- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
yani herkes için bu değişkenlik gösterir bence. kadınlar kolay çöküyor iş yap çocuk doğur derken erkenden yaşlanıyor zaten. hem fiziken önemli değil akıllarımız bir mi en azından bir tanışıp test etmek isterdim. uzaktan bakınca hoş bi insan =) sevdim ben. kolay da sevmem birini. zor seçerim, onun öyle bi insani özelliğine vurulurum ki diğer tüm negatif özelliklerini görmez olurum resmen. ya hayırlısı olsun ne diyelim.13-14 yaş fark çok fazla ya. Belki şu an normal geliyodur ama bi on sene sonra falan öyle olacağını sanmıyorum. He böyle bişey yaşamadım gördüklerimden yola çıkarak yazıyorum. Bi de işte ben olgunum büyük biri olsun diyenler var ama bu tezin de yanlış olduğunu ya da kısa bi zaman için doğru olduğunu düşünüyorum.
çok güzel bi hikaye bayıldım. bizim dersane hocaları da genç ve samimiydi aynı senin eşin gibi davranıyolardı bize ama hepsi evliydi o yüzden hiçbirine aldırmazdık, arkadaş gibilerdi =) fakat sizinki ilerlemiş de ilerlemiş. aşkın nasıl başlayacağı belli olmuyor. ama sorun şu ki sorun hoca öğrenci ilişkisini aşsa bile, benim sevdiğim adam senin sevdiğin adamdan 9 yaş daha büyük. önemli olan acaba bunu sorun edecek mi? çünkü kimse benim onun öğrencisi olduğumu zaten bilmiyor. nerden bilsinler kursa gelip gidiyorum sadece, seneye de mezun olacağım zaten.Arkadasim bende hocamla evlendim :)
OSS için gittigim dershanede matematik hocamdi. Sinifta 7 kisiydik, ben 18 o 25 yasindaydi. Ben ilk görüşte asik oldum ama deli gibi halada öyle. Bende deli cesareti var ilk günden itibaren sen diye hitap ettim ona. Sadece başka hocalardan varsa ortamda o zaman siz diyodum. Butun herkese ilgiliydi ilk basta cçok sevilen bi hocaydi zaten. Telefonunu buldum mesaj atmaya basladim saçma sapan :) sonra benimle biraz daha fazla ilgilenmeye basladigini hissettim. Ekimi tebeşirle çizmek, laf sokmak satasmak, sacimi çekmek falan :)))))) ilgi derken boyle yani)) bi gün derste bilekligim düştü inadina gitti üstüne basti. Bende ustune bastigi için almadim yerden tenefuste ciktim disari. Aylar sonra dolabina test almak için baktigimda bilekligimi gördüm Sakliyormus.. Niye sakliyosun dedim, onu görüncene kadar gicik oolduğunu hatirliyorum dedi bi gün simav stresinden agzim komple uçuk ve yara olmuştu. O kadar moralim bozuktuki o sen şakrak ben ağlayacak durumdaydim. Bana çikolata almalar, güldürmeye calismalar.. Biyoloji hocam anlamis sizin aranizda.ne var bi çekim var farkindamisin AlbinAsya seni seviyor demiş. esimde , ogrencini ayartti, öğretmenini ayartti diye laf cikarirlar diye yok öyle bsey demiş. Ve bana mesafeli davranmaya başladı. Hatta Kiz arkadaş getirip sevgili numarası yapacak olmuş. Bende geri çektim kendimi, bu seferde o duramadi. Belliydi birbirimize asik olduğumuz ama birbirimize guvenemedigimiz için ve dersane devam ettiğii iiçin itiraf edemedik. Cook güzel şeyler var ama uzun hikaye, OSS ye girdim puanim geldi, aman dedim ölüm yokya ucunda diye onun sevdigimi söyledim. Tabi bana saçma sapan bi mesaj yazdi. O mesajdan sonra ona tekrar yazmadim. Aramadim. Bu seferde o aramaya basladi :) ne ariyosun be dedim:) ben oogrencilerimi ararim hayirli öğretmenim ben demişti :) zamani gelince soylecegim demisti. sonradan söyledi beni sevdiğini. Ben şehir disindaydim tercih donemi döndüm deesanrye gittim. İlk karsilasmamiz olacakti hala aklimdadir hic o kadar kalbim carpmamisti. O bana ben ona bakamiyoruz. Herkesten sakliyoruz falan. Sonra ben univi kazandim 4 yil beni bekledi. Okul bitince evlendik 22 aylik kizimiz var ben hala deli gibi asigim ona..
Yani diyeceğim kimseye aldirma. Ayiplamaya calisan çok olur ama herkes bi şekilde tanisiyor. Kurs bittikten sonra acil hocana, benim gibi... kaybedeceğin ne varki.....
ben de öyle düşünüyorum ama tek temennim sevdiğim kişinin de böyle düşünüyor olması ve benden hoşlanması =(Sen sorumluluğun farkindaysan işinin eğitiminin bir iliskiniz basladiginda yirutebilirsin. Ben 18 yasimda kzandim OSS yi ama ergen değildim. En çok istediğim okul ve bolumu ilk tercihte kazandim. Banada çok akil veren oldu bilen arkadaslarimdan, sen öğrencisin ne isin olur askla diye. Ne alaka? Seven, o iliskiyi Yürütmek isteyen bizim gibi sabredip sonundada evleniyor iste.
canım önemli bir şey yok. bugün yine gittik. arada sohbet ettik yine o laf attı ben attım filan. hava durumundan konu açıldı. ya ne zaman kurs günü olsa yağmur yağıyor. tahmine baktık tahminde bile kurs olduğu günler yağmur, diğer günler güzel =D dedi ki hep senin yüzünden oluyo böyle dedi. neden ya dedim. bereketli insansın ne zaman gelsen yağmur yağıyo dedi. valla bilemicem artık bereketten mi uğurum yok ondan mı dedim. (içimden diyorum ki "ne zaman adını ansam yağmur yağar buralara ama haberin yok.) şemsiyen yok mu senin hala dedi. yok dedim. ah canım kıyamam yaptı. biz arkadaşın şemsiyesinden geçiniyoruz dedim. (çünkü yağmur ve soğuk yüzünden kaç kere sırılsıklam oldum ben siz de bilirsiniz hatta şemsiyesinin altına almamıştı beni çok kırılmıştım.) sonra kalkarken bi muhabbet oldu, azcık bi yerlerde oturalım diyorduk hemen dedi tabi paranız bol gezin alışveriş yapın dedi. ben de dedim ki yooo ne parası ne alışverişi, hava alamayacak mıyız hiç dedim gülerek, o da alın tabi canım bi şey demiyorum dedi. nereye gidiyosunuz dedi galiba ben de dedim bilmiyoruz ki siz biliyorsanız gösterin söyleyin dedim. o da bir yer söyledi nasıl bilmezsiniz ünililer takılıyo genelde dedi. biz de oraya bir kere arkadaşla gitmiştik biz gitmiştik bir kere cheesecake leri bayattı beğenmedim dedim. güldü işte öyle biraz daha konuştuk sonra iyi akşamlar dedik çıktık. sohbet etsek daha ederiz de işte ayakta öyle durunca tuhaf oluyo biz de çıkma gereksinimi duyuyoruz. =D böyle bu kadar yani. bi de sınıfa girince bi aah ah çekmişti neye çekti bilmiyoruz arkadaşlarım bana çekmiş öyle diyolar tabi beni mutlu etmek için diyolardır da neyse. boşa ümit istemiyorum artık yaa, sohbetlerimiz hep aynı hep aynı işte.Son durum ne cnm takip edemedm
ya çok teşekkür ederim =) umarım dediğin gibidir, ben buraya sadece kendimle ilgili olanları yazdığım için ben merkezli gibi görünüyor olabilir durumlar. yok canım ya moralimi bozmuyorum ama relaxlık biraz kaçıyor gibi onla konuşurken.Bence sizinki öğretmen öğrenci ilişkisinden çıkmış yaaa ne güzel sohbet ediyorsunuz ahh ahh demesi de ayrı bi soru işareti ay canm inşallah herşey gönlünce olur hissede biliyorum çok iyi bir insansın. Ve mutlu olucaksın bozma moralini sende onunla sohbet ederken rahat ol relaks
ya tabi o da var şimdi benim arkadaşlarım ne der onunki ne der endişesi olabilir. hadi öğrencisi olduğumu sadece o sınıftaki azıcık insan biliyor tamam da yaşı nasıl açıklarız ki? gerçi kime ne ama belki onun çevresi yadırgar. benim yakın arkadaşlarım zaten ona olan duygularımı biliyo. kurs bittikten sonra söylicem canım. sabırsızlıkla bekliyorum o günü ve ne yazacağımı inan bilmiyorum dediğin gibi bir şeyler yazayım bari.Sizinki bizimkine dönmüş sanki :)
Canim benim yasadigim yer küçük. Tek bir caddesi vardır gezilebilecek. Ben univden tatile geldiğimde esimle yolda karsilasirsiniz aaa AlbinAsya napiyosun burada derdi. Bende iyiyim hocam falan filan :) cunku mutlaka yaninda bi öğrenci olurdu mecburen de öyle konusurduk. Tam 4 yil.. Benim arkadaslarim onunda öğrencisiydi. En sevdiğim hocalarim onun arkadasiydi herkesten saklamistik. Biz böyleyken evlendik.
Bence kurs bittikten sonra sen soyle onu sevdiğini. Ben mesaj attigimda, keşke dememek için soyledigimi, bi beklentim olmadigini söyleyip hoscakal demistim.
İyiki demisim. Sende soyle dediğim gibi ne kaybedersin ki. Belki de bi ilişki bi adam, bir seven kalp kazanacaksin..
ben de yaşıtlarımdan hoşlanmıyorum ki o zaten yaşının adamı değil, içinde daha bi çocuk var sanki. görüntüsü bu çocuksu ruhuna bi ağırlık, bi karizma katmış sadece. belki uzaktan öyle görünüyor tanımadan yorumlayamam ama tabi benden kat kat deneyimi var orası öyle. ya ben zaten yaşa değil akla bakarım benden ufak da olsa çok büyük de olsa ne düşünüyor ne yaşıyor ben ona bakarım ama önemli olan onun da bunu sorun etmemesi.34 yasindami hocan? Olsun... Ben kişilik itibariyle kendi yasitlarimla olamazdim zaten. Yani benden büyük olması lazimdi en az 5 yas falan. Kendi yasitim azami takmam sallamam yani
canım üst yorumlarda yazdım son durum bu =)Bi gelişme var mı???
aynen. o da öyle şüpheli olabilir hatta bana karşı hiçbir şey hissetmiyor dahi olabilir şuan. aynı senin düşündüklerini düşünüyorum ve dediğin gibi belki de ben söylemesem o hiç söyleyemicek ve eğer söylersem belki olumlu bir şeyler olur ne olur ki söylemekten bir şey kaybetmem. ama işte acaba sen diye hitap etmem nasıl olur? çok tuhaf geliyo eğer sevgili olursak elbette samimi olucaz senli benli olucaz. aynen keşke söyleseydim dememek için söyleyeceğim ben de. ne düşünürse düşünsün hakkımda. hoşçakal yazmalı mıyım sence? o sana ilk başta olumsuz cevap mı verdi? ne dedi? sonradan nasıl başladınız çıkmaya? cidden mucize gibi olmuş sizinki =) inşallah benim de şansım yaver gider.O endişe olmazmi. Esim acaba onunla dalgami geciyorum. Yoksa sadece hayranlikmi besliyorum diye düşünmus hep benim için. Benden emin olamamis. O yüzdende ben soylemeseydim soylemicekmis. Hatta attigim mesaja bile inanamamista o yüzden bana olumsuz yazmis. Öğrencisini ayartti öğretmenini ayartti dicekler diye korkmuş ama alakasi bile yok. Onun evli nisanli sözlü falan olmaai lazimki ben ayartmis olayim. O da bekar bende bekarim sonuçta. Biz nisanlanana kadar soylemedik çevremize. Nisanlaninca ogrendi herkes saskinlikla birlikte hayran olmuslardi.
Ben Üniv ortamina gittim esim hep onu birakacagimi düşünmüş, arkadaşları da demiş Üniv.e gitti kKiz orda baskasini bulur diye ama benim gözüm ondan baskasini görür mu.
Benim attigim mesaj şöyle biseydi, merhaba kenan , dershane bitti artik ogrencin değilim o yüzden isminle hitap ediyorum, bu söyleyeceğini senden bisi beklediğim için değil keske soyleseydim dememek için söylüyorum. Seni seviyorum. Hem de cok.. İlk günden beri.. Belki de farketmissindir ama birde benden duy..
Kendine iyi bak, hoscakal yazdim ama dedigim gibi kendimi olumsuz cevabada hazirlamistim o yüzden koymamisti bana cevabi. O mesajdan sonra rahatsız etmedim aramadim mesaj atmadim. Oda beni seviyorsa artik onun bir adim atmasi gerekiyordu çünkü. Benim hikayem boyle..olmaz diye bisi yok hayatta.. Yeterki hayirli dürüst adam gibi adam olsun yasin bi önemi yok...
Başlığı görüp "yine bir liseli" dediğinizi duyar gibiyim bazılarının fakat bu liseli sevgisi değil. Bayanlar ben 21 yaşıma gireceğim ve öğretmenimi bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Biraz daha ayrıntıya girmek istiyorum. Haftada iki kez olan bir bilgisayar kursuna gidiyoruz. Gidiyoruz derken ben ve sınıftan iki bayan arkadaşım. Diğerleri evli ve çocuklu büyük kadınlar ve üniye yeni başlamış iki kişi olmak üzere herkes bayan ve çok kişi yok 10 kişi falanız. İlk başta hoca diye çok üstüne düşmüyordum açıkçası sevgilisi yada eşi vardır diye düşünüyordum. Sonra bir gün kadınlardan biri sordu ve olmadığını öğrendim. Dedim nasıl olmaz içimden gayet hoş biri. Esprili ve samimi biri. Aramızda belki 10 yas vardır en fazla fakat bu mühim değil. Kendime diyorum imkansız değil yani aşk olduktan sonra her yaşta olur. Fakat onun bana adım atmasını beklemek yanlış olur mu? O sonuçta atamaz, etik değil fakat ben nasıl bir sinyal verebilirim ki cevap verebilsin ya da ilgisini çekebilirim bilemiyorum? benim tahmin ettiğim kadarıyla romantik birisi ve aslında hep kötü insanlar denk geldiği için mutsuz gibi ama belli etmiyor. ara sıra bekarlığıyla ilgili konular açılıyor o kadar. ve konu açılınca çok da rahatsızlık duymuyor. bize karşı çok samimi. adlarımızı ilk günden öğrendi. birimiz gelmeyince arayıp soruyor. espri yapıyor, öyle ciddi ve soğuk değil. fakat laubali de değil. fakat ben o kadar utangacım ki adım atamıyorum. tanışmak istiyorum. geçen word de yazı çalışması yapıyorduk. yine ilk önce ben bitirip kafamı masaya kapadım. bir ses duydum ne o başın mı ağrıdı diye. yok hocam dedim bitirdim yazımı. maşallah 1 sayfa şeyi ne çabuk bitirdin, yuh yani diyerek güldü = D. ben de dedim zaten amaç kendimizi zorlayıp daha da hızlanmak değil mi? haklısın iyi yapıyorsun dedi . ki bunu iltifat olarak aldım. sonra arkadaşım bir şey sordu bana, onu cevaplıyordum yine arkamızda sessizce ben ne göstericem diye bekliyormuş. gösterdikten sonra gördüm aa hocam falan dedim. bir sorununuz varsa ben ne güne duruyorum beni çağırsanıza dedi. başka bir şey daha gösterdi bunu bilmiyordum dedim. karışmak gibi oldu işinize amadedi arada öyle göndermeler yapıyor. sonra ben yazısını bitirmeyen bir bayanın ekranına dalmıştım ki onun da yan gözle bana bakıp gülümsediğini gördüm. ben de ona baktım. daldın gittin? dedi sonra meğer bekarlık konusu açılmış. ben tam cevap veremeden arkadaşım da biliyor hoşlandığımı, benim yerime sordu hocam neden evlenmiyorsunuz diye. o da dedi ki bu işler iki taraflı yani ha deyince olmuyor dedi. ben de işin içine ettim dedim ki hocam bence vardır hani sizle evlenmek isteyen gibisinden dedim. o da dedi açıkçası ben çok kazık yedim dedi. deneyimliyim yani dedi. ben de dedim o zaman kullandırtmayın kendinizi, önce bir tanımaya çalışın. o da dedi ki ama aşk birden olur sevgi zamanla olur dedi. dışarıdan birine salak dersin ama ona aşıkken o sana göre en akıllıdır dedi. ben de kafa salladım haklısınız manasında. yani ben tabi hep kendim merkezli olayları anlattım. ama hoca hepimize karşı böyle sıcak kanlı yani birine farklı mı hissediyor anlayamazsınız. kursun başından beri sağ olsun, çok ilgili birisi. o yüzden biraz rahatsızım yani ne yapabilirim ki arada telefonuna mesaj bile atıyorum. sorunum olduğu zaman soruyorum filan. bazen diyorum o hocan ya, hatta kardeşimin okulunda hoca. tabi ki öğrencisine bir şey hissetse de söylemez. ama ben belli etsem? nasıl yapacağım? açıkça demeli miyim? çünkü ilgilendiği biri yok sanırım ve samimi bir insan. araya duvar örmüyor yani. sanki arayışta ama kötülüklerden ve aşık olduğu kız tarafından kırıldığı için bıkmış gibi sanki. ne kaybederim? reddetse de beni güzel bulmadığı için eder diye düşünüyorum çünkü bir insanın içini tanımadan bilemezsiniz ve kendimden bahsedecek olursam süslü püslü kendini beğenmiş para peşinde koşan bir kız değilim ve tipim de öyle değil. beni görseniz kendi halinde, utangaç, en fazla 17'sinde kız dersiniz bana. eğer karşılıksız sevgi bekliyorsa, tam biçilmiş kaftanım anlayacağınız. tabi bir de reddedilme korkusu da var bende. o zaman asla kursa gidemem ki. sizce ne yapmalıyım? ne çok belli edeyim sevgimi ne de çok sıradan olsun, bir işaret mi versem? nabzını yoklasam? aranızda vardır, çok yaş farkı olup evlenen ya da hocasına, patronuna, ustasına aşık olan? artık tüm hareketlerini kendime yorar oldum, acaba hoşlanıyor mu? diye düşünmeden edemiyorum. arkadaşlarım diyor sen belli ediyorsun mesaj falan atıyorsun diyor ama ben anladığını sanmıyorum. anlasa bile, kendini geri çekmemesi olumlu bir şey değil mi? ben de neredeyse 1 yıldır kimseyi sevmiyordum nereden başıma geldi bu nasıl oldu ben de anlamadım ki imkansızı buldum..
hemen üstte dün gece, dünkü kursta neler olduğunu yazdım, saat 21.51'deki mesajımda =). çok önemli bir şey olmadı canım birkaç sohbet ettik yine onları anlattım o kadar =/Son Durum nedir konu sahibi çok fazla yorum var bulamadım ben bir şeyler yazdıysanız da merak ettim doğrusu ?
ama bizde yaş farkı çok o yüzden çekiniyorum. bir de, o seni ciddiye almamış ve sen mesaj yazmamışsın peki 2 hafta sonra ne diyerek geri döndü ki sana? durup dururken inanası mı gelmiş?Canim sen dedim çünkü siz çiçek bi durum yoktu ortada artik. Dershane bitmişti. Ki dershanedeyken de sen derdim genelde :)
Bana bunlar çocukça şeyler. Sen Üniversiteyi düşün, tarih öğretmeni olmak istiyorsun sen buna odaklan, tamam mi ilerde gulecegin şeyler bunlar falan demisti :)
Ama ben dediğim gibi cevap yazmadim hic. O2 hafta sonra mesaj atana kadar... Ben hoscakal dedim cunkunbi beklentim yoktu. Dedim ve biraktim.
Canım sen tırnaklarınla kazıya kazıya ılerlıyorsun valla tebrık ederım:)
Valla yavas mı ilerliyorum hiç ilerlemiyo muyum bilmiyorum, az once msj attım kısa kısa cvplar verdiCanım benim ya yavaş yavaş olacak gibi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?