Önce evlilik teklifi mi yoksa istememi

hepiyiolacagim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
123
98
53
27
Öncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Yoksa evlilik teklif edilse babamın karşısına geçip x evlenme teklif etti kabul ettim desem sonra tanışmaya erkeğin ailesini çağırsa
Nasıl doğru olur bilemedim
Evlilik teklifi olsa arkası gelir diye düşündüm yani kolaya kaçmak istiyorum
Benim hiç yakınım yok bunlafı soramıyorum bilgi edinemiyorum

Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Yoksa evlilik teklif edilse babamın karşısına geçip x evlenme teklif etti kabul ettim desem sonra tanışmaya erkeğin ailesini çağırsa
Bütün büyüyü bozmuşsunuz zaten plan program yaparak.
Ummadığın anda gelseydi daha güzel olurdu. Bence anlamı kalmamış nikah kıyılırken bile teklif etse fark etmez artık

Bunu birilerine sormaya bile gerek yok. İsteme olup evlilik bellli olduktan sonra tekrar evlilik teklif etmenin bir manasi var mi diye kendinize sorsaniz cevabin ne kadar sacma oldugunu siz de gorebilirsiniz.

Ha sirf yapmiş olmak için yapacaksa ve "teklif etti" diye anlatmak icin teklif edecekse evlendikten sonra bile edebilir. Bana sacma geliyor.

İki insan sevgiliyse ve evliliğe dair bir şey konuşmadıysa taraflardan birisi süpriz bir biçimde yüzüğünü alır teklif eder. Diğer tarafta kabul ederse evlilik yoluna girilmiş olunur. İki insan ilişkisi boyunca evlilikten bahsediyor ise teklif zaten semboliktir. Siz erkek arkadaşınızın evlilik teklif edeceğini biliyorsanız zaten ikinci örnektesiniz. Ha yüzüğü verdikten sonra babanıza söylediniz ha yüzükten önce. Evlenmeyi kararlaştırdıysanız farketmez.

gelip isteyince zaten teklif etti kabul ettim gibi bir durum olmuyor mu?

Eşim ile sevgiliyken anneesiine sormuş önce evlilik teklifi mi edeyim sonrra mı isteme olur nasııl olmalı gidişat o da önce ailelerimizin tanışmasını uygun görmüş. Tanışmadan sonrra da evlenme teklifi etti. Bunu duyunca üzülmüştüm annesine sormuş olduğu için. Ama siparişle olmaz bence sevgiliniz nişanlınız sürpriz yapsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum

İsteme olduktan sonra evlilik teklifinin mantığı yok bence. Önce evlilik teklifi.

Öncelikle hayirli olsun...bence bunun öncesi sonrası olmazki yani hep garip gelmiştir, evlilik teklifi edilir ve diğer herşey çorap söküğü gibi gelir günümüzde evlilik teklifleri Instagram'da paylaşmak için yapılıyor sanki ( sizin için demiyorum genel gördüğüm bu ) mesela kuzenim aileler tanıştı söz oldu Nisan oldu bi kaç ay sonra birlikte tatile gittiler orda güya supriz evlilik teklifi oldu :) kız kuaförden çıkmış gibi giyinmiş falan ama supriz :) neyse mutlu olsunlar gerisi boşta ...yani bence akisina bırakmak lazım

Birde şey var kimin evlilik teklifi daha çılgın...herkes yarışıyor benimki daha inanılmaz olsun vs ..bi arkadaş bizimkini sormuştu normal bir teklifti kafede oturuken etti dedim...aa bu mu yani dedi ben yurtdışında istiyorum falan dedi ki bunu söyleyen de 18 yaşında değil öğretmen olmuş biri...yani insanlar artık birileri için yaşıyor sanki ..birileri görsün havam olsun falan..yine belirteyim konu sahibi bu söylediklerim tamamen genel...Allah çok çok mutlu etsin ikinizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…