- 8 Ağustos 2011
- 12.651
- 15.015
- 498
iyi akşamlar
haftasonu neler yapmış temmuz anneleri?
biz misafirliğe gittik bugün eşimin dayısının hanımıyla
dayısı eşimden 6 yaş küçük
eşiyle çok iyi anlaşıyoruz.hava bugün çok bozuktu.
iki tanede ev sahibinin vardı toplam 6 çocuk
ev sahibinin 2 yaşındaki kızıda kerim neyle oynasa elinden aldı
çocuğum öylece bakakaldı.bizde çok fazla oturmadık.sonra eve gedik
çay yaptık çocuklarada kızın odasına geçti.ohhh yarım kalan muhabbetimizi devam ettirdik.
nfk bugün girememiş.ayşecik nasıl acaba?
pembe çok güzel düşünmüşsün.evet bazen doğumgününe özelikle son anda çağrıyorlar
ama eli boşda gitmek olmaz tabiiki. efenin panduflarıda hayırlı olsun güle güle giysin
Katılıyorum. Benim de iyi komşularım çok şükür. Pek birbirimize gelme gitme olmuyor ama karşılaştığımızda tavırları iyi.
Haftasonu vasattı. Sizin güzel geçmiş belli, ne mutlu.
pembiş doğum günüyle ilgili son mesajını okuyana kadar ıcımden kadına bak barı hıc davet etmeseydın munasebetsız dıye soylenıyordum ki son mesajını okuyunca pek bi utandım,komsudaki ince düşünceye bakarmısın
saol canım benım
kenarda kitap bulundurma fikri cok hoşuma gitti,çorap patik iç çamaşırı bulundururdum ama hıc kıtap aklıma gelmemıstı:)
biz hastalıkla uğraştık
bu sabah acile gittik.gıttıgımız hastanenın önünde dizi seti kurulmuştu azcık emre kınaya baktık geldik.güneşi beklerken adlı dizinin çekimiydi sanırım,gayet renkli bir hafta sonu gecırdım anlayacağın canım:) dizi setlerinden dizi setlerine:)
Pembişşşşş,
Maç karışmış. Umarım eşin iyidir. Haberleri görünce aklıma sen geldin.
Asudeeeee bebeğinin kilosu gayet iyiymiş ya
Destiny ceylin nasıl oldu, babası nasıl ?
Aynen benim de
Anılaaaaaaar
Ben de kitapları çok severim ohhh kitap kokusu
Ben anladım zaten son anda çağırmasının o yüzden olduğunu. O yüzden ters bişey söyleme dedim.
Poğaça hamuru hazırladım bir saat dinlenecekti ;saatlerdir dinleniyo. Eşim balık getirdi kızarttık. Koku sinmesin diye mutfağı temizle bulaşık yıka çamaşır yıka Keremi yıka çok yoruldum. Yatıyorum. Poğaça yapımı sabaha kaldı artık ; umarım hamur kötü olmaz
hafif kullanışlı görünüyor. . panduf almayacaktim ama aklımı celiyorsunuz.. gule gule giysin efecik
pembis ayaklar
elifnaz, kaç gündür yoksun.
pazartesileri haftalık günaydın de bacım
hoş bulduk canımgünaydın
rahat,rahat uyuyacağımız ,gezip tozacağımız bir hafta diliyorum.
arada elifnaz gemiş.hoş geliş safa gelmiş
nasılmış neler yapmış?
bizide diişmiz çıkıyor.süreli tokda olsa emiyor.
hepimiz aynıyız.bu arada benim oğlumun ağzı hala çok akıyor.
kızımın diş çıkarırken akardı sonra geçerdi.bize önlük dayanmıyor.
bizim gibi olan varmı?
önlük takmayı 9 aylıkken bıraktım ben.günaydın
rahat,rahat uyuyacağımız ,gezip tozacağımız bir hafta diliyorum.
arada elifnaz gemiş.hoş geliş safa gelmiş
nasılmış neler yapmış?
bizide diişmiz çıkıyor.süreli tokda olsa emiyor.
hepimiz aynıyız.bu arada benim oğlumun ağzı hala çok akıyor.
kızımın diş çıkarırken akardı sonra geçerdi.bize önlük dayanmıyor.
bizim gibi olan varmı?
#dirennfk diyosun yaniiiiGünaydın bacılarrr
Pembişim panduflar çok hoş, güle güle giysin efecik.
Nfk, dayan bacım, atlatmaya başlıyor demekki hastalığı, az kaldı...
perşembe gecesi ateşle başladı, bugün 4. gün işte e:92:hafif kullanışlı görünüyor. . panduf almayacaktim ama aklımı celiyorsunuz.. gule gule giysin efecik
pembis ayaklarkac gun oldu canım aysecigin hastalanali
gunaydinhafta sonu annemlere gittik canım. alışverişin dibine vurdum kredi kartının da
anam yeni sezon nekadar pahali h&m de üst baktim25-30.. ev icin fazla geldi açıkçası. . bir kac bir sey aldim ama keşke almasaydim..
lcw 'nin gözünü seveyim..cok güzel pijama takimi aldım oglusa yikadim kurusun çekerim inşallah..
born; h&m den kiza corap aldım üstünde alarm unutmuslar direk aklima sen geldin
mothercare de panduf baktim pahali yahu orasida indirimi beklerim bendeyanlız iç çamaşırında indirim vardı büyük kiza aldım ordan da
he o zaman her şey yolunda:86:face te otribebenin "annelik sizi nasıl zorluyor" testi var. "şanslı anne" çıktımherşey yolundaymış ama hedef ;günde 1 saati yalnızca kendime ayırmam lazımmış
nfk doğru; güzel oldu sayılır ama aradığım poğaça bulunamadı halen,sanırım instant mayalı olduğu için.evde de yaş maya yoktu. tam buğday unlu yaptım ama o da yavan oluyor üfff
bu elimdeki son tarifti, şimdi neyneysenin ve görümcemin tarifleri kaldı
pembiş yoksa kocanın grubu mu inmiş sahaya dün
pembiş doğum günüyle ilgili son mesajını okuyana kadar ıcımden kadına bak barı hıc davet etmeseydın munasebetsız dıye soylenıyordum ki son mesajını okuyunca pek bi utandım,komsudaki ince düşünceye bakarmısın
biz hastalıkla uğraştık
bu sabah acile gittik.gıttıgımız hastanenın önünde dizi seti kurulmuştu azcık emre kınaya baktık geldik.güneşi beklerken adlı dizinin çekimiydi sanırım,gayet renkli bir hafta sonu gecırdım anlayacağın canım:) dizi setlerinden dizi setlerine:)
face te otribebenin "annelik sizi nasıl zorluyor" testi var. "şanslı anne" çıktımherşey yolundaymış ama hedef ;günde 1 saati yalnızca kendime ayırmam lazımmış
burada güneş açtı. ne güzel parlıyor.
şeytan çık gez diyor. ama hasta bebeyle nereye, nasıl? pöff!
benim terlikle çorapla pek aram yok.herkesin bir fikri mutlaka vardır ama madem tecrübe paylaşıyoruz paylaşmadan edemeyeceğim...öğretmenim malum çok ayaktayız ev terliği benim için çok önemli...terliksiz pek gezemem bazen bebeler telaşlandırırsa giyemiyorum...ama tabanı ayaklarımı dinlendirmeli...asla sert taban giyemem..çok ince taban da giyemem...evde sokaktan daha uzun ayakta kalıyoruz ve sokak ayakabısından daha önemli bence ev ayakkabısı hem benim hem çocuklarım için...ben bu gözle bakıyorum olaya...tabiki seçim kuzuların şeker annelerinin
ben de temiz hava iyi gelir diye düşünüyorum.ben kerem hastayken hep dışarı çıktım, temiz hava alsın diye
hem keyifli oluyor hastalığını unutuyor..
zaten ilacını kullanıyor; daha kötü olamaz, bence sen de çıkabilirsin
benim terlikle çorapla pek aram yok.
alışkanlığım yün patik giymek. giyip çıkarmak kolay, sıcak tutuyor.
ama bebeler için düşünülemez, kayar.
oturduğumuz ev. 30 küsür yıllık, çatı katı. alt daire boş. izolasyon yok.
doğalgazı ne kadar açsak da adam akıllı bi ısınamıyoruz.
o yüzden ayşecik için panduf şart.
ben de temiz hava iyi gelir diye düşünüyorum.
ama hava esintili. nereye gitcez. ayşecik bi kalksın bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?