Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

benim erkek arkadaşım hocamdı öyle hiç ilgimi belli edeyim falan demedim tabi. hatta herkese karşı öyledir deyip üstüme bile alınmadım.
ilgisi varsa o belli eder. çekinecek bişey yok.
fakat sorun şu ki ilk o seni sevmiş yani ilgi duymuş ama bana hiç özel ilgi duyduğuna dair bir işaret vermiyor ki hem kaç yaş var aranızda?
ben de içecek ısmarlamayı düşünüyorum ama yanımda arkadaşım da olacak özel çağırsam yanlış anlayabilir. öğretmen öğrenci ilişkisini çaktırmadan nasıl sorabilirim çaktırmadan :/ off benim önce kendimi düzeltmem lazım ya çok özgüvensiz bir kişiliğim var ve çok utangaçım

Kırmak istemiyorum hiç seni çok masum geldi sevgin. Umarım hayal kırıklığına da uğramazsın. Ama öğretmeninden de sana yönelik bir ilgi hissetmiyorsan, yaş farkınız o kadar çoksa hemen duygularını söyleme bence. Nasıl yaparsın hiç bilmiyorum ama biraz bir ağzını ara sen dediğim gibi.
Ki biz kadınlarda içgüdü vardır biraz. Sana karşı ilgi varsa hissedersin.
İlgisi var diyorsan önce bir kahve çay de çağır sonra ağzını ara. Öğrenci ilişkisini sevgiliye döndürebilecek biri mi. Sonra hepsi olumlu olursa da kendini hemen ifade etme. Ufak tefek sinyaller ver ilgisi varsa o sana adım atar zaten.
Sinyalleri iyi takip et, ilgisi var mı yok mu o sinyallerle anlarsın.
Umarım hayal kırıklığı olmaz.

1 yaş var bizim aramızda ama yaşla ilgisi olacağını sanmıyorum
bilemiyorum ben sorun etmem ama o sorun eder mi bilmiyorum aramızda 13 yas var yani kendinden küçük kızla olmayı ister mi red eder mi ister mi kendime güvenemiyorum ne yapacağım bilmiyorum çünkü o öğretmen ve çok fazla dersine girmiyoruz sohbet edemiyoruz haliyle beni tanıma şansı zaten olmuyor ama ben onun konuşmasına tavırlarına hayat görüşlerine çok hayran oluyorum bence ben bir şeyler demezsem bu kurs biter gider çünkü ilgi duyan benim o değil

ooo çok yaş varmış aranızda benim aklımda 9 yaş olarak kalmış ona bile çok denilebilir ama olmayacak bişeyde değil. ama 13 yaş gerçekten çokmuş .

teşekkür ederim ama olumlu olumsuz bir sonuç duysam bile rahatlayacağım yani olumsuz sebep olarak ne söyleyebilir ki bir insan bekarsa ya da aklında biri yoksa? bu dediğin işlerde pek becerikli değilim sadece iç güdüm var ama onu anlamak için de hiç vaktimiz olmuyor 1 saatlik kursumuz var onda da o anlatıyor biz dinliyoruz sohbet olsa büyük kadınlar var onların çenesi durmuyor zaten = D

ooo çok yaş varmış aranızda benim aklımda 9 yaş olarak kalmış ona bile çok denilebilir ama olmayacak bişeyde değil. ama 13 yaş gerçekten çokmuş .
kişilik olarak çok da adam gibi biri değil o bakımdan kendimi ona yakın hissediyorum ben de çok konuşan biri değilim olgun fikirleri olan biriyim
Olur ve ğecer böyle duygular. Klask yanı
tamam da ben liseli değilim olur geçer diye hiç adım atmayalım içimizi dökmeyelim mi belki karşılığı vardır =(

Konu sahipçim, adamın senle ilgilendiği kanısına kapılmaman nacizane tavsiyemdir. Genelde kurslar filan eli yüzü düzgün, sıcak kanlı kişileri işe alıyorlar, öğrenci çekmek / tutmak adına.
Kadın / erkek her ikisi için de geçeli.
Misal ne bileyim, bi dil kursunda hiç öyle 'çok iyi öğretiyo ama çirkin' hoca bulamazsınız. Her iki tarafta da bulundum, kesin bilgi. İnan yani.
Adamın davranışlarını kişisel algılama.

Öte yandan, seviyosan git konuş abi, kıvranmanın alemi ne?
Ama önce kursu terk etmeye hazır ol.
Çünkü muhtemelen böyle bi adam kendisine aşık olan kız öğrenci durumuna alışkındır. Açılman durumunda sana olgunlukla gülümseyip "seni anlıyorum fakat..." la başlayan bi cümle kurabilir. Buna hazırlıklı ol.
Planını yap, bir çıkış vaktinde adamı baş başa kahve içmeye davet et, zaten kuşkulanacaktır. Gelirse, masada direkt açıl.
Kesin bi dille reddederse, peki deyip kalk, kursa da bi daha uğrama.
Böylesine basit yani. Ne kıvranıp durursun beya.

Bi de liseli değilim olayına çok takılma, liseden çıkalı 2-3 sene olmuş daha. Yani liseli olmak yaşta değil baştadır der böğürtlen.
Kötü bişey söylemedim.

fakat öğretmen kadrolu öğretmen yani seçilmiş ya da özel para alanlardan değil ve yakışıklı da değil = ) aslında demesi kolay ama yapmasına gelince insan baya bir kıvranıyor arkadaşım haklısın olumlu da olsa olumsuz da olsa cevap, kursa gidemem zaten o yzden kursun sonlarını düşünüyorum fakat diğer bir sorun da yüzüne diyebileceğimi sanmıyorum.

Bi de liseli değilim olayına çok takılma, liseden çıkalı 2-3 sene olmuş daha. Yani liseli olmak yaşta değil baştadır der böğürtlen.
Kötü bişey söylemedim.
ben de onu diyorum yaş başta. ben lisedeyken de öyle aşık falan olmadım ben her zaman yaşıtlarım gibi düşünmediğim için neredeyse dışlanmış bir insanım bana o kadar boş geliyordu ki o zamanlar insanların yaptıkları yani insanları yargılayamazsınız ki gelir geçer gibi insanı küçümsüyor gibi oluyor ilk okul olsam tamam diyeceğim. bir insanın bir insanı beğenip tanışmak istemesi gayet normal yani belki zamanla geçecek ama acılı geçecek, ben buraya cevap için konu açtım. aman zamanla geçer yazın diye değil. zamanla geçen çok duygum oldu zaten biliyorum ..

Ben bayanın adım atmasından yana değilim... amaa belli ettiysen biraz o da bos değilse kurs bitimi dönebilirr

Ben bayanın adım atmasından yana değilim... amaa belli ettiysen biraz o da bos değilse kurs bitimi dönebilirr
ben de utangacım ve adım atma taraftarı degilim ama gel gelelim bu durumda onun atması daha imkansız adı sapığa çıkar çünkü ben ona hiç belli etmiyorum ki onun içinde varsa bile belli edemez o yüzden :/

Bir arkadasim da senle ayni durumdaydi ne tesadüf. . Guzel bir kitap almıştı ve son sayfasına duygularini yazmisti kisa cümlelerle . Benimle ayni dusuncedeyseniz tel nom sizde var.ama degilse hic belli etmeyin nolur bunu unutun fln yazmisti.. kitabi okumasi için hocaya vvermişti. .tabi bunun içinde kitapla ilgili konu acilmisti firsat yaratmisti kitap için. ... sende böyle birşey yapabilirsin..ne diyelim simdi en güzel cagindasin duygularinin onune gecemezsin..hhayırlısı olsun. ..

Bence açılmayın, öğretmen olduğu için reddedilme ihtimaliniz yüksek bu da ders zamanları sizin için zor bir durum oluşturur. Ayrıca mesajda atmayın ona yazan bir sürü öğrencisi olmuştur zaten siz farklı olun. Kendinizi ona alttan alttan tanıtmaya çalışın muhabbet kurun sadece. Kurs bittiğinde de mantıklı bir bahaneyle kursa gidin ama onla ilgili bir bahane olmasın, onunlada karşılaşmış gibi yapın. Eğer size bir ilgisi varsa zaten numaranızda varmış geri döner diye düşünüyorum yoksada dersler bittiği için unutmanız kolay olur. Ama her cümlesini de kendinize yormasanız iyi edersiniz, örneklerinizde pek bir şey yok çünkü, kendinizi fazla kaptırıp üzülmeyin.

1. Adamın tepkisi belli olmaz kurs zamanı ilgi gosterirsen gereksiz gerilim yasarsiniz. 2. Sadece dersle ilgili soru sorarsan başka muhabbetiniz olmaz açılımak için yol yap gündelik muhabbetleri aç ama sınıfta ama dersten önce 3. Bilgisayarlar hakkında işlemci yazılım vb konularda bilgi edin ki uzun uzun muhabbetleri burdan başlasın 4. Zamanla seni sizi kaldır 5. Hocayı ara sıra hafif hafif ov o hocam çok bilgilisiniz falan 6. Hakkında bilgi edin konuşmalarından neyden hoslandigini anla mesela adam bilardo oynamayi sever oo hocam bende çok severim sağlam bir yenilgi isterseniz bana başvurun falan de 7. Önce şaka yap espirili ol direk konuya girmek direk ilgi göstermek ürkütücü olur 8. Kurs bitti muhabbet var bir gün açıl ama başı ezilmiş yılan gibi kivranarak değil biraz mahçup biraz utangaç biraz espirili az tatlı . :) mutluluklar

aslında iyi bir yöntem fakat ben bunu kurs sonunda yapabilirim. ayrıca ne tarz kitabı sever, son sayfasını görür mü görmez mi okusun diye başkasına mı verir hep aklıma takılır . ben mesaj atmayı düşünüyorum ama cvp vermezse yıkılırım herhalde
evet öğretmen ama benim öğretmenim sayılmaz aslında haftada 2 gün olan bir kurs gitme zorunluluğumuz da yok ayrıca ortaokul öğretmeni yani öğrencilerin yazdığını sanmıyorum bizim sınıftakiler de evli barklı bayanlar ayrıca çok da yakışıklı değil açıkçası bende bi tuhaflık var olmayacak kişilere aşık oluyorum. muhabbet kurmaya çalışıyorum fakat kadınlar o kadar çok konuşuyor ki araya giremiyorum sustuklarında da derse dönüyoruz ve ders 1 saat filan olduğu için ben yüzüne bakmakla kalıyorum tüm ders. anca sınıf çıkışı ayak üstü birkaç kelime ediyoruz sustuğumuzda da yolumuza gidiyoruz.
dersten önce olmuyor işte derse kadar dışarda çay sigara yapıyor sonra direk derse geliyor. bilgisayar konusunda iyiyim zaten şu anda anlattıkları çok basit diğer kadınlar için sıfırdan başladı. sizi kaldırmam için baya daha yakınlaşmamız gerek sanırım = P övme fikri iyi. ben çok bilmişlik yapıyorum her şeyi biliyor havasındayım normalde = D biraz öveyim duyguları okşansın = ) evet kendinden cok bahseder gitar sanatla ugrasmayı falan cok istermis ama olmamıs sonra futbol izliyormus gibi seyler söylüyor tabi. teşekkür ederim hepsi güzel tavsiyeler tabi hayal etmesi akılda canlandırması kolay ve çok hoş ama gerçek hayata gelince nasıl planlarsam planlayayım ben yine utangac olucam içimden geldiği gibi olucam o anda aklıma bir sey gelmiyor hersey olup bitince diyorum of keske boyle boyle deseydim diye

Bir erkek her ne olursa olsun yani etik olsa da olmasa da elinde olmadan hoşlandığını belli eder. Benim de bir hocam zamanında benden hoşlanmıştı ve tabii ben de ondan. O daha ilgiliydi anlamadığım yer olup olmadığını kendisi sorardı olunca özel ders verebilmek için uğraşırdı velhasılı bir özel ders sırasında benden çok hoşlandığını fakat kendine hakim olmaya çalıştığını bunun etik olmadığını kurs bittikten sonra görüşmek istediğini söylemişti. Ama ben o zamanın utangaçlığıyla hiç cevap vermemiş sonra da üniversiteyi kazanıp uzak bir şehre gitmiştim.

Yani demem o ki eğer bişeyler hissediyorsa illaki bunun sinyalini verir. Belirsizce değil net bir şekilde. Senin mesajlarına dahi cevap vermeyen bir adamdan ümitlenmeyi kesmen daha iyi olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…