- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
- 123
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
ya sabah iyiydim tmm gelcem dedim ya şimdi ya ben rahatsızım vazgeçtim gelmekten diyemem. :/ artık bir şeyler derim bakalım ne olacak.Ya kötü görünüyorum demeye gerek yok
hem rahatsız olduğunu bilir belki konuşma fırsatı olur 1 -2 cümle de olsa
çok sağol =)) aminAmin canım :) seninde hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin :)
merhaba kızlar tatilde herhangi bir mesaj atmadım. aslında bu hafta okula ve kursa tekrar başlayacaktım fakat sağlık problemimden dolayı maalesef iki hafta ertelemek zorundayım. eve tıkılı kaldım ne okul ne başka bir yere gidemeyecek haldeyim. haftaya şehir dışına kontrole gideceğim birkaç günlüğüne, büyük ihtimal ayın 23 ü gibi başlayacağım.
normalde her şey iyi gidiyordu gözden ırak olan gönülden ırak olurmuş ben onu yavaş yavaş unuttuğumu hissettim tatil boyunca. düşünüp taşındım karşılık göremiyorum zaten neden zorluyorum ki dedim, gencim daha önüm açık dedim. bir yandan sizleri düşündüm, buraya yazdıklarımı düşündüm okudum defalarca. hala o kadar kararsızım ki.. yine onu gördüğümde tekrar içime aynı his dolacak..
bugün arkadaşlarım geldi geçmiş doğum günümü kutlamak ve oturmak için. aşağıda pastaları hazırladım kahve yaptım yukarıdan gülüşme sesleri geliyor yukarı çıktım merakla, biri telde diğeri dedi ki '' o arıyor '' ben tabi çok şaşkınım kulak kesildim hemen.. arkadaş teli bana uzattı ''seni istiyo'' dedi. ben daha da şaşkınım kalbim küt küt atıyor aldım telefonu "efendim" dedim. "nasılsın" dedi "iyiyim siz nasılsınız" dedim "iyi nolsun" dedi "bırakayım mı seni" dedi.. allah allah benim kafa allak bullak.. "efendim?" dedim. "bırakayım mı seni" dedi tekrar. içimden diyorum yahu nereye bırakacak bu evdeyim zaten.. "nereye?" dedim. demez olaydım rezil oldum. "kursta dersten bırakayım mı seni ikinci döneme yazayım mı adını nasılsa ikinci dönem geleceksin değil mi?" dedi. "olur, sorun olmaz yani benim için." dedim. "tamamdır o zaman, yarın gel sınavını yapayım.." gibisinden işte sınavla ilgili bir şeyler söyledi neyse sonra kapattık. (bu konuşmanın üzerine en az benim kadar şokta olan arkadaşlarımla tekrar teoriler ürettik, yine bir yolunu bulup aklıma düşmeyi başardı.) fakat ben kursa gidemeyeceğim yani ama telefonda söyleyecek bir şey bulamadım. çünkü gel ne olacak falan der biliyorum ama gelemem ben göz ameliyatı oldum gözlerim kıpkırmızı hiç içimden dışarı çıkmak gelmiyor. normalde söylemedim ameliyat olacağımı bilmiyor, şehir dışındayım diye bilecekti ama arkadaşım telde bizim evde olduğunu söyleyince evde olduğumu öğrenmiş oldu. ben şimdi ne bahane bulacağım ne diyeceğim yarın? yine soracak arkadaşıma beni, neredeyim diye. böyle iki hafta daha gidemeyeceğim bir bahane bulmam gerekiyor sanırım. :/
neyse canım ben başka bir şey uydurup mesaj atmıştım =) yarın gidicem kursa iyi sayılırım artık.Merhaba şekerim öncelikle geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.
Ben iki seçenekten bahsetmek istiyorum;
1. Sınava gidebilirsin.. Sonuçta hastalık bu utanılcak birşey yok. Hem yüzyüze konuşma fırsatınız olur.. Hem öncesinden daha ilgili davranır büyük ihtimalle.
2. Arayabilirsin. Gelemeyeceğini söylemek için. Ama yine sebebini,rahatsız olduğunu vs söylemeni tavsiye ederim. Bunda yine utanılacak birşey yok. Belki geçmiş olsuna gelir. .Arar sorar mesaJ atar :):)
Seç birini
hadi ya yazık bize sen de anlatsana =PSeni kesinlikle çok iyi anlıyorum aynı dertten ben de muzdaribim nolacak bizim halimiz
neyse canım ben başka bir şey uydurup mesaj atmıştım =) yarın gidicem kursa iyi sayılırım artık.
yarin gidecem demissin bir gelisme yokmu canim
hadi ya yazık bize sen de anlatsana =P
gittiğimde kapısı kapalıydı geri dönüyordum ki aradı kursun olmadığını perşembe günü başlayacağını söyledi =(yarin gidecem demissin bir gelisme yokmu canim
aşkın gözü kör kulağı sağır diye boşa demiyolarYuh ohayı iltifat olarak mı aldınDevam edemedim okumaya.
Yaa ama kurstan sonra tekrar gormiceksin ki rezil olmak ne alaka duygularini soyliceksin.olumsuz derse eyvallah eder gidersin ama diger ihtimalode dusun.soyleki erkeklerin bazen gozu gormez taki sen kafasina vurana kadar .hem ilk adimi o atamaz o hocaaa .pes etme
çok tatlısınız canım ne yapacağımı bilmiyorum cidden o kadar yoruldum ki neden hep beni bulur yoksa ben mi abuk subuk kişileri buluyorum anlamıyorum ama şuan söyleyemem zaten çünkü daha sınavımı olmadım. nasıl söyleyeceğim o da ayrı bir sır zaten. bir an öncee şu zaman geçse artık unutmak istiyorum onu :'(fanaa ya katiliyorum
icinde kalmamali ask ta gurur olmaz
her ikinizde bekarsiniz baharda geldi bak
icinde kelebekler ucussun gozunun icine 30 saniye bak
sonrasini o dusunsun canim
çok tatlısınız canım ne yapacağımı bilmiyorum cidden o kadar yoruldum ki neden hep beni bulur yoksa ben mi abuk subuk kişileri buluyorum anlamıyorum ama şuan söyleyemem zaten çünkü daha sınavımı olmadım. nasıl söyleyeceğim o da ayrı bir sır zaten. bir an öncee şu zaman geçse artık unutmak istiyorum onu :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?