- 8 Ağustos 2011
- 12.655
- 15.028
- 498
Dilanaz, dişiniz de hayırlı olsun bu arada :)
zaten sorunu senle. nazı niyazı hep sana. bence artık öğleyin eve gidip emzirsen de bakıcı teyze uyutsun.
öğleleri alışınca da, sen biberonla uyutmaya çalışırsın, böyle böyle tamamen alışır inş.
alıntı denizi yapmak değildi niyetim, lakin sayfalar o kadann boşki benimki fazla uzun görüküyo aplaa
oğlunu seviyor, iyi bakıyorsa ne mutlu. eğer sosyal açıdan ilişki kurmakta zorlanıyorsa, yavaş yavaş açılır.
kendine güven meselesi.
geçenlerde babam haber izliyordu show tv de
bi diş hekimi, ilk çıkan süt dişlerinin fırçalanması gerektiğini söylüyor. manyak mı ne?!
parmağımıza temiz tülbenti takıp silecekmişiz. 18 ay da çok erken ya!
yeğenim iki yaşında, annesi fırçalarken özeniyor diye ona da minicik bi fırça almışlar.
sadece çiğniyor ağzında geziyor fırçayla.
sağol bacım. inş biz iyi oluyoruz da bu sefer eşim hastalandı
dişleriniz de hayırlı olsun, gözünüz aydın..
oo, kışlık hazırlıklar tamam. afiyet şeker olsun. benim annemin hiiiç işi olmaz menemendi, domates sosuydu, turşuydu.
ama köz biberi çok sever. kendine yapmış birkaç kavanoz. bugün de 15 kg biber almışlar babamla işte
yazlıkta yengemle bana yapacaklarmış sağolsunlar
çılgın veletler, bence hepsi dayak istediği için ağlıyor, ahahahahah
anaokulu öğretmenliği yaparken 3-4 yaş grubundaydım.
hatırlıyorum, bazı çocuklar diş fırçalasınlar diye fırçanın üzerine sıktığım o mercimek kadar diş macununu yiyorlardı.
sonra da şapur şupur yalanıyorlardı veletler
SAĞOL canım ne kadar giremesemde aklım da hep burada
eskilierden zeynep vardı, tuğçe vardı.artık hiç uğramaz oldular.
mahmut kerim bu araar kitaplar merak sardı.ablasının masal kitaplarını inceliyor.bende
kızıma ilk aldığımız kitapları saklamıştım onları çıkardım (.eşim hiç bişeyi atmıyorsun herşeyi saklıyorsun) diye kızar bana.
ama ben büyüyünce ona göstermek için sakladım.şimdide kardeşi kullanıyor.
Eki Görüntüle 816730 Eki Görüntüle 816731 Eki Görüntüle 816732
bu kitaplar bizimki çok seviyor.parmağımızla göstermeye başladık
onun güvenini konuşarak sen getirebilirsin.Göz teması kuramaz her zaman. Aynen dediğin gibi kendine güven meselesi. Mesela bi hediye aldığımda da teşekkür etmek yerine ne gerek vardı vsvs der. Ayrı dünyaların insanıyız sonuç olarak :))
Babanız hasta olmasınnnnnnn. Bebeklerden daha sinir bi durum onların hastalığı.
Hahaha dayak istiyor olabilirler. .
ooo, kimler geldi kimler geçti..
SAĞOL canım ne kadar giremesemde aklım da hep burada
eskilierden zeynep vardı, tuğçe vardı.artık hiç uğramaz oldular.
Evet ben de öyle düşünüyorum işleri kalmayınca çekip gittiler ; Hıhhhhh! :)ooo, kimler geldi kimler geçti..
kendimce bi tespit yapmak istiyorum. görüşüm şu ki,
ilk taze annelik zamanlarında topiğe manen daha ihtiyaç olduğu için kalabalıktık.
hem bilgi hem tecrübe paylaşımları herkes için faydalıydı.
şimdi bebeler büyüdü, ayaklandı, biraz da deneyim kazandık ya, o yüzden çoğusu uğramıyor.
bu anlaşılabilecek bi şey.
lakin, faal yazarken birden kırklara karışmak. buradaki insanlara biraz haksızlık oluyor.
neticede uzun bi süre birlikte olduk, birbirimizin derdiyle dertlendik.
o yüzen 'falan vardı, filan vardı. onlar nerde niye uğramıyorlar diye hiiç sormuyorum.
Otobüsü kaçırmaktan korktuğu için acele etmiştir. Bence bişey söyleme.Bugün öğle arası gelmedim eve gün dolayısı ile. Teeee 3:15 gibi geldim ve sonra da 4teki toplantı için çıktım. Oğluş biberonla süt içmiş. Çok zorluk çıkarmamış sanırım. Sanırım dememin sebebine gelirsekkkkkk. Okul dönüşü sınıflarla ilgili bazı sıkıntılardan dolayı zümre başkanını aradım ve rahat konuşabilmek için asansöre binmedim. Bizim kata geldiğimde bi baktım ki teyze kapı önünde ayakkabısını da giymiş bekliyo!! Tabi ben teli kapatamadım ve eve girdim. O el kol hareketleri ile oğluşun uyuduğunu söyledi ben kafa salladım ve baybay yapıp kapıyı kapattım. Sessiz konuşmaya çalışarak diğer 4 telefon konuşmamı yaptım. Lavaboya vs gidemedim. Neyseki oğluş uyanmadı. Uydurma yemeğimi ocağa koydum kiağlamaya başladı. Şimdi ben neye sinir oldum?? Toplantı uzayıp 15 dk gecikmiş olabilirim, otobüse de az kalmış olabilir ama bu hareket normal mi?? Çocuk ne yedi ne içti bi konuşmak gerekmez mi? Yada bi dur belki bişi dicem?? Belki bişi isticem?? Bazen hakkaten salağa bağlanıyo insanlar sinir oluyorum!! Bu da böyle bi anıydı :)
Yalan dünya bana çok basit geliyor hiç sevmedim. Biz eşimle karadayı izliyoruz çokkk heyecanlıBenim kvnin de güya uykusu hafiftir ama ne hikmetse Efenin gece kalkmalarını duymaz. Sabah kalkıp da "gece çok uyanmadı dimi??" Demeleri cinayet sebebim olabilir :)
Bu arada yalan dünya izlenmez mi kız :))?
Allah'ım kısa zamanda şifa versin. Rapor ala ala nereye gider bu iş?? Bence bi yandan aile içi veya dışı bakıcı aramalısın?? Sonuçta annen kaç yaşında ve rahatsızlık ne zaman başlar biter belli olmaz :/ moralini boz diye değil b plnı yap diye söylüyorum canım.
Aryaya gelirsek :) kızın huyu bu biliyosun; ara ara diyeti geliyo :) geçici sonuçta. Karşı komşum anlatıyo: kızı haftada 1 muz yermiş küçükken. Yani 1 tane muzu 7ye bölerlermiş düşün!! Ha şimdi üniversiteye giden kocaman bi kız.
Diş doktoru bana macunsuz fırçalatın demişti. Henüz fırçalamadıkGöz teması kuramaz her zaman. Aynen dediğin gibi kendine güven meselesi. Mesela bi hediye aldığımda da teşekkür etmek yerine ne gerek vardı vsvs der. Ayrı dünyaların insanıyız sonuç olarak :))
Babanız hasta olmasınnnnnnn. Bebeklerden daha sinir bi durum onların hastalığı.
Hahaha dayak istiyor olabilirler.
Kesin yerler tabi :) bu konuyu araştırmalı....
onun güvenini konuşarak sen getirebilirsin.
de tabi,bunu ne kadar istiyoruz
eşim mızmız bi hasta değildir. ama yine de hasta olmasını istemiyom tabi
evet, ben içten içe bazen dayak istediklerini hissediyom
tahayyül ediyorum, eminim harika bi lezzeti vardırrrbusmai tarifini vereyim canım.
2 kilo kırmızı biber
2 kilo patlıcan
2 kilo domates
1 kilo acı sivribiber
sarımsak .
kırmızbiber ve patlıcanı közletmek ekmek fırınına gönderdim.
domateslerin kabuklarını soyup küp.küp doğradım.daha doğrusu annemle doğradık.
domates iyice öldükten sonra sivribiberi ilave ettik.sonra bolca sarımsağı havanda dövdükten sonra
onuda tencereye ekledik.kabuklarını soyduğumuz kırmızıbiber ve patlıcanı da doğrayıp tencereye ilave ettik.
tencererede sıcakken kavanozlara boşalltık.robottada çekebilirsiniz. o zaman tam ekmeğe sürülebiir oluyor.
ceviz ve maydanozda yakışıyor.tabii birde yoğurtlu salatası güzel oluyor....
busmai tarifini vereyim canım.
2 kilo kırmızı biber
2 kilo patlıcan
2 kilo domates
1 kilo acı sivribiber
sarımsak .
kırmızbiber ve patlıcanı közletmek ekmek fırınına gönderdim.
domateslerin kabuklarını soyup küp.küp doğradım.daha doğrusu annemle doğradık.
domates iyice öldükten sonra sivribiberi ilave ettik.sonra bolca sarımsağı havanda dövdükten sonra
onuda tencereye ekledik.kabuklarını soyduğumuz kırmızıbiber ve patlıcanı da doğrayıp tencereye ilave ettik.
tencererede sıcakken kavanozlara boşalltık.robottada çekebilirsiniz. o zaman tam ekmeğe sürülebiir oluyor.
ceviz ve maydanozda yakışıyor.tabii birde yoğurtlu salatası güzel oluyor....
şu an benim tek sıkıntım kv. artık evine gitmesini istiyorum.
bunlar zor şeyler değilki bacım.Bende kislik yiyeceklwr hazirlayan bir anne olmak.istiyorum.
Oysaki hayatimda bu girisimi.sadece birkez yaptim oldukca iyi olmustu
Ve yogurt mayalamayi ogrendigim icin kendimi hala super anne zannediyorum
dilanaz, ne mutlu sana..
kızının kitaplarıyla kardeşi de büyüyecek
geçen ben de carrefourdan aldım birkaç kitap. tanesi 5ten 3 liraya düşmüştü
giysiler, meyveler, eşyalar..
Eki Görüntüle 816789
onun güvenini konuşarak sen getirebilirsin.
de tabi,bunu ne kadar istiyoruz
eşim mızmız bi hasta değildir. ama yine de hasta olmasını istemiyom tabi
evet, ben içten içe bazen dayak istediklerini hissediyom
ooo, kimler geldi kimler geçti..
kendimce bi tespit yapmak istiyorum. görüşüm şu ki,
ilk taze annelik zamanlarında topiğe manen daha ihtiyaç olduğu için kalabalıktık.
hem bilgi hem tecrübe paylaşımları herkes için faydalıydı.
şimdi bebeler büyüdü, ayaklandı, biraz da deneyim kazandık ya, o yüzden çoğusu uğramıyor.
bu anlaşılabilecek bi şey.
lakin, faal yazarken birden kırklara karışmak. buradaki insanlara biraz haksızlık oluyor.
neticede uzun bi süre birlikte olduk, birbirimizin derdiyle dertlendik.
o yüzen 'falan vardı, filan vardı. onlar nerde niye uğramıyorlar diye hiiç sormuyorum.
Ay kızlar anneme yardım ediyorum kerem uyurken, o yüzden hiç uğrayamadım. İyiyiz çok şükür:)
Dilanaz kavanozlar nefis görünüyor. Şu patlıcanlıyı merak ettim
Neyneyse sana topikçe şarjlı kılıf alcaz
Evet ben de öyle düşünüyorum işleri kalmayınca çekip gittiler ; Hıhhhhh! :)
Kendi adıma ;ben vefalı bir insanımdır..
Otobüsü kaçırmaktan korktuğu için acele etmiştir. Bence bişey söyleme.
Yalan dünya bana çok basit geliyor hiç sevmedim. Biz eşimle karadayı izliyoruz çokkk heyecanlı
Diş doktoru bana macunsuz fırçalatın demişti. Henüz fırçalamadık
Bence de, bunu ne kadar istiyoruz :)
ayşecikle parka gittik. az önce geldik.
köprüde çinekop görülmüş, eşim eve uğramadan direkt balığa gitti iyi mii?
bari birkaç tane tutsa da midemiz şenlense
tahayyül ediyorum, eminim harika bi lezzeti vardırrr
ama onu kim yapicik, ben miii?
yaptığım 3 domates sosundan 2si küflenip bozulan ben?!:111:
yooooğ muuuu?!Burda carrefour yoooooğ.
Aman nüfusuma almıyorum sonuçta. Kaç yaşında kadın. Takılsın böyle :)
Şimdi sen ben ortadan bi anda kaybolsak olur mu hiç?? Ziyaretçiler bile meraklanır :) katılıyorum dediklerine.
Sert bişi demicem. Sadece akşam bişi yemediğini, heralde onun iyi yedirdiğini ama konuşmadığımız izin bunu bilemediğimi söylicem.
kv yi evine yollama tarzına bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!Kış kış kv kış kış. Gitsin kv gitsin :)
Nasıl baydıysa direkt olaya girmiş arkadaş :)
yol annesi yool, hakettiAy bu Efe beni sinir etti bugünnnnnnnn!! Sürekli memede uyumak ve durmak istiyo. Eziyet üstüne eziyet. Büyüsün yolacam saçını başını!!
Pazara gittim aldığım ev ayakkabısını değiştirmeye. Bi büyüğü yokmuş :/ haftaya gelir dedi. Haftaya gidicem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?