- 29 Ağustos 2021
- 123
- 98
- 53
- 27
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Bütün büyüyü bozmuşsunuz zaten plan program yaparak.Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Yoksa evlilik teklif edilse babamın karşısına geçip x evlenme teklif etti kabul ettim desem sonra tanışmaya erkeğin ailesini çağırsa
Evlilik teklifi planlı mı oluyor artık?
SanırımCehaletimden soruyorum gerçekten.
Evlilik teklifi böyle sıralamaya konan, planlı, sinemaya gider gibi bir şey mi?
Önce patlamış mısır mı çikolata mı gibi?
gelip isteyince zaten teklif etti kabul ettim gibi bir durum olmuyor mu?Öncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Yoksa evlilik teklif edilse babamın karşısına geçip x evlenme teklif etti kabul ettim desem sonra tanışmaya erkeğin ailesini çağırsa
Nasıl doğru olur bilemedim
Evlilik teklifi olsa arkası gelir diye düşündüm yani kolaya kaçmak istiyorum
Benim hiç yakınım yok bunlafı soramıyorum bilgi edinemiyorum
Eşim ile sevgiliyken anneesiine sormuş önce evlilik teklifi mi edeyim sonrra mı isteme olur nasııl olmalı gidişat o da önce ailelerimizin tanışmasını uygun görmüş. Tanışmadan sonrra da evlenme teklifi etti. Bunu duyunca üzülmüştüm annesine sormuş olduğu için. Ama siparişle olmaz bence sevgiliniz nişanlınız sürpriz yapsa daha iyi olurdu diye düşünüyorumÖncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
İsteme olduktan sonra evlilik teklifinin mantığı yok bence. Önce evlilik teklifi.Öncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?