öldürmek istiyorum onu...

eğitim kültür bilinç seviyesi ÖRF VE ANANE nin önüne geçemiyor kimi insanlarda malesef matığıyla değil gördükleriyle yorum yapıyorlar ne kadar tartışırsanız tartışın bu görsel zihinlere mantık ışığı getiremezsiniz KADIN =ERKEK HATTA DAHA EŞİTTİR

sen şimdi çatır çatır aldatır deyince aklıma futbolcu canerin eşi asena geldi az önce gazete de kolkolaydılar hey allahım dedim.....kadın yaptı mı fena yapar:)

Onların daha farklı canım. Onlar burjuva.. daha bir farklı yaşıyorlar bu hayat
Aldatsa da Caner çok seviyormuş tolere etmiş

Bunlar normal zaten eşi adam olaydı zaten yapmazdı eşini el üstünde tutardı ona bir evlat verdi şükrünü bilemedi.Anlayışlı omlalıydı kendi yerine eşini düşünmeliydi zevkine düşkünmüş. Yaptığı yanlış hata günah hesabını verecek eşinin çocuğunun hakkına girdi helallik alacak hem bu dünyada hem ahirette cezasını çekecek ama benim demek istediğim sakinleşilince oturulur konuşulur belki dönecek belki pişman olucak belki gönlünü alacak eşinin yaşamadan bilinmez o çocuk büyüyecek soracaklar kız istenildiğinde vs başka şeylerde anne baba nie boşandı aldatma damga yiyecek cinsiyetini bilmiyorum ama erkek çocuklarda özellikle babası yaptıysa buda yapar vs bu şekilde zihniyet var çocuğun suçu yokken damga yiyecek boşanırken etraflıca düşünmek herşeyi göze almak gerek ha şans verdi yinede olmadı gönlü affetmedi yada eşi aynı hatayı yaptı o zmn boşanır boşanma son çare olmalı

su kocisim de kocisim modundan ciksak artik rica ediyorum ya ne nimetdenlermis anlamadim gitti ....

Başımdan geçen bir şeyi anlatmak istiyorum. Kardeşimle sinemadan çıktık çok yağmur yağıyor taksi dolmuşa bindik. İleride bir adam daha bindi orta yaşlı 45 yaşlarında. Taksicinin yanına öne oturdu biz kardeşimle arka koltuktayız. Adamın elinde bir buket çiçek. Taksiciyle muhabbete koyuldu. Bir anda konuşmalar dikkatimi çekti.

Şoför: Hayırdır abi çiçekleri eşine mi aldın?
Adam: Yok eşime almadım eşim artık beni sevmiyor çiçek alsam ne fayda?
Şoför: Neden abi seviyordur öyle şey mi olur?
Adam: (gülerek) Yok ya aldattığımdan beri hep surat hep surat.
Şoför: Kötü yapmışsın abi. Bir daha yapma.
Adam: Bir daha evlenirsem yapmam belki. Sen hiç yapmadın mı?
Şoför: Yok abi o tür şeyler ters bana yapmam.
Adam: Amann iyiki benim arkadaşım değilsin.

Konuşmaları kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama adamın pişkinliği yaptığı şeyin güzel bir şeymiş gibi gülerek anlatması. Taksicinin bana ters demesinden sonra adamın şoföre çok sıkıcı ve hayattan zevk almayı bilmiyormuşcasına iyiki arkadşım değilmişsin demesi hala kulaklarımda.

Ben esimi iki dogumumada soktum, tek onu istedim yanimda baska hickimse beni onunkadar rahatlatamazdi, ayni zamanda benim ne acilarla ne badirelerle o cocugu dogurdumu gördü ve gözünde dahada kiymetli oldum... Kimi kadinlar esleri igrenir artik diye dogru bulmuyorlar ben öyle düsünmüyorum, nekadar zor bisi oldugunu anlasinlar kiymet bilsinler, hem bem yanliz yapmadimya o cocugu... Tabiiki erkegin karakteide önemli ama erkek isi kadin isi diye bastan ayirirsak erkekleri cok rahata alistiririz ve bizim yaptiklarimiz yasadiklarimiz onlara basit gelir... Konuyla pek alakali degil ama yazasim geldi

Güzel "kişilik"li arkadaşım benim

ne damgası ya.ne diyorsunuz siz. çocuk damgalı olacakmışta. tövbe yarabbim ya.

Kız istemeye milletin kapısına gitsin görürsün biz yaşıyoruz birebir umarım siz yaşamazsınızz. Siz türkiyede değilsiniz galiba bunlar türkiyede olan şeylerrr

Bastan bosuna bencil demedim, kendisi evlenemiycek diye Annesine böyle bi Hayati reva görüyor !!!

Konuşmalarına dikkat beni nekadr tanıyorsun annemi ailemi zan yapma hakkıma giriyorsun.Yarın benden helallik almaya geleceksin

Kız istemeye milletin kapısına gitsin görürsün biz yaşıyoruz birebir umarım siz yaşamazsınızz. Siz türkiyede değilsiniz galiba bunlar türkiyede olan şeylerrr
sizin babanızın yediği naneleri zaten bilmeyen yoktur çevrenizde. . şimdi bilenlerde sizi damgaladımı peki.
ha pardon anne boşanmayınca bilinsede damga olmuyor sanırım

Son düzenleme:

yekta canım düşüncen bana ters.. ama tabiki senin düşüncen senin tercihlerin ben buna saygı duyarım..
ama şunu yazamadan geçemedim..
babanla ilgili kısımları okudum. hemen hemen benimki öyle..
erkek kardeşim nişanlı.. ve pırlanta gibidir kardeşim..
nişanlısı erkek kardeşime " senin baban böyle böyle yapmış. sende öylemi olcaksın sende öylesin" vs vs diye saydırmış. bunları yazarken bile sinirlerim boşaldı..
benim annem babamdan boşanmadı.. ama malesef boşanılmayıncada herşey güzel olmuyor..

..........

koyuya gelincede.. biz kadınız.. burda hepimiz kadınız..
erkeklerle eşit değiliz.. çünkü biz onlardan daha ileriyiz.. bir adım geride değiliz... bizim beynimiz çalışırken onların bazen aşağı kısımları çalışıyor..

konu sahibi hakkında hayırlısı.. boşan yada boşanma diyemem..
ama eğer boşarırsan çocuğum ne olur gibi şeyler düşünme.. bir tarafı eksik olacak ama bu babasının karısına çocuğuna duymadığı saygıdandır..

sizin babanızın yediği naneleri zaten bilmeyen yoktur çevrenizde. . şimdi bilenlerde sizi damgaladımı peki.
ha pardon enne boşanmayınca bilinsede damga olmuyor sanırım

Aynen damga yedik her yerde konuşuluyorrr.Beni gören bundan bahsediyor gerisini sen düşün ama çok şükürki ben kötü yola bulaşmadım okudum çalıştım çabaladım kendi paramı kendim kazanıyorum kimseyede muhtaç değilim.Evlenecek olsam tüm eşyamı kendim yapabilirim zaten ki öylede yapıyorum.kimseye minnetim yok

duygularımı özetledin bunlar anlamak istemiyorlar söylediklerimi sapıtıyorlar.

bu ne biçim bi hikaye allah kahretsin böyle zihniyetleri rabbim düşmanıma nasip etmesin diycek laf yok !

Konuşmalarına dikkat beni nekadr tanıyorsun annemi ailemi zan yapma hakkıma giriyorsun.Yarın benden helallik almaya geleceksin

Senden niye helallik alayim, senin benim üzerimde hakkinmi varki?
Yazdiklarinizi bi okuyun, kendinizi tanittiginiza göre yorum yapiyoruz, kafadan uydurmuyoruz!!!
Babam 20bintl lik mobilya aldi, aksam 5 te evde ,eviyle ilgileniyor yani yaptiklari sineye cekmek gerekir diye yaziyorsunuz, isteme olaylarini yasadiginizi yaziyorsunuz, yani damgalama olayini, anneniz baskasiyla evlenirsensize ne olurmus yaziyorsunuz, eeeee bu bencillik degilmi? Neresinde Annenize iyi gelen bi sey yazdiniz onun icin söyle böyle dediniz, annenizin icini biliyormusunuz? Koca aldatiyor, cocuklarin düsünceside ortada, napsin kadin susup oturuyo!!! Yazikkkkk!!!

duygularımı özetledin bunlar anlamak istemiyorlar söylediklerimi sapıtıyorlar.

duygularını özetlediğimi sanmıyorum yanlış ifade ettim herhalde..
çünkü senin düşüncelerin bana ters..
hatta üzüldüm de böyle düşündüğüne..

güzel kardeşim karar senin tabi ki
elbette yuva yıkmak çook zor birşey

eşin çok ama çok hatalı
eşin henüz genç tahmin ediyorum
cinsellik ekmek su gibi ihtiyaç onlar için kendin gibi düşünme
bu konuda ihtiyaçlarını sanal ortamda gideriyor tahmin ediyorum
çünkü cinsel soğukluktan bahsetmişsin

seni sevdiğine eminim
erkekler bizim gibi değil
duygusallık ve cinsellik farklı onlar için

bence konuş belki şeytana uymuştur çok pişman olur
birdaha şeytana uymaz
2 çocuğunu dul büyütmek kolay değil
çocuklarını babasız bırakmak psikolojilerini çok etkiler
çoook düşün ani karar verme
cezalandır bir süre ayrı kalın
hatalarınızı görün
çok pişman olur bir daha asla yapmazsa affedersin

Hakkında hayırlısı olsun
yuva yıkmak kolay ama sonrası büyük hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…