- 15 Temmuz 2013
- 4.613
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.856
- 358
ben de gelemem emrivakilere. bana demesinler 40 sey yaparim ama soylenince tüm büyü bozuluyor sanki. zoraki yapiyor gibi hissediyorum biri bana bisey demeye görsün. hele de laf carpitmalar ne kadar gereksiz. yahu insanin gonlunden kopsun neler yapar. bi söylemeseler de gorseler bizi. yok olmaz illa konusulacak..Kesinlikle bende sizin gibi düşünmüştüm,eli boş göndermeyegöndermeyecektim zaten,ama böyle emrivakiyle iş yaptirmaya kalkınca ondanda vazgeçtim.
Allah için kız iyi bir kız,onla bir sıkıntımız gök zaten. Eşimin ailesi kendi kendilerine bu kadar iş çıkarıyorlar,yani böyle yapmasalar sanmıyorum ki kız bir şey desin.Ne alaka çeyrek yahu ?
Padişah kızı mı alıyorlar ?
Nerede görülmüş öyle adet.
Yemeğe davet edersiniz usulünce hazırlık yaparsınız çok içli dışlı da olmazsınız olur biter.
Evet bazen kişi kendisine yapılmayanları başkasında görünce özeniyor imreniyor . Bu kötü bşy değil gayet insanca bir duygu. Ama ne yapalım Eşitlik Dünya'nın hiçbir yerinde yok.
Her sözünüze katılıyorum. Yapacağım varsada yapmıyorum bende. Zorla güzellik olmaz bence.ben de gelemem emrivakilere. bana demesinler 40 sey yaparim ama soylenince tüm büyü bozuluyor sanki. zoraki yapiyor gibi hissediyorum biri bana bisey demeye görsün. hele de laf carpitmalar ne kadar gereksiz. yahu insanin gonlunden kopsun neler yapar. bi söylemeseler de gorseler bizi. yok olmaz illa konusulacak..
Bir kerelik sanmıştım bende ama görümcem ikinci kez yemeğe alacak yine çeyrek takacakmis
Tabii takmadı,hiç biri takmadı zaten. Ben başka yerden geldim ya onemsemediler herhalde. Sizde takın dediklerinde ortamda olsam derdim bir şeyler ama ben yokken demişler. Daha da konusu açılmadı. Durduk yerde bende bir şey diyemem şimdiGörümceniz size çeyrek taktı mı ? Takmadı herhalde. Siz de açıkça söyleyin, ne çeyreği anne bana kimse çeyrek falan takmadı ben de takmam deyin. Eşiniz de biz elimizden gelenin fazlasını zaten yapıyoruz ötesine karışmayız desin.
Boşver o onların sorunu eğer sana bir haksızlık yapılmıyorsa karışma derim.Allah için kız iyi bir kız,onla bir sıkıntımız gök zaten. Eşimin ailesi kendi kendilerine bu kadar iş çıkarıyorlar,yani böyle yapmasalar sanmıyorum ki kız bir şey desin.
:) uyanikmis senin kv. Işlerine gelince adet adet demesini biliyorlar valla
O beklentiyi karşılamayın anca öyle mutlu olursunuzAyrım yapılması zoruma gidiyor açıkçası,bizden beklentiye girmeseler umrumdada olmayacaktı ama böyle yaptıklarında artık üzülüyorum
Yaptıkları bana haksızlık zaten,tamam zamanında yapmadılar mecburda değillerdi belki, ama bana yapilmayani benden istemeleri bence haksızlıkBoşver o onların sorunu eğer sana bir haksızlık yapılmıyorsa karışma derim.
Malesef eşimde bende pek hayır diyemiyoruz. Daha doğrusu elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama beklentileri daha fazlaO beklentiyi karşılamayın anca öyle mutlu olursunuz
Sizde o zaman sadece size yapılan kadarını yapın baskasına . Mesela çeyrek vs takma konusunda size yapılmadıysa içinizden de gelmiyorsa yapmayınYaptıkları bana haksızlık zaten,tamam zamanında yapmadılar mecburda değillerdi belki, ama bana yapilmayani benden istemeleri bence haksızlık
Ne güzel:)Bol bol duyuyorum tabi. Ama umrumda değil. Ben doğrularımla yaşamaya devam edeceğim. Onların stratejisi bana tınn
Aynen yapılmadı bir şey,inanın bu zamana kadar aklıma bile gelmiyordu. Çok şükür eşimle her şeyimizi birlikte yaptık,kimseye minnetimiz yok. Ona rağmen nişan yapılınca üstümüze ne düşüyorsa yaparız dedik hep,ama beklentileri arttıkça artıyor. Mesela bir örnek vereyim,ilk kızın ailesiyle tanışmaya görüleceği zaman ,tatlısını,çikolatasını eşime aldirdilar. Bu bize mi düşerdi diye düşünmedim desem yalan olur.Sizde o zaman sadece size yapılan kadarını yapın baskasına . Mesela çeyrek vs takma konusunda size yapılmadıysa içinizden de gelmiyorsa yapmayın
Hayır düşmezdi tabi ki almamanız gerekirdi . Iyi niyet göstermişsiniz ve gereksiz olmuş.Aynen yapılmadı bir şey,inanın bu zamana kadar aklıma bile gelmiyordu. Çok şükür eşimle her şeyimizi birlikte yaptık,kimseye minnetimiz yok. Ona rağmen nişan yapılınca üstümüze ne düşüyorsa yaparız dedik hep,ama beklentileri arttıkça artıyor. Mesela bir örnek vereyim,ilk kızın ailesiyle tanışmaya görüleceği zaman ,tatlısını,çikolatasını eşime aldirdilar. Bu bize mi düşerdi diye düşünmedim desem yalan olur.
Bu durumun tartışmasını yaşadık zaten eşimle. Sanırım artık oda bir şeylerin farkında. Birde öyle bir oluyor ki bir anda yapmak zorundaymışız gibi emrivakilerle oluyorHayır düşmezdi tabi ki almamanız gerekirdi . Iyi niyet göstermişsiniz ve gereksiz olmuş.
Kim evlenirse o alsın.
Bazı şeylerde eşinizi frenleyin.
Gelmeyin o emrivakilere . Bir ağırlık koyun . Kesinlikle kabul etmeyin amaBu durumun tartışmasını yaşadık zaten eşimle. Sanırım artık oda bir şeylerin farkında. Birde öyle bir oluyor ki bir anda yapmak zorundaymışız gibi emrivakilerle oluyor
Ins dediniz gibi yapacağım bundan sonra,yemeğe alma planını kaldırdım öncelikle. Düğün bitsede kurtulsak artık:)Gelmeyin o emrivakilere . Bir ağırlık koyun . Kesinlikle kabul etmeyin ama
Yemek çok absürt değil olabilir bence ama çeyrek kesinlikle abartılıIns dediniz gibi yapacağım bundan sonra,yemeğe alma planını kaldırdım öncelikle. Düğün bitsede kurtulsak artık:)
Zaten kendim dedim eşime,davet ettiler bizi diye. Bizde yemeğe alalım diye ama çeyrek takmazsak almayın bile demiş kp,o yüzden tamamen vazgeçtim. Bu kez emrivakilerine gelemeyeceğim dedimYemek çok absürt değil olabilir bence ama çeyrek kesinlikle abartılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?