- 28 Aralık 2017
- 52
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Olmadı abla çocugum var valahi anlattıklarım dogru kafamı dinlemek istiyorum ben nu konuyu nasıl kapatabilirimÖte konuda sizin yüzünüzden intihar edicek diyenler nerde evet intihar etmiş gelmiş konu sahibikesin korktu adminler şikayet edicek ortaya çıkacak fake olduğum diye böyle bir konuyla topladı olayı
Yazdın da bi saat bekledin yani gördükAbla yazdım zaten
Evet geçti, şu an burada ve yapamadığını söyledi.Sizde egm ye taktiniz bugun..her yorumda ayni sey..hayir madem o kadar onenli siz niye bildirmediniz yada niye hala bildirmiyorsunuz tehlike geçtimi yani?)
Ben konu sahibinin yazim tarzindan dolayi erkek oldugunu dusundum..hatta eminim gibi birsey..Öte konuda sizin yüzünüzden intihar edicek diyenler nerde evet intihar etmiş gelmiş konu sahibikesin korktu adminler şikayet edicek ortaya çıkacak fake olduğum diye böyle bir konuyla topladı olayı
4,5 G bağlantısıyla bizide haberdar et :)
Illa intihar etmesi gerekmiyor ya. Bu kadar sert ve bu kadar hakaret dolu konusulmamali. Tamam konu sahibi intihar etmemis. Ama edebilirdi de. Ya da bir baskasi edebilir. Her zaman harala gürele saldirmakla ne oluyor anlamiyorum. Hep bunu yapiyor bazi kadinlar.Öte konuda sizin yüzünüzden intihar edicek diyenler nerde evet intihar etmiş gelmiş konu sahibikesin korktu adminler şikayet edicek ortaya çıkacak fake olduğum diye böyle bir konuyla topladı olayı
Neyse ugrasmadiginiz iyi olmus belkide..adim gibi eminim fake olduguna..koskoca egm yi böyle seylerle mesgul etmedik iyi oldu..Evet geçti, şu an burada ve yapamadığını söyledi.
Çünkü ben dışarıdaydım ve teldeydim, evde, pc başında olsam uğraşacaktım.
Şimdi böyle fake mi değil mi diye debeleniyor üyeler ve aslında ben sadece eğleniyorum şu anda, gerçek ya da değil, zaten yardım edilecek bir durum yok. Ne yapabiliriz diyorum, ona da cevap yok.
bu konuda katılıyorum bazen acımasız olabiliyor yorumlar/ yorumlarımız.Illa intihar etmesi gerekmiyor ya. Bu kadar sert ve bu kadar hakaret dolu konusulmamali. Tamam konu sahibi intihar etmemis. Ama edebilirdi de. Ya da bir baskasi edebilir. Her zaman harala gürele saldirmakla ne oluyor anlamiyorum. Hep bunu yapiyor bazi kadinlar.
Abla adam sevgisiyle foto paylaşmış bana hoşçakal dedi heryerden engelledim
Fake ise polisle kendi uğraşırdı ve ders olurdu üyeye de. Fake ise çok ayıp etti, diğer konuda bir hamile bir arkadaşa çok üzüldüm, yazık kadın o kadar korkmuş ki üyelik iptali istiyor.Neyse ugrasmadiginiz iyi olmus belkide..adim gibi eminim fake olduguna..koskoca egm yi böyle seylerle mesgul etmedik iyi oldu..
Ufacık bi Aydınlanma bile yaşamıyorlardır eminimValla bana noluyorsa? Sanki ben kurtaracam dunyayi.
Herkese teker teker yaziyorum da bi ise yarasa bari ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?