Öğretmen Nurten işçi Ahmet'e aşık olursa..

Böyle diyorsun ama önceki mesajlarda da ablandan para istiyordun

Ben de Üniversite öğrencisi falan zannettim....
Evet istedim.ihtiyacım olsa yine isterim.başım sıkışınca kime gideyim başka.hımmm sen meslek sahibi olunca aileye kesenin ağzını kapatanlardansın galiba.maaş kartın da eşindedir senin kesin.

Benim eşim zamanında isciymis şu an iş adami ve daha önce isci olarak calistigi mekanlarin sahibi koca koca adamlar şu an onun elemani.. Ve eşim şu an 30 yaşında Allaha sukur bu yaşta her şeyini elde etmiş, zamaninda çok çok eziyetler çekmiş ama aklını çalıştırmis hep ayni yerde kalmak icin çalışmamış, helal yoldan her zaman en tepeye ulasmak istemis..
Yani belli olmaz bu işler işçi diye kimseyi kucumsemeyin diyecegim ama ablanizin sevgilisi 7 yıldır ayni maaşı aliyorsa, herhangi bir çabası yoksa şu yaşında olmasina rağmen bence babaniz hakli...

Ablam her ay ek ders oluyo derdi aa yalan mı o?
Ama annem ramazanda rapor al falan demişti.ek dersim kesilir okula gitmezsem demişti.
Ekders yaz ayları ve subat tatili hariç her ay olur birde ablanın kursa kalıyormus 1 saat hafta ici kursa 20 hafta sonu 23 lira ödenir rapor alınırsa kesilir .örnek vermek gerekirse maasim 2700 ek dersim 520 kursta nda 1150 alıyorum yani 4300 civarı yalnız kurslar yaklaşık 6 ay sürer yani ablanın yalan söylemiyor arada 2500 lira bir fark varsa bence yurumez

@goha

Alıntı olmadı

Keyif için okuyayım diyorum sonra kullanırım da belki

Yıllarca meslek sahibi olmak için okudum yeter

Bu sene yükseklisans mülakatları bu hafta başı idi biz tatildeydik giremedim yoksa öyle bir planım da vardı alandışı yüksek lisans şeklinde

Puan bir değişiklik olmazsa seneye de geçerli zaten

Puanım 81.6 ama sözel bölümlerde yeter diye umuyorum

hmmm ablanin kurs murs olayi varmis.. onlar gecici,net maasa bakmak lazim.. para problem olabilir..olmayabilir de.. kisilere bagli

Bence asıl sorun Ahmet'in 7 yıldır kendini geliştirmek için hiç bir şey yapmamış olması. Belli ki rahat ve umursamaz bir insan. Aileniz tarafından bu durumun sorun edildiği de ortada. Gerçekten ablanıza yeterince değer verse bu problemi ortadan kaldırmak için biraz çaba harcardı bunca zaman. Ablanızın kazandığı para olmasa 33 yaşında asgari ücret alan bu adam kendi başına bi aile kurabilir mi? Ilkokul mezunları bile bu yasa kadar kendilerini geliştirip, işçi de olsa mesleklerinde iyi bi yere geliyorlar. Isınden parasından önce Ahmet'de aile kurabilecek sorumluluk duygusu yok bence.

Allah ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.bence hiç de az değil..

Evet istedim.ihtiyacım olsa yine isterim.başım sıkışınca kime gideyim başka.hımmm sen meslek sahibi olunca aileye kesenin ağzını kapatanlardansın galiba.maaş kartın da eşindedir senin kesin.

Sen de ablanın gölgesinde ezilmiş birisin galiba????
Zira onun adına gelip burada konu açtığına göre

Ablanın kazandığı para, evliliği vs seni çok germiş sanırım.... Yazııkkk başkalarının hayatlarını da kendininki gibi ezik zannediyorsun

İşçiler daha avantajlı kı ogretmelerden işçiler emekli olunca bizden öğretmenlerden fazla maaş alıyorlar canım ha kültür farkını sorarsan Ahmetin kendini ne kadar geliştirdiğiné bağlı ve karakterine bağlı hakkınızda hayırlısı

Emin misinnn?

Bana niye 2260 veriyorlar yaaa
Vergi dilimi sağolsun. Tabi çok yeniler girmiyor olabilir....
2260 mı?kredi fal nkeailiyor olmasın
Ezik sensin bence.devlet bile anlamış ki maaşını az veriyor.bu beyne bu para çok demiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…