- 23 Nisan 2014
- 1.309
- 2.529
- 133
- 37
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Yani yanlış anlamayın da evlilik teklifi hadi şu zaman et denilen bir şey değil değil tadı kalmaz artı size teklif edilmeden evet demeden kim neyi niye istemeye geliyor? Ailene illa ki gidip evlilik teklifi aldım evet dedim demene gerek yok ki istemeye gelecekler ya da tanışmaya bitti gittiÖncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Yoksa evlilik teklif edilse babamın karşısına geçip x evlenme teklif etti kabul ettim desem sonra tanışmaya erkeğin ailesini çağırsa
Nasıl doğru olur bilemedim
Evlilik teklifi olsa arkası gelir diye düşündüm yani kolaya kaçmak istiyorum
Benim hiç yakınım yok bunlafı soramıyorum bilgi edinemiyorum
Teklifin öncesinin sonrasının önemi yok . Ama hadi ben sana evlenme teklifi ediyorum da demez insan öncelikle sürpriz olur bu sürprizin de zamanını siz belirlemeyin benceÖncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Yoksa evlilik teklif edilse babamın karşısına geçip x evlenme teklif etti kabul ettim desem sonra tanışmaya erkeğin ailesini çağırsa
Nasıl doğru olur bilemedim
Evlilik teklifi olsa arkası gelir diye düşündüm yani kolaya kaçmak istiyorum
Benim hiç yakınım yok bunlafı soramıyorum bilgi edinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?