Yan komşumuz bizi doğum gününe çağırdı. 4 yaşındaki oğluşları için. Yalnız ortada hediye yok, evde baba yok. Oğluşum da uyumakla uyumamak arası bi diyarda. Çok zamansız oldu yani :/ uyuzcan uyursa ben hazırlanayım, komşuya uyudu diye haber vereyim. Olmadı uyanınca gidip kitap mitap bişi alayım. Oyuncakçı taaaaa highwayde varki oraya git gel yapsam çok sürer. Hiç sevmem son anda çağırmayı da çağrılmayı da :/
aman canım sen de hediyesini ya sonra verirsin; ya da kitap-boya-dergi tarzı birşeyler yeter de artar bile. son anda çağrılmaya bu kadar ancak
Oğlum mızıtıp uyudu. Eğer vakitlice kalkarsa gideriz. Bi zarfa 20 lira koyup "istediği bişi alsın kusura bakmayın son anda olunca... " gibi bişiler eşliğinde vermeyi planlıyorum.
Ben de sevmem. Bu sebepten evde kitap bulunduruyorum:)) gerçi oğlumdan dolayı da kitap bol ama el altında 1-2 çocuk kitabı iyidir.Yan komşumuz bizi doğum gününe çağırdı. 4 yaşındaki oğluşları için. Yalnız ortada hediye yok, evde baba yok. Oğluşum da uyumakla uyumamak arası bi diyarda. Çok zamansız oldu yani :/ uyuzcan uyursa ben hazırlanayım, komşuya uyudu diye haber vereyim. Olmadı uyanınca gidip kitap mitap bişi alayım. Oyuncakçı taaaaa highwayde varki oraya git gel yapsam çok sürer. Hiç sevmem son anda çağırmayı da çağrılmayı da :/
Bence çok iyi fikir.. Ne isterlerse onu alırlar.Oğlum mızıtıp uyudu. Eğer vakitlice kalkarsa gideriz. Bi zarfa 20 lira koyup "istediği bişi alsın kusura bakmayın son anda olunca... " gibi bişiler eşliğinde vermeyi planlıyorum.
"son anda olunca" falan deme ya, sanki "önceden çağırsaydınız" der gibi:)
vaktim olmadı birşey almaya Efeyle dolaşmak zaten zor oluyor dersin,
istediği birşeyi alsın mantıklı tabi
Ben de sevmem. Bu sebepten evde kitap bulunduruyorum:)) gerçi oğlumdan dolayı da kitap bol ama el altında 1-2 çocuk kitabı iyidir.
Bence çok iyi fikir.. Ne isterlerse onu alırlar.
Katılıyorum. Benim de iyi komşularım çok şükür. Pek birbirimize gelme gitme olmuyor ama karşılaştığımızda tavırları iyi.Doğum gününe gittik geldik. Oğluş bolca kudurdu. Hediyeyi verirken bişi diyemeden hemen komşucum "ne gerek vardı; ben bilerek son anda söyledim. Mahcup ettiniz" dedi. Ben de olur mu ya ne mahcubiyeti aşkolsun dedim. İyi insanlar çok şükür çünkü yan veya karşı komşu çok önemli....
Haftasonu vasattı. Sizin güzel geçmiş belli, ne mutlu.iyi akşamlar
haftasonu neler yapmış temmuz anneleri?
biz misafirliğe gittik bugün eşimin dayısının hanımıyla
dayısı eşimden 6 yaş küçük
eşiyle çok iyi anlaşıyoruz.hava bugün çok bozuktu.
iki tanede ev sahibinin vardı toplam 6 çocuk
ev sahibinin 2 yaşındaki kızıda kerimin neyle oynasa elinden aldı
çocuğum öylece bakakaldı.bizde çok fazla oturmadık.sonra bize gedik
çay yaptık çocuklarada kızın odasına geçti.ohhh yarım kalan muhabbetimizi devam ettirdik.
nfk bugün girememiş.ayşecik nasıl acaba?
pembe çok güzel düşünmüşsün.evet bazen doğumgününe özelikle son anda çağrıyorlar
ama eli boşda gitmek olmaz. tabiiki.
saol canım benımDestiny,
Ceyline geçmiş olsun. Mevsim geçiş mevsimi.. Bu ararlar hasta olurlar. Sabır annecikler..
iyi akşamlar
ev sahibinin 2 yaşındaki kızıda kerim neyle oynasa elinden aldı
çocuğum öylece bakakaldı.bizde çok fazla oturmadık.sonra eve gedik
çay yaptık çocuklarada kızın odasına geçti.ohhh yarım kalan muhabbetimizi devam ettirdik.
pembe çok güzel düşünmüşsün.evet bazen doğumgününe özelikle son anda çağrıyorlar
ama eli boşda gitmek olmaz tabiiki. efenin panduflarıda hayırlı olsun güle güle giysin
as canım. ben de taşınmadan sona unuttun bizi diye düşünmüştüm..
ne cenderenin içindeymişsin meğer.. başta soracağım, taşındın di mi, yani şimdi annenden uzak tek başına mısın,
yakınında biri var mı?
herkes söylemiş ya, ben de aynı fikirdeyim. evet bebeğinin yeme sorunu olabilir, hırçın olabilir ama
kendine fazla yükleniyorsun. hırçınlığını bile kendi suçun yaptın. şuan konuşamayan bi bebeden bahsediyoruz.
ben şahsen konuşma yetim olmadan bi hiçimkendini sadece hareketlerle ve ağlamalarla ifade edebiliyorlar.
dr a gidiyorum, ilaçları kullanmadığım için bebeğim aç geziyor demişsin. tam anlamadım.
şimdi asudeyi emziriyorsun, o yüzden ilaç kullanmıyorsun di mi?
kuzenim bebeği 2,5 aylıkken bi depresyon geçirdi. dr a gitti, ilaç verdiler.
hali perişandı. iki gün düşündü, 3. günü bebeği memeden kesti. sonuç:
başta ah-u vah ettiler, aman bebek anne sütünden mahrum kaldı diye. ama kuzenim birkaç haftaya
dirildi. nefret etmeye başladığı bebeğini tekrar sevmeye başladı. mamalar sağolsun o dönemi kolaylıkla atlattı.
1 yaşını geçti asude, şimdi kilosu nedir bilmiyorum. ama hep söylüyorum yine tekrar edeyim.
ayşecik 4 kilo doğmuştu, suan 9 bile değil. hani kısyalamamak gerek, yemiyor diyorsun.
ama yediği hiç mi birşey yok?:44: meyve, bisküvi, yoğurt...
eğer emziriyorsan zaten, o ona yettiği için diğer yiyeceklere bakmıyordur.
ayşecik 3 gündür hasta sadece emiyor, arada muz yiyor. evet 3 gündür emmek ve sütle geçiyor günleri.
öte yandan iştah açıcı ilaçlar var. dr unuz bi tavsiyede bulunmadı mı?
pembiş doğum günüyle ilgili son mesajını okuyana kadar ıcımden kadına bak barı hıc davet etmeseydın munasebetsız dıye soylenıyordum ki son mesajını okuyunca pek bi utandım,komsudaki ince düşünceye bakarmısın
saol canım benım
kenarda kitap bulundurma fikri cok hoşuma gitti,çorap patik iç çamaşırı bulundururdum ama hıc kıtap aklıma gelmemıstı:)
biz hastalıkla uğraştık
bu sabah acile gittik.gıttıgımız hastanenın önünde dizi seti kurulmuştu azcık emre kınaya baktık geldik.güneşi beklerken adlı dizinin çekimiydi sanırım,gayet renkli bir hafta sonu gecırdım anlayacağın canım:) dizi setlerinden dizi setlerine:)
Aynen benim dePembişşşşş,
Maç karışmış. Umarım eşin iyidir. Haberleri görünce aklıma sen geldin.
AnılaaaaaaarAa hatuna bak dizi setlerindeymiş:)
Evde her daim kitap bulunmalı bence. Biz çocukken bulamazdık bu kadar.. Nerde bize kitap hediye edecek kimse? Başkalarının attıklarından veya atacaklarından seçerdik. Sonra lisede okulun kütüphanesi çok iyiydi. Bir sürü kitabı o zaman okudum. Anılar kuşağından bu kadar:)
Doğum gününe gittik geldik. Oğluş bolca kudurdu. Hediyeyi verirken bişi diyemeden hemen komşucum "ne gerek vardı; ben bilerek son anda söyledim. Mahcup ettiniz" dedi. Ben de olur mu ya ne mahcubiyeti aşkolsun dedim. İyi insanlar çok şükür çünkü yan veya karşı komşu çok önemli....
Herkese günaydınnnnnnnnnnnn. Sabahtan beri açamadım bi türlü kkyı!! Alıntılar daha sonra yani :)
Güzel bir hafta olur inşallahhhhhh.
dilanaz zaten söylemiş ya, ben de bi şey olmaz biliyorum.Poğaça hamuru hazırladım bir saat dinlenecekti ;saatlerdir dinleniyo. Eşim balık getirdi kızarttık. Koku sinmesin diye mutfağı temizle bulaşık yıka çamaşır yıka Keremi yıka çok yoruldum. Yatıyorum. Poğaça yapımı sabaha kaldı artık ; umarım hamur kötü olmaz
güzel fikirrrAa hatuna bak dizi setlerindeymiş:)
Evde her daim kitap bulunmalı bence. Biz çocukken bulamazdık bu kadar.. Nerde bize kitap hediye edecek kimse? Başkalarının attıklarından veya atacaklarından seçerdik. Sonra lisede okulun kütüphanesi çok iyiydi. Bir sürü kitabı o zaman okudum. Anılar kuşağından bu kadar:)
eveeeeeeeeet!Pamuk helvacım yeter artık evine dönnnnnnnn :)
ooh, aktiviteli sosyal bi haftasonu.. ben de istiyom ben deeeiyi akşamlar
ev sahibinin 2 yaşındaki kızıda kerim neyle oynasa elinden aldı
çocuğum öylece bakakaldı.bizde çok fazla oturmadık.sonra eve gedik
ama eli boşda gitmek olmaz tabiiki. efenin panduflarıda hayırlı olsun güle güle giysin
şuan kafa bi milyon. ama iyileşince hususi açıp sizin için oynayacağız ayşecikleOzaman size efenin favorisi ankaranın bağlarını öneriyoruz :)
sağol canım inş. bazen öksürükten boğulur gibi oluyor.Çok geçmiş olsun canım. Bağışıklığı böyle güçlenecek.. Dayanıklı olmalısın. Kendin de tedbirini al. Bal limon zencefil ıhlamur hemen başla..
Öksürük şurubu önerilmiyor canım. Çoğu yabancı ülkede 7 yaşından küçüklere reçete edilmiyor(muş). Öksürük iyi bir şeydir, çocuk öksürerek onu hasta eden mikropları atar. Öksürük şurupları ise öksürüğü baskılar diye biliyorum. Doktor falan değilim. Sadece bu konuda araştırma yaptım ve oğlum hastalandığında tecrübe ettim. Evdeki öksürük şuruplarını da attım. Hangi öksürük şurubunu kullanıyorsun bilmiyorum ama bal limon en iyisidir. Balgamı söker. Seviyorsa ıhlamur hskeza.
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » ÖKSÜRÜK ŞURUPLARI KÜLLİYEN YASAKLANMALIDIR
.
yıldızdan da dinledim ama bence mabel daha güzel yorumlamış.ooovvv bayılırım bu şarkıya,ama eskı versiyonuna,deli yıldız Tilbe söyleyecek,ayşecik muzıkten anlıyor desene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?