o zaman yekta kadın boşansada çocuklar damga yiyor. yani bu çözüm değil değilmi.Aynen damga yedik her yerde konuşuluyorrr.Beni gören bundan bahsediyor gerisini sen düşün ama çok şükürki ben kötü yola bulaşmadım okudum çalıştım çabaladım kendi paramı kendim kazanıyorum kimseyede muhtaç değilim.Evlenecek olsam tüm eşyamı kendim yapabilirim zaten ki öylede yapıyorum.kimseye minnetim yok
güzel kardeşim karar senin tabi ki
elbette yuva yıkmak çook zor birşey
eşin çok ama çok hatalı
eşin henüz genç tahmin ediyorum
cinsellik ekmek su gibi ihtiyaç onlar için kendin gibi düşünme
bu konuda ihtiyaçlarını sanal ortamda gideriyor tahmin ediyorum
çünkü cinsel soğukluktan bahsetmişsin
seni sevdiğine eminim
erkekler bizim gibi değil
duygusallık ve cinsellik farklı onlar için
bence konuş belki şeytana uymuştur çok pişman olur
birdaha şeytana uymaz
2 çocuğunu dul büyütmek kolay değil
çocuklarını babasız bırakmak psikolojilerini çok etkiler
çoook düşün ani karar verme
cezalandır bir süre ayrı kalın
hatalarınızı görün
çok pişman olur bir daha asla yapmazsa affedersin
Hakkında hayırlısı olsun
yuva yıkmak kolay ama sonrası büyük hüsran
Bir arkadaşım sahte bir hesapla ark yolladı umarım kabul ederde yaptığı haltların fotosun çekip yollayacak akşmada kafasında paralıycam evden atıcam kızlar
sonrada belki iki gün izin alır evde düşünürüm
ama sanırım bitiricem çünkü eşim aklıma geldikçe midem bulanıyo yaptığı sanal seks gelio aklma(((((((((((
Üniversitede bir gün kadın erkek haklarını konuşuyoruz seçmeli sosyoloji dersinde. Hatunun teki kalktı. Kadının en büyük düşmanı kadındır ben bugüne kadar ne çektiysem kadınlardan çektim, kıskançlık çekememezlik dedi. Boş bu anıma denk geldi havamda değildim bir iki laf edemedim ama yıllardır içimdeydi. He güzelim kıskançlık ve çekememezlik zaten kadınların temel sorunu yoksa yaşama, okula gitme, birini sevme, sevdiğiyle evlenme gibi haklarının elinden alınması değil. Senin başına gelmiyor diye taciz tecavüz öldürme gibi şeyler yaşanmıyor değil. İki tane kız arkadaşınla takıştın diye kadının en büyük düşmanı kadın mı oldu demiştim ve yıllardır da böyle düşünüyordum.
KK ile tanışınca fikrim sarsılır gibi oldu ama gene dedim gene öldürülen kadınlar var, okula bile gönderilmeyen kadınlar var, tecavüz edilen her gün otobüslerde taciz edilen kadınlar var. Kadının en büyük düşmanı kadın olamaz. Ta ki bu konudaki yorumlara kadar. Gördüm ki fiziksel saldırıdan daha kötü şeyler olabilir o da nuh nebinden kalma kafa yapısı. Eski toprak olursun, bunca yıl sana empoze edilen şey bu olur ama gencecik yaşta, yaşadıklarının seni daha feminist daha kadın hakları savunucusu yapması gerekn şartlarda nasıl düşüncelerdir. Daha geçen bir mühendis arkadaş sevgilisine 3 gün dil dökerek çalışma hakkını elde etti. Bu gençliğe neler oluyor ya. Benim orta okuldaki kafam bile sizden daha ileriymiş ne diyim.
Üniversitede bir gün kadın erkek haklarını konuşuyoruz seçmeli sosyoloji dersinde. Hatunun teki kalktı. Kadının en büyük düşmanı kadındır ben bugüne kadar ne çektiysem kadınlardan çektim, kıskançlık çekememezlik dedi. Boş bu anıma denk geldi havamda değildim bir iki laf edemedim ama yıllardır içimdeydi. He güzelim kıskançlık ve çekememezlik zaten kadınların temel sorunu yoksa yaşama, okula gitme, birini sevme, sevdiğiyle evlenme gibi haklarının elinden alınması değil. Senin başına gelmiyor diye taciz tecavüz öldürme gibi şeyler yaşanmıyor değil. İki tane kız arkadaşınla takıştın diye kadının en büyük düşmanı kadın mı oldu demiştim ve yıllardır da böyle düşünüyordum.
KK ile tanışınca fikrim sarsılır gibi oldu ama gene dedim gene öldürülen kadınlar var, okula bile gönderilmeyen kadınlar var, tecavüz edilen her gün otobüslerde taciz edilen kadınlar var. Kadının en büyük düşmanı kadın olamaz. Ta ki bu konudaki yorumlara kadar. Gördüm ki fiziksel saldırıdan daha kötü şeyler olabilir o da nuh nebinden kalma kafa yapısı. Eski toprak olursun, bunca yıl sana empoze edilen şey bu olur ama gencecik yaşta, yaşadıklarının seni daha feminist daha kadın hakları savunucusu yapması gerekn şartlarda nasıl düşüncelerdir. Daha geçen bir mühendis arkadaş sevgilisine 3 gün dil dökerek çalışma hakkını elde etti. Bu gençliğe neler oluyor ya. Benim orta okuldaki kafam bile sizden daha ileriymiş ne diyim.
iyi yapmışsın yağmur..
Çok soğudun dimi, gözlerinle görünce birde..
Acaba anlar mı senin olduğunu.. Her ne kadar arkadaşın sahte bi hesaptan istek göndermiş olsada..
Sana neyin var diye de sormuşya hani, bunun üzerine hiç tanımadığı birinden arkadaşlık istediği geldiğini görürse belki çakar davayı kanka.. Kabul etmeyedebilir isteği..
Basit bir örnek olacak ama 3 yıllık erkek arkadaşım dar kumaş giyemezsin dedi nasıl çalışacağım dedim istemiyorum giyemezsin dedi dedim ki vucuda oturmayan kumaş pantolon yok beni ilglendirmez ben istemem dedi o gün bugündür konuşmuyorum. Ben 4 yıl onun güzel keyfi gelsin diye okumadım öyle değil mi ?
Gencecik kızlara ne oluyor bende inan anlamıyorum .
evet lilyana haklı ,hem sogukta davranıorsun çakabilir olayı
her şeyi duydum da kumaşı ilk kez duyuyorum tari.. ne çatlak modeller varmış böyle..
bunun tam aksine üniveristede biri vardı sima olarak tanıdığım daha doğrusu dikkat çeken biriydi. kız arkadaşı resmen çıplak gezerdi yanında. dikkati bu yüzden çekiyordu zaten. güzel de bir kızdı...herkes merak ederdi hiç kıskanıp kısmanmadığını. meğer yanındaki kızın güzel giyinmesi onu onore ediyormuş.. ne modeller var görüyorsun..
Bu fitnat durumu, yaradılış meselesi, ya da erkekle kadın arasındaki farklılık değil bu bence tamamen KARAKTERSİZLİK. İster kadın olsun ister erkek hiç kimsenin böyle bir hakkı yok.
Cinsellik ihtiyaçsa bu kadınlarında ihtiyacı dönem dönem kadında erkekte soğukluk yaşayabilir kimsenin hayat arkadaşını bu sebepten aldatmaya hakkı yok. Oturur konuşur, tartışır beraber bir çözüm bulmaya çalışırsın Tıp çok ilerledi bu gibi konuların çaresi de var. Eğer ne yaparsa yapsın istediği gibi olmuyorsa da alır karşısına kendince haklı sebepleri sıralayarak boşanmak ister. Ondan sonra ne halt yerse yer.
Sibel Üresin tarzı yorumlar yapmanın hiç bir mantıklı yanı yok bence. Aldatmayı içine sindiren bir dolu kadın var kırıp dizlerini oturuyorlar kocalarının evinde bu onların kendi tercihleridir ama bu durum herkesin kaldırabileceği birşey değil.
Bende anladim acikliyoruum ; Yekta konu sahibesinin KOCASİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?