- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
İşçi Ahmet'in burnu kalktıktan sonra öğretmen'i küçük görmeye başlar...
Bende labaratuar teknisyeniyim eşim esnaf benim de ailem çok sorun çikardi ama evlendim merak ettiğim burda herkes pozitif yaklaşiyor ama evlenmeden önce herkes üstüme geliyordu olmaz diye arkadaşlar akrabalar böyle düşünenler sadece kk de heralde..
Neyse hamilesin senle atışmayacağım kısa süre önce bebeğini kaybetmiş biri olarak polemiğin her türlüsünden uzak durmanı,gerilmemeni tavsiye ederim.hissettiğin olumsuzluğu küçük de olsa bebeğin de hisseder.Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
7 sene olmuş hala bunu mu düşünüyolar bi yol olmaz o ilişkiden.
Hersey para zaten bu hayatta ....Maalesef aileme göre arada 2500 liralık bi fark var.ablam 7 senedir görüşüyo bu çocukla.
Sizce ne olur ?
Beni bu polemiklere çekenler utansın
Maşallah canım.Allah mutlulığunuzu daim etsin..öğretmen zeytinagaci inşaat işcisine aşık olmuştu.
sonuç 5 seneye yaklaşan mutlu bir evlilik ve ilerleyen kariyerler oldu :)
Maşallah canım.Allah mutlulığunuzu daim etsin..
Hanimefendi, Hilary Clinton ABD baskanligina aday oldu. Bir KADININ, dusunun, dunyanin bir numarali ulkesini yonetme ihtimali var. Merkel'i May'i saymiyorum bile.Türk filmi senaryosu ise olur
Evlendikleri gelinlik-damatlıklı sahnede mutlu son olur
Gerçekten de son olur mutluluk.
Evlendikten sonrasını neden göstermez Türk filmleri?
Meçhul.
Ahmet ne işçisi bu arada? Eğitimi ne? 7 senedir konuştuklarına göre arada bir iletişim problemi yok. 7 sene uzun bir süre çünkü. Demek birbirlerinden sıkılmıyorlar. Demek konuşacak konu buluyorlar. Demek ortak çok özellikleri var.
Ahmet'in daha iyi kazandıracak başka işe geçme şansı yok mu? Ailenizi rahatlatmak açısından.
Şahsi görüşüm: Kadının erkekten fazla kazandığı evliliklerde mutlaka bir şekilde sorun çıkıyor.
Evet çokça feminist düşüncelerim vardır ama konu evlilik ve taşınan sıfatlar olduğu zaman erkeğin her konuda kadından 1 tık üstte olması gerektiğine inanıyorum. Eğitim açısından, kültür açısından, ekonomik açıdan benden ileride olmalı.
Beni bu polemiklere çekenler utansın:)
Şaka bir yana faydadan ziyade küçük bi kamuoyu yoklaması yapayım dedim çoğunluk olumsuz gibi bir his oluştu bende.ablam babamla karşı karşıya gelmemek için evlenmez.Ahmetin dayandığı yere kadar giderler.sonraaı ne olur bilinmez.ya da bu sorunları hiç düşünmeden baika bir nedenle de ayrıla ilirler ama abşam evlilik meraklısı biri değil.ne düşünür ne yapar belli olmaz bu saatten sonra.
Allah herkesin gönlündem geçeni nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?