- 28 Mart 2020
- 21.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.283
- 598
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Detayını bilmiyorum ama geçen sene puanlara bakarken yüzlerce kadro ve 50 gibi puanlar görmüştüm. Pek çok bölümden daha şanslı bir bölüm.Kpss + dhbt + sözlü mülakat demek istediniz galiba
Sadece kpss üzerinden baktıgınız için öyle görmüşsünüz. Kpss pek önemli değil zaten 2 oturum olarak girdiğimiz dhbt ve sözlü mülakat önemli. Hafızlar 50 ile girebiliyor. Ama beni kapısından geçirmezlerDetayını bilmiyorum ama geçen sene puanlara bakarken yüzlerce kadro ve 50 gibi puanlar görmüştüm. Pek çok bölümden daha şanslı bir bölüm.
Sizin değerinizi sadece bir unvan belirlemez.O kadar pişmanım ki neden okumadım liseyi bitirip bıraktım şimdi kendimi çok değersiz hissediyorum bi öğretmen doktor vs bi mesleğim olabilirdim şimdi bi mesleğim yok diye eksik ve değersiz hissediyorum hiçbir şey mutlu edemez gibi geliyor
Silinmiş olabilir aöf bürosuna gidip sorun ama ilahiyatta iş imkanı yok çocuk gelişimi yada işletme falan okuyumin bi markete girersiniz işler iyi giderse müdür bile olursunuzAslind anadolu unide ilahiyat bölümünde kaydım vardi bitirmdm kaldı öyle o kayıt silinmis mıdır yeniden kayıt yaptirmama engel olabilir mi
İlahiyat için 2 Farklı alan var. Ya KPSSde yüksek puan alıp öğretmen oluyorsunuz. Ya KPSSde minimum 50 puan alıp sözlü mülakata ve ekstra bir sınava daha girip yine çok yüksek puanlar alarak diyanete atanıyorsunuz.Detayını bilmiyorum ama geçen sene puanlara bakarken yüzlerce kadro ve 50 gibi puanlar görmüştüm. Pek çok bölümden daha şanslı bir bölüm.
Lise mezunu olarak açık söylüyorum dhbt imkansız boşuna zaman harcamış olursunuzSadece kpss üzerinden baktıgınız için öyle görmüşsünüz. Kpss pek önemli değil zaten 2 oturum olarak girdiğimiz dhbt ve sözlü mülakat önemli. Hafızlar 50 ile girebiliyor. Ama beni kapısından geçirmezler
2 yıklık ilahiyatla hiçbirini yapamaz malesef 4 yıl okuyacak üstüne formasyon KPSSİlahiyat için 2 Farklı alan var. Ya KPSSde yüksek puan alıp öğretmen oluyorsunuz. Ya KPSSde minimum 50 puan alıp sözlü mülakata ve ekstra bir sınava daha girip yine çok yüksek puanlar alarak diyanete atanıyorsunuz.
50 ile anca diyanette temizlik personeli olunabilir,Detayını bilmiyorum ama geçen sene puanlara bakarken yüzlerce kadro ve 50 gibi puanlar görmüştüm. Pek çok bölümden daha şanslı bir bölüm.
Evet 2 yıllıkla olmaz2 yıklık ilahiyatla hiçbirini yapamaz malesef 4 yıl okuyacak üstüne formasyon KPSS
Ayy şuan çok mutlu olarak okudum yazınızı. Benimde bebeğim var ve kpss girip atanmak hedefim umarım nasip olur çünkü emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum35 imde biri 9 diğeri 3 yaşında çocuklarımla kpss çalışıp atandım ben. Önümüzdeki ay dgs ye giriyorum. Yaş oldu 38 ve hedeflerim bitmedi. İçinizde varsa ve gerçekten istiyorsanız hayıflanmak yerine harekete geçin.
Ufacık puanlarla mı,sizin 50 puan dediğiniz diyanetin en düşük kadrosu,insan ilahiyat okuyup çaycı temizlikçi olmak istemez heralde,diyanette memur olmak o kadar zor ki keşke sadece KPSS puanı yetseBu saatten sonra konuşulacak konu bu değil ama okudugunuz bölüm kpss ile ufacik puanlarla bile alımı olan bir bölüm. Siz de ağlıyorsanız öğretmenler ne yapsın bilmiyorum.
Keşke hafız olsaydım. Ben ilahıyat okuyacagımı önceden planlasaydım hafızlık için uğraşırdım. Annemler açıktan bişeler yaz diyince onu yazdım.Lise mezunu olarak açık söylüyorum dhbt imkansız boşuna zaman harcamış olursunuz
Sizde mi açıktan 2 yıl okudunuzKeşke hafız olsaydım. Ben ilahıyat okuyacagımı önceden planlasaydım hafızlık için uğraşırdım. Annemler açıktan bişeler yaz diyince onu yazdım.
Evet. 4 e tamamlıyımda annemin çenesi kapansın dedim. 2 . Bebeyi yaptım. Yılın malı benimSizde mi açıktan 2 yıl okudunuz
Siz bunu yazınca bende yıllarr yollar boyu okul okudunuz sandım 2 yolluk açıköğretimi okumakta ne varOkuduğum için çok pişmanım. Ona harcadıgım sürede biyere girer zanaat sahibi olurdum. Yasıtlarım kpss sözlü mülakat uğraşırken ben çoktan yoluna koymuş olurdum herseyi
Oho, nesi geç yahu.28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?