- 8 Ağustos 2011
- 12.655
- 15.029
- 498
Film mi o da ne???!!!
İzle canım güzel bir şey..
Tv de izledim sanırım. Hastanede geçiyor değil mi?
inception ı sinemada izlemek isterdim.Valla bana da öyle gelmişti. Ne ki bu şimdi?
İnception not alalım. Titanic ah ah..
Paranormal activity vardı, ben hiç cesaret edip izlemedim. Sağlam gerilim diye biliyorum.
Hımm ilginç oldu böyle..
İzleyebiliriz tabii ki.. Belki ben de açarım bir şeyler..
sinemaya gitmek gibi bi lüksüm yok.
ama arada bi film izleyebilirim. yani izleyebiliriz, di mi?
evet, hastanede başlıyor, sonra dünyanın dört bi köşesinde devam ediyor
Aynen canım..inception ı sinemada izlemek isterdim.
evde izlemenin avantajı da, aklının takıldığı yerde geri sarıp o bölümü tekrar izleyebilmek sanırım
paranormal activity hakkında ben de iyi yorumlar okudum.
ancak hareketli kamera bana göre değil. izleyemiyorum..
mesaj konusuna gelince, ben de anlamadım.
ama nedense sinirliyim ve şahıstan bi açıklama bekliyorum.
Çevremdeki kimsenin kk üyeliğimden haberi yok:)Yeni üye mi?? Neyneyse kız çevrende var mı espiri anlayışı böyle olabilecek insanlar??
Zahmetli kurabiye, sana kolaylıklar diliyorum.busmai yakınlarda fırın yokmu canım eşin götürmez mi?
bu tarifi deneyeceğim elmaı kurabiye en sevdiğim kurabiye
http://............com/2011/12/09/elmali-kurabiye-tarifi/
busmai yakınlarda fırın yokmu canım eşin götürmez mi?
bu tarifi deneyeceğim elmaı kurabiye en sevdiğim kurabiye
http://............com/2011/12/09/elmali-kurabiye-tarifi/
Çevremdeki kimsenin kk üyeliğimden haberi yok:)
Zahmetli kurabiye, sana kolaylıklar diliyorum.
Geçen hafta 1 kilo yufka aldım, sarıp buzluğa atacaktım. Hafta boyunca süründü. 2 tane kaldı, onu da sabah yesek de bitse..
Cıks şaka olabilemez. Üyenin diğer yorumları da makul durmuyor, baktım ben. Erkek üye çıkarsa şaşırmam.Link açmadı
Dedim acaba biri biliyo da şaka olsun diye mi yapıyo..? Neyse belki gelip açıklama yapar.
Oyyyyy börekli veya gözlemeli pazar kahvaltısı!! Yaşasın yemek yemek :))
Annem yapardı bize, çok severdim. Kendim yapmadım hiç.. Arkadaşın yapıyorsa hiç uğraşma:)Benim bi arkadaşım bir güzel yapar elmalı kurabiyeyi; yemeyen bilmez :) ama canım istediğinde o yapıyır diye hiç öğrenmek aklıma gelmedi iyi mi????
Ahah bizde nasıl yazayım. Seni 1 senedir görmeyen akraban daha "hoşgeldiniz" diye sarılırken x, ne kadar çok kilo almışsın Der:)))) direk moral düşerYarın pentiden korse almayı planlıyorum. Önceden almak istediğimde satıcı kız 1,5 yıla kadar önermiyoruz demişti sezeryan sonrasında. Ama bu bayram artık kimseden bişi duymak istemiyorum. Tabiki olay göbekle bitmiyor ama en çok o dikkat çekiyor. Bi akrabam daha kilo ile ilgili bişi diyecek olursa dalış gerçekleştireceğim de o bakımdan :) not: bizim sülalede boy ve kilo takıntısı vardır.
Cıks şaka olabilemez. Üyenin diğer yorumları da makul durmuyor, baktım ben. Erkek üye çıkarsa şaşırmam.
Annem yapardı bize, çok severdim. Kendim yapmadım hiç.. Arkadaşın yapıyorsa hiç uğraşma:)
Ahah bizde nasıl yazayım. Seni 1 senedir görmeyen akraban daha "hoşgeldiniz" diye sarılırken x, ne kadar çok kilo almışsın Der:)))) direk moral düşer
Korse fayda sağlar umarım.
Cıks şaka olabilemez. Üyenin diğer yorumları da makul durmuyor, baktım ben. Erkek üye çıkarsa şaşırmam.
Annem yapardı bize, çok severdim. Kendim yapmadım hiç.. Arkadaşın yapıyorsa hiç uğraşma:)
Ahah bizde nasıl yazayım. Seni 1 senedir görmeyen akraban daha "hoşgeldiniz" diye sarılırken x, ne kadar çok kilo almışsın Der:)))) direk moral düşer
Korse fayda sağlar umarım.
Yarın pentiden korse almayı planlıyorum. Önceden almak istediğimde satıcı kız 1,5 yıla kadar önermiyoruz demişti sezeryan sonrasında. Ama bu bayram artık kimseden bişi duymak istemiyorum. Tabiki olay göbekle bitmiyor ama en çok o dikkat çekiyor. Bi akrabam daha kilo ile ilgili bişi diyecek olursa dalış gerçekleştireceğim de o bakımdan :) not: bizim sülalede boy ve kilo takıntısı vardır.
kuzum, dr a değil de satıcı kıza mı sordun?
ben doğum yapalı henüz bir hafta olmuştu, kontrole gittim. dr kesi yerini muayene etti.
gayet güzel kaynamış. bugünden itibaren korseni giy, hiç değilse şal ya da çarşafla bağla birkaç hafta demişti.
tabi temmuzun sıcağında ben giyemedim o ayrı
senin dr tehlike gördüyse bilmem, ancak sezaryen sonrası korse zararlı diye de duymadım yani..
amaaan! millete malzeme olsun da ne olursa olsun bacım.Aha işte aynı benim sülalem!! Ben hamilelikten 2 yıl kadar önce güzel bi diyet ve motivasyonla 22 kilo vermiştim. Ama işte hamilelikte 25 kilo alıp bunun 11 kilosunu hatıra olarak saklayınca millet konuşuyo. Ben de onlara çemkirmemek için kendimi tutuyorum. Bazen tutamıyorum ama ozaman da büyüğüm oldukları için terbiyesizleşmiş oluyorum. Ah hayat zor :) ben büyüyünce (yani yaşlanıp hala olunca:)) asla yeğenlerimin nefret edeceği saçmalıklar yapmayacağım inşallah. Şimdiden kardeşlerime de öğütlüyorum; Efeye salaklık yapmayınki size saygı duyp sizi sevsin. Zira ben dayılarıma kılım!!
amaaan! millete malzeme olsun da ne olursa olsun bacım.
hele de akraba. tevekkeli, akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz diye bi atasözü var..
sen zayıf olsan da, aman çocuk seni yoruyor, pek yıpranmışsın, erimişsin muhabbeti yaparlardı.
al korseni, giyin kuşan, yap saçını makyajını.
al efeyi de kucağına, şıkır şıkır gez..
senin gibi var mı beeah!
gençsin, sağlıklısın, ayağı yere basan kadınsın..
evlisin, mutlusun ve dahi çocuklusun..
bırak söylensinler, kudursunlar..
ooooh! çekemeyen anten taktırsın, ahahahhah
benim içimden gelen şeyler bunlar..Hahahaha valla okurken bile gaza geldimmnmn tutmayın beni :)
Ya bi de bizim oğlan malum hamakta yatıyo. Kalkması ile yere düşmesi çok kolay. Bi de diyorum ya önemli bi telefon görüşmesiydi. Efe kalksaydı yarıda kesilecekti. Pzt söylemeyi planlıyorum bakalım unutmazsam :)
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel ve bol gezmeli bir haftasonu olsun :)
Oğluşa akşam serum fizyolojik yapamadım çünkü eşim yoktu. Sonuç olarak gece burnu tıkanıp kalkıp durdu. O durumlarda iyice uykusunu açacağını bilsem bile serum fizyolojik yapmalı mıyım sizce??? Komşular da gelebilir tabi o bağrış çağrışa :)
Eğlenin falan ama burayı da ihmal etmeyin yahu :)
merhabalar
herkese güzel bi hafta sonu diiyorum.
bu hafta giremedim topiğe
annem geldi biraz kış hazırlığı yaptık.
kavanozlara menemenlik ve közlenmiş biberle.patlıcanlı kahvaltılık sos yaptık.Eki Görüntüle 816600
oğlumun dün 9.dişi çıktı.27 haziran doğumlu ve dişleri hep ayın 27 sinde çıkıyor:44:
nfk çok geçmiş olsun canım.biran önce iyieşin ana kız.burun tkanıklığında bizde eşim üstleniyor görevi.
bende cesaret edemiyorum.ağlamaarına insen dayanamıyor ya
pembe yalan dünyayı bende sevemedim nedense.avrupa yakasını hiç kaçırmazdım.
avrupa yakasının tekrarını yine izlerim...
yastık konusunda oğlum kzımın bebeliğindeki annemin yaptığı ince yün yastığı kullanıyordu.
geçenlerde bellona,dan şu yastığı aldık.
Sleepon Baby Yastık - Bellona Mobilya
dönüşümlü kulanıyoruz şimdilik.gece biraz önceki yastığında biraz bunda yatıyor bizimki.
Aha işte aynı benim sülalem!! Ben hamilelikten 2 yıl kadar önce güzel bi diyet ve motivasyonla 22 kilo vermiştim. Ama işte hamilelikte 25 kilo alıp bunun 11 kilosunu hatıra olarak saklayınca millet konuşuyo. Ben de onlara çemkirmemek için kendimi tutuyorum. Bazen tutamıyorum ama ozaman da büyüğüm oldukları için terbiyesizleşmiş oluyorum. Ah hayat zor :) ben büyüyünce (yani yaşlanıp hala olunca:)) asla yeğenlerimin nefret edeceği saçmalıklar yapmayacağım inşallah. Şimdiden kardeşlerime de öğütlüyorum; Efeye salaklık yapmayınki size saygı duyp sizi sevsin. Zira ben dayılarıma kılım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?