kusura bakmayın ama sizin henüz mesleğiniz öğretmenlik değil. Kpss den yeterli puanı alıp atanmış durumda değilsiniz, ama karşı taraf her ay sonu geçimini sağlayacak yeterliliğe sahip.. İyi yürekler için dua ediliyor artık, karektere ağırlık verin. Sonrası nasip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?