Evet istedim.ihtiyacım olsa yine isterim.başım sıkışınca kime gideyim başka.hımmm sen meslek sahibi olunca aileye kesenin ağzını kapatanlardansın galiba.maaş kartın da eşindedir senin kesin.Böyle diyorsun ama önceki mesajlarda da ablandan para istiyordun
Ben de Üniversite öğrencisi falan zannettim....
arada 2500 tl fark mı var? sanki alışverişte iki ürün arasındaki para farkını kıyaslıyorsunuz.Maalesef aileme göre arada 2500 liralık bi fark var.ablam 7 senedir görüşüyo bu çocukla.
2500 küsür tl çıplak maaş. Mutlaka ek ders olur ortalama 500
Ekders yaz ayları ve subat tatili hariç her ay olur birde ablanın kursa kalıyormus 1 saat hafta ici kursa 20 hafta sonu 23 lira ödenir rapor alınırsa kesilir .örnek vermek gerekirse maasim 2700 ek dersim 520 kursta nda 1150 alıyorum yani 4300 civarı yalnız kurslar yaklaşık 6 ay sürer yani ablanın yalan söylemiyor arada 2500 lira bir fark varsa bence yurumezAblam her ay ek ders oluyo derdi aa yalan mı o?
Ama annem ramazanda rapor al falan demişti.ek dersim kesilir okula gitmezsem demişti.
isci ahmet 0 lira kazaniyor heralde.. zira ogretmen 2500 tl kazandigina goreMaalesef aileme göre arada 2500 liralık bi fark var.ablam 7 senedir görüşüyo bu çocukla.
Allah ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.bence hiç de az değil..Ekders yaz ayları ve subat tatili hariç her ay olur birde ablanın kursa kalıyormus 1 saat hafta ici kursa 20 hafta sonu 23 lira ödenir rapor alınırsa kesilir .örnek vermek gerekirse maasim 2700 ek dersim 520 kursta nda 1150 alıyorum yani 4300 civarı yalnız kurslar yaklaşık 6 ay sürer yani ablanın yalan söylemiyor arada 2500 lira bir fark varsa bence yurumez
Evet istedim.ihtiyacım olsa yine isterim.başım sıkışınca kime gideyim başka.hımmm sen meslek sahibi olunca aileye kesenin ağzını kapatanlardansın galiba.maaş kartın da eşindedir senin kesin.
Valla canım bi kaç arkadaşım yeni, böyle alıyorlar. Bilemedim. Zaten bi kaç yıl arayla başlayanlar arasında 50 60 falan oynuyor. Bizim 2600 küsürEmin misinnn?
Bana niye 2260 veriyorlar yaaa
Vergi dilimi sağolsun. Tabi çok yeniler girmiyor olabilir....
2260 mı?kredi fal nkeailiyor olmasınEmin misinnn?
Bana niye 2260 veriyorlar yaaa
Vergi dilimi sağolsun. Tabi çok yeniler girmiyor olabilir....
Ezik sensin bence.devlet bile anlamış ki maaşını az veriyor.bu beyne bu para çok demiş :)Sen de ablanın gölgesinde ezilmiş birisin galiba????
Zira onun adına gelip burada konu açtığına göre
Ablanın kazandığı para, evliliği vs seni çok germiş sanırım.... Yazııkkk başkalarının hayatlarını da kendininki gibi ezik zannediyorsun
oo siz polemiğe daldınız iyice.2260 mı?kredi fal nkeailiyor olmasın
Ezik sensin bence.devlet bile anlamış ki maaşını az veriyor.bu beyne bu para çok demiş :)
Valla canım bi kaç arkadaşım yeni, böyle alıyorlar. Bilemedim. Zaten bi kaç yıl arayla başlayanlar arasında 50 60 falan oynuyor. Bizim 2600 küsür
2260 mı?kredi fal nkeailiyor olmasın
Ezik sensin bence.devlet bile anlamış ki maaşını az veriyor.bu beyne bu para çok demiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?