Okumadigim icin cok pişmanım

Okuduğum için çok pişmanım. Ona harcadıgım sürede biyere girer zanaat sahibi olurdum. Yasıtlarım kpss sözlü mülakat uğraşırken ben çoktan yoluna koymuş olurdum herseyi
Ben de ayni durumdayım. Şimdi ek bir zanaat ogrenmek istiyorum kursa gidicem ne konuda olsa tam karar veremedim

28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Arkadaşım 25 yaşında okul öncesi öğretmenliği okumaya başladı, baya başarılı olduğu için de psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünden çift anadal yapıyor şu an. Okul öncesi öğretmenliğini de alnının akıyla bitirdi, ve kıl payı puan ile atanamadı (hamile kaldı çocuğu oldu vs) . Ama geç değil diyor, hala kpssye de çalışıyoe ve aynı anda da pdrnin son senesinin derslerini veriyor maşallah.

Okuduğum için çok pişmanım. Ona harcadıgım sürede biyere girer zanaat sahibi olurdum. Yasıtlarım kpss sözlü mülakat uğraşırken ben çoktan yoluna koymuş olurdum herseyi
24 yaşına kadar okuyarak hayatı kaçırmış hissediyorum bende. Açıkçası arkadaşlarım cafe cafe gezerken okeylere kulüplere giderken ben evde finallere çalışmakla meşguldüm. Sayılıdır gece gezmelerim. Sonrasında da evlendim. Şimdi diyorum acaba gerçekten birşeyler kaçırmış olabilir miyim, diğer yolda neler vardı. Okuyunca bir halt mı oldum. Bunları hep düşünüyorum.. Okula, eve masrafa verdiğim parayı kenara koysam şuan ev almış olup, maaş gelirini kiradan elde edebilirdim. Tabi şuan ki aklım yoktu o zaman..

Okumanın yaşı yok
Pişmansanız telefi etmek için de çok gençsiniz

28 yaşında gencecik insansınız ah vah etmek yerine içimde okuma hevesi yok üşeniyorum deyin daha iyi olur.
Yaşı bahane etmeyin 28 zaten ilk üniversitesini bitirip memnun olmayıp meslek değiştirmek isteyerek yeniden üniversiteye gidenlerin başladığı bir yaş grubu.
Siz bahaneyi çoktan bulmuşsunuz
acındırmayın kendinizi kendinize

bu sene başlarsanız 32 yaşında bu pişmanlığınız bitmiş olacak. Bir cesaret başlayın bence 28 yaş çok genç bir yaş.

Merhaba hangi sınava girdiniz acaba KPSS ortaöğretim mi yoksa normal KPSS mi

Ayy Sen gelde burdakilere anlat. Üniv mezunu oldum eee sonra? Kardeşim BESYO diye gece gündüz uyumadı 2 yıl ne masraflar yaptı. 4 yılda okurken masraf. Eeee şimdi "atanamıyorum".

O eskidenmiş okuyarak biyere gelinmesi. Açıktan bitir gitsin. Çok güzel bi eğitim sistemi var gibi sanki

Ben de ayni durumdayım. Şimdi ek bir zanaat ogrenmek istiyorum kursa gidicem ne konuda olsa tam karar veremedim
Terzilik olabilir. Ben acaio taktım. Ama kursada gitmicem. Hersey internette var. Elim baya yatkın. Zevklide yani.
Senin de hobi gibi yapıp para kazanacağın bişey vardır illaki

KESİNLİKLE ALTINA KAŞE İMZA MÜHÜR E-İMZA PARMAK DAMGASI ... aynen bu şekilde düşünüyorum.
Kk daki kadınlar gibi herkes oku dedi. Kimsede demedi ki verin biyere iş öğrensin. O kadar istiyordum ki çalışmayı.

28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Emin ol senden çok daha büyükler çoluk çocuk sahibi insanlar okuyor hala daha. 28 yaş nedir ya? Çalış sınavlara gir yaz bir bölüm okursun. Üni de bir kadın iki çocuklu hatta biri özel çocuktu. Ona rağmen üni okuyordu. Yaşı da senden büyüktü.

Okumadı diye pişman olmuş çünkü. Meslek olarak doktor öğretmen demiş. Meslek istiyorsa kuaförlük der geçerim. Hem de çok güzel para var.
Anneme yalvardım kuaför Olcam ben meslek lisesine gidiyim nolur diye.
Heee milletin bitli başıyla uğraşmak sana kaldı dedi.
Mükemmelliyetçi anneden bi halta yarayamamış 3 tane çocuk

Anneme yalvardım kuaför Olcam ben meslek lisesine gidiyim nolur diye.
Heee milletin bitli başıyla uğraşmak sana kaldı dedi.
Mükemmelliyetçi anneden bi halta yarayamamış 3 tane çocuk
Eskiden çünkü öyle bir kafa vardı. Okusun da ne okursa okusun. Mümkünse 4 yıllık okusun. Okuyup diplomalı işsizler olarak mezun olduk. Resmen ortada kaldık. Torpil yok diye meslek yapamadık. Ya da 3 kurusa sağda solda surunduk. Ama kuaföre yada sanayiye verilenler kendine dükkan açıp patronluk yapıyorlar.
Şuan paraya para demiyor çoğu. Bız de üç kuruşa nerede çalışırız? Filancanin tanıdığı araya girip bizi firmaya aldırır mı? Kpss hazirlanip atanabilcez mi? Diye diye dert sahibi olduk..

Kız şu kötü rezil pislik a101 e girmek için ne torpiller buldum. Bide her tanıdıgın yardımcı olmuyo bi havalar bi havalar görsen

Almışlardır inşallah
Mesai saatlerinden dolayı uyuşmadi. 3 vardiya çalışıyorlar. Bime basvuralim dedim gidip konuştum. Cv bırakın dedi müdür. Satış elemanı yada kasaya koycan neden illahi cv istedi anlamadım. Normalde diğer mağazalar migros vs form verir. Doldur biz size geri dönüş yaparız der..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…