öldürmek istiyorum onu...

Birkaç sayfa okudum devamını okuyamadım. Son durum ne yağmur? Konuştun mu eşinle?
Sen fazla iyi niyetlisin demiştim geçen gün sana. Umarım hayırlısıyla çözülür.

Burda bazıları boşa, donuna kadar al yazmış da bana da herkes öyle demişit. Şu an boşanıyoruz ama bırakın donunu almayı donumu veresim var. Asıl iğrenç yönlerini boşanırken görüyorsunuz çünkü.

sızım sızım sızladı içim yemin ederim ...

insana koyan da en çok ummadığın bir 'kişiliğin' yapması ...

dilerim en doğru kararı verirsin ...

kendini sakın suçlama ve en önemlisi kendini güçsüz hissetme

güçsüz ve ezik olan ahanda karşındaki....bir böcekten dahi değersiz...

Ben 4 yıl canımı dişime taktım okudum , babam annem abim üstüme titriyor. Birgün evleneceğim hem çalışcam hem evin işlerini yapcam birde öğrencem ki benim şerefsiz kocam beni 2 yıldır aldatıyor. Annemde babam da erkektir yapar demez. Çünkü biz ailemizde görmedik böyle şeyler. Ben biliyorum ki babam bir tokat da dahi dünyayı yıkar. Oyüzden aile çok önemli ya . Aile ne veriyorsa onu alıyor ona göre davranıyorsun. Bunun evlenmekle yuva kurmakla ilgili yok bekara karı boşamak lafını da kabul etmiyorum herkes kendini billir tanır. İnsan kendi içinde yoksa gaza da gelmez.

Ben seni çeyiz topiğinden tanıyorum çok şaşırdım şuan düşüncene gerçekten, şuan zihniyetini müstakbel eş adayına çaktırma bari, kadın yapsa böyle birşeyi kim yuvanı yıkma derdi? Kocası karşısına geçip sakince hayatımı güvenimi kaybettin sana güvenemem artık diyip yuvasını yıkmaz mıydı? Yoksa katliam mı çıkartırdı? Aldatmak değil de demişsin de nedir bu peki?
Güvenmemek ne kötü şey değil midir zaten?
Yuvayı tek taraflı kuruyormuş gibi kurtarmasını kadın düşünürse biz böyle şeyler duymaya, yaşamaya daha çok devam ederiz.
Ayrıca bu kadar sakin konuşup durumu normalleştirdiği takdirde eşin güven kazanmayla uğraşacağını zannetmiyorum..
Annemin kuzeni yıllarca aldatılıyor kaç kere konuşuldu, ben çocuktum sene 2014 çocuklarından biri evlendi, biri sözlendi.
Adamın sevgilisinin ismi şuan telefon rehberinin en başında.

Son düzenleme:
2012 den beri devam eden bir şeyde hiç mi açık yakalamamış?

Boşanmayı gerçekten düşünüyorsan olay çıkar ve bitir ha boşanmıycaksanda ses etme çünkü kabullenmiş olursun ve dahada ilerletir cepte sayar seni..Ama bana sorarsan delilleri yok etme donuna kadar al

Boşanmayı gerçekten düşünüyorsan olay çıkar ve bitir ha boşanmıycaksanda ses etme çünkü kabullenmiş olursun ve dahada ilerletir cepte sayar seni..Ama bana sorarsan delilleri yok etme donuna kadar al

bu mesajdan bir şey anlayan varsa anlatabilir mi bana?
cepte sayar falan, eşinden bahsediyoruz demi ex aşkından değil...

Biraz önce aradı yine sanırım 10.arayışı falan niye soguksun aşkım hadi söle sen duramassın sölersin ne oldu
ben:korktugun bişi mi var yada bana sölemek istediğim bişi mi var dedim
yoooo ne olacak aşkım bak ne zamandır iyiyiz hadi sıkmayalım canımızı
haftaya yıllık izne ayrılalım dinlenelim dedi

akşamı beklemeden msjla sölesemmi aptal kadın diilim herşeyi biliyorum ve seni terkediyorum

bence akşamı bekle ve o surat ifadesinin keyfini çıkar..

birkaç sayfa okudum devamını okuyamadım. Son durum ne yağmur? Konuştun mu eşinle?
Sen fazla iyi niyetlisin demiştim geçen gün sana. Umarım hayırlısıyla çözülür.
ben hayata hep pozitif bakanlardandım ipek
ve hayatımda tam istediğim gibiydi
üzerime titren bir eş saglıklı bir evlat
belkide ii niyetimden kaybettim doğru söledin o gün

ben hayata hep pozitif bakanlardandım ipek
ve hayatımda tam istediğim gibiydi
üzerime titren bir eş saglıklı bir evlat
belkide ii niyetimden kaybettim doğru söledin o gün

kaybetmek demeyelim. dur bakalım.. hemen neden adını koyup pes ediyorsun.
ne mücadeleler veriyor insanlar darağcına çıkmak pahasına.. önce dik dur...
hayatında olan güzellikler yine devam eder.. sen iyi niyetli olduktan sonra ve çizginde durduktan sonra. belki de bir çok insan senin kadar iyi niyetli baksa hayat bayram olur. bu konu için demiyorum. genel olarak...
ben olayın hayırlı sonuçlanmasını diliyorum senin için.

İnsanlar bir tutturuyor yuva da yuva, yuva da yuva.
Yuva mı kalır ortada yahu aldatmaktan sonra?
Değişsin artık bu zihniyet Allah aşkına kadın kocamın peşinde, büyü yapmış, yok aklını çelmiş bizimkisi saftirik, erkek milletinin elinin kiri.

Kadın yuvayı dağıtmamak için el pençe kesilince adamın neden etekleri tutuşsun ki?
Niye kaybetme korkusu yaşasın?
Doğamız da var der geçer.
Zaten evimde, o yuvayı yapsın bende keyfime bakayım..
Ne de olsa kadınlık vazifesi, dişi kuşuz ya.

evet yağmurcum sen bize aldırma yekta ne diyorsa onu yap

Telefonda terk etmek keyif vermez, için soğumaz... Yüzüne yapacak ve yalvarışlarını göreceksin ki biraz için soğusun, ancak bu soğumayı asla yumuşama ya da kafanın karışmasına izin verecek şekilde yapma! Net ol, dik dur! Sakın ağlama.. Çıkıp gidemiyorsa aileni çağır yanına gelsinler, seninle olsunlar.

Herkesin düşüncesi kendisine beni yadırgama hakkına sahip değilsinz burası herkese açık bir platform isteyen istediği düşünceyi savunur sizi ilgilendirmez size hesap vermek zorunda da değilim ben fikirlerimi savundum siz istediğiniz deyin konu sahibi ister dikkate alır ister dikkate almaz.Kadın erkek ayrıca eşit değildir kadının yapması farklı erkeğinki farklı kadın çünkü anaçtır anne olma özelliği verilmiştir kadına bu yüzden eşit değildir. Allah kadını erkeği farklı yaratmıştır fıtrat gereği.Açın kitaptan okuyun burda şimdi birde dini konulara girmek istemiyorum.

amin bugün akşam olmadı zman durdu sankiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…