hayır pembecim yapamadım maalesef
öğleden sonra alışverişe çıktık.eve bir saat önce geldik.
eşimle kerimi yıkadık, uyuttum az önce.
kızıma ayakkabı kendime çanta aldım.eşimde pandufları görünce
dayanamadı kerimede panduf aldık.bizimki bayıldı eve gelince uzun uzun inceledi.
lEki Görüntüle 817556
pandufun modeli bu ama kahverengi
Eki Görüntüle 817557
üsteki modelin bu rengi.
Evet kocabeyoğlunda bulursun canım.Ama özlüyoz biz yaaaaaaaaa. Anneciğine de ki 10 dk milli eğitimin sitesindekilere bakıcam
Elektrik 4 gibi geldi. Mercimek köftesi yaptım. Altüst böreği fırında. Efe baya uyudu ama hala huysuz. Şimdi yine emiyo belki uyur. Kocacığımı delirtti bugün :)
Caddede iki çamaşırcı var. Ama çalışanlarının totolarından haberleri yok. O yüzden gidip sinir olmak istemiyorum. Arife günü ankarada kocabeyoğlu pasajından bakayım diyorum. Çok kalabalık olur ama hiç değilse işinin ehli insanlar.
Hayırlı uğurlu olsun. Denizleri aşacak inşallah annesi:). Yürümeye böyle deniyor bizde:)Çok tatlıııııı. Gülegüle kullansın :)
Biz de bugün ayakkabı aldık henüz yürümeyen oğluşa :)
Adidas Disney Cars 2 I lk Adm ocuk Spor Ayakkab G62988 Adidas ocuk,Gnlk Ayakkab,Gnlk,Gnlk Ayakkab,Gnlk,lk Adm,Gnlk Ayakkab Adida
sizinkide güle güle giysin canım.
süper dadıyı ben ilk kez izledim .daha önceki dadı başkamıydı?
Evet kocabeyoğlunda bulursun canım.
Hayırlı uğurlu olsun. Denizleri aşacak inşallah annesi:). Yürümeye böyle deniyor bizde:)
10 yıldır varolan yasayı uygulayacaklarmış. Bakıcı ve temizlikçilere sigorta zorunluluğu. Sanırsın millet neler kazanıyor da 1000liranın üzerinde birley ödemesi isteniyor. Yabancı uyrukluların getirilip kötü işlerde çalıştırılmasının önüne geçemediler, yedikleri ve çalıp çırptıkları yetmedi şimdi bundan vergi çıkaracaklar. Ha bu arada sanki ülkenin her yerinde süper kreşler var da millet göndermiyo!! 3 çocuk yapalım evde oturup onlara bakalım. Keyfinden çalışıyo çalışan anneler. Allah bildiği gibi yapsın valla çok sinirlendim ve bolca beddua ediyorum şuan.
Ama özlüyoz biz yaaaaaaaaa. Anneciğine de ki 10 dk milli eğitimin sitesindekilere bakıcam
Elektrik 4 gibi geldi. Mercimek köftesi yaptım. Altüst böreği fırında. Efe baya uyudu ama hala huysuz. Şimdi yine emiyo belki uyur. Kocacığımı delirtti bugün :)
Caddede iki çamaşırcı var. Ama çalışanlarının totolarından haberleri yok. O yüzden gidip sinir olmak istemiyorum. Arife günü ankarada kocabeyoğlu pasajından bakayım diyorum. Çok kalabalık olur ama hiç değilse işinin ehli insanlar.
merhaba nfkgünaydın canlar..
dün gece eşim 1de geldi. o gelene kadar yatamadım nedense.
az önce de kahvaltımızı yaptık. eşim yattı, epey hasta.
kaldık mı pazar pazar evde
belki öğleden sonra bi sahil gezmesi yaparız ama..
kahvaltı masası öylece duruyor, mutfak harp alanı.
evi de toplayalım ayşecikle, bi de yıkanacak çamaşırlar var.
var da var yani, ama hava çok güzel burada. kendimi ağaçlık yerlere atasım var..
güzel bi haftasonu olsun inş, hepinizi ve kuzucuklarınızı öperim öperim öperimm
Kixlar 9.dis nerden cikiyir hemen dortlulerin yanindanmi
gereksiz işler bunlardan sorulur. bence bunu da laf olsun diye söylediler.bu tür işlerde çalışanların oylarını toplamak için. tecavüzcülere de hadım edilme cezası gelecekti ama değişen birşey yok.
hiçbir halt yapmayan milletvekillerinin emekli maaşını arttır
doktorların gece gündüz binbir riskle kazandığı alın teri paraya göz dik
her fırsatta 3 çocuk diye laf sok
ne tüp bebeğe yardım et, ne çalışan anneye yardım et
eğitim sistemini her sene değiştir
yok formayı kaldır ,yok olmadı geri getir
hiçbir şeyde adam akıllı işleyen bir düzen yok; biz hala geri kalmış bir ülkeyiz..
Kerem mercimek köftesini seviyor
Dörtlülerin ilk yanı köpek dişi.. Sonrası azılar. 9. Diş azılardan da gelebilir. Bizimki de azı dişi gibi. Ön dişler kadar çabuk belirginleşmiyor. Anlaması zor yani. Dişetini yaralı 1 haftadan fazla olmasına rağmen görünen kemik az:) zor işler bu dişler. Bebelere ve bize bol sabır.
Pembiş daha çok yaz:)) pasif ağresif olmuyoruz:)) bu konuyu sık sık gündeme getirelim, içimizdeki isaura'lar ölsünnnn.
Aman benim dayılar patavatsız, anneme de derler herkesin içinde " kız x çok kilo almışsın" bir de Bayram gibi günlerde bu konuşmaları var ya.. Ben de sinirlendim:))
Bu efe var ya:)) arabada oturmakla en iyisini yapmışsın, uyanınca gidersin:)
Hımm kötü olmuş. Gelir belki?
Aa özlem:)
Annen gidince aden'e kim bakacak?
Günaydın canım, eşine geçmiş olsun.
Aryacığımın dişi hayırlı olsun.
Azıdan önce veya sonra çıkabilir:) normal diye biliyorum.
Ama özlüyoz biz yaaaaaaaaa. Anneciğine de ki 10 dk milli eğitimin sitesindekilere bakıcam
Hmmmm, iyi fikir.Annem kül yutmaz ama. Kardeşimlere gittiğinde eşi ve kardeşim bilgisayar başına geçiyormuş.Annem bu ne ya diyor, ellerinde birer bilgisayar.Kadın da haklı.
Oğluşun kumlar ve topraklarla oynamayı çok sevdiğini farkedince ona köftelik bulgurla oynama şansı verdim.. Sonrası süpürme:)
Eki Görüntüle 817735
naber canımmm
Aden kesin hepsini ağzına atardı.
Yeriz biz de o adeni:))Evet ben.Benim iki günüm boş canım.Bir gün de eşim bakacak.Pazartesi ve cuma da kv bakacak.
Aden kesin hepsini ağzına atardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?