Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

busmai naptın nasıl gectı foto cekımı ???
gecenlerde sen muzlu sut ıcıo demıstın sorcam sorcam unutyom sımdı sorım barı
hazır muzlu sutlerdenmı verıyon ? ben denemedım hıc eger verıyosan bende denıyım

Ya çocuğu saatlerce dışarda tut donra da ona kız?!?!?!!!! Kızım mankenlerin bile canı çıkıyo onca çekimden; daha yeni 1 yaşına basmış velet anlamadığı bişiler olunca tabiki bayar :))) kocanın ilgilenmesi güzel olmuş tabi o ayrı kalk git çocuğa mum üflet beni kızdırma bak büyüyünce söylerim ona :))))) bir an önce de foto istiyorum eminim süper olmuştur :)

Ha bi de bugün ön barı kırık arabamızla parka gittik. Anam ne işkence ediyomuşum kendimeeeee; onsuz oturtmak çok daha kolaymış!! Eve gelince kocacıma bu durumu anlattım ve eline sağlık aşkım dedim :) neyseki onun da morali düzeldi

yorulmussundur eminim ...
sureklı mızıldadılarmı ınsanın kafası goturmuyo bı sure sonra gercekten
sonra asbıyet gelıyo ustune
oyssakı sabah nekadar heycanlıydın ..
fazla merakta bırakma bızı fotoları beklıyoz ...

Canım ya sorunlu muyum neyim ilk onu gördüm :) ama çok tatlı bence :))
Ayyy limonlu bi pasta olsa da yesek.

Ben de tanesi bol severim iyi mi :)))
Limonlu pasta mı dedin
Benimki baya taneli oldu, gel ikram edeyim

Evet bence de senin biraz yalnız kalman lazım. Ailenin yanına gidince ver biraz torun baksınlar. Sen de çık dolaş.
Bence eşinle iletişim sorununuz var. Birbirinizi seviyorsunuz ama konuşamıyorsunuz. Tek gitmek istediğini neden söylemedin?
Bir de tutarsın tutmazsın orucu, söylenmesi ne ona ne başkasına düşmüyor. Takmıycaksın bu sözleri ama konuşmayı öğrenmelisiniz bence.

Benim de canim komposto istediii
Ah canım ya sabahtan beri yazarsak olacağı bu, yakın olsak gönderirdim

Bu arada yasir hala.hastami dye sorulmustu alintilayamadim hem de.cok fena burnu akiyo ve uyurken agzindan nefes aliyo cok da keyifsiz.ins.dogum.gunune.kdr.toparlar
Bendim o soran:)
Alerjik bir bünyesi var sanırım. İnşallah toparlanır. Evde odasında halı falan var mı?

İlk elbise güzel ama bence de kısa canım.
Ben bu arada kuru incir kuru kayısı ve kuru siyah üzümden yapardım ilk doğum yaptığım zamanlarda. Hiç şeker koymazdım içine...
Ya annem de şekersiz yapıyor ya da çok az atar ama ben çocuklar şekersiz yemez diye şeker attım. Oğlum tatlı şeyleri seviyor:/

Azı dişleriyse zorlu günler seni bekliyor demektir. Köpek dişleri de zorlar minnakları.
neyneyse arkadalık ıstegı gondermısıtm sana kabul edermısın
Kabuk ettim

yok kızz kaynanam var zonguldakda Allah a yakın bana uzak

evet beğendim ama eşim kısa diyor manken 177 ben 172 bride 34 36 giyyorum beden yok
Ya sende mankene taş çıkartırsın, maşallah eşin seni kıskanmasın da napsın

Gece gece oldu mu bu şimdi?!?!?!??? :)

Ben de kaçıyorum valla şaka bi yana çok uyku bastırdıııı. Hazır minik canavar uyumuşken bana müsade

Busmai nereye gittin kuşummm???

Kaç valla, uyuma imkanın varken uyu:)
Ben de yarının hazırlıklarına başlamalıyım. Barbunya pişircem, tatlı ve börek.

Milföylü yufkalı börekler var ondan deneyen var mı kızlar?

keremin yaşgününde annesi yaşlandı

ama annesi böyle bi günde öyle denirmi bu tatlı çocuğa

Kaç valla, uyuma imkanın varken uyu:)
Ben de yarının hazırlıklarına başlamalıyım. Barbunya pişircem, tatlı ve börek.

Milföylü yufkalı börekler var ondan deneyen var mı kızlar?
Görümcem yapmıştı kabaklı havuçlu peynirli çok güzel olmuştu
Gece gece oldu mu bu şimdi?!?!?!??? :)

Ben de kaçıyorum valla şaka bi yana çok uyku bastırdıııı. Hazır minik canavar uyumuşken bana müsade

Busmai nereye gittin kuşummm???
Öbür tarafa gittim geldim :) eşim sağolsun yemeğini yedirdi kereme ben de karanlıkta odada öylece yattım sessizliği dinledim.. Sonra geldim gene evimin erkeklerinin yanına biraz daha iyi olmuş şekilde. İkisi de yattı şimdi ben kum dolu banyoyu silip yatacağım. Kum temizlemek ne illet bişey ya
Eki Görüntüle 760680

kakaolu ıslak kurabıye denedınızmı?
denemdıysenız sıddetle tavsıye edeım
kolay brovnı ...
Denedim bence de harika

Evet ya sabah enerji vardı tabi akşama pilim bitti :)
Haklısın muhtemelen yorgunluktan mızmızdı, neyse ki uyudu şimdi..
Fotolar makinada, hafıza kartını bilg takmak gerekiyo yapınca koyacağım cepten çektiğim vardı ama yükleyemedim şimdi
Haftaya üfletirim hergün bir tek aktivite. Ramazanda böyle:)
Hazır vermiştim denemek için
Şimdi inek sütü veriyorum buzdolabından çıkmış soğuk içince sevdi, ılık olunca içmiyormuş beyefendi :) çözdüm olayı

keremin yaşgününde annesi yaşlandı

ama annesi böyle bi günde öyle denirmi bu tatlı çocuğa
10 yaş yaşlandım hem deee:) denir denir, anlamıyo nasılsa gerçi kızarsam çok alınıyor çok kırılgan beyimiz ağlıyor hemen, bazen güzel güzel konuşarak laf sayıyorum en güzel ses tonumla "manyak yavrucuğum.."
Bir hunin vardı, gündüz kızın elindeydi. Şimdi lazım ve yok, Pöff yani
Şeytan aldı götürdüü:)Kerem bana taktı ,belki feyza da Huniyi takar sana yakında:)

Ben yemekleri bile ısıtmadan veriyorum daha iyi yiyo. Ne mide varsa ...?

Hahaha busmai çok fenasın :))

Sen güçlü bir annesin, maşallah
Bence şimdi tadını çıkar bu günlerinin. Yapmak istediklerini yap, eylülü boşver temmuzu yaşa. O zamana kadar inşallah her şey daha güzel olur. Yine de başedemediğin yerde tedavi ilaçsa kullan. SütÜnü verebildiğin kadarına da çok şükür. Bebişlerin süt kadar, mutlu anneye de ihtiyaçları var.
Sahte su böreği tanımlaması da iyiymiş
Eşin takılırsa ta kılsın, beraber gitseydiniz ya.. Bence zaten beraber gitseniz iyi olurdu.
Namaz kılmak da faydalı tabi ama biz namazı faydalı diye kılmıyoruz. Tıpkı orucu detoks olsun diye tutmadığımız gibi. Namaz kılacaksan bu Allah için olmalı. Öyle bir niyetle kılarsan bonusl olarak rahatlama sağlayabilir:)
Bence eşine net bir dille neti kapattırmamasını söyle.
Düdüklü tencerenin bile emniyet sübabı var, nette senin için o işlevi görüyor bence. Kafanı dağıtıyorsun.

Hayat su devrim yapmış. Benim kızım da seviyor o başlıkla içmeyi.
aynen

ben pipeti bikere verdım agzına ıssırdı beceremedı
sureklı denesek ogrenırmı acep?
Bizimki de önce ısırdı ama şimdi dışarıda bir şey içerken pipetle veriyorum çekebiliyor:)
Yerim ben o kanguru yavrusu görünümlü tosbağayı:)
Normaldir ya memeye görülmemiş hesabı vardır:)
Bizim hanım da üstüne bir şey örttürmez. Anası açıkta emzirecek illa.
Sen yorulmuşsun, kerem de yorulmuş. E busmai'cim planlar çocuksuz zamanlarındakş gibi işlemez. Umarım şimdi toparlanmışsındır

Bence öğrenir. Zaten yapabilecekleri bikaç bişi var; ısırmak, yalamak ve emmek :))

Haklısın haklı
Adamın da gönlünü alacak illa
Tepside içli köfte yapan var mı?? Yoksa tarif avına mı çıkmalı :/????? :)
Cıks hiç denemedim ama tarif var ve çok hoş gözüküyor. Bulgur yemekleri diye bir kitabım var da:) bulguru çok severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…