Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok güzel anlatmışsın canımcım. Aynen katılıyorum bu duygu ve düşüncelere. Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun. İşte işin sinir tarafı insanların bu mutluluğa gölge düşürmeye çalışması. Hani motive edici birşeyler diyebilecekken saçma sapan birşeyler demeleri. Bakalım bu bayram neler olacak....?

Cesaretinizddn dolayı tebrik ediyorum efenim :) yani ben Efeyi hayatta bırakıp çıkamam akşamları. Hayal edemiyorum olacakları :)))

İlk kurban bayramında 3,5 aylık mı neydi oğluş. Aynen dediğin gibi bi ton laf yemiştim. Gecede 2 saat uykum vardı ve insanlar benden şen şakrak olmamı bekliyordu. Ha bi de tüm doğum kilolarımı vermemi!! Sabah sabah bedddua ve küfür edicem tutuyorum kendimi :)))

Amanınnnnnnnnnnn. Çok güzel görünüyor kızzzz. Eminim tadı da güzeldir... Eşimin siparişi üzerine bugün altüst böreği ve mercimek köftesi yapacağım. Acaba bundan da yapsam mı?? Sabah sabah iştahım kabardıııııııı!! :) hangi şekli vereceksin?? Çizgili daha kolay sanki?? Düğme gibi olanda hem bardakla kes hem ortaya çizik at hem çatalla kenarları bastır var...??

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn. Süper bir pazar olsun. Pzt hiç gelmesin biz bugün yegane alışveriş merkezimize gideceğiz inşallah :) sonrası evde pinekleme.

Dünden beri 3-4 kez cvp yazdım, gönderemedim. Net zayıf, ondan sıkıntı oluyor galiba. Konuşmadım ama zaten onun da bakabileceğini sanmıyorum. Birde bana yazık, misafir mi ağırlayım, okula mı gideyim, aryayla mı ilgileneyim?
Annemin geçenki sonuçları karaciğer iltihaplanmasını gösteriyormuş, bu sebebten hastaneye yattı. Ama durumu iyiye gidiyor, ptesi çıkar inşallah.

Eşim mi??:)) eşim cumadan gitti kayseriye. Arkadaşlarıyla vakit geçirip stres atacak! Hep ben söylerim yalan değil, git kafanı dağıt diye. Ama bu haftasonu bana destek olsaydı, yalnız kalamıyoruz diye şikayet ediyoruz, bu da iyi bir fırsattı isteyene.... Neyse susuyorum. Ama sonumu iyi görmüyorum.
Nfk sana da cvp oldu mu bu??? Şimdi ben herşeyi nasıl üstüme almayım?

Neyneyse sen de mi candy cisin benim gibi:)
Pembiş bana da doktor korse takarsan karnın hep kalır kendini toparlayamaz demişti.
Dilanaz ben burda hiç fırında közleten duymadım yaa garipsemesinler beni

Aryam senin anlattıklarında şu salı günü terapiste götüreceğim arkadaşımı görüyorum sanki!

günaydın
dün 9 da kalan oğlumuz

7.30 ev ahalisini uyandırdı sağolsun.

kahvatımızı yaptık bi bakayım ne var ne yok.

pembe çizgii olan şekli çok beğendim onu deniycem.

elmalı kurabiyeyi çok severim.busmai niye garip gelsin kız.

heryerde közüyorlar.zaten fırınları yanıyor parasınıda veriyorsun.

bu arada bizim klavyenin bazı tuşları arızalı.L tuşuna üç kez basıyorum.

oğumun darbelerine dayanamadı.

neyneyse szide aynı yastıktan almışsınız.

nasıl memnunmusunuz?

Ahah senin de mi dayıların? + teyzeler var bende:))
Bekarken de yaparlardı zaten. Ben de 2010'da 20 kg verdim. Şimdi yine fazlayım. Tartılmıyorum da..
Netin azizliği; mesaj tekrarı yapmışım :/ görüntü kirliliğinden ötürü özür dilerim :)
Çok kibarsın
Heyt be yürü be pembiş:))
Bu nfk'dan iyi bir hatip olur:)

Oo dışarı çıkılmış.. Sefanız olsun.

Cahide desen yeterdi:))

Evet canım şimdi anlaşıldı üzüldüm bu duruma.. Biraz düşünce beklemek çok sanırım.
Zavallı klavye:)

Pembiş bana da doktor korse takarsan karnın hep kalır kendini toparlayamaz demişti.
Evet canım, şeker kız candy ah ah:) olsa da izlesem.

neyneyse szide aynı yastıktan almışsınız.

nasıl memnunmusunuz?

Evet çok memnun kaldık yalnız sana tavsiyem yedek kılıf alman.. Çocuklar çok kirletiyorlar. Bir de daha büyüyünce yok çiş kaçırıyor yastığa bulaşıyor falan, ben rahatsız oluyorum. Yastıklarını çift kılıflarım.

günaydın canlar..

dün gece eşim 1de geldi. o gelene kadar yatamadım nedense.
az önce de kahvaltımızı yaptık. eşim yattı, epey hasta.
kaldık mı pazar pazar evde
belki öğleden sonra bi sahil gezmesi yaparız ama..

kahvaltı masası öylece duruyor, mutfak harp alanı.
evi de toplayalım ayşecikle, bi de yıkanacak çamaşırlar var.
var da var yani, ama hava çok güzel burada. kendimi ağaçlık yerlere atasım var..
güzel bi haftasonu olsun inş, hepinizi ve kuzucuklarınızı öperim öperim öperimm

Aryam senin anlattıklarında şu salı günü terapiste götüreceğim arkadaşımı görüyorum sanki!

:) benimde terapiste gitmem yakındır.

Bu arada benim kızın iştahsızlığı anlaşıldı, azı dişi patlamış, hasta olmamasına çok sevindim. Yalnız bizim köpek dişleri çıkmadı daha hiç, nolmal mi onlar çıkmadan azının patlaması??

Kızımmmmmm gitme desene!! Pasif agresif olmıcan bu kocalara; aktif bir şekilde kötü davranıcan :) ama diyorum ya sende bi isaura tuhu var ben yok edicem onu :)

Evet evet bi de öyle bişi okumuştum nette. Yalnız bunlara hiç gerek kalmadı çünkü pentinin xl ı bana olmadıııııııııı!! Okadar dar ki anlatamam. Zaten 42-44 bedene denk geliyomuş. Ki ben daha büyüğümmmmmmm. Oy ben nerelere gidemmmmm neyse gittim adil ışığın büyük bedeninden bi gömlek bi kısa kollu bluz aldım zayıf gösterdiler. Lcden de uzun bi hırka aldım. Bi de güzel bi siyah pantolon alırsam oldu da bitti maşallahhhh

Fırsat bulursam ben de denicem. Güzel bi görüntü

L yapacağın zaman büyük ı yap bari olmadı :)

Teyzeler kilolu oldukları için bişi demiyolar. Dayılarıma neyse?!? Erkek dediğin yeğeni bile olsa kıçına başına bakıp bişi dememeli!! Kızdım yine :)

Biz de seni öperiz :)

Sanırım önce azılar çıkıyo zaten.

Oğlum durdu durdu eve gelirken arabada uyudu!! Bu üç etti 15 aylık hayatında. Neyse babamızı eve yolladım ben arabada onun kalkmasını beklyorum. Kucaklayıp eve götürürsem krsin kalkar :/

Bu arada eşimden haber geldi; elektrikler kesikmiş. Pazar günü insanların çamaşır ütü vs işlerini hallettikleri gün. Yapılır mı bu?!?!

Merhaba kızlar.Uzun zamandır giremiyorum.Tablet de sorun olunca dizüstü bilgisayardan girebiliyorum.Aden' e annem bakıyor.Bir taraftan çocuk bakıp bir taraftan yemek ve temizliğimi yapmaya çalışıyor.Öyle olunca da o böyle çalışırken ben de bilgisayar başına geçip vakit geçiremiyorum. Tablet olunca emzşrirken en azından okuyordum. Hepinizi çok özledim.Annem yakında gidecek.O zaman bol bol yazarım inşallah.Beni yok yazmayın, izinliyim.

Geçmiş olsun canım.Anne gibisi yok, bebişlere kesinlikle bizden sonra en iyi onlar bakıyor.Umarım annen tez zamanda iyileşir.

Pembiş daha çok yaz:)) pasif ağresif olmuyoruz:)) bu konuyu sık sık gündeme getirelim, içimizdeki isaura'lar ölsünnnn.
Aman benim dayılar patavatsız, anneme de derler herkesin içinde " kız x çok kilo almışsın" bir de Bayram gibi günlerde bu konuşmaları var ya.. Ben de sinirlendim:))

Oğlum durdu durdu eve gelirken arabada uyudu!! Bu üç etti 15 aylık hayatında. Neyse babamızı eve yolladım ben arabada onun kalkmasını beklyorum. Kucaklayıp eve götürürsem krsin kalkar :/
Bu efe var ya:)) arabada oturmakla en iyisini yapmışsın, uyanınca gidersin:)

Bu arada eşimden haber geldi; elektrikler kesikmiş. Pazar günü insanların çamaşır ütü vs işlerini hallettikleri gün. Yapılır mı bu?!?!
Hımm kötü olmuş. Gelir belki?

Aa özlem:)
Annen gidince aden'e kim bakacak?

Günaydın canım, eşine geçmiş olsun.

Aryacığımın dişi hayırlı olsun.
Azıdan önce veya sonra çıkabilir:) normal diye biliyorum.

Pembiş sen de normal iç çamaşırcılara bak korse için
Boşver pentiyi

Evet normal; bizim de öyle.

Bu arada kocana ne beklentin varsa söylemek zorundasın

Ama özlüyoz biz yaaaaaaaaa. Anneciğine de ki 10 dk milli eğitimin sitesindekilere bakıcam

Elektrik 4 gibi geldi. Mercimek köftesi yaptım. Altüst böreği fırında. Efe baya uyudu ama hala huysuz. Şimdi yine emiyo belki uyur. Kocacığımı delirtti bugün :)

Pembiş sen de normal iç çamaşırcılara bak korse için
Boşver pentiyi

Evet normal; bizim de öyle.

Bu arada kocana ne beklentin varsa söylemek zorundasın

Caddede iki çamaşırcı var. Ama çalışanlarının totolarından haberleri yok. O yüzden gidip sinir olmak istemiyorum. Arife günü ankarada kocabeyoğlu pasajından bakayım diyorum. Çok kalabalık olur ama hiç değilse işinin ehli insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…