- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.796
- 133
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Ben öyle şeyi sevmiyorum.Öncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Yoksa evlilik teklif edilse babamın karşısına geçip x evlenme teklif etti kabul ettim desem sonra tanışmaya erkeğin ailesini çağırsa
Nasıl doğru olur bilemedim
Evlilik teklifi olsa arkası gelir diye düşündüm yani kolaya kaçmak istiyorum
Benim hiç yakınım yok bunlafı soramıyorum bilgi edinemiyorum
Ben evlendikten sonra evlilik teklifi aldığım için yorum yapmam doğru olmaz. Tabi sırf teklif olsun diyeÖncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Yoksa evlilik teklif edilse babamın karşısına geçip x evlenme teklif etti kabul ettim desem sonra tanışmaya erkeğin ailesini çağırsa
Ever arkadaşım gitti kıyafet aldı , takma tırnak , kuaför , isteği mekanı ve yüzüğü söyledi. Çocuk da teklif etti . İnstaya bol bol foto attılar. Biraz gözü açılmamis bır arkadaş da soruyor ki yaa nasıl denk geldi sen bu kadar hazırlıklı :))Evlilik teklifi planlı mı oluyor artık?
Teklifin önceden haber verilenini, sorulanını da ilk defa duyuyorumÖncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Toplumumuz normlarına evlilik teklifini gereksiz görüyorumbabanın bir anda alevlenip kendi kendini vermişsin kendi göbeğini kendin kes deme ihtimali çok yüksekmiş gibi geliyor.
Yada öyle şatafatlı şeyleri hiç sevmiyorum o yüzden öyle geliyor.
Sevgilim hadi gel evlenelim desin isteme olsun gidelim yüzüğümüzü birlikte seçelim falan filan.
Ever arkadaşım gitti kıyafet aldı , takma tırnak , kuaför , isteği mekanı ve yüzüğü söyledi. Çocuk da teklif etti . İnstaya bol bol foto attılar. Biraz gözü açılmamis bır arkadaş da soruyor ki yaa nasıl denk geldi sen bu kadar hazırlıklı :))
Evlilik teklifi illa organizasyonlu şatafatli olmuyor aslinda. Hep oyle yapanlari gorunce evlilik teklifi gösteriyle edilirmiş gibi geliyor.Eşimle evlilik hakkinda pek konuşmamiştik oyle yani iliskimiz de yillardir devam eden bir ilişki degildi yeni bir ilişkiydi.
Klasik model bir tektaş almişti ve buluştuğumuz gün supriz şekilde teklif etmişti ne organizasyon, ne fotografci, ne de şakşakci yoktu etrafimizda gayet sade ama cok guzeldi ve cidden haberim yoktu.
Önce teklif tabi ki ama ailenize teklif etti kabul ettim demezsiniz, biz evlenmek istiyoruz ailesi tanışmaya gelsin mi dersiniz. İstemeden sonra teklif mi olur ya. Türkiyede bu iş ancak böyle olurÖncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Ama ama instada ya bakımsız olsaydı assdfg zaten yüzüğü de kendi seçti ahahahBenim eşim birlikte ilk kez yurtdışına çıktığımızda evlilik teklifi etmişti. Giderken dedim ki kesin teklif edecek bu klişeye düşecek ve şaşırmayacağım.
Ve evet teklif etti orada. Yüzüğü bavuldan cebine koyarken gördüm. Tekliften sonra dedim bu kadar acemilik olur yadaha ansıZın olaydı da şaşırtsaydın ya dedim.
Bunlar bi de kendi planlıyor. Hayatlarnda o şaşkınlığı yaşamadıkları için üzülmüyorlar mı? Ben üzüldüm mesela
Aynen katılıyorum ya düğün tarihi bile belli evlilik teklifi ediliyor çok komik yaBunu birilerine sormaya bile gerek yok. İsteme olup evlilik bellli olduktan sonra tekrar evlilik teklif etmenin bir manasi var mi diye kendinize sorsaniz cevabin ne kadar sacma oldugunu siz de gorebilirsiniz.
Ha sirf yapmiş olmak için yapacaksa ve "teklif etti" diye anlatmak icin teklif edecekse evlendikten sonra bile edebilir. Bana sacma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?