Olmadı haklı çıktınız.

Fake ise polisle kendi uğraşırdı ve ders olurdu üyeye de. Fake ise çok ayıp etti, diğer konuda bir hamile bir arkadaşa çok üzüldüm, yazık kadın o kadar korkmuş ki üyelik iptali istiyor.
O da dogru..amannn bizdede kafami biraktilar artik ya..diger konudaki niye korkmus ki onu anlamadim?
Vebal aldi zannetti diyemi?

Sen de kendini çok kaptirmissin be bacım!

Ayy allah askina edin de kurtulun yahu

Arkadaşlar konu sahibi nin eski sevgilisi başkasını bulup konu sahibine hoşçakal demeseydi eski sevgiliyle bu ilişkiye devam etcekti gibi geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda????

Neyse ugrasmadiginiz iyi olmus belkide..adim gibi eminim fake olduguna..koskoca egm yi böyle seylerle mesgul etmedik iyi oldu..

Ay kesin fake ya

Canım ciddi misin ya nasıl yani seyahatini mi iptal ettin burdaki bi konu yüzünden Vay anasını ..

Demek ki eşin spora başla derken bir bildiği varmış adamın, yani baksana tek seferde adam posta koydu ,hoşçakal dedi diyorsun.Sende spora başla madem sıkılaş Dikiş nakış kursuna falan git kafanı dağıtırsın

O da dogru..amannn bizdede kafami biraktilar artik ya..diger konudaki niye korkmus ki onu anlamadim?
Vebal aldi zannetti diyemi?
Intihar ederse diye korkmuş, vicdan azabı çekerdim bir ömür boyu diyor. Intihar edeceğini yazınca çok kötü olmuş. Konu sahibine üzülememiştim o kadar yalan yok ilk okuduğumda, o kadını okuyunca içim bi cız etti.

Bak buna daha çok şaşırırım.
Gerçekten hadi Paris’e dedi gitmedin mi

Ah yavrum yaa
Et kız et arkandayız

Paris'e gitmeyi mi iptal ettiniz gerçekten?
Ne yapabilecektiniz ki kurtarmak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…