benim içimden gelen şeyler bunlar..
sevdiğin işi yapıyorsun, sevdiğin adamla evlisin, efe var. e daha ne olsun?!
kendim için de aynısını düşünüyorum.
benden iyisi var mı?
etrafımda ailemde hala sevmemiş, sevilmemiş kızlar var.
evlenmemiş ve çocuk sahibi de olmamışlar..
şu şarkıyı dinle ne söylemek istediğimi anlayacaksın en sevdiğim şarkılardandır
[video=youtube;SjeIlnwppNc]http://www.youtube.com/watch?v=SjeIlnwppNc[/video]
ailem, dostlarım var. sağlıklıyım, ayşem var.
kariyerde, büyük mevkilerde, yüksek standart ve lüks yaşama ihtiyacım yok.
zira, hayat bana zaten
tüm bunların yanında irili ufaklı sıkıntılar da olacak tabi.. onlarsız da fazla bedava bi hayat olurdu sanırım
yine dünyaya gelsem aynı aileyi, aynı eşi, aynı dostları aynı hayatı isterim beeeen!:114:
ilk akşam dışarı çıkma tecrübemizi yaptık...el ele tutuştuk oynadık dansettik...kimbilir kaç ay daha yapamayacağız bunları.3 saat sonra eve dönsekmi alarm çalmadı hiç evden derken beklenen telefon geldi..sanırım konuştuğum babamdı zira fondan iki veledin çığlıkları geliyorduçabucak eve dönüldü...gece uyandığında bizi bulamayan bebeler teselli edildi...senmisin akşam gezen diyen kızım beşbuçuktan itibaren üzerimde yatarak uyumak istedi:)
yatmadan önce yapılacaklar: bez değişecek hastalarsa burunlar çekilecek ağlasalarda bu onların sağlığı bizim uzun süreli uykularımız için
ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar...biz hastaneden eve geldiğimizden beri kllanıyoruz..boyutları büyüyor zamanla ama ben nerdeyse sırt ortalarına kadar çıkarıyorum yastığın...kzımın böyle başlayan gece macerası sabah suratında park yatağın file iziyle bitiyor...varın siz düşünün geceki pozisyonları...oğlan çok kusardı zaten korkardım yastıksın...o sadece sağdan sola soldan sağa döner...enerji tasarrufu yapar
ben de hastayım buna millet doğuralı 10 yıl olmuş hatıralarını saklıyor biz daha bir yılı dolduk ki bana söyleyenler eve döneli söylüyor
https://www.facebook.com/pages/Cahide-Sultan/248643921847519
pembe tekrar denedim.bakalım açılacakmı?
Konuşmadım ama zaten onun da bakabileceğini sanmıyorum. Birde bana yazık, misafir mi ağırlayım, okula mı gideyim, aryayla mı ilgileneyim?günaydın canlar..
dün neneye gittik. malum benim telefonun kadınlar kulübüne gıcığı var, okumak için bile açamadım.
kaç kez denedim. mesaj da yazamadım. şu işe bi çözüm bulmam lazım.
kusura bakmayın, merak da da ettiniz, ama hamdolsun kötü bi durum yok
eşim bugün mesaide, annemler yazlığa gidiyor. ayşecikle biz de gitsek mi diye düşündüm vazgeçtim.
yengem ve yeğenim de orada olacak, tam iyileşmedik. şimdi onları da hasta etmeyelim. :2:
ne dağılması kıııız?!
hoş geçen seneye göre katılımda ve buna bağlı olarak performansta bi düşüş var ama.
kalan sağlar bizimdir.
canım ayşceğin kalınlıkları farklı ikisi yün, biri pamuk üç yastığı var.
ilk aylarda sürekli kusuyordu. o yüzden yatak altına koyup yükseltmiştim baş kısmını.
bunu da sayarsak diyebilirimki 2-3 aylıktan beri yastık kullanıyoruz.
sanırım bi 6 aydır falan da yatağın üstünde yastığı. ince bi şey. ama yine de yükselti sağlıyor.
daha rahat uyuduğunu düşünüyorum. yastığa yatırırken omuzlarını da koyuyorum. ki boynu ağırmasın.
uyku halinde sağa sola dönüyor, başının altından çıkıyor ama yastığa devam
sahalarda görmek istediğimiz davranışlar bunlar
işte böle bi şi
tantitoni pahalı bi yer diye aklımda kalmış, oraya da bakarım.
ama sanırım benim karacaya gitmem lazımmmmm
Allah kabul etsin canım, yapmışsınızdır mevlüdü.
ayşecik neredeyse iyileşti diyebilirim. ben de geçen günlerden çok daha iyiyim, sağolasınn
daha geçen gün 2 hafta sonra mı gitsem diyordun,
şimdi arkadaşına ışınlandın öyle mii?hadi bakalım, iyi eğlenceler size.
inş hediyesini de beğenir.
ayıp etmiş..
geçen arkadaşlarının yanında emrivaki. bugün bebeği içerde bırakıp ayakkabılar ayakta kapıda bekleme.
nereye gidiyor bu?!
daha senenin başı. bence kaşına al, konuş.
bu ufak şeyler, diğerlerini getirir. senin de canın sıkılır.
yani acil bi şey olur, zaten sen de esnek davranırsın.
ama alelade bi günde kaçar gibi gitmesi de hoş değil.
zaten efenin yanında durduğu saat belli yani..
evet, avrupa yakası neredeyse ana karakterlerin diziden ayrılıp da
zarar almadan yenilerle daha da güzelleşerek devam edebilen tek dizi. gülse bilselin bu manada büyük mahareti var.
inş yalan dünya da öyle olur.
ben henüz hiç bakmadım, başladı mı bilmiyorum. arada bi bakıyorumdum zati.
bu seneki dizim belli. atv de menderes dönemini anlatan 'ben onu çok sevdim'
ben bu diziyi çook sevdimmm
eşim mesaide, bacım kursa gitti, annemler yazlıkta.
nasıl gezmeli bi haftasonu olacak bilemiyorum
burnu tıkalıysa, onu göze alacaksın bacım.
inan biz de bağrış çağrış savaş veriyoruz ayşecikle.
nasıl ağlıyor, nasıl ağlıyor.
eşim dayanamıyor. odadan çıkıyor. ben yokken yap diyor.
ama geçen gece burnum tıkalıyken uyuyamıyordum.
serum fiz. kullan dedi. kendime yapamam dedim.
istersen ben yapayım dedi, eee dedim, ayşeciğe yapamıyordun, bana nasıl yapacaksın
ona kıyamam ama sana yaparım diyo
şaka bi yana, zaten uykusu sorunlu.
bence burnu tıkalıysa onu yapmadan yatırma.
ahh canımm, geçmiş olsun:26:
bu geçen söylediğin rahatsızlıkla alakalı mı yeni bi şey mi?
kv ile konuşmadın di mi? annen hastanede, arya malum. okulun var.
her yükü sırtına alma gözünü seveyim yaaa
Çok iyi hissetmiyorsun belli.. Bir de hastalık konusunda şunu kabullenmeliyiz: hastalanacaklar. Bu aslında iyi bir şey, şimdiden bağışıklık sistemleri gelişecek. Allah çözümsüz dert vermesin.
Eşin yardımcı oluyor mu?
Biz de oğlumda bu yastığı kullandık. Geçen yıl kreşe bile götürdü:))
Hayırlı olsun sizin yastığınız da..
Şarjlı kılıf iyiymiş:))) kablonun ucu kısa, fişe takılıyken kullanamıyorum:/
Çok güzel tarif, ağzım sulandı.
Yalnız herhalde.. Zor bir durum ya, her şey yaşında güzel. Ben şu anda çocukların karşısında kendimi yaşlı hissediyorum. 40 il yaşları hayal edemiyorum.
Film mi o da ne???!!!
İzle canım güzel bir şey..
Tv de izledim sanırım. Hastanede geçiyor değil mi?
Ahah senin de mi dayıların? + teyzeler var bende:))Aha işte aynı benim sülalem!! Ben hamilelikten 2 yıl kadar önce güzel bi diyet ve motivasyonla 22 kilo vermiştim. Ama işte hamilelikte 25 kilo alıp bunun 11 kilosunu hatıra olarak saklayınca millet konuşuyo. Ben de onlara çemkirmemek için kendimi tutuyorum. Bazen tutamıyorum ama ozaman da büyüğüm oldukları için terbiyesizleşmiş oluyorum. Ah hayat zor :) ben büyüyünce (yani yaşlanıp hala olunca:)) asla yeğenlerimin nefret edeceği saçmalıklar yapmayacağım inşallah. Şimdiden kardeşlerime de öğütlüyorum; Efeye salaklık yapmayınki size saygı duyp sizi sevsin. Zira ben dayılarıma kılım!!
Çok kibarsınNetin azizliği; mesaj tekrarı yapmışım :/ görüntü kirliliğinden ötürü özür dilerim :)
Heyt be yürü be pembiş:))amaaan! millete malzeme olsun da ne olursa olsun bacım.
hele de akraba. tevekkeli, akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz diye bi atasözü var..
sen zayıf olsan da, aman çocuk seni yoruyor, pek yıpranmışsın, erimişsin muhabbeti yaparlardı.
al korseni, giyin kuşan, yap saçını makyajını.
al efeyi de kucağına, şıkır şıkır gez..
senin gibi var mı beeah!
gençsin, sağlıklısın, ayağı yere basan kadınsın..
evlisin, mutlusun ve dahi çocuklusun..
bırak söylensinler, kudursunlar..
ooooh! çekemeyen anten taktırsın, ahahahhah
Oo dışarı çıkılmış.. Sefanız olsun.ilk akşam dışarı çıkma tecrübemizi yaptık...el ele tutuştuk oynadık dansettik...kimbilir kaç ay daha yapamayacağız bunları.3 saat sonra eve dönsekmi alarm çalmadı hiç evden derken beklenen telefon geldi..sanırım konuştuğum babamdı zira fondan iki veledin çığlıkları geliyorduçabucak eve dönüldü...gece uyandığında bizi bulamayan bebeler teselli edildi...senmisin akşam gezen diyen kızım beşbuçuktan itibaren üzerimde yatarak uyumak istedi:)
yatmadan önce yapılacaklar: bez değişecek hastalarsa burunlar çekilecek ağlasalarda bu onların sağlığı bizim uzun süreli uykularımız için
ben de hastayım buna millet doğuralı 10 yıl olmuş hatıralarını saklıyor biz daha bir yılı dolduk ki bana söyleyenler eve döneli söylüyor
Cahide desen yeterdi:))https://www.facebook.com/pages/Cahide-Sultan/248643921847519
pembe tekrar denedim.bakalım açılacakmı?
Evet canım şimdi anlaşıldıDünden beri 3-4 kez cvp yazdım, gönderemedim. Net zayıf, ondan sıkıntı oluyor galiba.
Konuşmadım ama zaten onun da bakabileceğini sanmıyorum. Birde bana yazık, misafir mi ağırlayım, okula mı gideyim, aryayla mı ilgileneyim?
Annemin geçenki sonuçları karaciğer iltihaplanmasını gösteriyormuş, bu sebebten hastaneye yattı. Ama durumu iyiye gidiyor, ptesi çıkar inşallah.
Eşim mi??:)) eşim cumadan gitti kayseriye. Arkadaşlarıyla vakit geçirip stres atacak! Hep ben söylerim yalan değil, git kafanı dağıt diye. Ama bu haftasonu bana destek olsaydı, yalnız kalamıyoruz diye şikayet ediyoruz, bu da iyi bir fırsattı isteyene.... Neyse susuyorum. Ama sonumu iyi görmüyorum.
Nfk sana da cvp oldu mu bu??? Şimdi ben herşeyi nasıl üstüme almayım?
Zavallı klavye:)günaydın
dün 9 da kalan oğlumuz
7.30 ev ahalisini uyandırdı sağolsun.
kahvatımızı yaptık bi bakayım ne var ne yok.
pembe çizgii olan şekli çok beğendim onu deniycem.
elmalı kurabiyeyi çok severim.busmai niye garip gelsin kız.
heryerde közüyorlar.zaten fırınları yanıyor parasınıda veriyorsun.
bu arada bizim klavyenin bazı tuşları arızalı.L tuşuna üç kez basıyorum.
oğumun darbelerine dayanamadı.
Evet canım, şeker kız candy ah ah:) olsa da izlesem.Neyneyse sen de mi candy cisin benim gibi:)
Pembiş bana da doktor korse takarsan karnın hep kalır kendini toparlayamaz demişti.
Dilanaz ben burda hiç fırında közleten duymadım yaa garipsemesinler beni
neyneyse szide aynı yastıktan almışsınız.
nasıl memnunmusunuz?
Aryam senin anlattıklarında şu salı günü terapiste götüreceğim arkadaşımı görüyorum sanki!
Dünden beri 3-4 kez cvp yazdım, gönderemedim. Net zayıf, ondan sıkıntı oluyor galiba.
Konuşmadım ama zaten onun da bakabileceğini sanmıyorum. Birde bana yazık, misafir mi ağırlayım, okula mı gideyim, aryayla mı ilgileneyim?
Annemin geçenki sonuçları karaciğer iltihaplanmasını gösteriyormuş, bu sebebten hastaneye yattı. Ama durumu iyiye gidiyor, ptesi çıkar inşallah.
Eşim mi??:)) eşim cumadan gitti kayseriye. Arkadaşlarıyla vakit geçirip stres atacak! Hep ben söylerim yalan değil, git kafanı dağıt diye. Ama bu haftasonu bana destek olsaydı, yalnız kalamıyoruz diye şikayet ediyoruz, bu da iyi bir fırsattı isteyene.... Neyse susuyorum. Ama sonumu iyi görmüyorum.
Nfk sana da cvp oldu mu bu??? Şimdi ben herşeyi nasıl üstüme almayım?
Neyneyse sen de mi candy cisin benim gibi:)
Pembiş bana da doktor korse takarsan karnın hep kalır kendini toparlayamaz demişti.
Dilanaz ben burda hiç fırında közleten duymadım yaa garipsemesinler beni
günaydın
dün 9 da kalan oğlumuz
7.30 ev ahalisini uyandırdı sağolsun.
kahvatımızı yaptık bi bakayım ne var ne yok.
pembe çizgii olan şekli çok beğendim onu deniycem.
elmalı kurabiyeyi çok severim.busmai niye garip gelsin kız.
heryerde közüyorlar.zaten fırınları yanıyor parasınıda veriyorsun.
bu arada bizim klavyenin bazı tuşları arızalı.L tuşuna üç kez basıyorum.
oğumun darbelerine dayanamadı.
Ahah senin de mi dayıların? + teyzeler var bende:))
Bekarken de yaparlardı zaten. Ben de 2010'da 20 kg verdim. Şimdi yine fazlayım. Tartılmıyorum da..
Çok kibarsın
Heyt be yürü be pembiş:))
Bu nfk'dan iyi bir hatip olur:)
Oo dışarı çıkılmış.. Sefanız olsun.
Cahide desen yeterdi:))
Evet canım şimdi anlaşıldıüzüldüm bu duruma.. Biraz düşünce beklemek çok sanırım.
Zavallı klavye:)
günaydın canlar..
dün gece eşim 1de geldi. o gelene kadar yatamadım nedense.
az önce de kahvaltımızı yaptık. eşim yattı, epey hasta.
kaldık mı pazar pazar evde
belki öğleden sonra bi sahil gezmesi yaparız ama..
kahvaltı masası öylece duruyor, mutfak harp alanı.
evi de toplayalım ayşecikle, bi de yıkanacak çamaşırlar var.
var da var yani, ama hava çok güzel burada. kendimi ağaçlık yerlere atasım var..
güzel bi haftasonu olsun inş, hepinizi ve kuzucuklarınızı öperim öperim öperimm
:) benimde terapiste gitmem yakındır.
Bu arada benim kızın iştahsızlığı anlaşıldı, azı dişi patlamış, hasta olmamasına çok sevindim. Yalnız bizim köpek dişleri çıkmadı daha hiç, nolmal mi onlar çıkmadan azının patlaması??
Günaydın herkeseee...
Uğrayamadım, yoğunluk vardı baya.
Annem karaciğer iltihaplanması sonucu hastanede yatıyor. Yanında olamadığım için çok üzülüyorum ama çok ciddi bir durum yok şükür. Haftaya da rapor alıp aryaya bakmam gerekiyor bu durumda.
Bunun üstüne de aryanın yine diyet yapası tuttu. Hiçbirşey yemiyor kuru kuru öksürüyor. Sinirlerim bozuldu iyice.
Pembiş daha çok yaz:)) pasif ağresif olmuyoruz:)) bu konuyu sık sık gündeme getirelim, içimizdeki isaura'lar ölsünnnn.Kızımmmmmm gitme desene!! Pasif agresif olmıcan bu kocalara; aktif bir şekilde kötü davranıcan :) ama diyorum ya sende bi isaura tuhu var ben yok edicem onu :)
Evet evet bi de öyle bişi okumuştum nette. Yalnız bunlara hiç gerek kalmadı çünkü pentinin xl ı bana olmadıııııııııı!! Okadar dar ki anlatamam. Zaten 42-44 bedene denk geliyomuş. Ki ben daha büyüğümmmmmmm. Oy ben nerelere gidemmmmmneyse gittim adil ışığın büyük bedeninden bi gömlek bi kısa kollu bluz aldım zayıf gösterdiler. Lcden de uzun bi hırka aldım. Bi de güzel bi siyah pantolon alırsam oldu da bitti maşallahhhh
Fırsat bulursam ben de denicem. Güzel bi görüntü
L yapacağın zaman büyük ı yap bari olmadı :)
Teyzeler kilolu oldukları için bişi demiyolar. Dayılarıma neyse?!? Erkek dediğin yeğeni bile olsa kıçına başına bakıp bişi dememeli!! Kızdım yine :)
Biz de seni öperiz :)
Sanırım önce azılar çıkıyo zaten.
Bu efe var ya:)) arabada oturmakla en iyisini yapmışsın, uyanınca gidersin:)Oğlum durdu durdu eve gelirken arabada uyudu!! Bu üç etti 15 aylık hayatında. Neyse babamızı eve yolladım ben arabada onun kalkmasını beklyorum. Kucaklayıp eve götürürsem krsin kalkar :/
Hımm kötü olmuş. Gelir belki?Bu arada eşimden haber geldi; elektrikler kesikmiş. Pazar günü insanların çamaşır ütü vs işlerini hallettikleri gün. Yapılır mı bu?!?!
Aa özlem:)Merhaba kızlar.Uzun zamandır giremiyorum.Tablet de sorun olunca dizüstü bilgisayardan girebiliyorum.Aden' e annem bakıyor.Bir taraftan çocuk bakıp bir taraftan yemek ve temizliğimi yapmaya çalışıyor.Öyle olunca da o böyle çalışırken ben de bilgisayar başına geçip vakit geçiremiyorum. Tablet olunca emzşrirken en azından okuyordum. Hepinizi çok özledim.Annem yakında gidecek. O zaman bol bol yazarım inşallah.Beni yok yazmayın, izinliyim.
Günaydın canım, eşine geçmiş olsun.günaydın canlar..
dün gece eşim 1de geldi. o gelene kadar yatamadım nedense.
az önce de kahvaltımızı yaptık. eşim yattı, epey hasta.
kaldık mı pazar pazar evde
belki öğleden sonra bi sahil gezmesi yaparız ama..
kahvaltı masası öylece duruyor, mutfak harp alanı.
evi de toplayalım ayşecikle, bi de yıkanacak çamaşırlar var.
var da var yani, ama hava çok güzel burada. kendimi ağaçlık yerlere atasım var..
güzel bi haftasonu olsun inş, hepinizi ve kuzucuklarınızı öperim öperim öperimm
Aryacığımın dişi hayırlı olsun.:) benimde terapiste gitmem yakındır.
Bu arada benim kızın iştahsızlığı anlaşıldı, azı dişi patlamış, hasta olmamasına çok sevindim. Yalnız bizim köpek dişleri çıkmadı daha hiç, nolmal mi onlar çıkmadan azının patlaması??
:) benimde terapiste gitmem yakındır.
Merhaba kızlar.Uzun zamandır giremiyorum.Tablet de sorun olunca dizüstü bilgisayardan girebiliyorum.Aden' e annem bakıyor.Bir taraftan çocuk bakıp bir taraftan yemek ve temizliğimi yapmaya çalışıyor.Öyle olunca da o böyle çalışırken ben de bilgisayar başına geçip vakit geçiremiyorum. Tablet olunca emzşrirken en azından okuyordum. Hepinizi çok özledim.Annem yakında gidecek. O zaman bol bol yazarım inşallah.Beni yok yazmayın, izinliyim.
Pembiş daha çok yaz:)) pasif ağresif olmuyoruz:)) bu konuyu sık sık gündeme getirelim, içimizdeki isaura'lar ölsünnnn.
Aman benim dayılar patavatsız, anneme de derler herkesin içinde " kız x çok kilo almışsın" bir de Bayram gibi günlerde bu konuşmaları var ya.. Ben de sinirlendim:))
Bu efe var ya:)) arabada oturmakla en iyisini yapmışsın, uyanınca gidersin:)
Hımm kötü olmuş. Gelir belki?
Aa özlem:)
Annen gidince aden'e kim bakacak?
Günaydın canım, eşine geçmiş olsun.
Aryacığımın dişi hayırlı olsun.
Azıdan önce veya sonra çıkabilir:) normal diye biliyorum.
Pembiş sen de normal iç çamaşırcılara bak korse için
Boşver pentiyi
Evet normal; bizim de öyle.
Bu arada kocana ne beklentin varsa söylemek zorundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?