• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok istediiniz ey iin, Dualarnz kabul oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne biçim konuşuyosun sen . asıl aciz olan tanımadığı insanlara aciz deme hadszliğini gösteren sensin:mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üzerine alınmana şaşırdım
ben kendim de dahil tüm isanları sürekli bir şeylere ihtiyacımız olduğu ve bunları da
-kendimiz elde edemediğimiziçin-
ancak ALLAH bize verdiği için aciz olarak tanımladım
bence bir daha oku yorumumu,vurgulamaları doğru yaparak

Son düzenleme:
çok şükür bütün dualarım kabul oldu
zamanında olmuyor diye üzüldüğüm dileklerim şimdi iyikide olmamış diyorum
herşeyde bir hayır vardır diye boşuna demiyolar
dualarınız kabul olmuyosa üzülmeyin sizin için hayırlısı bu demekki
dualarımı ederken ALLAHIm dan he önce hayırlısını istedim
dualarım geri çevrilmedi çok şükür
iyi bir iş istedim, şu an işimden çok memnunum
eski erkek arkadaşımla hakkımızda hep hayırlısını istedim işsizdi hep bir an önce işi olsun istedim çünkü işi olunca evlenicektik bu duam kabul olmadı ama şimdi iyikide olmamış diyorum ALLAHım biliyo işte asla isyan etmeyin erkek arkadaşımdan ayrıldım iyikide ayrılmışım
şimdi karşıma çıkan adam nişanlım onu bana hediye etti ALLAHım çok mutluyum aşığım seviyorum seviliyorum ve sevildiğimi hissediyorum.....
zamanında olmuyor diye üzüldüğüm dualarım meğersem ileride bana daha hayırlısını nasip etmek için olmamış hakkımda hayırlısı olmadığı için olmamış
çok şükür ALLAHıma binlerce kez

her ne kadar biz anlamasakta dualarımız geri çevrilmiyor
istedğimiz gibi olmadığında kabul olmamış demek değildir
rabbim bir hayır görmüş farklı bi şekilde bize yansıtmıştır
çok şükür rabbime hiç bir zaman duam kabul olmadı dedittirmedi bana
en çok bebeğim olsun anne olayım istiyorum ama olmayınca vardır bundada bir hayır allahım bunun içinede bir hayır gizlemiştir diyorum

rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin

Binlerce kez sükürler olsun, evet benimde dualarım kabul oldu :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Elbette ki oldu..Ben bir şeyin çok istediğinde Rabbimden doğru şekilde istendiğine olmayacağına inanmıyorum..Samimiyet yürekten içten istemek çok önemli..Ama bir de şu var bizim her istediğimiz hayırlı mı değil mi biz bilemeyiz..Bizden dua takdir ıse Rabbimden..

Elbette ki oldu..Ben bir şeyin çok istediğinde Rabbimden doğru şekilde istendiğine olmayacağına inanmıyorum..Samimiyet yürekten içten istemek çok önemli..Ama bir de şu var bizim her istediğimiz hayırlı mı değil mi biz bilemeyiz..Bizden dua takdir İse Rabbimden..

alkisalkisalkis aynen katılıyorum

dua ettim. çoğu isteklerim bir şekilde oldu ama sadece O'nunla ilgili hayallerim anlık mutluluklarla devam etti. görünür olmaz diyor ama içimde anlamsız bir ümit var. dileğimde onu söylemeye devam ediyorum. olmazsa da hayırlısı buymuş demesini de bilirim...

çok dua ettim,aynı zamanda da çok çalıştım ve össde en çok istediğim bölümü kazandım. ama tabii ki sadece dua yetmez,çaba göstermek de gerekiyor. kazandıktan sonra dualarımı tabii ki bırakmadım. Allah'a her zaman şükrediyorum.

benimde dularım kabul oldu 5 yıl boyunca birini sevmiştim bir dargın bir barışık gidiyordu beni çok üzmüştü çok canım yanmıştı ailemde o çocuğu istemiyordu onun aileside beni ama olmadı sonra camilere gitmiştik arkadaşımla belediye götürmüştü bir çok camiye her gittiğim camide dua etmiştim ALLAHIM karşıma adam gibi birini çıkar diye o kadar içten etmiştim ki o gün çok rahatlamıştım yaklaşık bir ay sonra rabbim karşıma birini çıkardı dört dörtlük derler yha tam benim ve ailemin isteyebileceği gibi biri aşkı sevgiyi sevmeyi sevilmeyi onda gördüm ben çok şükür rabbim dularımı kabul etti... ve iyikide 5 yıl boyunca istediğim o kişi olmamış şu an sevdiğim insanla mutluyum şimdide hayırlsıysa evlenelim diye dua ediyorum bu zamana kadar rabbimden ne istediysem oldu olmayanlarda vardı ama iyikide olmamış diyorum hakkımda hayırlısı değilmiş ama ne zaman çok içten dua etsem ağlayarak rabbime yalvayarak o istediğim oluyo hemde o an dua ederken sanki istediğim olucakmış gibi içime huzur doluyo rabbim hepimizin hakkımızda hayırlısını versin...

Son düzenleme:
evet cok zor gunler gecırıyodum olmasını ıstemedıgım bısı yapmıstım ıstemeyerek çok dua ettım gecelrım gunduzume karıstı ve kurtuldum çok şükür bı anlık seyler omur boyu cekmeye ceza olablıyor:çok üzgünüm:

hayat garip kızlar,bırının yüzündeki gülücük diğerinın gözyaşı oluyor,bende bazen öle istediğim şeyler olduki,şükür,evet olmaynlarda üzülürz ki bu çok doğaliama sonra iyikide olmamış deriz..falan filan,hacda öle birşey istedimki,ama olmadı,ve düşünüyorum bu dua olmadıysa mutlaka birşey var,ama elimde dğeil yınede üzlüyorum,,,bu durumlar zor,yanı bıçak sırtı,olmasıda bır ımtıhan olmamasıda bir mitıhan:)

Oldu..Hep oluyo şükürler olsun ki..Yine olacak biliyorum..Allahım hep gönlüme göre verir benim herşeyi yine verecek inşallah

Bende ettiğim duaların hiçbirinin Allah tarafından geri çevrilmediğini düşünüyorum.
Çok şükür buna ve ne mutlu bana..

vermek istemeseydi istemek vermezdi...işte olay bu..işte yüzyılın keşfi the secret i ilk biz açıklıyoruz diyen kepazeler bunu söylemeye çalışıyor...ama onlar alltan alttan tanrıyı ekarte edip panteizm i bilinçaltımıza yerleştirme çabalarındalar..

işte altın cümle bu. vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi.

dua ediyorum neden olmuyor diye isyana düşmemek lazım. evet bende isyana düşmüşümdür belki Allah affetsin. seneler evvel bişey için etmediğim dua kalmadı, inanır mısınız hani dua kitaplarında vardır ya bunu okuyanın duası kabul olur yazar. ne bulursam ağlaya ağlaya dua ederdim. hem de nasıl sabahlara kadar... olmadı gitti. ama yine de inançsızlığa düşmedim çok şükür. o durumdan bikaç sene sonra o istediğim şeyden kat kat iyisi oldu. bi süre sonrada önceleri istediğim o şeyin ne kadar kötü olduğunu gördüm. Allah meğerse beni korumuş, üzülmem boşaymış. o zaman anladım ki hiçbir dua karşılıksız kalmıyor, eğer o şey biziim için hayırlı değilse olmayacaksa Allah bize çok daha iyisini veriyor. elhamdülillah.

olmaz mı.allah o kadar guwenıyorum kı.ne dıledıysem sukurler olsun oldu.

olduuu bi hafta içinde sanrım nasl dua etmişsem :d şuan olanın bi anlamı yok ama Yüce Rabbimz hayırlısıysa mtlaka verio istediğimizi zaten bi dua kabul olmuyosa ya hayırlısı olmadığı içindr ya önmüze çıkçak bi kötülük engellenir yada öbr dnyada karşımıza çkar hiç biri karşılksız kalmazzz Rabbim bizi hep koruyup kollayandır bize hiç kıyamaz ki o

Hayatimin en zor 1,5 .senesi bitmek uzere ama cok sukur Allahima dileklerim bir bir gerceklesir oldu,duaya,dogru, durust ve temiz ruhlu olmaya devam...

Back
X