Olmadı haklı çıktınız.

Öte konuda sizin yüzünüzden intihar edicek diyenler nerde evet intihar etmiş gelmiş konu sahibi kesin korktu adminler şikayet edicek ortaya çıkacak fake olduğum diye böyle bir konuyla topladı olayı
Olmadı abla çocugum var valahi anlattıklarım dogru kafamı dinlemek istiyorum ben nu konuyu nasıl kapatabilirim

Abla yazdım zaten
Yazdın da bi saat bekledin yani gördük
Iki kelime oda
Sen niye kendini arabaya atiyorsun ki intihar da bir suç biliyorsun dimi??

Ne olursa olsun yaptığın şeyin arkasında dur
Eşini aldattiysan eşini de gözden çıkarmışsinki aldatmissin

Yapacağın en doğru şey boşanmak

Baskasi yok
Esin bilmez belki aldatildigini ama senin vijdanin susmaz

Zati istediğin evlilik hayatini da verememis esin sana
Sen hala yuvam da yuvam
Çocuğuna bak bence

Sizde egm ye taktiniz bugun..her yorumda ayni sey..hayir madem o kadar onenli siz niye bildirmediniz yada niye hala bildirmiyorsunuz tehlike geçtimi yani?)
Evet geçti, şu an burada ve yapamadığını söyledi.
Çünkü ben dışarıdaydım ve teldeydim, evde, pc başında olsam uğraşacaktım.
Şimdi böyle fake mi değil mi diye debeleniyor üyeler ve aslında ben sadece eğleniyorum şu anda, gerçek ya da değil, zaten yardım edilecek bir durum yok. Ne yapabiliriz diyorum, ona da cevap yok.

Öte konuda sizin yüzünüzden intihar edicek diyenler nerde evet intihar etmiş gelmiş konu sahibi kesin korktu adminler şikayet edicek ortaya çıkacak fake olduğum diye böyle bir konuyla topladı olayı
Ben konu sahibinin yazim tarzindan dolayi erkek oldugunu dusundum..hatta eminim gibi birsey..
Resmen buram buram fake..

anlamadım ben meseleyi
sen kocanı aldattın sonra pişman oldun
kocanı aradın ama acmadı sonra kocan sevgilisiyle olan fotoğrafı paylaşmış
sonra kocan aman boşver kız biz mutlu olalım mı dedi

vay anasını sayın seyirciler , yarın birgün 4lü okey oynarsınız o zaman

Konu sahibi yardım edin diyor güzelce şeyler dualarla yazarkende sallamıyor
Neyse ben şeye takildim baba posta koydu zaten falan dedi ya
Posta koymasaydı ne olacaktı
O kim ki böyle bi muamele geçebiliyor

Valla kızlar erkekler birlikte olduğu kadınları anlatmakla gurur duyarlar Umarim konu fake.tir zaten konu sahibinin eşinin verdiği tepki o kadar garip ki fake olma ihtimali yüksek

Illa intihar etmesi gerekmiyor ya. Bu kadar sert ve bu kadar hakaret dolu konusulmamali. Tamam konu sahibi intihar etmemis. Ama edebilirdi de. Ya da bir baskasi edebilir. Her zaman harala gürele saldirmakla ne oluyor anlamiyorum. Hep bunu yapiyor bazi kadinlar.

Neyse ugrasmadiginiz iyi olmus belkide..adim gibi eminim fake olduguna..koskoca egm yi böyle seylerle mesgul etmedik iyi oldu..

bu konuda katılıyorum bazen acımasız olabiliyor yorumlar/ yorumlarımız.

Abla adam sevgisiyle foto paylaşmış bana hoşçakal dedi heryerden engelledim

Sana dedik o omurgasiz pisligin teki diye.
Ne bekledin canim zaten.
Adam seni bi guzel kullandi, pipisinin keyfine bakti rezil.
Allah onu kahretsin, seni de dogru yola erdirsin.
Bu vicdan yukuyle hala evli kalabilirsen kal, af dile Allahtan,tovbe et ve bidaha yapma boyle birsey.

Ayrıca bir sürü intihar yöntemi varken araba altına atlayıp şöförü de yakmak fikri nasıl bir şey ben en çok ona sinirlendim

Neyse ugrasmadiginiz iyi olmus belkide..adim gibi eminim fake olduguna..koskoca egm yi böyle seylerle mesgul etmedik iyi oldu..
Fake ise polisle kendi uğraşırdı ve ders olurdu üyeye de. Fake ise çok ayıp etti, diğer konuda bir hamile bir arkadaşa çok üzüldüm, yazık kadın o kadar korkmuş ki üyelik iptali istiyor.

Senin yüzünden anamın evinde oturamadm 2dk..internet yok diye...
Koşa koşa eve geldim "Allah'ım sen yardım et"diye bağıra bağıra...
Yolda başıma neler geldi haberin var mı?
Yok....
Tabi ben kimim ki?????
Hadi Paris'e uçuyoruz dedi kocammm
Gitmedimmmmm
Neden gitmedim peki biliyor musun?
Bir fikrin var mı?
Senin için senin....
Ama sen....
Sen ne yaptın?
Yok yaaa
Ben şikayet edicem seni.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…