Olumsuz duygularim

Buraya yazdıktan sonra açıkçası biraz daha rahatladım. Ne yaparlarsa yapsınlar,ama yeri geldi mi bende lafımı söylerim.

Oy senin durumlar daha fena,Allah yardımcın olsun. Ama ben, insan ne ekerse onu biçer düsturuna çok inanıyorum. Herkes günü gelince ektiğini biçer.

Böyle hissetmeniz çok normal kim olsa böyle hisseder. Yakında gözlerini oyar o gelin merak etmeyin siz

Hangi yore bu karadeniz mi? Doğu? İç anadolu? neresi acaba.
Sanki kendi şehirleri çok meymenetli de. Hey allam ya.. sinirlendim.

Akdeniz ama hem Iç hemde Doğu Anadoluya daha yakın:) gelin şimdilik pek itaatkar duruyor da ilerisini bilemem

Ne alaka çeyrek ya saçmalamış kvniz.
Kiskanmak değilde adaletsiz davrandıkları için neden diyorsundur çünkü aynı şeyleri bende yaşadım canım.
Gurbete gidecem diye salon takımı vs aldırmadım ve herseyi eşim yaptı cicim aylarında borç ödedik.
Kaynımın herseyini eksiksiz kvler yaptı.
Kafana takma rabbime havale et.
Davet filanda etme boşver ya.

Bazen diyorumki belki o zaman şartları daha farklıydı boşver diye ama abimle geldiğinde bir yemeğe bile çağırmayıp yeni gelinin ailesini sürekli davet etmelerini hatırlayınca sinirleniyorum işte. Ama Allaha havale ettim onları

Haklısın canım isteselerdi yaparlardı ama sen farkli memleketten olduğun için oyle davrandıklarını düşünme.
Eltimde bende ayni memleketliyiz ama her yaptıkları adaletsizlik oldu.

Oy senin durumlar daha fena,Allah yardımcın olsun. Ama ben, insan ne ekerse onu biçer düsturuna çok inanıyorum. Herkes günü gelince ektiğini biçer.
Beterin beteri var tabi eminim benden daha kötülerini yaşayanlardan vardır.Herkesin ettiği kadar değeri var kızları onları bilsin onlar kızlarını çok şükür herkesin ailesi var kimse sahipsiz değil sahipsizlerin sahibide Allah.

Eğer size çeyrek takacaksınız diye birşey söylerlerse direk deyin biz de gelin olduk ama ne çeyrek gördük ne böyle yemek ben takmam da taktırmam da diye. Az utansınlar ayıp yani. Sonuçta size yapılmamış ki talebiniz de olmamış ne alaka sizden beklemeleri.

Çok doğru söylediniz,Allah büyük

Ah canım ben yokken konuşmuşlar,orda olsam söylerdim bir şeyler. Yemeğe çağırma planını da iptal ettim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…