Kadın fıtrat gereği eşini erkekler gibi aldatamaz dedim boşayamaz demedim.Ha kaldıki aldatmak erkek içinde kadın içinde karaktersizlikkk ahkala uymazz
aldatamazmı. nerede yaşıyorsunuz siz. marsta mıKadın fıtrat gereği eşini erkekler gibi aldatamaz dedim boşayamaz demedim.Ha kaldıki aldatmak erkek içinde kadın içinde karaktersizlikkk ahkala uymazz
bayanın kendisi bahsetmiş konusunda tekrar oku istersen ona karşı ilgisiz olduğunu cinsel anlamda kendim uydurmadımm
yekta konuyu çok meşgul ediyorsun hemde gereksiz yere...
aç kendine bir konu ...aldatan erkeği affedelim diye orda tartış...
Kadın fıtrat gereği eşini erkekler gibi aldatamaz dedim boşayamaz demedim.Ha kaldıki aldatmak erkek içinde kadın içinde karaktersizlikkk ahkala uymazz
Kızlar sözlerimi çarpıtmayır aldatamaz derken uygun bulunmaz erkek gibi değil erkeğinki bir nebzede olsa belki sineye çekilinebiliniyor ama kadınınki daha iğrenç ikisinede yakışmaz ama kadına hiç
tekrar edeyim. hamilelik bir rahatsızlık. kolay değil. bir canlı taşıyorsun karnında. hormonların alt üst oluyor. saçların dökülüyor. diş etlerin kanıyor. 9 ay az değil. doğum sonrası lohusa sendromu yaşıyorsun. bebeğe bakarken zorlanıyorsun. bir günde belki 1 saat uyuyorsun.bayanın kendisi bahsetmiş konusunda tekrar oku istersen ona karşı ilgisiz olduğunu cinsel anlamda kendim uydurmadımm
Çatır çatır da aldatır, sadece kadın aldatmaları erkeklerinki gibi her yerde dillendirilmiyor diye bilmiyorsunuz. Kadın da aldatır efendim, üstelik erkekten daha zekice aldatır!
Ha şu fark var, kadın genelde sırf cinsel tatmin için değil duygusallık da olduğu için aldatır.
Gun gecmiyorki su kk da aldatma haberleri okumayalim.esinden cocugundan utanmiyor da bu erkeklerAllah tan da mi korkmuyor.sanal ya da gercek.haram,buyuk gunah.elin temiz mi pis mi neudugu belirsiz kadinina godecegine,var evindeki helaline naparsan yap.
Konu sahibi arkadasim,sanmam ki taa 2012 den beri olan iliskide esin bir haltlar karistirmasin.elbet o naneyi yemistir.birsey olmamis gibi de sana gelmistir.bunlari kaldirabilecek misin?
Allah sana sabir ve guc versin kardesim
Arkadaşlar kimse bana üzülmesin herkes kendi yaşantısına baksıınn.Ben anlamıyorm hadi cahilim doktorlar avukatlar mühendisler onlarıda geçtim gözlerinizin önünde hergün magazindeki kadınlar.Bunlar halatın gerçekleri siz ister kabul edin ister etmeyinn :))
aradaki fark ne peki? birinin elinin kiri yıkayınca çıkar, kadınınki kara leke hiç çıkmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?