Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Film mi o da ne???!!!
İzle canım güzel bir şey..

Tv de izledim sanırım. Hastanede geçiyor değil mi?

sinemaya gitmek gibi bi lüksüm yok.
ama arada bi film izleyebilirim. yani izleyebiliriz, di mi?

evet, hastanede başlıyor, sonra dünyanın dört bi köşesinde devam ediyor

Valla bana da öyle gelmişti. Ne ki bu şimdi?

İnception not alalım. Titanic ah ah..
Paranormal activity vardı, ben hiç cesaret edip izlemedim. Sağlam gerilim diye biliyorum.

Hımm ilginç oldu böyle..
inception ı sinemada izlemek isterdim.
evde izlemenin avantajı da, aklının takıldığı yerde geri sarıp o bölümü tekrar izleyebilmek sanırım

paranormal activity hakkında ben de iyi yorumlar okudum.
ancak hareketli kamera bana göre değil. izleyemiyorum..

mesaj konusuna gelince, ben de anlamadım.
ama nedense sinirliyim ve şahıstan bi açıklama bekliyorum.

sinemaya gitmek gibi bi lüksüm yok.
ama arada bi film izleyebilirim. yani izleyebiliriz, di mi?

evet, hastanede başlıyor, sonra dünyanın dört bi köşesinde devam ediyor
İzleyebiliriz tabii ki.. Belki ben de açarım bir şeyler..
Evet o film, çok hoş bir film. Tekrar denk geldiğinde de bakıyorum.
Aynen canım..

Dilanaz tarif muhteşem de fırına gönderip közletme kısmı biraz zor :/

Nfk cım bazen topikte ilk sayfaya atıyor beni telefon; ordan hatırlıyorum:)

Yeni üye mi?? Neyneyse kız çevrende var mı espiri anlayışı böyle olabilecek insanlar??
Çevremdeki kimsenin kk üyeliğimden haberi yok:)
busmai yakınlarda fırın yokmu canım eşin götürmez mi?

bu tarifi deneyeceğim elmaı kurabiye en sevdiğim kurabiye

http://............com/2011/12/09/elmali-kurabiye-tarifi/
Zahmetli kurabiye, sana kolaylıklar diliyorum.

Geçen hafta 1 kilo yufka aldım, sarıp buzluğa atacaktım. Hafta boyunca süründü. 2 tane kaldı, onu da sabah yesek de bitse..

busmai yakınlarda fırın yokmu canım eşin götürmez mi?

bu tarifi deneyeceğim elmaı kurabiye en sevdiğim kurabiye

http://............com/2011/12/09/elmali-kurabiye-tarifi/

Link açmadı

Dedim acaba biri biliyo da şaka olsun diye mi yapıyo..? Neyse belki gelip açıklama yapar.

Oyyyyy börekli veya gözlemeli pazar kahvaltısı!! Yaşasın yemek yemek :))

Benim bi arkadaşım bir güzel yapar elmalı kurabiyeyi; yemeyen bilmez :) ama canım istediğinde o yapıyır diye hiç öğrenmek aklıma gelmedi iyi mi????

Yarın pentiden korse almayı planlıyorum. Önceden almak istediğimde satıcı kız 1,5 yıla kadar önermiyoruz demişti sezeryan sonrasında. Ama bu bayram artık kimseden bişi duymak istemiyorum. Tabiki olay göbekle bitmiyor ama en çok o dikkat çekiyor. Bi akrabam daha kilo ile ilgili bişi diyecek olursa dalış gerçekleştireceğim de o bakımdan :) not: bizim sülalede boy ve kilo takıntısı vardır.

Link açmadı

Dedim acaba biri biliyo da şaka olsun diye mi yapıyo..? Neyse belki gelip açıklama yapar.

Oyyyyy börekli veya gözlemeli pazar kahvaltısı!! Yaşasın yemek yemek :))
Cıks şaka olabilemez. Üyenin diğer yorumları da makul durmuyor, baktım ben. Erkek üye çıkarsa şaşırmam.

Benim bi arkadaşım bir güzel yapar elmalı kurabiyeyi; yemeyen bilmez :) ama canım istediğinde o yapıyır diye hiç öğrenmek aklıma gelmedi iyi mi????
Annem yapardı bize, çok severdim. Kendim yapmadım hiç.. Arkadaşın yapıyorsa hiç uğraşma:)

Ahah bizde nasıl yazayım. Seni 1 senedir görmeyen akraban daha "hoşgeldiniz" diye sarılırken x, ne kadar çok kilo almışsın Der:)))) direk moral düşer
Korse fayda sağlar umarım.

Aha işte aynı benim sülalem!! Ben hamilelikten 2 yıl kadar önce güzel bi diyet ve motivasyonla 22 kilo vermiştim. Ama işte hamilelikte 25 kilo alıp bunun 11 kilosunu hatıra olarak saklayınca millet konuşuyo. Ben de onlara çemkirmemek için kendimi tutuyorum. Bazen tutamıyorum ama ozaman da büyüğüm oldukları için terbiyesizleşmiş oluyorum. Ah hayat zor :) ben büyüyünce (yani yaşlanıp hala olunca:)) asla yeğenlerimin nefret edeceği saçmalıklar yapmayacağım inşallah. Şimdiden kardeşlerime de öğütlüyorum; Efeye salaklık yapmayınki size saygı duyp sizi sevsin. Zira ben dayılarıma kılım!!

Aha işte aynı benim sülalem!! Ben hamilelikten 2 yıl kadar önce güzel bi diyet ve motivasyonla 22 kilo vermiştim. Ama işte hamilelikte 25 kilo alıp bunun 11 kilosunu hatıra olarak saklayınca millet konuşuyo. Ben de onlara çemkirmemek için kendimi tutuyorum. Bazen tutamıyorum ama ozaman da büyüğüm oldukları için terbiyesizleşmiş oluyorum. Ah hayat zor :) ben büyüyünce (yani yaşlanıp hala olunca:)) asla yeğenlerimin nefret edeceği saçmalıklar yapmayacağım inşallah. Şimdiden kardeşlerime de öğütlüyorum; Efeye salaklık yapmayınki size saygı duyp sizi sevsin. Zira ben dayılarıma kılım!!

kuzum, dr a değil de satıcı kıza mı sordun?

ben doğum yapalı henüz bir hafta olmuştu, kontrole gittim. dr kesi yerini muayene etti.
gayet güzel kaynamış. bugünden itibaren korseni giy, hiç değilse şal ya da çarşafla bağla birkaç hafta demişti.
tabi temmuzun sıcağında ben giyemedim o ayrı

senin dr tehlike gördüyse bilmem, ancak sezaryen sonrası korse zararlı diye de duymadım yani..

Benim dr da giy dedi. Ama okadar aci çekiyodum ki imkansızdı. Bi de çok okuyup araştırdım; rahmin sağlıklı bir şekilde eski haline dönmesi için takmamak lazımmış. Satıcı kız medikal korse kullanmamı söylemişti. E o da eşşek yüküyle para diyerekten salladım gitti :)

amaaan! millete malzeme olsun da ne olursa olsun bacım.
hele de akraba. tevekkeli, akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz diye bi atasözü var..
sen zayıf olsan da, aman çocuk seni yoruyor, pek yıpranmışsın, erimişsin muhabbeti yaparlardı.

al korseni, giyin kuşan, yap saçını makyajını.
al efeyi de kucağına, şıkır şıkır gez..
senin gibi var mı beeah!

gençsin, sağlıklısın, ayağı yere basan kadınsın..
evlisin, mutlusun ve dahi çocuklusun..
bırak söylensinler, kudursunlar..
ooooh! çekemeyen anten taktırsın, ahahahhah

Hahahaha valla okurken bile gaza geldimmnmn tutmayın beni :)

Hahahaha valla okurken bile gaza geldimmnmn tutmayın beni :)
benim içimden gelen şeyler bunlar..
sevdiğin işi yapıyorsun, sevdiğin adamla evlisin, efe var. e daha ne olsun?!

kendim için de aynısını düşünüyorum.
benden iyisi var mı?
etrafımda ailemde hala sevmemiş, sevilmemiş kızlar var.
evlenmemiş ve çocuk sahibi de olmamışlar..
şu şarkıyı dinle ne söylemek istediğimi anlayacaksın en sevdiğim şarkılardandır

[video=youtube;SjeIlnwppNc]http://www.youtube.com/watch?v=SjeIlnwppNc[/video]

ailem, dostlarım var. sağlıklıyım, ayşem var.
kariyerde, büyük mevkilerde, yüksek standart ve lüks yaşama ihtiyacım yok.
zira, hayat bana zaten

tüm bunların yanında irili ufaklı sıkıntılar da olacak tabi.. onlarsız da fazla bedava bi hayat olurdu sanırım
yine dünyaya gelsem aynı aileyi, aynı eşi, aynı dostları aynı hayatı isterim beeeen!:114:

Son düzenleme:
ilk akşam dışarı çıkma tecrübemizi yaptık...el ele tutuştuk oynadık dansettik...kimbilir kaç ay daha yapamayacağız bunları.3 saat sonra eve dönsekmi alarm çalmadı hiç evden derken beklenen telefon geldi..sanırım konuştuğum babamdı zira fondan iki veledin çığlıkları geliyordu çabucak eve dönüldü...gece uyandığında bizi bulamayan bebeler teselli edildi...senmisin akşam gezen diyen kızım beşbuçuktan itibaren üzerimde yatarak uyumak istedi:)

yatmadan önce yapılacaklar: bez değişecek hastalarsa burunlar çekilecek ağlasalarda bu onların sağlığı bizim uzun süreli uykularımız için

ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar...biz hastaneden eve geldiğimizden beri kllanıyoruz..boyutları büyüyor zamanla ama ben nerdeyse sırt ortalarına kadar çıkarıyorum yastığın...kzımın böyle başlayan gece macerası sabah suratında park yatağın file iziyle bitiyor...varın siz düşünün geceki pozisyonları...oğlan çok kusardı zaten korkardım yastıksın...o sadece sağdan sola soldan sağa döner...enerji tasarrufu yapar

ben de hastayım buna millet doğuralı 10 yıl olmuş hatıralarını saklıyor biz daha bir yılı dolduk ki bana söyleyenler eve döneli söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…