Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Takar takar bu bebeler bize daha çok huni takar

kızlar hepinize hayırlı akşamlar..inşallah hepiniz iyisinizdir..malum taşınma telasından 1 haftadır giremiyorum..bugün oğlusumun yahyamın,ömrümün,kuzumun doğumgünüydü.teyzelerine haber vermesek olmaz dedim.ancak bu saatte girebiliyorum..babamız pasta yaptırmış hediyeler almış..teyzemle ve kuzenimle kutladık..hatıra olsun diye bol bol resim çektik.rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yavrularımıza..kereminde doğumgünü kutlu olsun busmaicim..1 yıl nasıl geçti anlamıyorum..zaman kavramını yahyadan sonra öğrendim..

Herkese iyi geceler bi kac gundur bi hayli geziyorum pek yazamadim ama arada okudum dun doktor kontrolumuz vardi boyumuz 76 cm kilomuz da 9,25 olmus malesef bi kac aydir kilo almiyoruz ( beni en cok yipratan yemek sorunu oldu uykusuzluktan yorgunluktan gectim artik kizimda hic cekmedim ikinc i kasigi zor beklerdi o kadar istahliydi bunada takla atiyorum resmen yedirene kadar gecen midafirim gelmisti onun oglu cinar dan 1 ay kucuk cocuk ikinci tabagi bitirdi biz hala yemege ugrasiyoruz imrendim valla busmaicim keremin dogum gununu kutluyorum nice yaslari olsun ins gecmisi bi okuyayim yavascik yavascik

Dogum gununuz kutlu olsun cnm dedigin gibi 1 yili devirdik zaman gecip gidiyor

kızlar yeri gelmişken sorım size...inek sütünü nasıl vericem.ilk kez vericem sulandırmama gerek varmı?
cağlaslı nın dediği gibi..40 günlükken herseyi yiyen oğlum suan herseye ağzını kitliyo.cok üzülüyorum.verdiğimide diliyle geri itiyo..milletin zaten kıyaslama yapmasına uyuz oluyorumda vay onun çocuğu şişko bu söyle falan..yavrum yemeyince bende doymuyorum..acaba diştenmi?daha ne kadar böyle gider.

Canım carlos gonzalez - çocuğum yemek yemiyor kitabını şiddetle tavsiye ederim

Eki Görüntüle 760680

kakaolu ıslak kurabıye denedınızmı?
denemdıysenız sıddetle tavsıye edeım
kolay brovnı ...
Yo hiç denemedim, tarif var mı?

Yahyanın doğum günü kutlu olsun, 20 Temmuz'da doğan 3 bebek var ha

Pembişteki sabır kimde var çocuk uyumuyo,Allah dağına göre kar veriyor emzirmeyi bile kesmiyosun maşallah sana kırkbir kere
Toparlandım canım artık bunla ne kadar toparlanılırsa
Gerçekten çocukla zor bu iş planlar tutmuyor:)
Ben yemekleri bile ısıtmadan veriyorum daha iyi yiyo. Ne mide varsa ...?

Hahaha busmai çok fenasın :))
Ben de genelde ısıtmam
Sütü soğuk içirmeyi annem keşfetti aslında

Sağol canım inşallah hepimizin yavrusuyla
Tabi yaaaa
İyi ki doğdun Yahyacıkkk
Allah uzun sağlıklı güzel ömürler versin
Küçükken şişko olmayıp şimdi şişko olan çok insan var, şişkoluk bir ölçü değil ama haklısın insan tombiş bebek istiyor. Yemeklerine tereyağ kullan

Herkese günaydınnnn....
Biz hala anannedeyiz, yazamasamda takipteyim
Busmaicim keremin doğum günü kutlu olsun...
Dtk yahyanın doğum günü kutlu olsun...
Bugün zannediyorum iftara tekrar geçeriz kv lere.

Düdüklü tencerenin emniyet sübabı ile kurduğun benzetme çok mantıklı valla bayıldım

Dr brownsın alıştırma bardağını kullanıyordum. Baya bir çaba gerektiriyo o; oğluş bu yüzden buna bayıldı sanırım

Tatile giden herkesten duyduğum bir şekilde sağda solda emzirdikleri. Bu durumda biz odaya mı taşınacağız hep (??

Kocamı seviyom ya. Çoğu kez boğasım geliyo o ayrı

Pazartesi olmazsa internette kestirdiğim bi tarif var deniyim

izmirdenlezzetler: Tepside İçli Köfte

İyiki doğdun Yahyaaaaaaaaaaaa :) fotoları biz de görelim yaaaa.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Oğlumun tipine bakan çok yiyo sanır oysaki alakası yok :/ ben saldım valla. Bak dün meyve bile vermemişim çocuğa.. Bizde işe yarayan çok az bikaç bişi var onları yazayım. Öncelikle et seviyoruz (1-2 minik köfte kadar yiyoruz yani), ramazan pidesi seviyoruz, kuru üzümü önüne koyunca ordan bikaç tane yemeyi seviyo, yumurta veya peyniri bala batırıp verince bi yemek kaşığı kadar yiyo, kaşık kesinlikle kullanmayı sevmiyoruz (ben bile elimle veriyorum ağzına), dolma içi de hoşuna gidiyo. Yoğurtu bi daha denemeliyim aslında balla ama aklıma gelmiyo gün içinde :/ bu arada yiyor kıstasım 1 taş çatlasa 2 yemek kaşığı yani öyle tabak falan değil!! Neyneysenin dediği kitaptaki bikaç bişi burda paylaşılmıştı ya onlar bile yetti takmamama. Bayramda antalyaya gidince alıyım unutmazsam o kitabı. Sanırım cidden çok faydalı

İşin komiği ben acaip sabırsız bir insanımdır!! Ama oğluma kıyamıyorum. Sonuöta ne yaptığını bilmiyor safcan diye düşünüp avutuyorum kendimi :)

Tüh zor bir gece desene

İğrenç bir geceydi!! Ama çok şükür bitti. Sabah onun gülen yüzünü görünce insan unutuyor herşeyi :))

Herkese günaydınnnn....
Biz hala anannedeyiz, yazamasamda takipteyim
Busmaicim keremin doğum günü kutlu olsun...
Dtk yahyanın doğum günü kutlu olsun...
Bugün zannediyorum iftara tekrar geçeriz kv lere.

Günaydınlar canikom. Güzel geçmesine sevindim mini kaçamağınızın :)))

Sabah 6dan beri uyanığıx daha kahvaltı yapmadık. Paşanın keyfini bekliyorum :))) güzel bir pazar diliyorum herkeseeeeeeee :)

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Oğlumun tipine bakan çok yiyo sanır oysaki alakası yok :/ ben saldım valla. Bak dün meyve bile vermemişim çocuğa.. Bizde işe yarayan çok az bikaç bişi var onları yazayım. Öncelikle et seviyoruz (1-2 minik köfte kadar yiyoruz yani), ramazan pidesi seviyoruz, kuru üzümü önüne koyunca ordan bikaç tane yemeyi seviyo, yumurta veya peyniri bala batırıp verince bi yemek kaşığı kadar yiyo, kaşık kesinlikle kullanmayı sevmiyoruz (ben bile elimle veriyorum ağzına), dolma içi de hoşuna gidiyo. Yoğurtu bi daha denemeliyim aslında balla ama aklıma gelmiyo gün içinde :/ bu arada yiyor kıstasım 1 taş çatlasa 2 yemek kaşığı yani öyle tabak falan değil!! Neyneysenin dediği kitaptaki bikaç bişi burda paylaşılmıştı ya onlar bile yetti takmamama. Bayramda antalyaya gidince alıyım unutmazsam o kitabı. Sanırım cidden çok faydalı

Bende almak istiyprum o kitabi bende herseferinde takmim diyorum ama bazen de cildirma noktadina geliyorum bu arada benimkide kasik almiyo agzini kitliyor kasigi gorunce kofte et vs.elimle yogurt yada corba gibi seyleri cay bardagiyla off bide 9, aydan beri kiloda almamis ondan da baya uzuldum cnm )

İşin komiği ben acaip sabırsız bir insanımdır!! Ama oğluma kıyamıyorum. Sonuöta ne yaptığını bilmiyor safcan diye düşünüp avutuyorum kendimi :)

Annelik iste
İğrenç bir geceydi!! Ama çok şükür bitti. Sabah onun gülen yüzünü görünce insan unutuyor herşeyi :))

Gun icinde efe uyuyunca sende uyu biraz iyi gelir

Sabah 6dan beri uyanığıx daha kahvaltı yapmadık. Paşanın keyfini bekliyorum :))) güzel bir pazar diliyorum herkeseeeeeeee :)[/QUOTE]

Sanada gzl pazarlar cnmm

tam 1 ay sürdü kızımda diş patladı ağzını açmaya başladı. inanamıyordum ama 1 ay aptamil içti tozunu fazla koydum doyurucu olsun diye...15 gündür tekrar yapmıştı ve dün yine ağzını açmaya başladı ve ben yine inanamıyorum yemeyi unutacak sanıyorum. gerçekten hepsi geçiyor artık tasalanmıyorum yemediği öğünü atlıyorum alternatif yapmıyorum sonraki öğün iyi yiyor...bir de çubuk kraker çok sevdi

Gunaydin kizlar
Yahyaninda dogum gunu kutlu olsun dtkcim
Bu inek sutunu bende ilk vericem sulandirma orani nasil vericem ?

karakız 2222222222222222222222 1:

kuzum sonra birlikte çıkdık zaten bizim sorunumuz evde kapıya çıkınca bitiyor

teşekkür ederim mankenlikden eser kalmadı dur sana şarkı arman edeyim hemen

[video=youtube;KK91vv8eE5w]http://www.youtube.com/watch?v=KK91vv8eE5w[/video]

O eski halimden eser yok simdi
Izdirap icinde yorgunum simdi
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz

öyle yaptık kuzum beraber gittik. düdüklü tenceremi kız şimdi klipsolar var

ay çok güldüm Allah seni napmasın SD

ecoaş tartıya çık diyorum elimle işaret ettim çıktı 9700 gelyor geçen 9900 dü çıldiriciğim boyuda hiç uzamıyro 75 cm de kaldı sanırım 75 bile olabilir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…