- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Benim esimde kisa cevaplar verirdi. Evet hayir tamam falan gibi:)
İki hafta içinde arkadaslarina sormuş. Anlatmis bizim durumu. Bende hoslaniyorum seviyorum ama öğrencim benim nasil olur falan demia. Arkadalarida bi insanin basina kaç kere gelir boyle bisey seviyosan birakma, herkes bi şekilde taniaiyo falan demişler.
Birbirimize dershanedeyken de hep gicik derdik. İki hafta sonra bana nasil npiyosun gicik diye mesaj atmisti. Öyle baslamisti :)
Belki hocanda sana karsi ilgili senin telkini ölçmeye calisiyo olabilir. Rahatsizmi oluyosun yoksa hosunami gidiyor bunu çözmeye calisiyo olabilir.
Yas farkini ben ttakmazdim..
Canım güzel seyler yazmıssın sagol umut veriyosun bana umarım dedigin gibidir yani belki anlamıs olabilir bir seyler cünkü yani her fırsat buldugumda mesaj atmaya calısıyorm. Umarım dedigin gibi kısa cevap vermesi olumsuz bir seylerin habercisi degildir. Bence sevgi olduktan sonra hicbir sey engel degildir dedigin gibi ne yaş ne başkaları ne der ben bunların hicbirini onemsemeyen biriyim umarım o da benim gibi düsünen biridir. Bilemiyorum yani ne olacak. Yasadıgımız yer büyük ve zaten mezuniyetten sonra ben baska bi ile giderim zaten, hani dedikodu olacak bir durum yok. Tamamen ona kalmıs bir secim yani. =)Benim ona olan sevgime inanmis ama ogrencisi olduğum için dedikodu cikacak diye korkmuş. Benim adimin cikmasindn filan yani.
Gelisme var mi ?
Şekerim var mı gelişme
yok canlarım henüz =) tatildeyiz bakalım bekliyoruzz halaEvett heyecanla bekliyoruzz canım güzel haberlerini
=D canım haftaya gidicem yine kursa. ya ben pek sanmıyorum bir şey olacağını ama göreceğiz hep beraber =(Ne zaman bitecek bu tatil
Hiç konustunuz mu bi edit filan yapsan gelişmeler çok sayfalara bölünmüş=D canım haftaya gidicem yine kursa. ya ben pek sanmıyorum bir şey olacağını ama göreceğiz hep beraber =(
Ömrümüzü yedin kız
Ne olacaksa olsun artık
Hiç konustunuz mu bi edit filan yapsan gelişmeler çok sayfalara bölünmüş
Canım tatilde mesaj atıyo musun hocaya :)
Bu hafta acilicak misin yaniiiiii
Ay cok heycanladim ben
merhaba kızlar tatilde herhangi bir mesaj atmadım. aslında bu hafta okula ve kursa tekrar başlayacaktım fakat sağlık problemimden dolayı maalesef iki hafta ertelemek zorundayım. eve tıkılı kaldım ne okul ne başka bir yere gidemeyecek haldeyim. haftaya şehir dışına kontrole gideceğim birkaç günlüğüne, büyük ihtimal ayın 23 ü gibi başlayacağım.Yahu inceldiği yerden kopsun. :) Sende bu derdi daha fazla çekme =) Hayırlısı olsun senin için ..
Ayy bırakıyımmı seni diye okuyunca benimde burda kalbim küt küt attımerhaba kızlar tatilde herhangi bir mesaj atmadım. aslında bu hafta okula ve kursa tekrar başlayacaktım fakat sağlık problemimden dolayı maalesef iki hafta ertelemek zorundayım. eve tıkılı kaldım ne okul ne başka bir yere gidemeyecek haldeyim. haftaya şehir dışına kontrole gideceğim birkaç günlüğüne, büyük ihtimal ayın 23 ü gibi başlayacağım.
normalde her şey iyi gidiyordu gözden ırak olan gönülden ırak olurmuş ben onu yavaş yavaş unuttuğumu hissettim tatil boyunca. düşünüp taşındım karşılık göremiyorum zaten neden zorluyorum ki dedim, gencim daha önüm açık dedim. bir yandan sizleri düşündüm, buraya yazdıklarımı düşündüm okudum defalarca. hala o kadar kararsızım ki.. yine onu gördüğümde tekrar içime aynı his dolacak..
bugün arkadaşlarım geldi geçmiş doğum günümü kutlamak ve oturmak için. aşağıda pastaları hazırladım kahve yaptım yukarıdan gülüşme sesleri geliyor yukarı çıktım merakla, biri telde diğeri dedi ki '' o arıyor '' ben tabi çok şaşkınım kulak kesildim hemen.. arkadaş teli bana uzattı ''seni istiyo'' dedi. ben daha da şaşkınım kalbim küt küt atıyor aldım telefonu "efendim" dedim. "nasılsın" dedi "iyiyim siz nasılsınız" dedim "iyi nolsun" dedi "bırakayım mı seni" dedi.. allah allah benim kafa allak bullak.. "efendim?" dedim. "bırakayım mı seni" dedi tekrar. içimden diyorum yahu nereye bırakacak bu evdeyim zaten.. "nereye?" dedim. demez olaydım rezil oldum. "kursta dersten bırakayım mı seni ikinci döneme yazayım mı adını nasılsa ikinci dönem geleceksin değil mi?" dedi. "olur, sorun olmaz yani benim için." dedim. "tamamdır o zaman, yarın gel sınavını yapayım.." gibisinden işte sınavla ilgili bir şeyler söyledi neyse sonra kapattık. fakat ben kursa gidemeyeceğim yani ama telefonda söyleyecek bir şey bulamadım. çünkü gel ne olacak falan der biliyorum ama gelemem ben göz ameliyatı oldum gözlerim kıpkırmızı hiç içimden dışarı çıkmak gelmiyor. normalde söylemedim ameliyat olacağımı bilmiyor, şehir dışındayım diye bilecekti ama arkadaşım telde bizim evde olduğunu söyleyince evde olduğumu öğrenmiş oldu. ben şimdi ne bahane bulacağım ne diyeceğim yarın? yine soracak arkadaşıma beni, neredeyim diye. böyle iki hafta daha gidemeyeceğim bir bahane bulmam gerekiyor sanırım. :/
merhaba kızlar tatilde herhangi bir mesaj atmadım. aslında bu hafta okula ve kursa tekrar başlayacaktım fakat sağlık problemimden dolayı maalesef iki hafta ertelemek zorundayım. eve tıkılı kaldım ne okul ne başka bir yere gidemeyecek haldeyim. haftaya şehir dışına kontrole gideceğim birkaç günlüğüne, büyük ihtimal ayın 23 ü gibi başlayacağım.
normalde her şey iyi gidiyordu gözden ırak olan gönülden ırak olurmuş ben onu yavaş yavaş unuttuğumu hissettim tatil boyunca. düşünüp taşındım karşılık göremiyorum zaten neden zorluyorum ki dedim, gencim daha önüm açık dedim. bir yandan sizleri düşündüm, buraya yazdıklarımı düşündüm okudum defalarca. hala o kadar kararsızım ki.. yine onu gördüğümde tekrar içime aynı his dolacak..
bugün arkadaşlarım geldi geçmiş doğum günümü kutlamak ve oturmak için. aşağıda pastaları hazırladım kahve yaptım yukarıdan gülüşme sesleri geliyor yukarı çıktım merakla, biri telde diğeri dedi ki '' o arıyor '' ben tabi çok şaşkınım kulak kesildim hemen.. arkadaş teli bana uzattı ''seni istiyo'' dedi. ben daha da şaşkınım kalbim küt küt atıyor aldım telefonu "efendim" dedim. "nasılsın" dedi "iyiyim siz nasılsınız" dedim "iyi nolsun" dedi "bırakayım mı seni" dedi.. allah allah benim kafa allak bullak.. "efendim?" dedim. "bırakayım mı seni" dedi tekrar. içimden diyorum yahu nereye bırakacak bu evdeyim zaten.. "nereye?" dedim. demez olaydım rezil oldum. "kursta dersten bırakayım mı seni ikinci döneme yazayım mı adını nasılsa ikinci dönem geleceksin değil mi?" dedi. "olur, sorun olmaz yani benim için." dedim. "tamamdır o zaman, yarın gel sınavını yapayım.." gibisinden işte sınavla ilgili bir şeyler söyledi neyse sonra kapattık. (bu konuşmanın üzerine en az benim kadar şokta olan arkadaşlarımla tekrar teoriler ürettik, yine bir yolunu bulup aklıma düşmeyi başardı.) fakat ben kursa gidemeyeceğim yani ama telefonda söyleyecek bir şey bulamadım. çünkü gel ne olacak falan der biliyorum ama gelemem ben göz ameliyatı oldum gözlerim kıpkırmızı hiç içimden dışarı çıkmak gelmiyor. normalde söylemedim ameliyat olacağımı bilmiyor, şehir dışındayım diye bilecekti ama arkadaşım telde bizim evde olduğunu söyleyince evde olduğumu öğrenmiş oldu. ben şimdi ne bahane bulacağım ne diyeceğim yarın? yine soracak arkadaşıma beni, neredeyim diye. böyle iki hafta daha gidemeyeceğim bir bahane bulmam gerekiyor sanırım. :/
Neden bahane bulman gerekiyormerhaba kızlar tatilde herhangi bir mesaj atmadım. aslında bu hafta okula ve kursa tekrar başlayacaktım fakat sağlık problemimden dolayı maalesef iki hafta ertelemek zorundayım. eve tıkılı kaldım ne okul ne başka bir yere gidemeyecek haldeyim. haftaya şehir dışına kontrole gideceğim birkaç günlüğüne, büyük ihtimal ayın 23 ü gibi başlayacağım.
bugün arkadaşlarım geldi geçmiş doğum günümü kutlamak ve oturmak için. aşağıda pastaları hazırladım kahve yaptım yukarıdan gülüşme sesleri geliyor yukarı çıktım merakla, biri telde diğeri dedi ki '' o arıyor '' ben tabi çok şaşkınım kulak kesildim hemen.. arkadaş teli bana uzattı ''seni istiyo'' dedi. ben daha da şaşkınım kalbim küt küt atıyor aldım telefonu "efendim" dedim. "nasılsın" dedi "iyiyim siz nasılsınız" dedim "iyi nolsun" dedi "bırakayım mı seni" dedi.. allah allah benim kafa allak bullak.. "efendim?" dedim. "bırakayım mı seni" dedi tekrar. içimden diyorum yahu nereye bırakacak bu evdeyim zaten.. "nereye?" dedim. demez olaydım rezil oldum. "kursta dersten bırakayım mı seni ikinci döneme yazayım mı adını nasılsa ikinci dönem geleceksin değil mi?" dedi. "olur, sorun olmaz yani benim için." dedim. "tamamdır o zaman, yarın gel sınavını yapayım.." gibisinden işte sınavla ilgili bir şeyler söyledi neyse sonra kapattık. (bu konuşmanın üzerine en az benim kadar şokta olan arkadaşlarımla tekrar teoriler ürettik, yine bir yolunu bulup aklıma düşmeyi başardı.) fakat ben kursa gidemeyeceğim yani ama telefonda söyleyecek bir şey bulamadım. çünkü gel ne olacak falan der biliyorum ama gelemem ben göz ameliyatı oldum gözlerim kıpkırmızı hiç içimden dışarı çıkmak gelmiyor. normalde söylemedim ameliyat olacağımı bilmiyor, şehir dışındayım diye bilecekti ama arkadaşım telde bizim evde olduğunu söyleyince evde olduğumu öğrenmiş oldu. ben şimdi ne bahane bulacağım ne diyeceğim yarın? yine soracak arkadaşıma beni, neredeyim diye. böyle iki hafta daha gidemeyeceğim bir bahane bulmam gerekiyor sanırım. :/
senin anladığın benimkinden de betermiş ama yok canım öyle bir şey hiç beklemiyorum imkansız. =) yok yaa gelmez bence o kadar da değil ama şimdi gündüz tamam gelcem diyip şimdi öyle dersem ya gel nolcak der ama ben gitmek istemiyorum. =(Ayy bırakıyımmı seni diye okuyunca benimde burda kalbim küt küt attıBende hemen ne yalan diyim sana karşı hisleri varmışta seni unutmamı istermisin babında sorduğunu düşündüm Yalnız sanki içime doğdu hee sana karşı hisleri var gibi oda açılamıyo sende bence ara söyle ameliyatını canım bilsin yani bakarsın elinde çiçekle gelir melir belli olmaz bu işler
valla olan biten bu =D zaten olacağa benzemiyor da içimi dökmek istiyorum sadece.Ee 4 aydır hiç bir gelişme olmadı mı yaniii
çok sağol canım numaram var da aslında ikimizle de konuşması gerekiyordu ama ilk arkadaşımı aramış, neden gelmediniz yarın gel nerdesin falan filan arkadaşım da bizim evde olduğunu söyleyince hah çok güzel ver bakayım falan demiş galiba o şekilde bana da gelmemi söylemiş oldu işte. arkadaş bizde olmasaydı ya beni sonradan arardı ya da arkadaşla haberi iletirdi sanırım. ya dışarı çıkmamda sakınca yok zaten ama ben kendim rahatsız oluyorum görüntüden dolayı. şimdi gel falan dicek bir de sabah söylemedim sonradan söylemek tuhaf kaçar gibime geliyor.Canım öncelikle geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
Yalnız seni neden aramamış, numaran yok mu onda?
Neyse bence açık açık söyle neden gidemeyecegini, hastalık sonuçta...
Bunu bilmesinde ne gibi bir sakınca olabilir?
Anlayamadım.
dediğim gibi işte normalde dışarı çıkabilirim günlük hayatıma devam edebilirim ama ben istemiyorum. şimdi gündüz tamam gelirim dedim şimdi arayıp ya ben kötü görünüyorum gelemem demek istemedim. =(Neden bahane bulman gerekiyor
Söylesene ne olduğunu
yani olmayacak şey değil tabii tebrik ederim kuzenini beraber mutlu mesut yaşarlar inşallah. işte ben de öylece duygularımla akışına bıraktım bakalım rüzgar nereye savurursa.. =)Konunu tam olarak okuyamadım yani yarısını okudum ama söyle söyleyeyim benim kuzenimde öğretmen lisede yeni atanmıstı lise sondan ögrencisiyle asık olmuslardı onların arasında da 10 yas fark var okul bittikten sonra tekrar karsılasıyorlar kısmet iste birbirlerine acılıp evlendiler simdi de bebis geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?