Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yan komşumuz bizi doğum gününe çağırdı. 4 yaşındaki oğluşları için. Yalnız ortada hediye yok, evde baba yok. Oğluşum da uyumakla uyumamak arası bi diyarda. Çok zamansız oldu yani :/ uyuzcan uyursa ben hazırlanayım, komşuya uyudu diye haber vereyim. Olmadı uyanınca gidip kitap mitap bişi alayım. Oyuncakçı taaaaa highwayde varki oraya git gel yapsam çok sürer. Hiç sevmem son anda çağırmayı da çağrılmayı da :/

aman canım sen de hediyesini ya sonra verirsin; ya da kitap-boya-dergi tarzı birşeyler yeter de artar bile. son anda çağrılmaya bu kadar ancak

Son düzenleme:
aman canım sen de hediyesini ya sonra verirsin; ya da kitap-boya-dergi tarzı birşeyler yeter de artar bile. son anda çağrılmaya bu kadar ancak

Oğlum mızıtıp uyudu. Eğer vakitlice kalkarsa gideriz. Bi zarfa 20 lira koyup "istediği bişi alsın kusura bakmayın son anda olunca... " gibi bişiler eşliğinde vermeyi planlıyorum.

Oğlum mızıtıp uyudu. Eğer vakitlice kalkarsa gideriz. Bi zarfa 20 lira koyup "istediği bişi alsın kusura bakmayın son anda olunca... " gibi bişiler eşliğinde vermeyi planlıyorum.

"son anda olunca" falan deme ya, sanki "önceden çağırsaydınız" der gibi:)
vaktim olmadı birşey almaya Efeyle dolaşmak zaten zor oluyor dersin,
istediği birşeyi alsın mantıklı tabi

Ben de sevmem. Bu sebepten evde kitap bulunduruyorum:)) gerçi oğlumdan dolayı da kitap bol ama el altında 1-2 çocuk kitabı iyidir.
Bence çok iyi fikir.. Ne isterlerse onu alırlar.

"son anda olunca" falan deme ya, sanki "önceden çağırsaydınız" der gibi:)
vaktim olmadı birşey almaya Efeyle dolaşmak zaten zor oluyor dersin,
istediği birşeyi alsın mantıklı tabi

Ben de sevmem. Bu sebepten evde kitap bulunduruyorum:)) gerçi oğlumdan dolayı da kitap bol ama el altında 1-2 çocuk kitabı iyidir.

Bence çok iyi fikir.. Ne isterlerse onu alırlar.

Doğum gününe gittik geldik. Oğluş bolca kudurdu. Hediyeyi verirken bişi diyemeden hemen komşucum "ne gerek vardı; ben bilerek son anda söyledim. Mahcup ettiniz" dedi. Ben de olur mu ya ne mahcubiyeti aşkolsun dedim. İyi insanlar çok şükür çünkü yan veya karşı komşu çok önemli....

iyi akşamlar

haftasonu neler yapmış temmuz anneleri?

biz misafirliğe gittik bugün eşimin dayısının hanımıyla

dayısı eşimden 6 yaş küçük

eşiyle çok iyi anlaşıyoruz.hava bugün çok bozuktu.

iki tanede ev sahibinin vardı toplam 6 çocuk

ev sahibinin 2 yaşındaki kızıda kerim neyle oynasa elinden aldı

çocuğum öylece bakakaldı.bizde çok fazla oturmadık.sonra eve gedik

çay yaptık çocuklarada kızın odasına geçti.ohhh yarım kalan muhabbetimizi devam ettirdik.

nfk bugün girememiş.ayşecik nasıl acaba?

pembe çok güzel düşünmüşsün.evet bazen doğumgününe özelikle son anda çağrıyorlar

ama eli boşda gitmek olmaz tabiiki. efenin panduflarıda hayırlı olsun güle güle giysin

Son düzenleme:
Katılıyorum. Benim de iyi komşularım çok şükür. Pek birbirimize gelme gitme olmuyor ama karşılaştığımızda tavırları iyi.

Haftasonu vasattı. Sizin güzel geçmiş belli, ne mutlu.

pembiş doğum günüyle ilgili son mesajını okuyana kadar ıcımden kadına bak barı hıc davet etmeseydın munasebetsız dıye soylenıyordum ki son mesajını okuyunca pek bi utandım,komsudaki ince düşünceye bakarmısın

Destiny,
Ceyline geçmiş olsun. Mevsim geçiş mevsimi.. Bu ararlar hasta olurlar. Sabır annecikler..
saol canım benım
kenarda kitap bulundurma fikri cok hoşuma gitti,çorap patik iç çamaşırı bulundururdum ama hıc kıtap aklıma gelmemıstı:)

biz hastalıkla uğraştık
bu sabah acile gittik.gıttıgımız hastanenın önünde dizi seti kurulmuştu azcık emre kınaya baktık geldik.güneşi beklerken adlı dizinin çekimiydi sanırım,gayet renkli bir hafta sonu gecırdım anlayacağın canım:) dizi setlerinden dizi setlerine:)

Şöyle bişi var beni de babannem büyüttü, ( annem diye bahsettiğim hep babannemdir) anne baba eksikliği ile büyüdüm, o yüzden hep iyi bir anne olacağım diye bir sorumlulukla yaklaştım aryaya. ( aynı sorumluluk hepimizde var keza , ama bende biraz daha abartı) kimseye bırakmıyordum işe giderken hariç tabi. Dün ilk defa bıraktım babasına. Sebebi de hem aynı sorumluluğu o da alsın yavaş yavaş diye, hem zorluklarını görsün, hemde biraz daha zaman geçirip yakınlaşsınlar diye. Çünkü arya bana çok bağımlı hale geldi, yavaş yavaş bunlara da alışması lazım. Demek istediğim sende aynı şekilde, onca yıl onu beklediğin için " mükemmel" anne olma yolunda suyunu çıkarıyor ve işleri zorlaştırıyoruz. Yemek konusu bizim de sıkıntılı ama sizin durum baya ciddiymiş sanırım. Dr a götürdüğünde ne dedi yemek olayına? Kaç kilo ? Kilosu risk grubunda değilse ciddiye almıyorlar gerçi ama bizim dr kolay kolay bişi yapmazken durumu anlatınca iştah şurubu( daha doğrusu vitamin şurubu), kan şurubu( kansızlık ta iştahsızlık yaparmış) ve omega yağlarının olduğu bir şurup verdi. Bunlardan sonra biraz toparladı. Belki sizin içinde böyle bişiler yazabilir dr nuz

aryammm evet haklısın psikoloğumda aynısını söyledi yani babasına bırakmalısın çünkü bebeğe bakmak bir iş değil yada bir görev (eşim bunun annenin görecvi olduğunu savunuyoodu ) babasıda baksın ilgilensin ağladığında sıkıntısı olduğunda oda başa çıkma yöntemlerini öğrensin kızıyla arasındaki bağ kuvvetlensin dedi eğer kendi bakmak istemezse emrivaki yapıcaksın mecbur tutup başbaşa kalmalarını sağla kaygılarından vazgeç çocuğu ağlatıyo bakamıyo diyip hemen el atma olaya dedi.şu sıralar bunu deniyorum ama daha yalnız bırakmadım evde.kilosu risk grubunda değil ortalama bir kilosu var yani gayet iyi dediler çinko ve vitaminden başka bişey vermediler..ama çok işe yaradığı söylenemez.aslında en büyük sorunda yemediği için sürekli hasta oluyo yeme probleminden önce hiç ilaç bile kullanmamıştık maaşallahı vardı resmen bağışıklığı çöktüü.

nfk cım evet taşındım evde netim yok henüz annemden uzağım ama bu psikolog ve asudenin doktor olaylarından ötürü sürekli annemdeyiz insanın kendi evinden uzak bu kadar uzun süre kalmasıda biraz stres yapmıyo değil.yardım konusuna gelince asude o kadar hırçın ve ağlak bişey olduki kimse bakamıyo sadece bende yada memede susuyo yada birinin dışarı çıkıp gezdirmesi lazım.annem yemek bile yediremiyo altını değiştirtmiyo kimseye öğle gıcık bir durum yani annemde olmanında avantajı yok yani.k.validemler flan bırakmamam için arada laf çarptırıyolar biz başa çıkamayız dilinden anlamayız flan die.yani hep yük bende.ilaç olayı şöyle bana psikiyatri ilaç verdi ama emzirdiğin müddetçe kullanma memeden bıraktır dedii bende aldım ama bıraktıramadığım içinde kullanamadım o yüzden psikoloğa yönlendirdiler.ama 6 gün oldu emmiyo hala unutmuş değil arada tutturuyo ama yinede bıraktık.şimdi başlamayı düşünüyorum ilaçlara çünkü haddinden fazla sinirlenip bu kadar üstüne düştüğüm çocuğu hırpalıyorum o zamanda kahroluyorum.inş düzelir bu durum.kilosuda 10,5 kilo ama 8 aylıkkenden beri aynı zaten bunlar o zaman aldığı kilolar çok şişkoydu her gittiğim yerde konuşuluyodu 2 yaşında gibi die şimdi bu kilosu ortalamaya göre iiyi aslında kilo takıntım çok yok ama hasta olması hepimizi yıpratıyo habire antibiyotik çocukta bıktı bende sanki o ilaçlar çokmu iyi ama kullanıyoruz mecbren.yediği inan hiçbişey yok muzu flan ağzını sürmez öğürüyo gece cicibebeli süt içiyo uykusunda oda olmasa napardık bilmiyorum.o iştah açıcılar hiç işe yaramdı bizde tam bir poşeet şurup var.böyle işte çok acıkırsa artık canına tak edince yediği bir yoğurt çorbası oda en fazla bir kase o bile beni mutlu ediyo artık.artık umursamıycam diyorum ama bakalım ne kadar dayanabilicem.

Aa hatuna bak dizi setlerindeymiş:)
Evde her daim kitap bulunmalı bence. Biz çocukken bulamazdık bu kadar.. Nerde bize kitap hediye edecek kimse? Başkalarının attıklarından veya atacaklarından seçerdik. Sonra lisede okulun kütüphanesi çok iyiydi. Bir sürü kitabı o zaman okudum. Anılar kuşağından bu kadar:)

Asudeeeee bebeğinin kilosu gayet iyiymiş ya
Destiny ceylin nasıl oldu, babası nasıl ?
Pembişşşşş,
Maç karışmış. Umarım eşin iyidir. Haberleri görünce aklıma sen geldin.
Aynen benim de
Anılaaaaaaar
Ben de kitapları çok severim ohhh kitap kokusu

Ben anladım zaten son anda çağırmasının o yüzden olduğunu. O yüzden ters bişey söyleme dedim.

Poğaça hamuru hazırladım bir saat dinlenecekti ;saatlerdir dinleniyo. Eşim balık getirdi kızarttık. Koku sinmesin diye mutfağı temizle bulaşık yıka çamaşır yıka Keremi yıka çok yoruldum. Yatıyorum. Poğaça yapımı sabaha kaldı artık ; umarım hamur kötü olmaz

biz hastalıkla uğraştık
bu sabah acile gittik.gıttıgımız hastanenın önünde dizi seti kurulmuştu azcık emre kınaya baktık geldik.güneşi beklerken adlı dizinin çekimiydi sanırım,gayet renkli bir hafta sonu gecırdım anlayacağın canım:) dizi setlerinden dizi setlerine:)[/QUOTE]

geçmiş olsun canım.

bayağı renkli bi haftasonu geçirmişsiniz

istanbul,un neresinde oturuyorsun?

busmai hamuru ağzını kapat buzdolabına koy.

yorulmuşsun zati

Herkese günaydınnnnnnnnnnnn. Sabahtan beri açamadım bi türlü kkyı!! Alıntılar daha sonra yani :)
Güzel bir hafta olur inşallahhhhhh.

Herkese günaydınnnnnnnnnnnn. Sabahtan beri açamadım bi türlü kkyı!! Alıntılar daha sonra yani :)
Güzel bir hafta olur inşallahhhhhh.

günaydın canlar..

nfk için hava durumunu veriyorum.

ayşecik bugün balgamlı çok öksürüklü.
ara ara hapşırık geçişleri ve mukoza salgıları bekleniyor.
gün boyu bol emişmeli, mızıldamalı ve çok ağlamalı olacağı tahmin ediliyor

gecemiz zor geçti ya, kaç kez kalktım bilmiyorum. sürekli mızıldama modunda.
öksürükten uyuyamadı. o da ben de..
öksürürken canı acıyor belli, öksürdükten sonra içli içli ağlıyor çünkü.
dün bal limon vermiştim. bugün kontrol ettim. alerjik bi reaksiyon yok.
az önce de verdim. çubuk tarçınla ıhlamur kaynattım akşam, bi kahve fincanı zor içirebildim.
bugün de yapıcam. inş tesir biraz rahatlatır. olmazsa eşim bu akşam doktora gidelim dedi. bakalımm..

destiny, kaçtır yazıcam mümkün olmadı, geçmiş olsun canım.
Rabbim, tez zamanda bu hasta bebelere şifa versin

pembişim, şimdi okudum. akşam maç olaylı geçmiş. üzüldüm de.. Allah akıl fikir versin.
eşin hayırlısıyla döndü di mi?

dilanaz zaten söylemiş ya, ben de bi şey olmaz biliyorum.
endişelenme. poğaça yapımıyla pek aran yok diye hatırlıyorum, inş bu sefer şeytanın bacağını kırarsın

güzel fikirrr

Pamuk helvacım yeter artık evine dönnnnnnnn :)
eveeeeeeeeet!

ooh, aktiviteli sosyal bi haftasonu.. ben de istiyom ben deee

Ozaman size efenin favorisi ankaranın bağlarını öneriyoruz :)
şuan kafa bi milyon. ama iyileşince hususi açıp sizin için oynayacağız ayşecikle

sağol canım inş. bazen öksürükten boğulur gibi oluyor.
şu balgamdan bi kurtulsa.. daha önce bi hasta olmuştu peditus ve asist vermişlerdi ama hiç içirememiştim.
şimdi denemedim bile.. ve sen sormuştun galiba, evet bu ilk antibiyotik kullanışımız. inş kısa zamanda atlatırız..

ooovvv bayılırım bu şarkıya,ama eskı versiyonuna,deli yıldız Tilbe söyleyecek,ayşecik muzıkten anlıyor desene:)
yıldızdan da dinledim ama bence mabel daha güzel yorumlamış.

ayşecik müzikten anlıyor, daha karnımdayken andrea bocelli ye tekmeleriyle karşılık veriyordu, ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…