- 28 Aralık 2017
- 52
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Kitap yaz okuyalım
Abla yazdım zatenDiğer konusunda intihar edicem yazip makale okumaya gitmiş! !
Burdada olmadi yazip konuyu okumaya devam etti
Yahu iki satır bişey yazacaksin yani cok mu zor??
Merak ediyor insanlar haliyle
Iyi geldi mi bari?Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum kapatabilirmisiniz lütden kimle görüşmem gerekiyor
Sizde egm ye taktiniz bugun..her yorumda ayni sey..hayir madem o kadar onenli siz niye bildirmediniz yada niye hala bildirmiyorsunuz tehlike geçtimi yani?)Ben olayı egm'ye bildirin demiştim.
Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum kapatabilirmisiniz lütden kimle görüşmem gerekiyor
Teşekkür ederim biraz kafamı toparlayıp çocuğumla ilgilenicem Allah kepinizden razı olsunIyi geldi mi bari?
güzelim bırak şu eski sevgiliyi artık. Bahsetme bileAbla zaten adam bana posta koydu sildim engelledim heryerden
yaaaaa valla güldürdün gece gece çocuğu zor uyuttum kalkacak şimdi
Konu sahibi benim kafam şuna takildi. Eski sevgilin sana posta koymasaydı onla devam mı etcektin. Eski sevgilin sana hoşcakal deyip başkasını bulunca mı zavallı kocanın yuvanin kıymetini anladın???,,Abla zaten adam bana posta koydu sildim engelledim heryerden
Bla bla blaNeden gitttin evden diye
Valahi çok pişmanımgüzelim bırak şu eski sevgiliyi artık. Bahsetme bile
Valla bana noluyorsa? Sanki ben kurtaracam dunyayi.Colinim yedin bitirdin kendini bacım. Bu gider öbürü gelir aynısını der. Birşeyleri almak isteyen zaten onlarca yazıdan birinden okur alırdı. Boşver değişmez. 2 sayfa sonra yine alaşağı eden biri çıkacak.
Ya senin korkun bu adamın bir pislik yapması değil miydi ? Ne güzel işte sevgilisi varmış sizde silip engellemişsiniz mutlu mutlu yuvanıza bakın , neyini dert ediyorsun 2dir aynı şeyi yazıyorsun.Abla zaten adam bana posta koydu sildim engelledim heryerden
Ben olayı egm'ye bildirin demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?