- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Ben de ayni durumdayım. Şimdi ek bir zanaat ogrenmek istiyorum kursa gidicem ne konuda olsa tam karar veremedimOkuduğum için çok pişmanım. Ona harcadıgım sürede biyere girer zanaat sahibi olurdum. Yasıtlarım kpss sözlü mülakat uğraşırken ben çoktan yoluna koymuş olurdum herseyi
Arkadaşım 25 yaşında okul öncesi öğretmenliği okumaya başladı, baya başarılı olduğu için de psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünden çift anadal yapıyor şu an. Okul öncesi öğretmenliğini de alnının akıyla bitirdi, ve kıl payı puan ile atanamadı (hamile kaldı çocuğu oldu vs) . Ama geç değil diyor, hala kpssye de çalışıyoe ve aynı anda da pdrnin son senesinin derslerini veriyor maşallah.28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
24 yaşına kadar okuyarak hayatı kaçırmış hissediyorum bende. Açıkçası arkadaşlarım cafe cafe gezerken okeylere kulüplere giderken ben evde finallere çalışmakla meşguldüm. Sayılıdır gece gezmelerim. Sonrasında da evlendim. Şimdi diyorum acaba gerçekten birşeyler kaçırmış olabilir miyim, diğer yolda neler vardı. Okuyunca bir halt mı oldum. Bunları hep düşünüyorum.. Okula, eve masrafa verdiğim parayı kenara koysam şuan ev almış olup, maaş gelirini kiradan elde edebilirdim. Tabi şuan ki aklım yoktu o zaman..Okuduğum için çok pişmanım. Ona harcadıgım sürede biyere girer zanaat sahibi olurdum. Yasıtlarım kpss sözlü mülakat uğraşırken ben çoktan yoluna koymuş olurdum herseyi
Okumanın yaşı yokO kadar pişmanım ki neden okumadım liseyi bitirip bıraktım şimdi kendimi çok değersiz hissediyorum bi öğretmen doktor vs bi mesleğim olabilirdim şimdi bi mesleğim yok diye eksik ve değersiz hissediyorum hiçbir şey mutlu edemez gibi geliyor
Umarım gönlünüze göre olur her şey…Ayy şuan çok mutlu olarak okudum yazınızı. Benimde bebeğim var ve kpss girip atanmak hedefim umarım nasip olur çünkü emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum
Merhaba hangi sınava girdiniz acaba KPSS ortaöğretim mi yoksa normal KPSS mi35 imde biri 9 diğeri 3 yaşında çocuklarımla kpss çalışıp atandım ben. Önümüzdeki ay dgs ye giriyorum. Yaş oldu 38 ve hedeflerim bitmedi. İçinizde varsa ve gerçekten istiyorsanız hayıflanmak yerine harekete geçin.
Ayy Sen gelde burdakilere anlat. Üniv mezunu oldum eee sonra? Kardeşim BESYO diye gece gündüz uyumadı 2 yıl ne masraflar yaptı. 4 yılda okurken masraf. Eeee şimdi "atanamıyorum".24 yaşına kadar okuyarak hayatı kaçırmış hissediyorum bende. Açıkçası arkadaşlarım cafe cafe gezerken okeylere kulüplere giderken ben evde finallere çalışmakla meşguldüm. Sayılıdır gece gezmelerim. Sonrasında da evlendim. Şimdi diyorum acaba gerçekten birşeyler kaçırmış olabilir miyim, diğer yolda neler vardı. Okuyunca bir halt mı oldum. Bunları hep düşünüyorum.. Okula, eve masrafa verdiğim parayı kenara koysam şuan ev almış olup, maaş gelirini kiradan elde edebilirdim. Tabi şuan ki aklım yoktu o zaman..
Terzilik olabilir. Ben acaio taktım. Ama kursada gitmicem. Hersey internette var. Elim baya yatkın. Zevklide yani.Ben de ayni durumdayım. Şimdi ek bir zanaat ogrenmek istiyorum kursa gidicem ne konuda olsa tam karar veremedim
Kk daki kadınlar gibi herkes oku dedi. Kimsede demedi ki verin biyere iş öğrensin. O kadar istiyordum ki çalışmayı.KESİNLİKLE ALTINA KAŞE İMZA MÜHÜR E-İMZA PARMAK DAMGASI ...aynen bu şekilde düşünüyorum.
Emin ol senden çok daha büyükler çoluk çocuk sahibi insanlar okuyor hala daha. 28 yaş nedir ya? Çalış sınavlara gir yaz bir bölüm okursun. Üni de bir kadın iki çocuklu hatta biri özel çocuktu. Ona rağmen üni okuyordu. Yaşı da senden büyüktü.28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Okumadı diye pişman olmuş çünkü. Meslek olarak doktor öğretmen demiş. Meslek istiyorsa kuaförlük der geçerim. Hem de çok güzel para var.Kk daki kadınlar gibi herkes oku dedi. Kimsede demedi ki verin biyere iş öğrensin. O kadar istiyordum ki çalışmayı.
Anneme yalvardım kuaför Olcam ben meslek lisesine gidiyim nolur diye.Okumadı diye pişman olmuş çünkü. Meslek olarak doktor öğretmen demiş. Meslek istiyorsa kuaförlük der geçerim. Hem de çok güzel para var.
Eskiden çünkü öyle bir kafa vardı. Okusun da ne okursa okusun. Mümkünse 4 yıllık okusun. Okuyup diplomalı işsizler olarak mezun olduk. Resmen ortada kaldık. Torpil yok diye meslek yapamadık. Ya da 3 kurusa sağda solda surunduk. Ama kuaföre yada sanayiye verilenler kendine dükkan açıp patronluk yapıyorlar.Anneme yalvardım kuaför Olcam ben meslek lisesine gidiyim nolur diye.
Heee milletin bitli başıyla uğraşmak sana kaldı dedi.
Mükemmelliyetçi anneden bi halta yarayamamış 3 tane çocuk
Kız şu kötü rezil pislik a101 e girmek için ne torpiller buldum. Bide her tanıdıgın yardımcı olmuyo bi havalar bi havalar görsenEskiden çünkü öyle bir kafa vardı. Okusun da ne okursa okusun. Mümkünse 4 yıllık okusun. Okuyup diplomalı işsizler olarak mezun olduk. Resmen ortada kaldık. Torpil yok diye meslek yapamadık. Ya da 3 kurusa sağda solda surunduk. Ama kuaföre yada sanayiye verilenler kendine dükkan açıp patronluk yapıyorlar.
Şuan paraya para demiyor çoğu. Bız de üç kuruşa nerede çalışırız? Filancanin tanıdığı araya girip bizi firmaya aldırır mı? Kpss hazirlanip atanabilcez mi? Diye diye dert sahibi olduk..
Ben en son kasiyerlik ve reyon elemanligi için 2 mülakat ve online ingilizce sınavına girmiştim...Kız şu kötü rezil pislik a101 e girmek için ne torpiller buldum. Bide her tanıdıgın yardımcı olmuyo bi havalar bi havalar görsen
Almışlardır inşallahBen en son kasiyerlik ve reyon elemanligi için 2 mülakat ve online ingilizce sınavına girmiştim...
Mesai saatlerinden dolayı uyuşmadi. 3 vardiya çalışıyorlar. Bime basvuralim dedim gidip konuştum. Cv bırakın dedi müdür. Satış elemanı yada kasaya koycan neden illahi cv istedi anlamadım. Normalde diğer mağazalar migros vs form verir. Doldur biz size geri dönüş yaparız der..Almışlardır inşallah
YouTube da bir sürü ders anlatan videolar var gir izleyerek çalış işteYa ne güzel bende yapabilir miyim ki nerden başladınız ben tüm konuları falan unuttum acikogretim sınavlarına bulunduğumuz yerden girebilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?