Öğretmen Nurten işçi Ahmet'e aşık olursa..

Bi gün de birbirinize hakaret etmeyin ya.
Insan ablasinin sorunlarını dert edebilir, bunu buraya açıp çeşit çeşit insandan fikir alabilir, yanlış dusuncelerini duzeltebilir. Ablasindan para isteyebilir, ablasina para verebilir. vs. Vs
Illa ego tatmini yapacak bazilari. Illa cirkinleseceksiniz. Yapmayin Allah aşkına ya, ayıp ayıp! !!!!

valla birileri yazmis Ahmet kendini gelistirmemis vs diye.. esimle cikmaya basladigimizda issizdi ve lise mezunuydu.fakat cok iyi bi liseden mezunduk ikimiz de.. isine girdi,uni. okudu sonradan,sigarayi birakti vs vs... bir suru fedakarliklar ve kendini gelistirmek icin cok sey yapti.. o yuzden diyorum kisilere bagli.. maas is vs gibi konular cok basit kalabiliyor insanina gore..

Bende labaratuar teknisyeniyim eşim esnaf benim de ailem çok sorun çikardi ama evlendim merak ettiğim burda herkes pozitif yaklaşiyor ama evlenmeden önce herkes üstüme geliyordu olmaz diye arkadaşlar akrabalar böyle düşünenler sadece kk de heralde..

İşçi Ahmet'in burnu kalktıktan sonra öğretmen'i küçük görmeye başlar...

Nurtenin hormonlar degilde beyin calisiyorsa, ahmetle evlendiginde maddi manevi ne gibi zorluklari olacagini dusunup anlayip kabul ettiyse kisaca seviyom da seviyom gibi aptalca bir diretme icinde degilse, Ahmet sevgisinde samimiyse , ileride aile olduklarinda yuku nurtenin omuzlarina atip nasilsa devlet her ay maas veriyor diyip bana is yok bulamiyorum deyip evde 24 saat yatmayacaksa. Nurten hem is hem ev hem cocuk hemde koca derdi cekmeyecekse.
Ahmet ne is olsa yaparim her sekilde evime para getiririm kafasindaysa.
Karsilikli hayata bakislari ayni kulturel yapilari ayni dam ustunde saksagan degillerse olur yani neden olmasin. Ama ustteki kriterlere ve aklima gelmeyen daha bircoguna bakmak gerekir.

çünkü burası BDV, ya evlenmeden önce çevresinin çok etkisinde kalıp yanlış tercih yapanların konularını okuyoruz, ya da kimseyi dinlemeyip de uçuruma atlamışların...

arası yok ki anacım

Sonuçta aynı hayatı paylaşıp ortak çatı altında toplanmıcaklar mı? Arada ayrıca uçurum bir fark göremedim ben

Neyse hamilesin senle atışmayacağım kısa süre önce bebeğini kaybetmiş biri olarak polemiğin her türlüsünden uzak durmanı,gerilmemeni tavsiye ederim.hissettiğin olumsuzluğu küçük de olsa bebeğin de hisseder.Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

S Serenad5 bu arada ben uçuruma atlamayı tercih edenlerdenim nedense,
ne kadar evlilikte maddiyat önemlidir yazan arkadaşların yorumlarına katılsam da,
sevdiğim adamı bu sebeple bırakamazdım muhtemelen...

Bazen bazı kadınlar ve aile üyeleri erkeğin kazancının ve kariyerinin kadının kazancından, kariyerinden bikaç adım önde olması gerektiğini düşünür.
Yine bu sitede gördüğüm kadarıyla
'kocam benden az kazanıyor',
'kocam benden çok çalışıyor,görüşemiyoruz-birlikte verimli Zaman geçiremiyoruz' gibi serzenişlere denk geliyorum.
Haklıda buluyorum,denklik önemli bence.
Zaten genel anlamda erkeklerde bu konuya dikkat ederler bizim kültürümüzde kadının erkekten ileri olduğunu düşünmek? Böyle bi dünya yok.

oo siz polemiğe daldınız iyice.
konu kapanır bu gidişle.
sana da bir faydası olmaz ada_aras
Beni bu polemiklere çekenler utansın :)
Şaka bir yana faydadan ziyade küçük bi kamuoyu yoklaması yapayım dedim çoğunluk olumsuz gibi bir his oluştu bende.ablam babamla karşı karşıya gelmemek için evlenmez.Ahmetin dayandığı yere kadar giderler.sonraaı ne olur bilinmez.ya da bu sorunları hiç düşünmeden baika bir nedenle de ayrıla ilirler ama abşam evlilik meraklısı biri değil.ne düşünür ne yapar belli olmaz bu saatten sonra.
Allah herkesin gönlündem geçeni nasip etsin.

Maşallah canım.Allah mutlulığunuzu daim etsin..

sevenleri ayırmaya gerek yok
ablanız sevip mutlu olacağına inanıyorsa denemeli.

şu an eşim de kamuda ben de
ama yine de ben ondan 2 kat fazla kazanıyorum nerdeyse.
hala aramızda bir sorun olmadı
evlenmeden önce de 6.5 sene görüştük.
o kadar uzun süre anlaşanlar illaki bir orta yol bulurlar diye düşünüyorum

Hanimefendi, Hilary Clinton ABD baskanligina aday oldu. Bir KADININ, dusunun, dunyanin bir numarali ulkesini yonetme ihtimali var. Merkel'i May'i saymiyorum bile.
Dunyada giderek artan bir kadin ekonomik bagimsizligi ve ilerelemesi varken bu dusunceler gercekten cok son milenyum, gercekten zihnimizden atmamiz gereken bir onyargidir.
Evet Turkiye bazi seylere yetisemiyor, dogrudur, 21. yuzyila ayak uyduramadik, sagolsun bir takim gerizekali ideolojiler yuzunden, ama, eninde sonunda Turkiye kuresel yarisa ayak uydurmak zorunda, istese de istemese de bu degisiklikleri bu toplum kabul edecek!
O zaman univesite prof.u kadin ile maden iscisi erkek de es olacak, burokrat kadinla kamyon soforu de. Alin teriyle kazanan para kutsaldir. Problem paradan ve egitimden cok ortak yanlarla ve GELISMEYE ACIK OLMAKLA ilgili. Ne biliyorsunuz belki isci Ahmet ogretmen esinden aldigi gazla disiridan universiteye gierecek, kazanacak, o da ogretmen/muhendis/ avukat olacak? Ogernmenin yas var mi?

O zaman demek ki degismesi gereken sizin gorusunuzu tasiyan vatandaslarimiz.

Arada Nası 2500 oluyo ya, 9 yıllık öğretmenim aldığım maaş 2600 , hadi 600 da ek ders olsa 3200 , bu adam 700 lira mı maaş alıyor yanı ,, anlamadım ben

Ablanız babanızı çiğneyip evlenmezse neden Ahmetin dayandığı yere kadar gidecek bu iş anlamadım? Bir 7 yıl daha mı gezsinler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…