- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
E evlenmeye karar vermişsiniz zaten. Ayrıca teklif şart mı? Konuşulmuş ikinizin arasında ki isteme olacak. Iyice cılkı çıktı bu teklif muhabbetinin. Bilmem kaç aylık nikahlı kadın bile teklif bekliyor eğer teklifsiz evlenildiyse. Bu isler öyle haberli, ayarlayarak olmaz. Evlilik teklifinin özelliği sürpriz olması ve hatta içinde hayır cevabı riskini de barındırması. Siz artık bunyola girmissiniz, isteme konuşuluyor ne teklifi?Öncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Yoksa evlilik teklif edilse babamın karşısına geçip x evlenme teklif etti kabul ettim desem sonra tanışmaya erkeğin ailesini çağırsa
Nasıl doğru olur bilemedim
Evlilik teklifi olsa arkası gelir diye düşündüm yani kolaya kaçmak istiyorum
Benim hiç yakınım yok bunlafı soramıyorum bilgi edinemiyorum
O gösterişli evlenme tekliflerini zaten evet cevabı alacağından emin erkekler yapıyor.Şu evlilik yoluna girdikten sonra yapılan evlenme teklifi kadar saçması var mı acaba?
Sırf kadın ilerde dırdır yapmasın diye evlenme teklifi yapan erkek….
Yalandan şaşırmış gibi mimikler yapan kadın….. kafamda canlandı şu an
İsteme sırasında evlilik teklifi etti kabul ettim demek zorunda değilsiniz.kendi aranizda teklif olur bu durumda zaten kabul ediceksiniz.Sonra isteme olur ailenizde biliyormuş iliskiyi zaten.Öncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Yoksa evlilik teklif edilse babamın karşısına geçip x evlenme teklif etti kabul ettim desem sonra tanışmaya erkeğin ailesini çağırsa
Evlilik teklifi olmadan nasıl isteme olsun kiÖncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Once sıze teklıf etmeden kapınıza gelemez degıl mı .Kuzum aklın karısmış heraldeÖncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Evlilik teklifinin edileceğini düşünmek size kalmış bir durum değilki. Erkek arkadaşınız düşünmeliydi. Umarım erkek arkadaşınızla oturup bunu konuşmuyorsunuzdur isteme öncesi mi sonrası mı diyeÖncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
Bence önce teklif, sonra isteme daha şık olur gibi. Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.Öncelikle merhaba aranıza katıldığım için çok mutluyum. Erkek arkadasım evlilik teklif edicek annem babam ilişkimizi biliyor ama sadece biliyor birşey dedikleri yok. Neyse sizce aileler tanışsa isteme olsa öyle mi evlilik teklifi edilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?