Ölmeye bile cesaretim yok

Ceylan kim hanımlar ..
yok çalışmıyor, zaten çalışmak istemediği ve zengin zannettiği için evlendi bu adamla, bi neden daha vardı (açıklayamam, hem ayıp hem banlanırım) aile baskısı dediği de o yani...ayrıca konu sahibi hem çalışmıyor hem de varlıklı filan değil, varlıklıyım dediği anacığının bi evi bi maaşı var , o yani...

Önceki konunuzu biliyorum ve inanılmaz saçma bir konu bence. Baskı altındaymışmış. Çalışan da bir kadınsınız. Kan mı çıkar niye bu davranışınız? Ben o adam hala nasıl katlanıyor onu anlamıyorum.
yok çalışmıyor, zaten çalışmak istemediği ve zengin zannettiği için evlendi bu adamla, bi neden daha vardı (açıklayamam, hem ayıp hem banlanırım) aile baskısı dediği de o yani...ayrıca konu sahibi hem çalışmıyor hem de varlıklı filan değil, varlıklıyım dediği anacığının bi evi bi maaşı var , o yani...
sizi alıntılamıştım ama olmamış

Öğrendim durumu okudum,ne hayatlar var yahuuu.

Sana anlatmaktan ben usandım..
Seni düşünmeyen insanlar yüzünden hayatını kendine zindan etmekten ne zaman vazgeçiceksin ????
Yazık kocanada yazık.
Ailen seni bile bile sevmediğin birine verdi şimdide yakınlaşmadın diye baskı yapıyolar artık anla kimse senin iyiliğini düşünmüyo sende onları düşünme ve terket o evi.

Sana anlatmaktan ben usandım..
Seni düşünmeyen insanlar yüzünden hayatını kendine zindan etmekten ne zaman vazgeçiceksin ????
Yazık kocanada yazık.
Ailen seni bile bile sevmediğin birine verdi şimdide yakınlaşmadın diye baskı yapıyolar artık anla kimse senin iyiliğini düşünmüyo sende onları düşünme ve terket o evi.
O adamın hakkı zaten benı ıyı yasatmaz bu dünyada en cok ona sonra bana zından ettık su günleri benım sucum zamanında sesım gur cıkmadı ama smdı de yeter artık bı durum ben yokum dıyemıyorum..elalem laf etmesın annem ıyı olsun gerıde kalanlar sag olsun

Mecbur mu kaldı evlendı pekı normal evlılık yapabildı mı sonradan haber aldınıx mı

Ya şimdi buraya ölmekle ilgili pek çok şey yazardım ama özet olarak şunu sormak isterim ki ölmeyi bayılmak mı sanıyorsunuz siz?
Bir kere girerseniz o yola pişman olunca geri dönebilir misiniz?
Sevmediginiz adamla evlenmeye benzemez ölmeyi düşünmek.
Biraz akıl biraz mantığa davet ediyorum sizi.
Sevgililik dönemi nisanlilik dönemi ve evlilik bütün bu süreçlerden geçerken neden aklınızı mantığızı kullanmayı tercih etmediniz.
He konularınız oldukça benzer belki eskiden tanıdığımız biri olabilirsiniz yada olmayabilirsiniz.
Bu durumun vahimiyetini değiştirmez.
Bir insan göz göre göre bir ateşe atlayıp yanmaya başlayınca nasıl ölmeyi bile beceremedim diyebilir ki?
Üstün başarı
Kutlarım
Genelde yumuşak yazmaya gayret ederim lakin üsteki hanımefendi diyeceklerimi demiş... Zaten size ben dahil hepimiz daha önce fikirlerimizi yazdık.... Denilebilecek herşeyi dedik... Biz size çözüm bulamayız... Konu dertleşip içinizi ferahlatmaksa.... Üzgünüm.... Sizin konuda buraya 1500 kelime yazsam işinize yaramaz.. Ölünce nolacak aileniz boşanmadı iyiki öldümü diyecek.... Onlara söyleyin.... Ya boşanmama razı gelin yada intahar edeceğim diyin..... Yani ben anladım okey sağlıklı düşünemiyorsunuz da..... Sanki 3 üç otuz yaşında 5 çoöukla kuma gibi yazıyorsunuz...... Yapmayın yahu..... Çare sizde.... Ben dahada bişey demiycem yazmıycam benim ah vah dememin size faydası yok..... Size herşeyi yazdık önerdik söyledik........ Hoşçakal İn

Farkındamısın eşinle ilgili hiçbir şey yazmıyorsun. .yoksa çok iyi bir insan da ayrılma deriz diye mi korkuyorsun?sadece ailem zorladı, evlendim,mutsuzum?
Yani ne yapıp nasıl bir akıl verebiliriz?boş an diyoruz ailem istemiyor diyorsun...sevmeye çalış diyoruz olmuyor diyorsun...senin istediğin yerim, içerim, yatarım karışmasın mi?
Ben eşin nasıl bir insan bilmiyorum...
Mesleği ne?
Sana karşı sevgi dolu mu yoksa kaba mi,kötü mü davranıyor?
İyi bir insansa hiç mi bir şansı haketmiyor?
Sen başkasını mi seviyorsun?

Gelirin işin gücün var mı diyene var demiş ondan yazdım öyle.

O insan dunyanın en ıyı ınsanı belkıde ama ben onu yanımda ıstemıyorum insanlar benı dınlemedıgı ıcın buraya yazıp rahatlamaya calısıyorum.bosanmak ıstıyorum kendı evım maasım var sadece guzellıkle kımseye bısey olmadan bu ısten kurtulmak ıstıyorm

O insan dunyanın en ıyı ınsanı belkıde ama ben onu yanımda ıstemıyorum insanlar benı dınlemedıgı ıcın buraya yazıp rahatlamaya calısıyorum.bosanmak ıstıyorum kendı evım maasım var sadece guzellıkle kımseye bısey olmadan bu ısten kurtulmak ıstıyorm
canım ne iş yapıyorsun? ben çalışmiyorsun gibi anladım, maaşım var demişsin ondan sordum

Boşanırsanız kan mı çıkar? Ciddi ciddi soruyorum. Okadar büyüttünüz ki bu konuyu. 5 çocuklu kadın ancak bu kadar boşanmak üstüne düşünür dallandırır budaklandırır.

Boşanırsanız kan mı çıkar? Ciddi ciddi soruyorum. Okadar büyüttünüz ki bu konuyu. 5 çocuklu kadın ancak bu kadar boşanmak üstüne düşünür dallandırır budaklandırır.
Kan cıkmaz tore vs falan degıl yok oyle bırsey benım kendı acızlıgım ezıklıgım zayıflıgım herseyı düşünüyorum

Back
X