hayir kesinlikle dusuncelisiniz .ALLAH AŞKINA yazımı çarpıtıp da dık dınız kelimelerine takılmayın. açıklama yaptım konuyu kısa tutmak tek sebebi.. YARIŞTA OLSAM NOTLARI BİLİR arttınız diyene boyu uzadı demem... 2 si yapabileceklerim konusunda fikri olan varsa suçlayıcı olmadan yazarsa sevinirim... Düşüncesiz olsam burada işim ne..
Ana sınıfın dan yarıstırmaya baslıyor velıler .Öğretmene baskı o kadar cok ki anlatamam helede ıkı sınıf varsa resmen kıyasıya yarıs yaptırıyorlar.O bunu öğretmiş sende öğret demeler,derste sunu da ışle demeler .Rahat bırakın cocukları ya .Öğretmenlerde de aynı sey var .Kıskanclıgı fesatlıgı bırakın.Veliler yarışıyor öğrenciler ağlıyor :)
Dilerim cocuk yarıstıran annelerden olmam, öğretmenden bahsetmeye gerek bile duymuyorum
Yazdıklarınız beni neden rahatsız bilmiyorum:
- çünkü öğretmenimiz bekar burası küçük yer ufacık hareketiniz yanlış anlaşılabilir.
- çocuğum 4. sınıf öğrencisi ve mezun olduk..
- çok çalışmış olmamız silindi gitti.
- bende dedim denemede matematiği de fulledik.
Hep biz yaptık, biz ettik
Kızım yaptı, kızım çalıştı değil.
Çok ilginç
Benim kızım ilk üçe bile girmedi, bırakın 5 saati, 5 dakika ağlamak aklına bile gelmez.
Bence bir dönün, kendinize bakın, nerede yanlış yapıyorum diye düşünün.
+ Ders çalışırken çekilmiş fotoğraflar....
Üniye kadar kaç sınav geçirdik 1 tane ders çalışırken foto çekmemişiz.Tuhafıma gitti.
İyi ki sizi toplantılara almıyorlar , bence öğretmen diğer çocuğun annesini toplantıya alıyorduryok af edersiniz yanlış yazdım uzun yazamıyorum yanlış oluyor kusura bakmayın öyle olsa çocuğuma tepkiyi verirdim.. bir gün önce bu şiiri çalışın diye verip ertesi gün x okuyamıyor ama o seçmelere gidiyor. benimki değil ama daha iyi okuyan başka çocuklar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?