Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

yani olmayacak şey değil tabii tebrik ederim kuzenini beraber mutlu mesut yaşarlar inşallah. işte ben de öylece duygularımla akışına bıraktım bakalım rüzgar nereye savurursa.. =)[/QUOTE]
Amin canım :) seninde hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin :)

Ya kötü görünüyorum demeye gerek yok
hem rahatsız olduğunu bilir belki konuşma fırsatı olur 1 -2 cümle de olsa
ya sabah iyiydim tmm gelcem dedim ya şimdi ya ben rahatsızım vazgeçtim gelmekten diyemem. :/ artık bir şeyler derim bakalım ne olacak.

Amin canım :) seninde hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin :)
çok sağol =)) amin

Merhaba şekerim öncelikle geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.

Ben iki seçenekten bahsetmek istiyorum;

1. Sınava gidebilirsin.. Sonuçta hastalık bu utanılcak birşey yok. Hem yüzyüze konuşma fırsatınız olur.. Hem öncesinden daha ilgili davranır büyük ihtimalle.

2. Arayabilirsin. Gelemeyeceğini söylemek için. Ama yine sebebini,rahatsız olduğunu vs söylemeni tavsiye ederim. Bunda yine utanılacak birşey yok. Belki geçmiş olsuna gelir. .Arar sorar mesaJ atar :):)

Seç birini

neyse canım ben başka bir şey uydurup mesaj atmıştım =) yarın gidicem kursa iyi sayılırım artık.
Seni kesinlikle çok iyi anlıyorum aynı dertten ben de muzdaribim nolacak bizim halimiz
hadi ya yazık bize sen de anlatsana =P

ya kızlar ben bundan umudu var ya kestim onun yerinde başkası olsa evlenme teklif etmişti ama bu yook sadece kurs dışında 2 kere telden aradı kursla ilgili bir şey söylemek için o kadar.. artık kendini o kadar çekti ki söylesem rezil olmaktan korkuyorum ve sanırım bu hikaye burda bitiyor her zamanki gibi olumsuz ve mutsuz bir şekilde hayatıma devam ediyorum hepsi bu artık uzun uzun sevgi mesajları yazacak şeyim kalmadı beynim ve kalbim vazgeçti çünkü bende gurur vardır karşıdaki beni istemiyor kaçıyorsa ben daha napayım bayanlar?

Yaa ama kurstan sonra tekrar gormiceksin ki rezil olmak ne alaka duygularini soyliceksin.olumsuz derse eyvallah eder gidersin ama diger ihtimalode dusun.soyleki erkeklerin bazen gozu gormez taki sen kafasina vurana kadar .hem ilk adimi o atamaz o hocaaa .pes etme

fanaa ya katiliyorum
icinde kalmamali ask ta gurur olmaz
her ikinizde bekarsiniz baharda geldi bak
icinde kelebekler ucussun gozunun icine 30 saniye bak
sonrasini o dusunsun canim

fanaa ya katiliyorum
icinde kalmamali ask ta gurur olmaz
her ikinizde bekarsiniz baharda geldi bak
icinde kelebekler ucussun gozunun icine 30 saniye bak
sonrasini o dusunsun canim
çok tatlısınız canım ne yapacağımı bilmiyorum cidden o kadar yoruldum ki neden hep beni bulur yoksa ben mi abuk subuk kişileri buluyorum anlamıyorum ama şuan söyleyemem zaten çünkü daha sınavımı olmadım. nasıl söyleyeceğim o da ayrı bir sır zaten. bir an öncee şu zaman geçse artık unutmak istiyorum onu :'(

Mrb ben suan 25 yasinda evliyim ve eşimi cok seviyorum. Universitede 19-20 yasindayken beden hocama aşık olmuştum onunda bana ilgisi var gibiydi biliyodum ama sanki tüm kizlara da oyle davraniyo gibiydi. Kız deli falan derdi bana ben cıvıl cıvıl biriydim ama hocamla aramda 16 yaş vardı o zaman sorunmuydu bilemiyorum.. msjlasirdik faceden konusurduk falan filan ama hiç direkt acilmadi bana bende ona tabiki. Ve mezun oldum faceler numaralar degisti benim. 21 yasindayken bigün aklima geldi faceden buldum ekledim hemen yazdi bana konustuk ettik nerelerdesin bakiimm sen sen mezun olunca seni cok aradim ama bi türlü ulasamadim sana falan dedi gece gunduz hep konustuk hocamla.sonra duygularini anlatti taa en basindan beri sevdigini ciddi oldugunu gelip isteyecegini söyledi. Bende oturdum ciddi ciddi düşündüm eksileriyle artilariyla ve eksiler agir basti. 16 yas vardi aramizda ve o karsli ve batılı vs vs... o yuzden nazik bi dille reddettim cok israr etti ama kararliydim. O günden sonra hic konusmadim onunla.. ve suan iyiki oyle yapmisim evliyim mutluyum huzurluyum eşimi cok seviyorum... hocamda benim platonik askim olarak kaldi :)

Ama eski mesajlarinda demiyomuydun olumluda olsa olumsuzda soylicem metak etmeyin diye.icimde kalmasin demiyomuydunnn.ne oldu o kararli kizaaaaa

Roman gibi oldu bu iş artık :) Seniz sorlamak değil tabiki amacım ama benim felsefeme göre söylemeyip benim içimde kalacağına söylerim onun içinde kalır Ama bu olayı biz yaşamadığımız için şu anda durumun ne boyutta olduğunuda hissedemeyiz. O yüzdn içinden geleni yap bence. Hangisini seçersen seç inşallah hep mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…